Originally posted by Mοναξιά
Originally posted by Flamenco
Να είσαι ο εαυτός σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Ίσως ρίξε λίγο τις απαιτήσεις σου, γιατί ο πρώτος που θα φιλήσεις τώρα θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό για σένα ούτως η άλλως...
Το πρώτο φιλί είναι δίκοπο μαχαίρι. Το θυμάμαι με συγκίνηση γιατί είχε και πλάκα. Η συμβουλή μου προς την κοπέλα είναι όταν γνωρίσει κάποιον που της αρέσει να του πει ευθέως (κατακκόνινη πιθανόν από την ντροπή και με τρεμάμενη φωνή) ότι θέλει να τον φιλήσει. Ωχ θυμάμαι πόσες περιπέτειες είχα περάσει τότε που \'\'ζούσα\'\' για να δώσω το πρώτο φιλί, είχαμε γυρίσει όλη την Αθήνα για να βρούμε ένα μέρος να φιληθούμε επειδή ντρεπόμουν (εκείνη καθόλου όπως πάντα εγώ ήμουν ο ντροπαλός) και επειδή δεν μπορούσαμε να πάμε στο σπίτι ούτε σε αυτοκίνητο εκείνη τη μέρα. Τελικά αφού κοντευε να μας πέσει στο κεφάλι ένα μαδέρι από ένα γιαπί, τα καταφέραμε και μετά ήταν πολύ εύκολο το δεύτερο φιλί. \'Ολα είναι θέμα της πρώτης βουτιάς.

Άλλοι φιλιούνται κάτω από μυρτιές,δέντρα ή φυτά γενικά(χαχα) εσύ κάτω από μαδέρια άλλαζες τα πρώτα σου φιλιά;;;Πρωτοτυπείς όπως πάντα...