Γονιδιο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: Γονιδιο

Senior Member
    Χμμ ήμουν νταουν για κάποιες μέρες. Όταν όμως περνάω καλά τότε εξαφανίζονται τα όποια προβλήματα.

Senior Member
    Originally posted by wyeth13
    1997,διαγνωση αγχωδεις διαταραχες,θεραπεια xanax
    2007 διαγνωση αγχωδεις διαταραχες,θεραπεια xanax

10 χρονια και η μονη διαφορα ειναι ενα λιφτινγκ στο κουτακι
    εξωτερικα.
    Αυτη η επιστημη μου δινει την εντυπωση οτι παει προς τα πισω.

Χαχα...Καλό wyeth13...Μοναξιά έγραψα ένα μακροσκελές άρθρο για την ιδεοψυχαναγκαστική......που ξεφεύγει από τα τετριμμένα περί μάθησης κάποιας συμπεριφοράς και επικεντρώνεται στο πρόβλημα...Ε επιτέλους ας αφήσουμε τις θεωρητικολογίες και ας μπούμε στο θέμα με αποδείξεις......

Senior Member
    Originally posted by vince
    Αισθάνομαι πως εξαρτώμαι αρκετά απο τα φάρμακα. Μπορεί πχ να είμαι μια μέρα μες την ένταση να γυρίσω σπίτι να πάρω το φάρμακο μου και να καθαρίσω απο τις όποιες σκέψεις....

Είναι κρίμα που υποφέρουμε επειδή μας λείπουν κάποια χημικά απο τον εγκέφαλο. Γιατί σε μένα θεε μου....
    Και κοίτα να δεις που δεν εκτιμούσα δεόντως την Χημεία στο σχολείο....
    Η κατάθλιψη θεραπεύεται λένε.....Πού είναι οι θεραπευμένοι ρε παιδιά που ποτέ δεν ξανακυλούν;;;;Να κάνουν ένα βήμα μπροστά...Πρέπει να αποδεχτούμε ότι παίρνουμε χάπια που κάποια στιγμή θα έχουν λιγότερες παρενέργειες εκτός από άλλο χρώμα,σχήμα και γεύση....Α και το δικό μου το θέλω γεύση βατούμορο και μωβ παρακαλώ......Να χαίρομαι που το παίρνω κιόλας....Να το βλέπω και να με καλεί με χαρά...Στο μέλλον να βγάλουν ειδικά τραγουδάκια για την ψυχαναγκαστική και παιχνιδάκια ηλεκτρονικά....Αυτά παρακαλώ!!!!Μέχρι τότε ας πάω να ελέγξω το μάτι και να βάλω οινόπνευμα...Καληνύχτα ιδεοψυχαναγκαστικέ μου εαυτέ....Ξέρω πως και αύριο μαζί θα είμαστε...Δεν με ξεχνάς ποτέ βρε αδερφέ!!!!!!

Senior Member
    kassi μου αρέσει το χιούμορ σου αλλα μην είσαι πολύ αυστηρή με αυτά που λέω (άλλοτε για να πώ και άλλοτε για να βγάλω συμπεράσματα). Είμαστε μόνοι μας είτε έχουμε σχιζοφρένεια είτε κατάθλιψη είτε οτιδήποτε άλλο. Κανένας δεν θα θεραπεύσει κοινωφελώς παρα μόνον ως κρίκος του οικονομικοκοινωνικού συστήματος. Και εγώ θα ήθελα να πάρω ένα μαγικό χαπάκι και μεμιάς να μου ξαναμπεί η ταμπέλα του λογικού αλλα . Με έπιασες..?

Senior Member
    Όχι δεν είχα καμία διάθεση να ειμαι αυστηρή....Πήρα το μήνυμά σου ως αφορμή να κάνω χιούμορ....Να σου πω σκεφτόμουν σήμερα και αντιλήφθηκα πως και τότε που δεν έπαιρνα χάπια δεν έλεγχα την φωτεινή επιγραφή που κουβαλούσα και αναβόσβηνε με γράμματα ΕΔΩ ΤΡΕΛΗ!!!!Ρε αν το έχεις μέσα σου το κουκουρούκου δύσκολα το συγκρατείς....Είμαστε μόνοι μας;;;Σκληρό αυτό.....και δεν μου αρέσει σαν ιδέα...Αν είμαστε μόνοι μας τότε γιατί συνεχίζουμε να κάνουμε σχέσεις αφού αποτελεί νόμο ζωής η μοναξιά;;;;;Και τώρα που παίρνω χάπι θα περάσουν πολλά για να με πείσουν ότι είμαι η σούπερ λογική....Το αισθάνομαι μέσα μου ότι κάπου χάνω άσχετο αν το συγκρατώ........και προσπαθω να αποφεύγω τα χοντρά ξεσπάσματα όπου μετά γυρνάς στην γειτονιά και όλοι σε θυμούνται γι\'αυτά..........Άσε που μερικές φορές λέω θα ξυπνήσω μια μέρα και θα είμαι λογική;;;Απαπαπαππααπαπαπα. .Καλύτερα στην τρέλα μου....Αφού ως λογική δεν άντεξα τον κόσμο τούτο...Άλλωστε εν τέλει πόση λογική πρέπει να έχεις για να πας μπροστά στη ζωή σου;;;;;;;Τη λογική φοβάμαι στην τρέλα πια κοιμάμαι..........Αυτή τη λογική την συνδύαζα με το καθώς πρέπει.....Αν αυτή είναι η λογική τότε μακριά....Αφήστε με να ζω στον κόσμο μου ψυχίατροι.......Όπως κάποτε είπε για άλλη περίπτωση η Ίντερόταν όλα μέσα σου είναι σκατά πώς να πας μπροστά;;;Όταν λοιπόν όλα μέσα μου είναι σκατά η επιφανειακή λογική που χαρίζει ένα χάπι θα με σώσει;;;;;Αφού δεν το έχω.....

Page 2 of 2 FirstFirst 12