Results 1 to 11 of 11
Thread: απωθημενα...
-
24-10-2013, 12:20 #1
απωθημενα...
Γεια σας. Θα ηθελα ν πω κι εγω τ πονο μου μηπως κ παρω καποιες καλες συμβουλες στο θεμα μ. Φτανω τα23 κ ακομα δεν εχω σεξουαλικη εμπειρια. Κ αυτο γτ παντα εψαχνα συναισθηματα. κ δν εβρισκα κτ αναλογο. ειχα κανα 2-3 κολληματακια, ερωτες μπορω ν πω, αλλα δε ειχα ανταποκριση. γνκ ειμαι κ κλειστος τυπος. κ θελω ν γινω κ σεξουαλικα δραστηριος επιτελους. 23 ειμαι!!! ντρεπομαι που τ λεω! απο παλια εχω κολλημα με τις μεγαλυτερες γυναικες. οταν ημουν εφηβος με τις 30-35αρες. τωρα κ με μεγαλυτερες, 40-45 εκει... κ ακουω γυρω μου οτι πανε με μικρους κλπ. κ θελω ν εκλπηρωσω αυτη την επιθυμια μ. κουραστηκα ν ψαχνω τον ερωτα τον μεγαλο με συνομιλικη μ πανω κατω. κ μιας κ δε ζω ερωτικα, τουλαχιστον λεω ν ζησω σεξουαλικα. ν αποκτησω εμπειριες, νιωθω χαλια, τελειως χαλια! μ εμποδιζει ομως το οτι δεν ειναι σωστο, ειναι σαν μαμαδες μ, επειτα ειμαι κλειστος, ντρεπομαι να την πεσω σεξουαλικα σε μια μεγαλη γυναικα. μονο απο κανα φεισμπουκ κ παλι δε ξερω πως να το πω. κ ειμαι κ απειρος εντελως. τι ν μ κανουν εμενα; :(
Βοηθηστε με πλιζ. τι προτεινετε; ν περιμενω μηπως κ κανω καμια σχεση ποτε στη ζωη μ κ εγω σαν τους αλλους; που καταβαθος αυτο θελω πραγματικα.. ή να επιδιωξω παραπανω ν περναω καλα κ ν εκληρωσω τ απωθημενα μ; τωρα θα μ πειτε εμας ρωτας; ε ναι ετσι σαν συμβουλη. γτ ειμαι πολυ μπερδεμενος...
- 24-10-2013, 13:12 #2
Fotis πιθανοτατα να σου εχει σκασει πμ απο μια εδω που εχει μεγαλωσει γενιες και γενιες..Σαν το Νουνου ενα πραγμα!
Αν παλι οχι ακομα,ανεμενε και εχε υπομονη!!
Μια χαρα θα τα πας μην αγχωνεσαι!!Και τι εγινε αν σου αρεσουν οι μεγαλυτερες,δεν ειναι κακο..Πηγαινε με καμια ωραια ετσι,μην βγαλεις το απωθημενο σου σε καμια σαν τον εξω απο'δω!
24-10-2013, 16:05 #3
και τι έγινε αν σου αρέσουν οι μεγαλύτερες!
Ικανοποίησε όλες σου τις σεξουαλικές επιθυμίες,κάνε ότι φαντάζεσαι ερωτικά(και πίστεψε με υπάρχουν άπειρες μεγάλες κυρίες που κάνουν τα παντα)
και μετα θα ερθει και η ώρα της σχέσης.
24-10-2013, 16:25 #4
Μπα δν μ ρθε κατι. Ευχαριστω που με καταλαβαινετε. Ε δε ξερω κολλαω λιγο. Μαλλον λογο τ οτι ειμαι κλειστος τυπος κ ντρεπομαι. Αυτο πιστευω κ εγω κ ακουω διαφορα, γι αυτο το θελω. αλλα δε ξερω κ καμια ωστε να της το ζητησω. στο ασχετο να την πεφτω σε μεγαλες κυριες; θα με κακοσχολιασουν. κ μπορει ν πουν κ πραματα που θα με πειραξουν. οσο να νε ειναι μεγαλη διαφορα ηλικιας.
24-10-2013, 16:31 #5
ολο ακουω υπαρχουν κ υπαρχουν, αλλα δε μ γνωρισε κ κανεις καμια... μονος μ που ντρεπομε να μιλησω σε συνομιλικη θα παω να ζητησω σεξ απο μια μεγαλη... κ να πεσω σε καμια που ειναι πολυ κατα, να με σκυλοβρισει. :( Κ σ οικο ανοχης δε θελω ν παω. δε μ αρεσει ο χωρος. λυπαμε κιολας. θελω καποια που να το θελει πραγματικα. κ αυτο που μ προβληματιζει ειναι οτι ισως δεν ειναι σωστο; δε ξερω. εγω σχεση θελω αλλα δεν ερχεται. φταιω κ εγω που ειμαι κλειστος κ κυριως επειδη ειμαι κ 23 σχεδον κ ακομα τπτ. ρεζιλι θα γινω πρωτη φορα. αλλα ετσι οπως το παω ουτε το σεξ θα απολαυσω ποτε. :(
24-10-2013, 16:38 #6
αυτο το "να περιμενω" το λες σαν να εισαι με το ενα ποδι σε καμια γωνια, τιμωρια και περιμενεις καμια φιλεσπλαχνη να σε διαλεξει..
τιποτε να μην περιμενεις. να επιδιωξεις να κανεις μια ομορφη σχεση που θα σε ικανοποιει απολυτα και σεξουαλικα, ειτε ειναι με συνομηλικη, ειτε με μεγαλυτερη ειτε με μικροτερη.
γινονται και τα δυο ταυτοχρονα, πιστεψε με. μην διαχωριζεις την σεξουαλικη ικανοποιηση απο την συντροφικοτητα. στην πορεια θα διαπιστωσεις , οτι αυτο που απογειωνει το φανταστικο σεξ, ειναι το συναισθημα. :rolleyes:
24-10-2013, 18:40 #7
Μην σκεφτεσαι το ψητο απευθειας..Ενταξει μπορω να καταλαβω την φωτια που σε καιει,αλλα πριν το σεξ πρεπει να υπαρξει παιχνιδι..Δεν θα πας στην 40αρα να της πεις "συγνωμη για την ενοχληση,θελετε να πηδηχτουμε"
Βγες εξω,κανε παιχνιδι και θα ερθει..Μην κανεις σαν παιδακι ομως ε? :)
25-10-2013, 14:22 #8
το προβλημα ειναι οτι ειμαι παιδακι στη συμπερφορα. δε μπορω δισταζω να κανω παιχνιδι που λετε. δεν ειναι κ τοσο ευκολο να παω σε μια 40αρα κ να τν φλερταρω. επισης, σχεση με τετοια γυναικα δεν θελω γτ ντρεπομαι. εννοω να βγαινω μαζι της για καφε κλπ κ να εκδηλωνομαστε μπροστα σε κοσμο. με τπτ!! ολοι θα μας σχολιαζουν. ασε που ειμαι ακομα τοσο παιδακι στη συμπεριφορα που δεν μπορω ουτε με 15χρονη να φερθω σωστα, στη 40αρα θα μπορεσω;
25-10-2013, 14:30 #9
25-10-2013, 18:04 #10
25-10-2013, 18:06 #11
Αμα ψαχνεις σεξ μπαντι πες το!Τι ειναι η σαρανταρα ωρε που ντρεπεσαι?Κανενα ραμολιμεντο?Τωρα με συγχωρεις αλλα με την παιδικοτητα που εχεις μαλλον η σαρανταρα θα ειχε θεμα να σε κυκλοφορησει.