ερωτέυτηκα ενώ έχω σχέση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

ερωτέυτηκα ενώ έχω σχέση

Παιδιά έχω 4 χρόνια σχέση και ερωτεύτηκα τον γιατρό που μου κανε μια χαζοεπέμβαση το θέμα είναι ότι και ο δρ ψηνεται τρελά, τν σκεφτομαι όλη μέρα..κάναμε απιστευτο σεξ τι κανω τώρα
    [url]http://psychilogos.blogspot.com/[/url]

Senior Member
    Προφυλαξεις κορη μου και κοιτα μη σε παρει χαμπαρι ο κερατουκλης.

Senior Member
    Αποψη μου καλά περάσατε φτάνει αρκει να μην ο μάθει ο άλλος!!...Μακρυα από γιατρούς...Κάηκα απο γυναίκα γιατρό και σκέφτομαι από εδώ και πέρα να μην ξαναμπλέξω με άτομα από
    τον ιατρικό κόσμο :Ρ

Senior Member
    Θα σου πω εγω τι να κανεις, θα πας σε εναν τατουατζη να σου γραψει στο κουτελο ******* γεννημα θρεμα και μετα εισαι ελευθερη να κανεις οτι θελεις στην ρηχη σου ζωη.

E δεν τον ερωτευτηκες απλά, το προχωρήσατε για τα καλά κιόλας... Και αντί να σε απασχολεί το ότι απάτησες το αγόρι σου, σε προβληματίζει το ότι ερωτεύτηκες ενώ έχεις σχέση. Εννοείται πως χωρίζεις... Τι και πως δεν ξέρω, αλλά έπρεπε να τα σκεφτοσουν νωριτερα αυτα, πριν κανεις οτι εκανες. Και για σενα καλυτερα, ωστε να κανεις το απιστευτο σεξ που ψαχνεις και για τον ιδιο καλυτερα να μη ζει με ψευδαισθησεις. Και ευχομαι και το αγορι σου να σε εχει κερατωσει απειρες φορες και απλα να περνουσε την ωρα του μαζι σου και να μη σ αγαπησε ποτε.
    Καλο πήδημα!

Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    Θα σου πω εγω τι να κανεις, θα πας σε εναν τατουατζη να σου γραψει στο κουτελο ******* γεννημα θρεμα και μετα εισαι ελευθερη να κανεις οτι θελεις στην ρηχη σου ζωη.
    Δε χρειάζεται να το γράψει φίλε μου, νομίζω πως θα την έχουν καταλάβει ουκ ολίγοι... Δες παλιότερα θεματα που εχει ανοιξει...

"Εχω ξαναγραψει για τη σχεση μου, κραταει εδω και 1,5 χρονο, με φουρτουνες και τρικυμιες ειμαστε σε καλυτερη φαση στην καθημερινοτητα.. αλλα εχω προβλημα στο σεξ, ειναι ζωο πραγματικα χωρια οτι μου γυαλιζουν γκομενακια συνεχεια και ξενογαμιεμαι..αν και την εχω ευκολη γενικα την απιστια πρεπει να στο dna μου.."

"εχεις απολυτο δίκιο εγω μια φορα το 3μηνο κατα μεσο ορο ριχνω κερατο, λες να το δω χαλαρα και να παιζω μαλλους ταυτοχρονα οπως εχω κανει ως τωρα..??"

Δε διάβασα άλλα, εμετό θα κάνω...

Senior Member
    Αυτό αλλάζει τα δεδομένα.Και έχω και εγώ τέτοια παραδείγματα.Απλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά πλεον οι γυναίκες είναι κατά πολυ μεγαλύτερο πσοσοστό άπιστες από τους άνδρες.
    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι λίγο υποψιασμένος όταν κάνεις 1 σχέση αλλά μην φτάσεις και στο άλλο άκρο γιατί χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει σχέση και από ότι φαίνεται στις μέρες
    μας οι γυναίκες θέλουν τη σταθερή καβάτζα τους και μετά να ψάχνονται για ότι κάτσει να φύγουν από τη ρουτίνα τους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andy87 View Post
    πλεον οι γυναίκες είναι κατά πολυ μεγαλύτερο πσοσοστό άπιστες από τους άνδρες.
    Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είσαι λίγο υποψιασμένος όταν κάνεις 1 σχέση αλλά μην φτάσεις και στο άλλο άκρο γιατί χωρίς εμπιστοσύνη δεν υπάρχει σχέση και από ότι φαίνεται στις μέρες
    μας οι γυναίκες θέλουν τη σταθερή καβάτζα τους και μετά να ψάχνονται για ότι κάτσει να φύγουν από τη ρουτίνα τους!
    ποτε μα ποτε το αλλο φυλλο δε θα μας περασει σ αυτο το σπορ !!!ευτυχως ;) κ η 1η κ η 2η κ η 3η θεση ειναι πιασμενες απο αντρες !!!
    ουτε ψαχνουν για καβατζα ........ απλα οταν δουν οτι το αγορι τους αδιαφορει η επιδιδεται στο ευγενες αθλημα τοτε κανουν τα ιδια καλως/κακως......

Banned
    Ρε παιδιά επιδημία είναι το να είσαι σε σχέση και να ... με άλλους;; Χωρίστε και ψαχτείτε. Τι τις θέλετε τις σχέσεις αφού δεν μπορείτε;;

Banned
    Quote Originally Posted by somebody89 View Post
    Δε χρειάζεται να το γράψει φίλε μου, νομίζω πως θα την έχουν καταλάβει ουκ ολίγοι... Δες παλιότερα θεματα που εχει ανοιξει...

"Εχω ξαναγραψει για τη σχεση μου, κραταει εδω και 1,5 χρονο, με φουρτουνες και τρικυμιες ειμαστε σε καλυτερη φαση στην καθημερινοτητα.. αλλα εχω προβλημα στο σεξ, ειναι ζωο πραγματικα χωρια οτι μου γυαλιζουν γκομενακια συνεχεια και ξενογαμιεμαι..αν και την εχω ευκολη γενικα την απιστια πρεπει να στο dna μου.."

"εχεις απολυτο δίκιο εγω μια φορα το 3μηνο κατα μεσο ορο ριχνω κερατο, λες να το δω χαλαρα και να παιζω μαλλους ταυτοχρονα οπως εχω κανει ως τωρα..??"

Δε διάβασα άλλα, εμετό θα κάνω...
    Χαχαχα περίφημα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pandemonium View Post
    κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω.........

Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Ρε παιδιά επιδημία είναι το να είσαι σε σχέση και να ... με άλλους;; Χωρίστε και ψαχτείτε. Τι τις θέλετε τις σχέσεις αφού δεν μπορείτε;;
    και μ αυτό...

Τι σκατά θέλετε και κάνετε σχέσεις άμα είναι να πηδιέστε δεξιά κι αριστερά;;;
    Δηλαδή τι είναι ο άλλος; Η καβάτζα η σίγουρη για τις δύσκολες νύχτες;;
    Λες και όλος ο κόσμος είναι παιχνιδάκια χωρίς συναισθήματα που υπάρχουν μόνο για τις σεξουαλικές σας ορέξεις....

Κι αυτό που μου τη δίνει περισσότερο είναι πως είναι και στανταράκι που πρέπει να αποδεχτούμε το "παντού υπάρχει το κέρατο"...
    Άντε και σιχτιρι αρρωστημένοι τύποι!
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Ακμήνη, Leda, με καλύψατε πλήρως!
    Ομως το "απαγορευμένο" ελκύει... Γι αυτο και κάποια άτομα αρέσκονται σε αυτό. Γι αυτό και παρέθεσα προηγούμενα μηνύματα της θεματοθέτριας, για να δείτε πως είναι έτσι απο τη φυση της (...) και όχι ότι αυτο που εγινε ηταν ενα τυχαιο γεγονος.

Senior Member
    Απο το ελκύει μέχρι το πηδιέμαι είναι πολύ μεγάλο βήμα!!!Και μένα μπορεί να μου αρέσει κάτι αλλά εφόσον είμαι σε σχέση είμαι εκεί!Τελος!!!
    Αν θέλεις να κάνεις κάτι άλλο απλά χωρίζεις.Τι είναι ο άλλος συναισθηματική καβάτζα???

Quote Originally Posted by andy87 View Post
    Απο το ελκύει μέχρι το πηδιέμαι είναι πολύ μεγάλο βήμα!!!Και μένα μπορεί να μου αρέσει κάτι αλλά εφόσον είμαι σε σχέση είμαι εκεί!Τελος!!!
    Αν θέλεις να κάνεις κάτι άλλο απλά χωρίζεις.Τι είναι ο άλλος συναισθηματική καβάτζα???
    Σωστό! Η πλάκα είναι ότι προβληματίζεται που ερωτεύτηκε άλλον και όχι που κεράτωσε το αγορι της... Ελεος!

Senior Member
    δεν πατε καλά..το φορουμ ειναι υποστήριξης όχι καταδίκης..ελεος δεν πάτε καθόλου καλά ένας ένας
    [url]http://psychilogos.blogspot.com/[/url]

Page 1 of 3 123 LastLast