Results 16 to 21 of 21
-
31-10-2013, 00:58 #16
Θα ναι γλυκοτσουτσουνος o μπαγασας...!
Last edited by kerasi; 31-10-2013 at 13:51.
- 31-10-2013, 14:55 #17
"kerasi" πραγματικα δεν δραματοποιω τπτ,λεω τα πραγματα ως εχουν.Ισως να το περνεις ετσι γτ λεω αυτα που νιωθω,κ αυτα που νιωθω ναι ειναι δραματικα.Δεν ειπα ποτε πως δεν ενδιαφερεται η πως δν ενδιαφερομαι εγω,γτ διαφορετικα θα εβαζα ενα τελος κ δεν θα καθομουν να ψαχνω λυσεις για να φτιαξουν καποια πραγματα.Απλα η κατασταση απο μενα εχει ξεφυγει.Εχω δοκιμασει τα παντα κ δεν εχει πιασει τπτ.Εχω παραχωρησει κ εχω αφησει τα παντα στην ακρη κ τον εβαλα πανω απ ολους κ απ ολα,μονο που αυτος απ οσο καταλαβαινω αυτο το εκμεταλευτηκε κ προσπαθει να με υποταξει....αυτος δεν εκανε το ιδιο για μενα ομως...συνεχιζει τη ζωη τ οπως πριν,δεν κανει καν προσπαθεια τελευταια να με δει γτ δεν μενουμε στην ιδια πολη,ειναι η δουλεια τ εδω κ τον βλεπω μονο 3 φορες τη βδομαδα.Δεν γινεται να νευριαζει ομως οταν κανονιζω κατι με τσ φιλες μ ,πχ να παω για ρετσινα.εμ δεν κανονιζει να κανουμε κατι μαζι που το θελω παρα πολυ,εμ νευριαζει που βγηκα.Με πειραζει γτ δεν κοιταζει να περασει χρονο μαζι μ,τ αρκει ενας καφες μετα τη δουλεια τ 3 φορες τη βδομαδα.σαβ/κα ποεευ χουμε ελευθερα δεν θελει να παει καπου μαζι μ,δεν το επιδιωξε ποτε.Εγω ξερεις πως εχω καταντησει?Να μαι σπιτι δουλεια,για καφε μαζι τ,καμια φορα με τις φιλες μ κ αυτο ειναι ολο.Δεν ζητησα ποτε μεγαλια,ειμαι ικανοποιημενη κ με απλα πραγματα,μονο που δεν τα κανουμε ουτε αυτα.Αλλα επειδη εχω αισθηματα για αυτον δεν μπορω να φυγω,αλλωστε εχω συζητηση εκτενεστερα πιο πανω οσον αφορα αυτο το κομματι.Συγνωμη αν εγινα λιγακι αποτομη,αλλα δεν εχει να κανει με σενα,η κατασταση με κανει ετσι.
"Αλεξανδρε" ισως να χεις δικιο οτι υπαρχει ενα θεμα στην παιδικη μ ηλικια μονο που δεν εδωσα ποτε βαση σ αυτο.θεωρησα πως δεν μ χει αφησει κανενα σημαδι,η οτι δεν θα με επηρεασει,αλλα δεν ξερω τι εχει μεινει στο υποσυνείδητο μου.Δεν εχω μιλησει ποτε κ σε κανεναν γτ παντα μ λεγανε οτι δεν θελουν να το μαθει κανειςς,κ ετσι εγω δεν το χω μοιραστει κ συζητησει με κανεναν.Ειλικρινα ποτε δεν σκεφτηκα οτι μπορει το προβλημμα να ειναι εκει.
¨ΘΕοφανια" θελω οσο τπτ να βρω μια λυση ,δεν θελω σε αμια περιπτωση να σας "φορτωθω",ακομη κ ετσι απο δω μεσα....Θεωρω πως ο χωρισμος απλα ειναι μια ευκολη λυση,οπως θεωρω πως απο τη στιγμη που εχεις αγαπησει καποιον πρεπει να προσπαθησειςς μεχρι τελους.το μονο που χρειαζομαι πλεον ειναι δυναμη στο να παρω μια αποφαση,κ εξερευνηση ωστε να δω γτ ανεχομαι μια τετοια κατασταση οπως πολυ ομορφα μ πατε ολοι εδω μεσα.σας ευχαριστω..
31-10-2013, 16:19 #18
"Αλεξανδρε" ισως να χεις δικιο οτι υπαρχει ενα θεμα στην παιδικη μ ηλικια μονο που δεν εδωσα ποτε βαση σ αυτο.θεωρησα πως δεν μ χει αφησει κανενα σημαδι,η οτι δεν θα με επηρεασει,αλλα δεν ξερω τι εχει μεινει στο υποσυνείδητο μου.Δεν εχω μιλησει ποτε κ σε κανεναν γτ παντα μ λεγανε οτι δεν θελουν να το μαθει κανειςς,κ ετσι εγω δεν το χω μοιραστει κ συζητησει με κανεναν.Ειλικρινα ποτε δεν σκεφτηκα οτι μπορει το προβλημμα να ειναι εκει
31-10-2013, 16:21 #19
Ναι τωρα ομως μας φανερωνεις οτι εισαστε σε σχεση εξ αποστασεως οπου εκει η ζηλεια και η ανασφαλεια τι κανει ο αλλος εντεινεται. Αυτο ειναι αλλο προβλημα, γιατι στην αρχη θεωρησα οτι μενετε και οι 2 θεσνικη. Και στην αρχη μας τα λες ολα τελεια εκτος της ζηλειας και τωρα λες οτι δεν επενδυει χρονο στη σχεση. Καπου με εχεις μπερδεψει. Τωρα αυτα που λες για την παιδικη σου ηλικια κλπ ειναι ασχετα με το θεμα. Ποσο καιρο τα χετε? Πως γνωριστηκατε? Μαζι στην ιδια πολη ή στο ιδιο σπιτι εχετε μεινει ενα ικανο διαστημα? Ποσο καιρο ειστε εξ αποστασεως αυτα τα 2 ετη?
31-10-2013, 16:27 #20
κ αυτο κατεπεκταση... http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B5%CE%B9%CE%B1
31-10-2013, 16:56 #21
keraasi δεν ειπα οτι ηταν ολα τελεια εξ αρχης,απ τους πρωτους μηνες ειχα πει ξεκινησαν καποια προβλημματα,μονο που τωρα εφτασε σε απροχωρητο σημειοο.επειδη η δουλεια τ ειναι εδω κ δουλευε μεχρι πριν 3-4 μηνες καθε μερα δεν υπηρχε θεμα σοσον αφορα την αποσταση.τωρα απλα δουλευει 3 φορες την βδομαδα κ ετσι τοον βλεπω λιγοτερο.αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν επενδυει επιπλεον χρονο,με εχει απλα παρατημενη κ το μονο που κανει ειναι σκηνες ζηλιας.αυτο απλα ειναι ενα εχτρα προβλημμα.τα σοβαροτερα ειναι αλλα τα οποια τα συζητησαμε σε προηγουμενα μην.γι αυτο ισως μπερδευτηκες.απλα οσο συνεχιζω να μιλαω σαφως κ λεω περισσοτερα γι αυτο κ ισως μπερδευεσαι....κ εχει μεινει αρκετες φορες οταν εχω ελευθερο σπιτι.οσον αφορα την παιδικη ηλικια εγω καταλαβα τι εννοει ο Αλεξανδρος..οπως κ να χει σας ευχαριστω κ παλι.