Μπερδεμα στη "νεα" σχεση...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Μπερδεμα στη "νεα" σχεση...

Καλησπερα και χρονια πολλα...Εχω ενα προβλημα αυτη την περιοδο και θελω την βοηθεια σας σχετικα με το τι μπορει να συμβαινει...Εχει περιπου 1 μηνα που εχω γνωρισει μια κοπελα και αφου βγηκαμε καποιες φορες εδω και 2 εβδομαδες περιπου το πραγμα προχωρησε ( δεν ολοκληρωσαμε ακομα αλλα πηγαινε καλα ).Το προβλημα ειναι πως εχει λιγες μερες που γυρισε στην πολη της για γιορτες και ενω στις αρχες μιλουσαμε καθημερινα και ολα ηταν καλα ξαφνικα χαθηκε εδω και λιγες μερες χωρις να πει απολυτως τιποτα και δεν απανταει ουτε στα τηλεφωνα.Το περιεργο ειναι πως δεν ειπωθηκε τιποτα κακο αντιθετως η τελευταια μας κουβεντα ηταν σε πολυ καλο επιπεδο και μου φαινεται πολυ περιεργο ολο αυτο το πραγμα... Καθε ειδους "βοηθεια-συμβουλη" δεκτη ευχαριστω εκ των προτερων!

οικογενειακά προβλήματα, ντιγκα στα ψυχολογικά που από τον έρωτα σου να μην τα βλέπεις, Ατύχημα ελπίζω πως όχι , κινητό να της το έχουν κλέψει ......Πάντως από όλα θα ήθελα να ακούσω όταν φανεί τον λόγω της !

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Ή συνάντησε έναν παλιό έρωτα, η και νέο, ποιος ξέρει

Banned
    δεν υποθηκε τιποτα κακο αλλα οπιος λεει αληθεια δε την κανει μια μερα νυχτα

Senior Member
    Γεια σου Γιάννη.Το εχω παθει κι εγω 2-3 φορες!!! Βασικά μάλον παίζει κάποιος άλλος.Μην την ξαναπάρεις. Αν θέλει θα σε πάρει αυτη. Απλα μάλον δεν εχει μουτρα να σου πει οτι κάτι παίζει με άλλον.ειτε πρώην είτε νυν....

Junior Member
    Καλησπερα και παλι.Σημερα επικοινωνησε μονη της και μου ειπε πως απλως ηταν πολυ πιεσμενη λογο οικογενειακων και δουλειας.Δεν της ειπα κατι ειναι η αληθεια αλλα ουτε φανηκα να παρακαλαω η οτιδιποτε.Δεν ξερω τι να πω ισως να λεει και αληθεια απλα απο την δικια μου πλευρα οσο φορτωμενος και να ειμαι δεν συνηθιζω να αφηνω ενα ατομο που με ενδιαφερει 2 μερες χωρις ενα μηνυμα..Παρολαυτα ο τονος της ηταν οπως παντα σαν να μην αλλαξε κατι.Τι να πω δε ξερω

Senior Member
    Και μένα μου ειχε συμβει αυτο οταν πηγε στο χωριο της για γιορτες..Αλλά μετα ακουγόταν καπως περιεργα.Εγώ χαμπάρι στον κόσμο μου λόγο ότι ήταν αρχη της σχεσης και δεν
    έβλεπα μπροστα μου.Βέβαια αυτη είχε κάνει τη στραβη της οπως παραδέχτηκε μετα η ίδια.Φρόντισε να μάθεις αν έγινε κάτι όσο ήταν εκει.Μπορει και τιποτα απλά λέω...

Banned
    αν συνεχισει να ερχετε κ να φευγει ετσι... βλεπω μονο θηριοδαμαστης να τη κανει να κατσει σε ενα σημειο http://www.youtube.com/watch?v=XiPTUnEz_jE

Member
    Ελα ρε φιλε σιγα δεν ειναι τιποτα.. Απλα ξενερωσε. Εχει να σου συμβει ακομα πολλες φορες, οπως και να το κανεις και εσυ σε αλλες. Εδω το παθαινουν αλλοι μετα απο 20 χρονια γαμου ο ενας μηνας σε αγχωσε..! Χαλαρωσε και προχωρα!

Junior Member
    Καλησπέρα καιχρόνια πολλά. Άποψή μου είναι ότι 1) Οι σχέσεις με απόσταση είναι συνήθως αποτυχημένες. Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται. 2) Όσες και δουλειές ή προβλήματα και αν είχε, ένα λεπτό για σένα θα αφιέρωνε αν ήθελε

Senior Member
    Γιαννη απο αυτα που εγραψες δεν βγαινει πουθενα το συμπερασμα οτι εχεις σχεση , αρα ακυρος ο τιτλος σου. Μια απλη γνωριμια ηταν και η κοπελα απλα δεν θελει να εξελιχθει σε κατι αλλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis888 View Post
    ..Εχει περιπου 1 μηνα που εχω γνωρισει μια κοπελα και αφου βγηκαμε καποιες φορες εδω και 2 εβδομαδες περιπου το πραγμα προχωρησε ( δεν ολοκληρωσαμε ακομα αλλα πηγαινε καλα ).Το προβλημα ειναι πως εχει λιγες μερες που γυρισε στην πολη της για γιορτες και ενω στις αρχες μιλουσαμε καθημερινα και ολα ηταν καλα ξαφνικα χαθηκε εδω και λιγες μερες χωρις να πει απολυτως τιποτα και δεν απανταει ουτε στα τηλεφωνα.Το περιεργο ειναι πως δεν ειπωθηκε τιποτα κακο αντιθετως η τελευταια μας κουβεντα ηταν σε πολυ καλο επιπεδο και μου φαινεται πολυ περιεργο ολο αυτο το πραγμα...

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Ή συνάντησε έναν παλιό έρωτα, η και νέο, ποιος ξέρει
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Γιαννη απο αυτα που εγραψες δεν βγαινει πουθενα το συμπερασμα οτι εχεις σχεση , αρα ακυρος ο τιτλος σου. Μια απλη γνωριμια ηταν και η κοπελα απλα δεν θελει να εξελιχθει σε κατι αλλο...
    θα συμφωνησω με την μπετ και την λιλι.
    μερικες εξοδοι δεν ειναι σε καμια περιπτωση σχεση, ουτε καν "σχεση" η κατι παραπανω απο απλη γνωριμια. στην πιο ασχετη μας γνωριμια θα κανουμε μερικες εξοδους, χωρις να σημαινει αυτο κατι. εκτος κι αν δεσμευτηκε απεναντι σου η κοπελα και δεν μας το ειπες.
    μπορει η κοπελα μετα τις εξοδους σας να το ξανασκεφτηκε η να προτιμησε καποιον αλλον.
    μπορει ακομα να ειναι αναποφασιστη και να το ξανασκεφτει οταν επιστρεψει απο τις διακοπες της.
    γνωμη μου ειναι να μην κανεις κινησεις εφοσον η ιδια αραιωσε. περιμενε 5-10 μερες μηπως εμφανιστει η ιδια.
    αν δεν, τοτε ΔΕΝ....