Πορνό & άντρες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Ε αφου το ξεκαθαριζεις απ την αρχη οτι δε θες να βλεπουνε τσοντες, μετα αμα βλεπουνε φταινε αυτοι, δε φταις εσυ. Δεν εχουν τρελα ομως ολοι με τις τσοντες. Οταν ειμασταν εφηβοι παρακαλαγαμε κανενα μεγαλυτερο ξαδερφο να μας αγορασει μια τσοντα, τωρα με το διαδικτυο τα χουμε βαρεθει. Παντως δε βλεπεις και τιποτα τραγικο στις τσοντες, σεξ κανουνε δεν κανουνε εγκλημα. Ετσι ηρθαμε στον κοσμο αυτο ολοι μας. Μη τρελενεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ε αφου το ξεκαθαριζεις απ την αρχη οτι δε θες να βλεπουνε τσοντες, μετα αμα βλεπουνε φταινε αυτοι, δε φταις εσυ. Δεν εχουν τρελα ομως ολοι με τις τσοντες. Οταν ειμασταν εφηβοι παρακαλαγαμε κανενα μεγαλυτερο ξαδερφο να μας αγορασει μια τσοντα, τωρα με το διαδικτυο τα χουμε βαρεθει. Παντως δε βλεπεις και τιποτα τραγικο στις τσοντες, σεξ κανουνε δεν κανουνε εγκλημα. Ετσι ηρθαμε στον κοσμο αυτο ολοι μας. Μη τρελενεσαι.
    Οι τσόντες είναι αρρωστημένες. Δεν ήρθαμε στον κόσμο αυτό με αυτό τον τρόπο αλλά με έρωτα μεταξύ της μητέρας μας και του πατέρα μας. Και φυσικά τρελαίνομαι γιατί έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά για 3 χρόνια αν δεν το έχεις καταλάβει....
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Αρα πρεπει να σε ενοχλουν και τα ζευγαρια που κανουνε σεξ στα σπιτια τους?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αρα πρεπει να σε ενοχλουν και τα ζευγαρια που κανουνε σεξ στα σπιτια τους?
    Δεν πας καλά! Κοίτα αν ήρθες να κοροιδέψεις πήγαινε αλλού...

Member
    @kerasi
    Δεν συμφωνω σε αυτο που λες οτι " Ολοι ετσι ηρθαμε στον κοσμο". Εκτος αν νομιζεις οτι τα παιδια ερχονται στον κοσμο απο γονεις που κανουν σεξ για να κερδίσουν λεφτα ή να διαφημιστουν στα τσοντοπεριοδικα. Σε αυτο αυτο τον κοσμο ηρθαμε, τουλαχιστον οι περισσότεροι με μια αλλη μορφη σεξ που περιέχει πανω απ'ολα το συναισθημα-την αγαπη, που φυσικα αυτο δεν υπαρχει στις τσοντες. Αρα μπορει σαν πράξη να υπαρχει αυτο που λεμε σεξ,αλλα διαφορετικη οψη εχει η μια απο την αλλη κατασταση.
    IGNE NATURA RENOVATUR INTEGRA !!!!!

Senior Member
    χριστίνα, αν καταλαβα καλα είσαι σε σχέση και το αγόρι σου βλέπει πορνό ενώ του το έχεις απαγορεύσει?
    αν ειναι ετσι μπορεί επειδη του το εθεσες ώς απαγορευμενο να θέλει περισσότερο να δει. Οι περισσότεροι ανθρωποι όταν τους απαγορευσεις κατι μετά το θελουν.
    Επίσης μπορεί να μη βλέπει 'διαστροφικά' πορνό. Εκτός αν το εχεις τσεκάρει οτι βλέπει τετοιες κατηγοριες. και εξαρταται τι θεωρει και ο καθενας διαστροφη στο σεξ.
    Το οτι δειχνει απλα σεξ οπως λεει και το κερασι δε ξερω αν συμφωνω γιατι πολλά πορνο δείχνουν και βια και η χριστινα ώς κακοποιημενη στο παρελθον θα εχει πρόβλημα με το συγκεκριμενο κομματι. Θα πρέπει το αγορι σου να κατανοήσει αυτο το γεγονος πόσο πολύ σε ενοχλεί. Αλλά είναι δύσκολο να απαγοευσεις κατι σε καποιον. Και δε νομίζω πως είναι και καλο, αλλα αποψή μου φυσικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    χριστίνα, αν καταλαβα καλα είσαι σε σχέση και το αγόρι σου βλέπει πορνό ενώ του το έχεις απαγορεύσει?
    αν ειναι ετσι μπορεί επειδη του το εθεσες ώς απαγορευμενο να θέλει περισσότερο να δει. Οι περισσότεροι ανθρωποι όταν τους απαγορευσεις κατι μετά το θελουν.
    Επίσης μπορεί να μη βλέπει 'διαστροφικά' πορνό. Εκτός αν το εχεις τσεκάρει οτι βλέπει τετοιες κατηγοριες. και εξαρταται τι θεωρει και ο καθενας διαστροφη στο σεξ.
    Το οτι δειχνει απλα σεξ οπως λεει και το κερασι δε ξερω αν συμφωνω γιατι πολλά πορνο δείχνουν και βια και η χριστινα ώς κακοποιημενη στο παρελθον θα εχει πρόβλημα με το συγκεκριμενο κομματι. Θα πρέπει το αγορι σου να κατανοήσει αυτο το γεγονος πόσο πολύ σε ενοχλεί. Αλλά είναι δύσκολο να απαγοευσεις κατι σε καποιον. Και δε νομίζω πως είναι και καλο, αλλα αποψή μου φυσικα.
    Δεν απαγορεύω ποτέ σε κανέναν τι να κάνει και τι να δει. Του έθεσα από την αρχή το πρόβλημά μου και κάναμε πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα. Του είπα λοιπόν οτί εμένα με ενοχλεί και δεν θα το ήθελα για λόγους που του είπα/εξήγησα αλλά αν θέλει να βλέπει θα ήθελα να το κάνουμε μαζί ωστέ ίσως με αυτόν τον τρόπο βοηθηθώ και το δω διαφορετικά. Στο κρεβάτι είμαι ανοιχτόμυαλη και ξέρει οτι είναι ελεύθερος και μου έχει αναφέρει οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ή να μην νιώθει ούτε στιγμή που να μην μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα.

Senior Member
    δλδ δε θελει να βλέπετε μαζί πορνο και προτιμά μόνος ?:/

Senior Member
    Χριστινα εγω πολυ απλα δεν εχω καταλαβει γιατι δε θελεις ο γκομενος σου να βλεπει τσοντες? Ειναι οι ιδιοι λογοι για τους οποιους δε θες να βλεπεις εσυ? Και ποιοι ειναι αυτοι οι λογοι? Απ το αρχικο σου μηνυμα δεν μπορω να καταλαβω ξεκαθαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    δλδ δε θελει να βλέπετε μαζί πορνο και προτιμά μόνος ?:/
    Δεν ξέρω... μάλλον δεν του αρέσει μαζί μου! Εντάξει το καταλαβαίνω αλλά τουλάχιστον ας μου το ξεκαθαρίσει να τελειώνουμε.

Page 2 of 2 FirstFirst 12