Παρανοικη Σχεση Παρανοικο Τελος!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ερωτηση σου!!! την περειμενα με ανυπομονησια..... Οπως εγραψα στο πρωτο ποστ. ο Πατερας της κοπελας μου πεθανε τον Μαιο απο τοτε ο μονος ανθρωπος που μπορει να προσφερει μεσα στο σπιτι ειναι η κοπελα μου μιας και η μητερα της δεν κανει απολυτως τιποτα μονο καθεται σε εναν καναπε και γκρινιαζει ΟΛΗ την ημερα για τα παντα. Ετσι λοιπον καταλαβε πως ο μονος ανθρωπος που μπορει να της κανει τις δουλειες (σουπερ μαρκετ, λαικη , κομμωτηρια κλπ) ειναι η κοπελα μου. Οταν λοιπον αρχισε να δενεται μαζι μου πιο πολυ αρχισε να της βαζει λογια για μενα με σκοπο να μας χωρισει ωστε εκεινη να μπορει να την διαχειριζεται κατ αποκλιστηκοτητα χωρις να της αποσπαει κανενας αλλος το ενδιαφερον της. Σκαρφιστηκε λοιπον ψεμματα και καταστασεις για να μας φτασει σε αυτο το σημειο. Οταν λοιπον καποια στιγμη εγω δεν αντεξα απο ολα αυτα αρχισα να φωναζω και εχω εκρηξεις απο την αδικια και τωρα πλεον εχει στα χερια της ενα οπλο που λεει οτι αυτος μας εβρισε.....

Senior Member
    Με την κοπελα τι λεγατε τοσες ωρες οταν βγηκατε? Για πες λιγο πιο συγκεκριμενα να καταλαβουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    Καλημερα σε ολους σας. Πραγματικα ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Δυστηχως δεν εχω αναφερει αρκετα γεγονοτα πολυ πιο δυσκολα απο αυτα που εχω γραψει. Το να φυγω οπως μου λετε καποιοι ειναι το ευκολοτερο ισως πραγμα ομως δεν μου ειναι ευκολο. καθολου θα ελεγα αυτον τον ανθρωπο τον αγαπαω πραγματικα τοσο πολυ που δεν με ενδιαφερει να ειμαι εγω καλα αρκει να ειναι εκεινη. οτι εχω κανει το εχω κανει με σκοπο να την βλεπω να χαμογελαει να ειναι καλα και να της απαλυνω τον πονο της στις δυσκολες στιγμες της. Δυστηχως παρατηρω απο καποιους συνομιλητες μας με λυπη να μην υπαρχει αγαπη η μεγαλυτερη ενεργεια στο συμπαν και ολα να ειναι εγωιστικα και τι παιρνω τι χανω. Ισως αυτο ειναι και το μεγαλυτερο προβλημα της ζωης μας τα κυμματα αγαπης που πλεον εχουν αντικατασταθει με κυμματα εγωισμου και ιδιοτελειας. Εν παση περιπτωση ολες οι γνωμες ειναι δεκτες και ευχαριστω ακομα περισοτερο καποιον που προσπαθει να με βαλει στη θεση μου γιατι ασφαλως ο καθε ενας απο εμας πιστευει πως εχει το δικο του ΔΙΚΙΟ. Αυριο εχουμε κανονισει να βρεθουμε και να τα πουμε.... θα ηθελα τις γνωμες σας για το πως θα ηταν σωστο να συμπεριφερθω ωστε να μην νιωσει ασχημα και να καταλαβει πως ο πραγματικος σκοπος μου ειναι η αγαπη και τιποτα παραπανω??? Ευχαριστω και παλι για την πολυτιμη βοηθεια σας. Καλημερα σας και ευχομαι μια ομορφη κυριακη.....
    Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ερωτηση σου!!! την περειμενα με ανυπομονησια..... Οπως εγραψα στο πρωτο ποστ. ο Πατερας της κοπελας μου πεθανε τον Μαιο απο τοτε ο μονος ανθρωπος που μπορει να προσφερει μεσα στο σπιτι ειναι η κοπελα μου μιας και η μητερα της δεν κανει απολυτως τιποτα μονο καθεται σε εναν καναπε και γκρινιαζει ΟΛΗ την ημερα για τα παντα. Ετσι λοιπον καταλαβε πως ο μονος ανθρωπος που μπορει να της κανει τις δουλειες (σουπερ μαρκετ, λαικη , κομμωτηρια κλπ) ειναι η κοπελα μου. Οταν λοιπον αρχισε να δενεται μαζι μου πιο πολυ αρχισε να της βαζει λογια για μενα με σκοπο να μας χωρισει ωστε εκεινη να μπορει να την διαχειριζεται κατ αποκλιστηκοτητα χωρις να της αποσπαει κανενας αλλος το ενδιαφερον της. Σκαρφιστηκε λοιπον ψεμματα και καταστασεις για να μας φτασει σε αυτο το σημειο. Οταν λοιπον καποια στιγμη εγω δεν αντεξα απο ολα αυτα αρχισα να φωναζω και εχω εκρηξεις απο την αδικια και τωρα πλεον εχει στα χερια της ενα οπλο που λεει οτι αυτος μας εβρισε.....

αν θυμαμαι καλα, πολυ πριν εμπλακεις με την μανα της, λογω του θανατου του πατερα και η κοπελα σε κατηγορουσε για ψευτη και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι και ειχατε ανεκαθεν ασχημες φασεις και ρηξεις μεταξυ σας..
    τελικα η μανα της εφταιγε για ολα?

οκ, να δεχτουμε λοιπον, οτι η χηρα- μανα, ενω βρεθηκε αντιμετωπη με τον θανατο του συζυγου της, αντι να χαιρεται που βρεθηκε στηριγμα για την οικογενεια που βοηθησε και σε ολα τα τρεχαματα, αντι να ευχεται να κανει η κορη της οικογενεια με εναν καλο ανθρωπο, ειναι τοσο στραβοξυλο και εγωιστρια που προτιμησε να σε διαβαλει για να κρατησει την κορη της για τον εαυτο της, να την γηροκομησει...

θα πρεπει να δεχτουμε βεβαια και οτι ολες οι κατηγοριες της κοπελας εναντιον σου και οι εκρηξεις της, ειναι αποτελεσμα ειτε την επιρροης της μανας , ειτε δικης της ανισορροπιας....

ε... μιας και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η δικη της ευτυχια, ειναι απλα τα πραγματα.
    ακολουθα ακριβως τις επιθυμιες της, χωρις να της φερνεις αντιρρησεις.
    αν καταλαβα καλα την σειρα των γεγονοτων, σου ζητησε να απομακρυνθεις απ την ζωη της...

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους σας
    Αρχικα σας ευχαριστω και παλι για την πολυτιμη βοηθεια σας.... Οσο για την πεθερα εκεινη δεν θελει ουτε τη ζωη της την ιδια δεν της αρεσει τιποτα ουτε η χωρα αυτη ουτε οι ανθρωποι ουτε τιποτα γκρινιαζει με τα παντα για το σπιτι της για το σκυλο για τον κοσμο που μενει στην πολυκατοικια για τα ΠΑΝΤΑ!!!! οποτε πως να θελει εμενα. Εδω μεχρι και η κοπελα μου αρχισε να εχει προβληματα μαζι της μου λεει δεν αντεχω αλλο τη γκρινια της..... Εγω βεβαια κραταω αποσταση γιατι δεν μου πεφτει λογος αλλα σκεψου οτι καθε φορα εγω βρισκω εναν ανθρωπο που ειναι με μουτρα γιατι η μητερα της της γκρινιαζει ολη την ημερα....

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα πρεπει να δεχτουμε βεβαια και οτι ολες οι κατηγοριες της κοπελας εναντιον σου και οι εκρηξεις της, ειναι αποτελεσμα ειτε την επιρροης της μανας ,
    αυτο ειναι δικαιολογια κανεις δεν επειρεαζετε χωρις τη θεληση του

Banned
    Καλησπερα σε ολους σας
    Αρχ Εγω βεβαια κραταω αποσταση γιατι δεν μου πεφτει λογος αλλα σκεψου οτι καθε φορα εγω βρισκω εναν ανθρωπο που ειναι με μουτρα γιατι η μητερα της της γκρινιαζει ολη την ημερα....
    α καταλαβα δηληδη η μανα της της γκρινιαζει κ μετα αυτη ξεσπαει σε εσενα το αμοκ που εχει μεσα της
    σαν τον πατερα μου που επιδη του εφτεγαν οι γωνεις του ηταν θυμομενος με τα παντα εγω τετοιους ανθρωπους δε τους αντεχω

Senior Member
    Καλησπερα και παλι......
    Η κατασταση ειναι οπως την περιγραφεις καλε μου ανθρωπε. Φαντασου οτι καθε φορα που βρισκομαστε παιρνει περιπου 1-2 ωρες μεχρι να ξεμουδιασει να ηρεμισει και να μπορεσει ΕΣΤΩ και λιγο να ανοιχτει.... Βεβαια οταν ανοιγεται βγαζει ολες τις τις ανασφαλειες φοβειες κλπ και σαν μονιμη διαδικασια ειναι να αμφισβητει τα παντα να προσπαθει να με μειωσει με τον καθε τροπο εγω απο την αλλη να προσπαθω να προσφερω περισοτερα ωστε να τη δω να χαμογελαει και αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος. Νομιζω πως ολη αυτη η σχεση ειναι στη μορφη της χρηστικοτητας μια εργαλειακη σχεση που εγω λειτουργω σαν ελβετικος σουγιας εκεινη χρησιμοποιει καθε φορα το εργαλειακι που χρειαζεται μετα το ξανα αποθηκευει στο συρταρι και ΟΤΑΝ το ξανα χρειαστει ειναι εκει να το χρησιμοποιησει..... Σημερα εχω ξυπνησει με διαφοερετικες σκεψεις για το ΑΝ πραγματικα αυτο ολο που γινεται εχει νοημα η οχι???? μου εχει δημιουργηθει ολος αυτος ο τροπος σκεψης....... Θα ηταν μεγαλη μου χαρα να ακουσω τις αποψεις σας.... Ευχαριστω

Senior Member
    Καλησπερα και παλι......
    Η κατασταση ειναι οπως την περιγραφεις καλε μου ανθρωπε. Φαντασου οτι καθε φορα που βρισκομαστε παιρνει περιπου 1-2 ωρες μεχρι να ξεμουδιασει να ηρεμισει και να μπορεσει ΕΣΤΩ και λιγο να ανοιχτει.... Βεβαια οταν ανοιγεται βγαζει ολες τις τις ανασφαλειες φοβειες κλπ και σαν μονιμη διαδικασια ειναι να αμφισβητει τα παντα να προσπαθει να με μειωσει με τον καθε τροπο εγω απο την αλλη να προσπαθω να προσφερω περισοτερα ωστε να τη δω να χαμογελαει και αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος. Νομιζω πως ολη αυτη η σχεση ειναι στη μορφη της χρηστικοτητας μια εργαλειακη σχεση που εγω λειτουργω σαν ελβετικος σουγιας εκεινη χρησιμοποιει καθε φορα το εργαλειακι που χρειαζεται μετα το ξανα αποθηκευει στο συρταρι και ΟΤΑΝ το ξανα χρειαστει ειναι εκει να το χρησιμοποιησει..... Σημερα εχω ξυπνησει με διαφοερετικες σκεψεις για το ΑΝ πραγματικα αυτο ολο που γινεται εχει νοημα η οχι???? μου εχει δημιουργηθει ολος αυτος ο τροπος σκεψης....... Θα ηταν μεγαλη μου χαρα να ακουσω τις αποψεις σας.... Ευχαριστω
    Καλησπερα!
    Μια συμβουλη:μείνει μόνος σου και σκεψου.Σκεψου τι θες απο αυτη τη σχεση και γιατι.Σκεψου αν αυτός ο ανθρωπος μπορει να σου το δώσει.Σκεψου αν στην πορεία τα πράματα θα καλυτερεψουν απο μεριά της.
    Μετα συζήτησε μαζι της.Ειναι περιεργο που δεν σου ανοίγεται αμέσως,Εισαι λογικά ο ανθρωπος της.Δεν ειναι κατα τη γνωμη μου φυσιολογικά Ολα αυτα!
    Σαν νιώθεις ως αντικείμενο χρήσης...τότε...φυγε!
    Κάπου αλλού ίσως να ειναι καλυτερα

Senior Member
    Καλησπερα και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον. Οταν εφυγα απο αυτη τη σχεση για 2 μηνες περιπου καταλαβα οτι αυτος ο ανθρωπος σημαινει πολλα για μενα. Δυστηχως αισθανομαι οπως ακριβως το ειπατε ως αντικειμενο χρησης. Σημερα την ρωτησα γιατι δεν μου λεει τι νιωθει και η απαντηση της ηταν " Ξερεις οτι εγω δεν τα λεω αυτα" και με τον καιρο θα ανοιχτω κατι που ασφαλως και δεν μπορω να πιστεψω ειδικα οταν εχουμε περασει τοσα γεγονοτα και καταστασεις μαζι. Νομιζω και αισθανομαι οτι υπαρχουν 2 θεσεις μεσα στη δικη μας σκεχη εγω που κατεχω τη θεση του σωτηρα και εκεινης που μεταλλασεται απο εισαγγελεα σε θυμα ωστε να κρινει και να βοηθιεται. Δεν μου εχει ξανα τυχει κατι αντιστοιχο η παρομοιο να ειμαι ειλικρινης να προσπαθεις να εισαι διπλα σε εναν ανθρωπο και να βρισκεσαι κατηγορουμενος συνεχως ενω δεν κανεις απολυτως τιποτα κακεντρεχες απο την μια και απο την αλλη να παλευεις να προσφερεις και να βρισκεις και τον μπελα σου. Πραγματικα νιοθω σαν να εχω μπρος γκρεμο και πισω ρεμα.... τωρα το που θα πεσω απο τα 2 δεν το ξερω ακομα....

Ενα καλο για αυτην την κοπελα δεν εχεις πει. Μηπως εσυ εισαι εξαρτημενο ατομο και νομιζεις οτι δε θα βρεις αλλη να σε αγαπησει;

Οταν αγαπας καποιον τον αγαπας γιατι εχει κατι καλο που σου δινει. Οταν καποιος σημαινει πολλα οπως λες σημαινει πολλα επειδη σε ακουει, σε σεβεται σου στεκεται ειναι εκει για σενα ξερει να σε ηρεμει η να σε κανει να γελας.

Δευτερον, συμφωνω με το παραπανω σχολιο, οτι δεν μπορεις να τα ριχνεις στην πεθερα και τον μετα θανατο του πεθερου σου αφου η συμπεριφορα της ηταν ετσι και πριν. Αντιφαση απο σενα.

Τριτον, εστω κι ετσι να ναι, οτι της βαζει λογια η μανα της, ενα ατομο το οποιο επηρεάζεται τόσο πολύ ειναι διαταραγμένο και θελει ειδικό για να ισορροπήσει. Δεν ειναι οτι την επηρεάζει και ειναι λιγο στεναχωρημένη ή αγχωμένη παραπανω απο το φυσιολογικό. Εδω μιλάμε για τρελες εκρήξεις κι αν ΟΝΤΩΣ εσύ δεν εχεις κανει πραγματα που να εχουν τετοιον αντικτυπο τότε αν μεινεις μαζι της να μεινεις ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ οτι μενεις διπλα σε ενα ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ και ο αγωνας θα ειναι να βρει αυτη τη σωτηρία της, το να χτισετε μια ζωή μαζι λίγο απιθανο.

Το γιατί να το κανεις αυτο δεν ειναι η αγαπη. Η αγαπη ειναι κατι ομορφο, δεν εχει τιποτα το διαταραγμένο. Τιποτα το αρρωστημένο. Η πεποιθησή σου οτι θα τη σωσεις ειναι ουτοπια αν δεν θελει να σωθει. Ασε τη "σχεση" στην ακρη και πες της να δεις εναν ειδικό και πως εφ όσον τον βλεπει τακτικα τότε θα βλεπει και εσενα. Μηπως συνδυασει οτι οσο κερδιζει τον εαυτο της αλλο τοσο θα κερδιζει εσενα. Μια ιδεα λεω. Το να βουτήξεις στο προβλημα της να το παιξεις σωτήρας ενώ δεν εχει ουτε ενα τοσο δα υγιές στοιχείο εινα και λίγο μαζοχιστικό. Τσεκαρε την αυτοεκτιμηση και την αυτοπεποιθηση σου.

Αν το κανεις συνειδητα να ειναι υπευθυνος για την επιλογη σου ομως και να μην την κατηγορησεις μετα απο χρονια οτι σου εφαγε τη ζωη.

Senior Member
    Χωρίς να θέλω να κάνω τον συμβουλάτορα του φόρουμ...
    μεταξύ των προτάσεων-αφήνετε πάντοτε κενά γιατί διαφορετικά το κείμενο γίνεται δυσανάγνωστο,ειδικά όταν πρόκειται για μακροσκελές κείμενο.!

Page 2 of 2 FirstFirst 12