Results 1 to 15 of 16
Thread: Never been Kissed
-
02-09-2007, 01:20 #1
Never been Kissed
Είμαι 23 και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. Δεν είναι ότι δεν το ήθελα-θέλω, δεν είναι ότι δεν το προσπάθησα-θώ, απλά πιστεύω ότι το κάνω με τον λάθος τρόπο.
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα για τους περισσότερους ανθρώπους από το να ψάξουν, να βρουν κάποιον που να τους αρέσει, να του το δείξουν, να καταλάβουν θετική ή αρνητική ανταπόκριση και αναλόγως να προχωρήσουν στην συνέχεια…
Το δικό μου πρόβλημα αρχίζει από εκείνο το πρώτο βήμα, της επικοινωνίας των συναισθημάτων (αν κολλάω από τώρα φαντάζομαι τι έχει να γίνει στη συνέχεια…αν ποτέ καταφέρω να φτάσω σε αυτή….)
Εγώ όταν μου αρέσει κάποιος πιστεύω ότι του το δείχνω αρκετά καλά. Μπορεί να είμαι ντροπαλή και να μην την πέφτω άμεσα, αλλά και μέσα από την ντροπαλότητα βγαίνει το πονηρό το βλέμμα, το χαμογελάκι, η χροιά η γλυκιά κτλ. Από την στάση τους τουλάχιστον εγώ πιστεύω ότι το πιάνουν το μήνυμα.
Γενικά τώρα, η κοινωνική στάση μου έχει ως εξής: μια καλή κοπέλα, αλλά απόμακρη, απρόσιτη, κλειστή. Οι φιλικές παρέες μου τα τελευταία χρόνια αποτελούνται κυρίως από κοπέλες με τις οποίες θα έλεγα δεν έχω καμία σχέση ούτε σε εμφάνιση, ούτε σε χαρακτήρα. Πρόκειται για ανοιχτότατα άτομα, με μηδέν ενδιαφέρον για αγόρια με την έννοια του «γνώρισα τον ταδε, και μου ειπε ετσι και του είπα αλλιώς». Το καλό σε αυτό είναι ότι δεν νιώθω ανταγωνιστική πίεση του τύπου «αυτή τα έφτιαξε με 10, εγώ με κανέναν».
Κάτι που με στενοχωρεί είναι η στάση μου όταν καταλαβαίνω ότι αρέσω σε κάποιον. Καταρχήν σπάνια είναι απόλυτα σαφές (μόνο 2-3 φορές να μου το είπαν ανοιχτά).
Ειδικά όταν μου αρέσει και εμένα κάποια στιγμή θα νιώσω την ανασφάλεια ότι «μπα, λάθος έκανα…δεν ενδιαφέρεται» και νιώθω άδειασμα που κατάλαβα «λάθος». .Εντέλει φυσικά δεν γίνεται ποτέ τίποτα σαφές και ….δεν γίνεται τίποτα.
Όταν καταλαβαίνω ότι αρέσω σε κάποιον που δεν μου αρέσει, αλλά και κάποιες άλλες φορές που μου έρχεται κάπως απότομα, προτού προλάβω να τον δω ερωτικά τον άλλον, ανταποκρίνομαι αμυντικά, λόγω αδικαιολόγητου φόβου, και δυστυχώς γίνομαι εριστική…με αποτέλεσμα…..εντάξει τι άλλο…
Τα λάθη στη συμπεριφορά μου τα καταλαβαίνω, και είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, για αυτό και θέλω να τον διορθώσω επιτέλους (δεν λέω να γίνω άλλος άνθρωπος) , αλλά δεν ξέρω το πώς…
Βαρέθηκα να είμαι μόνη…
- 02-09-2007, 23:05 #2
πέρα από ερωτικές, έχεις σχέσεις με αγόρια/άντρες; [φίλοι, συνάδελφοι, αδέλφια, μπαμπάς;]
πώς πιστεύεις ότι εκείνοι αντιμετωπιζουν το θέμα της θηλυκότητάς σου;
02-09-2007, 23:45 #3
Να είσαι ο εαυτός σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Ίσως ρίξε λίγο τις απαιτήσεις σου, γιατί ο πρώτος που θα φιλήσεις τώρα θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό για σένα ούτως η άλλως...
02-09-2007, 23:55 #4
Originally posted by Flamenco
Να είσαι ο εαυτός σου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι. Ίσως ρίξε λίγο τις απαιτήσεις σου, γιατί ο πρώτος που θα φιλήσεις τώρα θα γίνει κάτι πολύ ξεχωριστό για σένα ούτως η άλλως...
02-09-2007, 23:57 #5
...κι εγώ που το έδωσα στα 12,5 τί κέρδισα; στα 18 παντρεύτηκα και στα 26 χώρισα!
03-09-2007, 00:01 #6
Originally posted by anitak
...κι εγώ που το έδωσα στα 12,5 τί κέρδισα; στα 18 παντρεύτηκα και στα 26 χώρισα!
03-09-2007, 01:44 #7
paidia to Θεμα τον ιεροδουλων πως το βλεπεται?
Εγω εχω περασει απο εκεινα τα βρωμομαγαζα και τα χω σιχαθει.Μακρια απο τετοια κολομαγαζα.
03-09-2007, 02:06 #8
Originally posted by Skiaxtro
Εγω εχω περασει απο εκεινα τα βρωμομαγαζα και τα χω σιχαθει.Μακρια απο τετοια κολομαγαζα.
03-09-2007, 09:15 #9
04-09-2007, 13:30 #10
Originally posted by tsiou
04-09-2007, 15:21 #11
Αυτοί που σου είπαν ότι τους αρέσεις δε σου άρεσαν ή με τη συμπεριφορά σου άθελά σου τους έδιωξες ;
Φαντάζομαι ότι με τη συμπεριφορά σου θα δείχνεις πως δε θέλεις καθόλου να κάνεις διάλογο με αυτούς που σε πλησιάζουν.Επίσης άμα σου αρέσουν ίσως θα έπρεπε να τους κοιτάς και στα μάτια περισσότερο , κυρίως όταν σου μιλάνε.Μη περιμένεις τους άλλους να προσπαθούν να μιλάνε όλη την ώρα μόνο αυτοί γιατί άμα φαίνεται πως σου τα βγάζουν με το τσιγγέλι πιθανώς να σκέφτονται πως δεν ενδιαφέρεσαι.Δε ξέρω...Μήπως λές όλη την ώρα υποτιμητικά πράγματα για τους άντρες \"πως όλοι είναι έτσι κι έτσι\" και μετά όλοι θεωρούν πως έχεις πολύ αυστηρά κριτήρια ;
04-09-2007, 17:01 #12
Originally posted by Absolut
Αυτοί που σου είπαν ότι τους αρέσεις δε σου άρεσαν ή με τη συμπεριφορά σου άθελά σου τους έδιωξες ;
Έτσι όπως καθότανε δίπλα μου ο άλλος, και μιλούσαμε, και γελούσαμε, σταματά να μιλά. Kαι με καρφώνει. Αλλά δεν κάνει κίνηση προς το μέρος μου. Τα πρώτα δευτερόλεπτα λέω «κατάλαβα καλά?», αλλά δεν κουνιέται. Τα επόμενα δευτερόλεπτα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι από το άγχος και την αμηχανία που ξαφνικά ήμασταν και αμίλητοι. Τα τελευταία δευτερόλεπτα συνεχίζω εγώ την κουβέντα από εκεί που την αφήσαμε και τον ξενερώνω………& amp;#8230;.ανεπανόρθωτα.
Θα μου πεις γιατί δεν κινήθηκα προς το μέρος του εγώ? Αν ήταν να το κάνω, πιο εύκολο θα μου ήταν (….λέμε τώρα….) να τον πιάσω και να τον φιλήσω στα ξαφνικά σε ανύποπτη στιγμή. Αυτός, αφού το πήρε που το πήρε απόφαση, πείραζε να με αρπάξει και να με φιλήσει με την μία, και να αφήσει τα βαθειά τα βλέμματα, σαν να παίζαμε σε αμερικάνικη παλιομοδίτικη ταινία?
04-09-2007, 19:19 #13
Α,καλά, άμα περιμένεις τέτοια σκηνικά όπως το τελευταίο που περιέγραψες θα απογοητευτείς στη ζωή σου. Οι περισσότεροι ντρέπονται αρκετά για να τα κάνουν. Είναι να το έχει ο άλλος για να το κάνει (είναι και μερικοί που φοβάσαι να μείνεις μόνη στο ίδιο δωμάτιο μαζί τους γιατί είναι πολύ τολμηροί).
Πάντως από αυτά που περιέγραψες δε διέκρινα κάτι το περίεργο. Ίσως το περιβάλλον σου να είναι πιο αθώο, ίσως να μη γνωρίζεις συχνά νέα άτομα, εξαρτάται που μένεις, εξαρτάται πότε άρχισες να βγαίνεις κλπ.
Δηλαδή άμα μου πεις ότι μένεις σε μια επαρχιακή πόλη και οι γονείς σου σε είχανε κάπως περιορισμένη μέχρι κάποια ηλικία και έχεις ένα περιορισμένο κύκλο, θα έλεγα ότι είναι φυσιολογικό. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να συντελέσουν στο να μην έχεις κάνει ακόμα σχέση, ίσως να μην έχει να κάνει με σένα άμεσα. Οι φίλες σου έχουν σχέσεις; πότε ξεκίνησαν; Συνήθως επηρεαζόμαστε πολύ από το περιβάλλον μας.
05-09-2007, 00:46 #14
Μην περιμένεις απαραίτητα να πας κατευθείαν στο φιλί.Ίσως είναι πιο εύκολο να εκφράσετε πρώτα με λόγια ότι αρέσει ο ένας στον άλλο.Και μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα.Πού ξέρεις ότι ξενέρωσε αυτός ; Μπορεί να ήταν η ιδέα σου.
05-09-2007, 18:33 #15
δεν ξερω κατα ποσο θα σε κανω να νιωσεις καλύτερα, αλλα βιώνω σχεδον το ιδιο προβλημα...εμενα προσωπικα με εκανε να νιωσω καλυτερα το οτι διαβασα το μνμ σου...:);)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία