Results 1 to 15 of 51
Thread: Τίτλοι τέλους?
-
17-10-2013, 22:57 #1
Τίτλοι τέλους?
Σήμερα έμαθα για την ύπαρξη άλλου άντρα στο μυαλό της στο κορμί της και ποιός ξέρει στη καρδιά της γυναίκας μου.
Ιδιαίτερα όταν εκείνη θέλει και τους δυό μας, και μου το λέει......η διαχείριση γίνεται πολύπλοκη.
Θέλω απλά να το συζητήσω με κάποιους/κάποιες. Σε αυτή τη φάση χρειάζομαι να σκεφτώ, να επεξεργαστώ, να αποφασίσω.
- 18-10-2013, 00:08 #2
Σε κερατωσε και εσυ το σκεφτεσαι ακομα με λιγα λογια? εμεις τι να σου πουμε αν ειναι σωστο να κατσεις για τριολε ?
Ε ρε κατι ατομα, ρε φιλε αξιοπρεπεια δεν εχεις? πηγαινε σε δικηγορο και τελειωνετε
18-10-2013, 02:18 #3
Το γεγονως οτι εχεις παρει εσυ την πρωτοβουλια για το μελλον της σχεσης σας, ειναι λαθος καθως δεν εξαρταται απο εσενα. Αν της κανει ξεχνα την,αν φαει τα μουτρα της θα γυρησει παλι σε εσενα. Εξαρταται καθαρα απο την γυναικα η οποια ή στο φερνει απεξω απεξω για να γινει πιο ανωδυνο σε εσενα ή δεν εχει γνωρισει καλα ακομη τον επομενο και κερδιζει χρονο. Ακομη και αν γυρισει πισω να θυμασαι παντα: Η πρωτη φορα οκ ειναι σφαλμα, η δευτερη ομως σκοπιμα, η τριτη πια ειναι συνηθεια. Οσο αντεχεις μεινε.
18-10-2013, 06:49 #4
Οταν έχεις ζήσει μαζί της 25 χρόνια, κάθε απόφαση είναι δύσκολη. Οταν υπάρχουν ακόμα στο σπίτι και 2 παιδιά ακόμα δυσκολότερη. Δεν είναι θέμα αξιοπρέπειας.
18-10-2013, 06:53 #5
Και τι να κάνω Αννα? Να αδιαφορήσω και να προσποιηθώ ότι δε συμβαίνει? Είναι πολύ εύκολο να το διαλύσω. Σκέφτομαι και τα 2 παιδιά μας τα οποία λατρεύω. Θα μπορούσα να κάνω τη ζωή μου παράλληλα, αλλά γνωρίζοντας ότι εκείνη βρίσκει την ευτυχία σε άλλο άνδρα δε με αφήνει να σκεφτώ. Νόμιζα ότι δε θα συνέβαινε ποτέ σε μάς.....Πολύ ρομαντικό!!!!!
18-10-2013, 11:04 #6
Καλημερα. Καταρχήν μην τρελένεσαι. Δεν είσαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.Απλά οι υπόλοιποι δεν το λένε... Βασικά αν είχατε μια όμορφη σχέση που πιστεύεις οτι άξιζε τότε να το δουλέψετε το θέμα. Μπορείτε να επισκεφτείτε εναν συμβουλο γάμου. Ενα φιλικό μου ζευγάρι που πήγε για τους ίδιους λόγους,είδανε μεγάλη πρόοδο. Καθίστε και συζητήστε τι ειναι αυτό που την οδήγησε εκεί.Ελλειψη σεξ?έλλειψη συναισθηματικής επαφής?Το οτιδήποτε. Προσπάθησε στην συζήτηση σου να εισαι ήρεμος περιμένοντας να ακουσεις το οτιδήποτε. Εκεί λοιπόν θ αποφασίσετε κ τι θα κάνετε. Θα το προσπαθήσετε ή θα το διαλύσετε. Εξήγησε της οτι δεν μπορείς κι εσυ να έρχεσαι τριτος στη ζωή της. Σκοπός της κουβέντας σας να είναι να δείτε και οι δυο τα λάθη σας και αν μπορείτε να τα διορθώσετε. Πραγματικά πρεπει να είναι πολύ δυσκολο για σενα αλλά θα πρέπει να δείξεις δύναμη σε οτι γίνει απο δω και πέρα ,γιατί οτι και να γίνει θέλει πολλές δυνάμεις..
Επίσης επειδή θα αισθάνεσαι πιθανόν άσχημα,ξεκίνα να βγαίνεις λίγο παραπάνω για να ξεχνιέσαι.Κάνε δραστηριότητες γενικά που να βρίσκεσαι με κόσμο. Όσοι είναιεξω απο το χορο πολλά τραγούδια λενε,ακου τη καρδια σου
18-10-2013, 11:25 #7
δεν είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσεις τώρα αμέσως. πάρε λίγο χρόνο να σκεφτείς. καταλαβαίνω ότι νιώθεις άσχημα. αν σε ενδιαφέρει να σώσεις το γάμο σου μην το βάλεις κάτω. μάζεψε τις δυνάμεις σου και πιάσε τη γυναικούλα σου από το χέρι και μην αφήσεις κανένα να σου την πάρει. αν αξίζει αυτό που είχατε και θέλεις να το κρατήσεις, τόλμα.κλέψε εσύ την καρδιά της και το μυαλό της. έχεις πλεονεκτήματα. έχετε ζήσει μαζί και γνωρίζετε ο ένας τα θέλω του άλλου. έχετε μαζί δύο παιδιά. αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να σας το κλέψει κανείς. θέλει όμως κότσια και υπομονή από σένα. μιλήστε και βρείτε τι έφταιξε και άνοιξε το παραθυράκι αυτό στη σχέση σας. δεν είναι ρομαντισμός να αγαπάς τον άνθρωπό σου και να θες να ζήσεις μαζί του όλη σου τη ζωή. αλλά υπάρχουν κενά που πρέπει να καλύψετε και οι δυο. κάπου έφταιξε εκείνη, κάπου έφταιξες εσύ. το θέμα είναι να το ξεπεράσετε και να προχωρήσετε. ανασυντάξου και τόλμα. σίγουρα θα εκτιμήσει το ότι τη διεκδικείς ξανά. όχι με εγωισμό αλλά με αγαπητικό τρόπο. καλή τύχη!
μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
18-10-2013, 11:32 #8
Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος....ξέρεις όμως κάτι?
Από τη μία θα ήθελα να ακολουθήσω το δρόμο που προτείνεις....από την άλλη όμως......κάτι με σπρώχνει να μη το προσπαθήσω καν......
Ισως είναι πιό έντιμο να πάρει ο καθένας το δρόμο του......δε ξέρω αν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς....
Αυτά που μου είπε για την απιστία της με τάραξαν..με ταρακούνησαν...ίσως και να με άλλαξαν...δε ξέρω
Πάντως σε ευχαριστώ για τις συμβουλές...τέτοιες ώρες χρειάζεται συζήτηση...
18-10-2013, 11:35 #9
Πάρε το χρόνο σου και μη παιρνεις βιαστικές αποφασεις.25 χρόνια μαζί δεν αποφασίζεις σε μια μερα τι θα τα κανεις.
18-10-2013, 11:41 #10
συμφωνώ ότι οποιαδήποτε βιαστική απόφαση...δεν θα είναι καλή...
Η αλήθεια είναι ότι θέλω να σκεφτώ τη διαχείριση της. Είτε είναι πολύ δύσκολη....είτε είναι πολύ εύκολη!!!
Ξέρεις....δυσκολεύομαι να σκεφτώ...τη στιγμή που όλα θα φαίνονται όπως πριν...δε νομίζω ότι θα υπάρξει αυτή η στιγμή ποτέ...από εδώ και πέρα...ακόμα και αν υποθετικά ...όλα θα γινόντουσαν όπως πρίν.....συμβιβασμός είναι!!!!!!!!Ισως είμαι εγωιστής και οι εγωιστές...δύσκολα συμβιβάζονται.
18-10-2013, 11:48 #11
Ίδια όπως πριν δεν θα είναι..Αν αποφασίσεις να ειστε μαζί δεν θα πρέπει να τον αναφέρεις καθόλου γιατί θα ειναι σαν να τον βάζεις εσυ στο κρεβάτι σας. Θα προσποιησε στην αρχη σιγουρα.Ισως αυτό βεβαια να δυναμωσει την αγάπη σας αυτή η δοκιμασία. Μη ξαχνάς οτι για να βρει άλλον άντρα σημαίνει οτι ειχε και καποια κενα απο σενα. Αν πάλι αποφασίσεις να χωρίσεις ,ουτε αυτό θα ειναι εύκολο. Η δυναμη της συνηθειας,της αγάπης... Δωσε χρόνο,κανε κουράγιο και βγες βόλτες!
18-10-2013, 11:53 #12
ξέρει κάτι feggari? Σκέφτεσαι απλά και πρακτικά. Ευχαριστώ
18-10-2013, 11:57 #13
Προσπαθω!! :D good luck!
18-10-2013, 12:07 #14
σκέψου το αλλιώς. σε έξι μήνες πως θα είσαι αν είσαι ακόμα μαζί της ή αν έχεις χωρίσει. ίσως αυτό σε βοηθήσει να αποφασίσεις.
νομίζω ότι ο γάμος σας αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. εσύ ξέρεις....μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
18-10-2013, 12:12 #15
Αν ήσουν εγωιστής θα την είχες στείλει ηδη στη μάνα της. Εσύ μάλλον για κάτι άλλο μου κανεις...
Και μην ξεχνάς στη μια φορά δεν έμεινε καμια...