Results 31 to 45 of 45
Thread: βοηθεια με ενα θεματακι...
-
02-11-2013, 15:39 #31
Παιδια..δεν εγυνε τιποτα...ηταν με τις φιλες τις και δν ειχα την ευκαιρια...ισως καταλαβε οτι ενδιαφερομαι....θελω βοηθεια για το πως θα την προσελκισω εξηπνα...ευχαριστω
- 02-11-2013, 15:50 #32
Αφου ηταν με τις φιλες της δεν πειραζει. Θα την ξαναδεις στο μαθημα ομως. Καντης καθε φορα καποια κοπλιμεντα και δωσε βαση σε κατι ιδιαιτερο πχ τα μαλλια ή τα ρουχα κλπ για να της δειξεις οτι τη βλεπεις αλλιως και οχι απλα σαν συμμαθητες να λετε για τα μαθηματα. Μην προτεινεις βολτα απο τωρα. Ενα αλλο κολπο ειναι οταν τελειωνει το μαθημα να κοιταξεις να τη συνοδεψεις πχ μεχρι το σπιτι της, ας εισαστε και αλλοι στην παρεα. Αφου της κανεις καποια κοπλιμεντα για μια βδομαδα ας πουμε, εγω θα σου προτεινω κατι πολυ εξυπνο και οχι απ τα κλασσικα.
03-11-2013, 22:23 #33
Δυσκολο να την σινοδεπσω διοτι εγω μενο σε χωριο και αυτη σε πολη...εξηπνο οπως?
03-11-2013, 23:23 #34
Εγυνε και κατι αλλο..χθες μιλαγα με ενα φιλο μου..ανιπσιος μου ειναι..και ειναι στην ταξη της..πριν να του πω οτι μου αρεσει μου ειπε οτι τον ελεγε αρκουδακι και τετοια...πριν πεντε εξι μερες μια φιλη της του ειπε επιδει θα λειπη να της κανι συντροφια καμια μερα αλλα να μην της πει οτι αυτη του ειπε..αυτος ομως εχει κοπελα..και την παρασκευη στο κλαμπ μου ειπε ο ανιψιος μου οτι τους ιδε και ισος..αν ενιωθε κατι για αυτον θα πληγονοτανε....μετα οταν του ειπα οτι μου εριξε και μενα παλια βγηκαμε σε συμπερασμα οτι ισως ετσι ειναι η κοπελια...η οτι απλα της αρεσε.....τη λετε παιδια...αν οντος της αρεσε...νομιζω οτι πρεπει να προσπαθησω να την πλησιασω πολυ προσεκτηκα..εσεις τη γνωμη εχετε...επισης καποιον εξηπνο τροπο να την πλησιασω οπως ειπαμε πριν
04-11-2013, 08:36 #35
Ακόμα κι αν δεν της μιλησες και δεν εγινε τιποτα εκει οπως λες, σημασία έχει το ότι (αν όντως ετσι ειναι) καταλαβε ότι ενδιαφερεσαι και οτι ενδιαφερεσαι γι αυτην ερωτικα και όχι για φιλίες. Τον τροπο προσεγγισης θα τον βρεις κι απο μονος, ητοι το συναισθημα σου για αυτην στο πως θα σε ωθησει αυθορμητα να της συμπεριφερθεις όταν θα βρισκεσαι μαζι της, αυτο το αυθορμητο που θα σου βγει δλδ, πολλα μπορουν να σου πουν κι ο γυναικειος πληθυσμος του φορουμ και φιλοι σου κλπ οι οποιοι κατεχουν κατι παραπάνω απο σχεσεις και νοουμενου ότι σου ειναι εμπιστα άτομα. Σημασία επίσης έχει κι αυτη να γουσταρει. Επειδη φαινεσαι σοβαρο, ωριμο και μετρημενο ατομο κι όχι κανα χαηβάνη της ηλικίας σου αυτο μετραει υπέρ σου, νοουμενου ότι δεν επεσες σε χαζογκόμενα ανώριμη κι εσυ πανω στον ερωτα που νιωθεις γι αυτην την φανταζεσαι σαν χαρακτηρα αλλιωτικο απ ότι ειναι. Πάντως μην αργησεις να κινηθεις, μην κολωνεις επειδη κινδυνευεις να προλαβουν αλλοι. Και πάντα στη ζωη κραταμε και λίγο πισινή.
γιάννης
04-11-2013, 21:17 #36
Οχι...η κοπελια ειναι πολυ καλος χαρακτηρας..δεν ξερω αν καταλαβε ξεκαθαρα αν ενδιαφερομαι...προσπαθω να κανω μετριμενες και σωστες κινισης αλλα χρειαζομαι βοηθεια..φιλοι μου ειπαν οτι εχω αρκετες πιθανοτητες αλλα δεν το βλεπω ετσι εγω...εγω ην θελω...απλα φοβαμαι την αποριψη διοτι θα την εχω για τον επομενο χρονο να νομιζι οτι την θελω που οσως να ειναι αληθεια...γιαυτο δεν θελω να τα κανω θαλασα...τη να πω..μου αρεσει πολυ..ολοκληρη..απλα δυσκολευομαι στην προσεγκηση
05-11-2013, 09:11 #37
Μπορει κι απο μια συζητηση που ξεκινα περι ανεμων και υδάτων να προκύψει αίσθημα. Φτανει να κανεις την προσέγγιση.
γιάννης
05-11-2013, 13:33 #38
μα γιατι βρε χρυσό μου αγόρι 17χρονών και να δυσκολευεσαι τοσο να προσεγγίσεις ένα κοριτσακι της ηληκίας σου?
ανέβασε την αυτοπεποίθηση σου γιατί είσαι πολύ ανασφαλής!
Βλέπεις ότι όλοι σου εχουμε γράψει τις απόψεις μας αλλά το μόνο που δεν έχουμε κάνει ακόμα είναι να μας δώσεις το κινητό της να την καλέσουμε και να της πούμε οτι τη γουστάρεις!
Στο τέλος θα τελειώσει κ η σχολική σας χρονιά κι εσύ ακόμα θα ρωτάς τι να κάνεις.
Χαλάρωσε,αναπτέρωσε το ηθικό σου κ την ψυχολογία σου και κάνε αυτό που θέλεις!
05-11-2013, 15:23 #39
Ρωταω πολλα διοτι ετυχε να χασω δυο σχεσης που θα μπορουσα ευκολα..απο την προσεγκηση..και ξενερωσανε...και απλα επιδει η συγκεκριμενει μου αρεσει πολυ ρωταω για ιδεες..ενοιτε οτι οταν τη δω θα την προσεγκησω αλλα μια εξτρα βοηθια δεν με βλαπτει...ιδεες ζηταω οχι κατι περισσοτερο
05-11-2013, 15:29 #40
Τι να σε κάνω που είσαι κ γλυκούλης!
κοίτα όσο πιο απλά και χαλαράτην προσεγγίσεις τόσο καλύτερα..
Επίσης το χιούμορ τρελένει τα κορίτσια αρκεί να μην είναι ηλίθιο..αυτό εννοείται.
05-11-2013, 17:56 #41
Ελα που μονο αυθορμιτα μου βγαινει..αν το προσπαθησω ειναι ηλιθιο !! Εχαριστω...για περαιτερο βοηθεια θα ειμουν ευγνωμον
06-11-2013, 17:07 #42
Την ρωτας με ανεση εχεις αγορι? αν σου πει ναι λες χμμ ειπα κ εγω μια τοσο ωραια κοπελα μονη αν σου πει οχι λες πως κ ετσι τοσο ωραια κοπελα μονη αλλα οχι με το υφος του απελπισμενου κλαψιαρη με ανεση και χαλαρα
06-11-2013, 17:13 #43
και ναι πρεπει πρωτα να γινεται φιλοι και μετα τα αλλα γιατι ετσι την επεξεργαζεσαι μαθαινεις για αυτην και υστερα τις λες αυτα που νιωθεις στα ισια οτι την μελετουσες τοσο καιρο να δεις αν ειναι αυτο που σου ταιριαζει να σιγουρευτεις για το τι ατομο ειναι το τι θελει τι πιστευω εχει και αφου απεκτησες ολα οσα ηθελες και επρεπε να ξερεις θα την αφησεις αφωνη αν τις τα σερβηρεις ομορφα θα παθει πλακα ασε τους αλλους να λενε αν την πεις οτι καταλαβες ποσο διαφορετικη μοναδικι και αψογη ειναι μεσα σαυτον τον καιρο που κανατε παρεα τοτε θα δεις οτι θα σε αρπαξει απο μονη τις αν οχι θα σου δωσει το οκ να χωθεις..
07-11-2013, 08:48 #44
invisiblebullet, ... μόνο που αν πρώτα γίνουν φίλοι, αυτος κινδυνευει στη σκεψη της να μείνουν φίλοι, να καταχωρηθει στη "λίστα" της με τους φίλους, οποτε κατα πάσα πιθανότητα την έχασε.
Κατα την άποψη μου με το που προσεγγιζουμε καποια που μας ενδιαφερει ποτέ δεν την ρωτάμε αν έχει αγόρι, αν εχει θα μας το πει αποκλειστικα με δικη της πρωτοβουλια, αλλιως πάνω στο άγχος, την αβεβαιότητα και την αμηχανια της στιγμης, επειδη η ερωτηση στη σκεψη της μπορει να ισοδυναμει με προταση για σχεση, θα μας απαντησει ναι, οποτε εκει τη χασαμε, εκτος κι αν ειναι προφανες το ενδιαφερον της για μας.
Πιστευω πως εξαρχης καποιος που ενδιαφερετε για καποια, αν δεν της το πει άμεσα, το υφος και η προσεγγιση του καθε φορα που τη συναντα θα πρεπει να δειχνει εστω εμμεσως και κατι ερωτικο, κατι που στη σκεψη της να λειτουργει οτι αυτος θα μπορουσε να μην ειναι απλα φιλος, συμμαθητης, συνεργατης κλπ, τουλαχιστο να της αφηνει την υποψια οτι αυτος ενδιαφερετε για μενα.Προτοιμαζει ετσι το εδαφος. Υπαρχει βεβαια και η αποψη οτι της λες στα ισια ότι ενδιαφερεσε (νοουμενου οτι δεν ειναι τελειως ξεκαρφωτο αυτο). Ωστοσο ειμαι προθυμος να ακουσω αποψεις καλυτερες απ τη δικη μου.γιάννης
07-11-2013, 21:28 #45
Γιαννη πολυ το αναλυεις το θεμα δεν θελει μαθηματικη ακριβεια ουτε τπτ λιγο θαρος και τολμη γιατι να μη την ρωτησεις αν εχει αγορι πανω στη συζητηση εκει που μιλατε τις πετας ενα εισαι γλυκα εχεις αγορι? το κολπο ειναι να το πεις με ανεση οπως σαν να την ρωτας σαρεσει το ποδοσφαιρο? το ιδιο πραγμα ειναι δν καταλαβαινω γτ λες να μη την ρωτησει τετοιο πραγμα δεν θα το ρωτουσα εγω προσωπικα μονο αν εβλεκα οτι με γουσταρει με χιλια μονο τοτε οτι ειναι φως φαναρι πως με γουσταρει μονο τοτε απλα ρωτας μαθαινεις το 90% των εφηβων οταν γουσταρει καποια καποιον ρωταει αυτο το πραγμα τι μου λες τωρα και πιστευω πολλοι θα συμφωνησουν μαυτο