Υποφέρω, δεν αντέχω να πονάω άλλο.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Υποφέρω, δεν αντέχω να πονάω άλλο.

Καλησπέρα..Νιώθω άσχημα που φτάνω στο σημείο να ρίξω τον εαυτό μου τόσο χαμηλά...Δεν ξέρω καν που να απευθυνθώ.Χώρισα μετα από αρκετά χρόνια σχέσης.Ειμαι πολύ χάλια.Δεν είναι ένας απλός χωρισμός.Κι άλλες φορές σηνέβη με το ίδιο άτομο και έγινα καλά μόνο όταν γύρισε.Ούτε ψυχίατρος δεν μπορούσε να με κάνει καλά..Δεν θέλω να γράψω δημόσια γιατί δεν θέλω να τα δει κάποιος που ήδη γνωρίζει την κατάσταση.Όποιος/όποια θέλει και μπορεί να με βοηθήσει ας μου στείλει ΠΜ.

Σας ευχαριστώ.

Senior Member
    Καλημερα. Δυστηχως ειμαι στην ιδια κατασταση με εσας. Καταλαβαινω απολυτα το πως νιωθετε..... δεν εχει νοημα τιποτα αλλο εκτος απο το να επιστρεψει αυτος ο ανθρωπος στη ζωη σας. Γιατι θεωρειτε πως εχετε ριξει τον εαυτο σας χαμηλα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    Καλημερα. Δυστηχως ειμαι στην ιδια κατασταση με εσας. Καταλαβαινω απολυτα το πως νιωθετε..... δεν εχει νοημα τιποτα αλλο εκτος απο το να επιστρεψει αυτος ο ανθρωπος στη ζωη σας. Γιατι θεωρειτε πως εχετε ριξει τον εαυτο σας χαμηλα?
    Γιατί εδώ και μια βδομάδα τρώω ελάχιστα...χθες δεν έφαγα ούτε σήμερα...μόνο αλκοόλ και τσιγάρο.Και άλλα πράγματα που ίσως να ντρέπομαι να τα αναφέρω δημόσια...Το στομάχι μου έχει γίνει κόμπος.

Senior Member
    Μην νομιζεις οτι ειμαι σε διαφορετικη κατασταση. Απο τον ιουνιο μεχρι τωρα εχω χασει 22 κιλα μονο αυτο σου λεω...... Ευτυχως δεν πινω δεν καπνιζω αλλα γυμναζομαι παρα πολυ βγαζω εκει την υπερενταση μου. Συγνωμη για την ερωτηση ποσο χρονων εισαι? Επισης εχεις επαφη με την κοπελα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by alfapark2001 View Post
    Μην νομιζεις οτι ειμαι σε διαφορετικη κατασταση. Απο τον ιουνιο μεχρι τωρα εχω χασει 22 κιλα μονο αυτο σου λεω...... Ευτυχως δεν πινω δεν καπνιζω αλλα γυμναζομαι παρα πολυ βγαζω εκει την υπερενταση μου. Συγνωμη για την ερωτηση ποσο χρονων εισαι? Επισης εχεις επαφη με την κοπελα?
    Είσαι πολύ δυνατός.Μακάρι να το ξεπεράσεις το συντομότερο.Μικρότερος σου είμαι.Όχι καμία πλέον.

Junior Member
    Σου στειλα πμ

Member
    Medias.....ο καθε χωρισμος ειναι ασχημος....τωρα εννοειται οτι οσο περισσοτερο καιρο εχεις περασει με αυτο το ατομο τοσο πιο πολυ ειστε δεμενοι. Οποτε δεν ειναι ευκολο ενα ατομο που το αγαπας τοσο πολυ να το ξεπερασεις απο την μια μερα στην αλλη. Εμενα ομως ετσι οπως τα λες στην αρχη σαν να μου φαινεται οτι απλως αυτο το ατομο εχει βρει κατι το σταθερο σε εσενα κ κανει πισογυρισματα επειδη ξερει οτι εσυ θα εισαι παντα εκει κ θα το περιμενεις. Θες ομως να εισαι στην σχεση σου το ατομο που το εκμεταλλευονται;;;Εστω κ ακουσια;; Για μενα αμα αγαπας πραγματικα, δεν χωριζεις.
    Αμα εισαι πραγματικα ερωτευμενος με τον αλλον,εισαι σιγουρος οτι θες να εχετε σχεση. Αν ομως εχεις σταματησεις να εισαι ερωτευμενος κ απλως συνεχιζεις να τον αγαπας σαν ανθρωπο κ να εκτιμας τις στιγμες που περασατε μαζι, για μενα σημαινει οτι η σχεση εστω κ για τον εναν απο τους 2 εχει τελειωσει προ πολλου.
    Η λυση λοιπον ειναι μονοδρομος. Ενας χωρισμος οσο δυσκολος κ να ειναι πρεπει να ξεπεραστει. Το να ειμαστε εγκλωβισμενοι σε μια κατασταση απραξιας κ που αυτοκαταστρεφομαστε με σκεψεις του παρελθοντος δε βοηθαει στο να προχωρησουμε κ να ξεπερασουμε τετοιες δυσκολες καταστασεις. Μας περιοριζει μονο. Οποτε η συμβουλη μου ειναι οτι μπορει να θελει κουραγιο κ δυναμη αλλα μπορεις να το ξεπερασεις!
    http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec