Σχεση γυναικών με σεξ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Σχεση γυναικών με σεξ

Μιλούσα πριν λίγο με μια καλή μου φίλη και μου έλεγε ότι έχει να κάνει σεξ περίπου 1.5 μήνα και γκρινιάζει ότι δεν αντέχει άλλο.
    Μετά σκέφτηκα την πρωην μου που έλεγε πως δεν μπορεί να αντέξει πάνω απο 10 μέρες χωρίς σεξ( ίσως για αυτό να με κεράτωσε κιολας όταν έλειπα :Ρ)
    και επίσης είχε 1 ύφος για τον κολλητό μου που δεν είχε καν σεξ για 6-7 μήνες καθώς δεν είχε κοπέλα και δεν είναι του One night stand πολύ υποτιμιτικό και σαν να τον λυπάται.Εγώ έχω μείνει και για περισσότερο από 2-3 μήνες χωρίς σεξ αλλά δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνω έτσι ή να μου φαίνεται περίεργο απλά έτυχε.
    Απλά μιλώντας με τη φίλη μου σκέφτηκα μήπως όντως εγώ είμαι περίεργος και όχι αυτές?
    Οπότε το ερώτημα είναι ποια η σχέση της γυναίκας με το σεξ?
    Τους είναι τόσο σημαντικό κομμάτι στη ζωη τους γενικά ή απλά οι κοπέλες που μίλησα είχαν τέτοιες απόψεις?

Banned
    μηπος ειναι δικαιολογιες για one night stand?

Senior Member
    andy είναι σχετικό αυτο που ρωτάς, εξαρτάται απο τι φάση περνάς, τι ηλικια, τι υποχρεώσεις και άγχη έχεις.
    και εξαρτάται πόσο φίλη σου είναι, μηπως στο ειπε επιτηδες για να σε εντυπωσιασει?
    10 μέρες μου φαίνεται πολύ λίγες, εκτός αν κάθεσαι όλη μέρα και κοιτάς το τοίχο και αφου δν εχεις τι να κανεις σκεφτεσαι το σεξ.

Senior Member
    Εγώ τώρα είμαι σε περιεργη φάση απογοητευμενος γενικά μετά απο χωρισμό.Άγχη πολλά.Υποχρεώσεις όχι πολλές.και είμαι στα 27.Αλλά μιλάω και για παλιότερα
    Η φίλη μου είναι στα 26 και δεν νομίζω να θέλει να με εντυπωσιάσει για κάποιο λόγο.
    Όχι η πρωην δεν καθόταν να κοιτάει τον τοίχο ίσα ίσα είχε και πολλά να κάνεις απλά μου είπε ότι δεν μπορεί τόσες μέρες χωρίς..Και κάτι την πιάνει και θέλει...νυμφομανής :Ρ

Senior Member
    Πολλες φορες μιλαμε "διαφορετικα" στους φιλους απο οτι εννοουμε μεσα μας, το κανουμε πιο υπερβολικο, βαζουμε σαλτσα και γενικα μπορει να θελουμε να τον ταραξουμε τον αλλον οτι ειμαστε πιο "τρελοι" απο αυτους.

Και εγω εχω κατσει αρκετους μηνες χωρις σεξ χωρις προβλημα παντως και οχι δεν ειναι περιεργο ουτε κατι για να σε υποτιμανε.

Νταξει φυσικα και δεν ειμαστε ολοι ιδιοι αλλα υπερβολικο μου φαινεται 10 μερες να τρελενεται τοσο..