Results 1 to 15 of 45
Thread: βοηθεια με ενα θεματακι...
-
28-10-2013, 07:46 #1
βοηθεια με ενα θεματακι...
Παιδια...πως μπορω να ξεχωρισω μια γυναικα αν εχει φιλο...τι να την ρωτισω ετσι ωστε διακριτικα αν εχει φιλο....Ειμαι 17 και μου αρεσει μια κοπελα στο φροντηστιριο μου...ομως δεν ξερω αν εχει φιλο...δεν θελω να τα κανω θαλασσα..ευχαριστω εκ των προτερων
- 28-10-2013, 09:57 #2
Και αν έχει φίλο τι έγινε?Πας λες τι θέλεις και αν έχει φίλο απλά φεύγεις.ΑΝ δεν έχει απλά συνεχίζεις και ότι βγει.
28-10-2013, 11:38 #3
Ναι συφωνω...απλα η κοπελια ειναι στο φροντηστιριο μου...λιγο δυσκολο...να εχω την εντυποση οτι νομιζει πως την θελω και τετοια...τιποτα για προσεγκηση..καμεια συμβουλη?
28-10-2013, 12:06 #4
28-10-2013, 12:20 #5
Bρισκεις μια ευκαιρια να μιλησετε , πχ για καποιο μαθημα ,( οχι εξυπναδες ) κ αν ειναι δεκτικη προχωρας . Ειναι αδιαφορον αν εχει φιλο ( σχετικα ) διοτι ολες σχεδον τις φιλες μου τις εχω παρει απο δεσμους . Θα καταλαβεις πολυ ευκολα αν ειναι δεκτικη . Κανε ομως οπωσδηποτε μια κινηση , διοτι μετα θα το μετανιωσεις που δεν εκανες κατι . Θα σου ενισχυση κ την αυτοπεποιθηση σου , ας φας χυλοπιτα . Θαχεις προσπαθησει ομως .
28-10-2013, 13:34 #6
Κοίτα το θέμα είναι ότι δνε είναι τελείως άγνωστη δηλαδή τουλάχιστον υπάρχει μια οπτική επαφή. Μπορείς να το προσπαθήσεις και δεν έχεις αν χάσεις κάτι..
Ίσα ίσα θα σου είναι και μια εμπειρία για το μέλλον.
Όταν λες φίλε Macgyver όλες τις φιλες σου τις πήρες από δεσμούς τι εννοείς? Ήσουν 3ο πρόσωπο και τους παράτησαν γαι σένα?
28-10-2013, 14:33 #7
pano, μπορείς να τη βρεις μεσω fcb και να μιλήσετε απο εκεί αν δε το εχεις ηδη.
Δε λέτε τίποτα, δεν εχετε κανεναν γνωστο? Μπορείς πχ να της ζητήσεις απαντήσεις ή κατι αλλο απο κάποιο μάθημα.
Σε τετοιες περιπτώσεις αν δεν εχετε τπτ κοινο το καλυτερο ειναι μεσω pc να τα πείτε. Γενικά σε συμπαθεί πως τη κόβεις?
28-10-2013, 18:33 #8
Όταν λες φίλε Macgyver όλες τις φιλες σου τις πήρες από δεσμούς τι εννοείς? Ήσουν 3ο πρόσωπο και τους παράτησαν γαι σένα?[/QUOTE]
Φιλε Andy , δεν αναφερομαι σε ολους τους δεσμους μ , αλλα μερικους ναι , δλδ τους αρεσα περισσοτερο εγω , κ σε μερικες περιπτωσεις με επιμονη η κ χωρις , χωρισαν για την αφεντομουτσουναρα μ . Βεβαια , υπηρξαν περιπτωσεις που δεν μπορεσα να το καταφερω , κ το καταλαβα νωρις κ απεχωρησα . Βασικα ,ζυγιζω μια κατασταση , κ αν καταλαβω οτι εχω ελπιδες προχωραω Αντυ . Δεν εχω κανα βιτσιο να παιρνω τις κοπελλες αλλωνων , αλλα επειδη ολες ηταν ελκυστικες , καταλαβαινεις οτι οι επιθυμητες γυναικες ειναι σχεδον παντα πιασμενες .Τριτο προσωπο δεν υπηρξα ποτε , η ανταποκρινεται καπως η αλλη εξ αρχης , η οχι κ αποχωρω . Δεν μαρεσει να χανω τον χρονο μ . Δεν παριστανω τον Δον Ζουαν , αλλα εκθετω μια κατασταση . Ειμαι αρκετα μεγαλυτερος σ , κ αυτα θα τα δεις στην πορεια .
Μην ξεχναμε την ρηση ' οι γυναικες διαλεγουν αυτους που θα τις διαλεξουν ' κ ισχυει απολυτα .
28-10-2013, 18:33 #9
Ισως να με σιμπαθει ισος οχι...ισως εδηξε κατι αλλα δεν ειμαι σιγουρος..εχει ενα δυο μαθηματα που ντυνετε καλυτερα αλλα ισως να ετυχε..μου αρεσει..ειναι το στυλ μου....επιδει ειναι πολι συμπαθιτικια ισως απλα ετσι να ειναι και να νομισα λαθος για τα σημαδια...σκευτομαι με την ευκαιρια να της ζητησω να παμε βολτα αλλα δεν ειμαι σιγουρος...ισως ειναι γρυγορα...την τεταρτη θα την δω...λετε να της κανω κομπλημετο και να της ζητησω στο επομενο μαθημα να βγουμε για καμια βολτα...η τεταρτη να της πω να βγουμε..τι λετε ειναι νωρις?...ευχαριστω για τις μεχρι στιγμης απαντησεις σας
28-10-2013, 20:33 #10
Φιλε Andy , δεν αναφερομαι σε ολους τους δεσμους μ , αλλα μερικους ναι , δλδ τους αρεσα περισσοτερο εγω , κ σε μερικες περιπτωσεις με επιμονη η κ χωρις , χωρισαν για την αφεντομουτσουναρα μ . Βεβαια , υπηρξαν περιπτωσεις που δεν μπορεσα να το καταφερω , κ το καταλαβα νωρις κ απεχωρησα . Βασικα ,ζυγιζω μια κατασταση , κ αν καταλαβω οτι εχω ελπιδες προχωραω Αντυ . Δεν εχω κανα βιτσιο να παιρνω τις κοπελλες αλλωνων , αλλα επειδη ολες ηταν ελκυστικες , καταλαβαινεις οτι οι επιθυμητες γυναικες ειναι σχεδον παντα πιασμενες .Τριτο προσωπο δεν υπηρξα ποτε , η ανταποκρινεται καπως η αλλη εξ αρχης , η οχι κ αποχωρω . Δεν μαρεσει να χανω τον χρονο μ . Δεν παριστανω τον Δον Ζουαν , αλλα εκθετω μια κατασταση . Ειμαι αρκετα μεγαλυτερος σ , κ αυτα θα τα δεις στην πορεια .
Μην ξεχναμε την ρηση ' οι γυναικες διαλεγουν αυτους που θα τις διαλεξουν ' κ ισχυει απολυτα .[/QUOTE]
Όσο ζω μαθαίνω γιατί την πάτησα φέτος κάπως έτσι εγώ ήμουν ο άνθρωπος που του την πήρανε οπότε καταλαβαίνεις πράγματα.Απλά το θέμα είναι η άλλη
μπορεί όντως να είναι καλά με τον άλλον απλά να την εντυπωσιάζεις με κάποιον τρόπο και να χαλάει αυτό που έχει που πιθανώς ναμ ην το σκεφτότανε πριν σε γνωρίσει.
Οχι ότι θέλω να πω κάτι κακό ίσα ίσα το αντιθετο θαυμάζω τον τρόπο που το καταφέρνεις κάτι που πιστεύω δνε μπορώ να κάνω εγώ
28-10-2013, 20:39 #11
Panos δνε χρειάζεται αν πέσεις με τα μούτρα αλλά κάνε αισθητή την παρουσία σου σε εκείνη.
Αν της μιλήσεις είτε σαν κομπλιμέντο είτε λίγο στην πλάκα (μην το κάνεις σαν λιγούρι ή με ψυχολογία Looser) στο μυαλό της θα μπαίνουν σιγά σιγά
σκέψεις σε φάση γιατι μου μίλησε?τι να θέλει και τέτοια και αν δεις ότι ανταποκρίνεται μπορείς σιγά σιγά να της μιλάς και κάποια στιγμή αν της ζητήσεις να βγείτε.
Αν το κάνεις μπαμ και κάτω απο το πουθενα να βγειτε κατα 99% θα σου πει όχι εκτός και αν είναι ο θεος και ο super wow που αν δεν βγει τότε μαζί σου θα χάσει την
ευκαιρία της ζωης της.
Μπορει να είναι λάθος ο τρόπς που σκέφτομαι αλλά έτσι είναι του χαρακτήρα μου
28-10-2013, 20:43 #12
Όσο ζω μαθαίνω γιατί την πάτησα φέτος κάπως έτσι εγώ ήμουν ο άνθρωπος που του την πήρανε οπότε καταλαβαίνεις πράγματα.Απλά το θέμα είναι η άλλη
μπορεί όντως να είναι καλά με τον άλλον απλά να την εντυπωσιάζεις με κάποιον τρόπο και να χαλάει αυτό που έχει που πιθανώς ναμ ην το σκεφτότανε πριν σε γνωρίσει.
Οχι ότι θέλω να πω κάτι κακό ίσα ίσα το αντιθετο θαυμάζω τον τρόπο που το καταφέρνεις κάτι που πιστεύω δνε μπορώ να κάνω εγώ[/QUOTE]
Αντυ , εισαι μικρος για να εχεις πολλες εμπειριες . Με τον καιρο , θα τα καταφερνεις κ εσυ , αρκει να πιστευεις στον εαυτο σου , ( αν υπαρχει μυστικο , αυτο ειναι ) .
28-10-2013, 21:53 #13
Να κσεκηνησω με κανενα κομπλημετο και λιγη κουβεντουλα δηλαδη...μετα απο ποσο καιρο να της ζητησω να βγουμε..να την πσαρεψω πρωτα??
28-10-2013, 22:41 #14
πανο, βόλτα μετά το μάθημα ή βόλτα άλλη μέρα ξεχωριστή?
το πρώτο είναι καλή ιδεα παντως αν βολεύει κιόλας.
δλδ κολάει να της μιλήσεις λίγο μετά το μάθημα ή στο διάλειμμα και να πάτε μετά για βόλτα να τα πείτε.
ενώ το να της κάνεις κοπλιμέντο και να της πεις καπακι να πατε για βολτα το σ/κ ίσως είναι αποτομη μεταβαση ενώ δε μιλάτε καθόλου.
βεβαια εσύ τη γνωρίζεις καλύτερα, μπορεί να μην έχει πρόβλημα.
παντως εγώ γενικά θα σου'λεγα γίνε λίγο 'φίλος' της.
28-10-2013, 22:44 #15
διαφωνω στο να γίνεις φίλος γιατι μετά αν μια γυναίκα σε περάσει στο friendzone δύσκολα αλλάζει γνώμη εκτός και αν το παίξεις καλά που sorry κιολας αλλα δνε νομίζω να έχεις την εμπειρια - ικανότητα να το κάνεις.Από την αρχή θα δείξεις τι θέλεις αλλα με όμορφο και ωραίο τρόπο και όχι βιαστικά