Κυρίως βιασμός ψυχής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Μεσα σου βαθια ήξερες οτι δεν θα σε πιστευε κανενας για ολο αυτο που ζουσατε. Για αυτο δεν το εκανες τοτε, για αυτο και δεν θα το κανεις ποτε.., Δεν ειναι δυνατον να εχεις παλι την σχεση που ειχες με τον ξαδελφο σου. Αν βγαλουμε την συγγενεια απο την μεση και σας βαπτησω "ζευγαρι" Ολα τα ζευγαρια αποκτουν μια εμπιστοσυνη μεταξυ τους στην αρχη και μετα προχωρανε στα υπολοιπα, οταν χωριζουν χανονται στον χρονο. Ασχετα αν αυτο συνεβει σε μικρη ηλικια, αν το δεις ετσι ψυχρα θα σε βοηθουσε να ανεξαρτοποιηθεις απο ολο αυτο και να προχωρησεις...?
    Το χειρότερο ήταν η σχέση που είχαμε πριν και όχι το ότι με "πείραξε"... Είμαι μοναχοπαίδι οπότε ήταν κυριολεκτικά αδελφός μου, μέναμε στο ίδιο οίκημα. Μαζί στο σπίτι, στο σχολείο κτλ.
    θα πέσω, θα σηκωθώ... Γιατί μπορώ!

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ωραια, πες οτι εχεις ενα τετοια τεκμηριο. Τι εχεις σκεφτει να κανεις μετα?
    Ένα που έχω σκεφτεί είναι να γράψω ένα γράμμα να το αφήσω και να φύγω γιατί δεν θα αντέξω να δω τη Μητέρα μου να κλαίει!!! Αυτό όμως το φοβάμαι για το τι μπορεί να πάθει εκείνη και είναι απρόσωπο. Δεν ξέρω :-/

Banned
    η σχεση σου με τους αντρες σημερα πως ειναι?

Senior Member
    Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, η γνωμη μου σαν κερασι ειναι, ειτε μονη σου ειτε σε συνεργασια με καποια ατομα που εμπιστευεσαι, να αφιερωσεις καποιο χρονο για να ανατεμνεις με περισκεψη ενα οργανωμενο σχεδιο και συνακολουθα να το θεσεις σε εφαρμογη. Επειδη πιστευω στο οφθαλμος αντι οφθαλμου, θερω οτι ενα τετοιο σχεδιο αν το υλοποιησεις, θα σε ανακουφισει και ψυχολογικα. Αν θες περισσοτερα σε πμ, αν και δε σε κοβω για χαιβανι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η σχεση σου με τους αντρες σημερα πως ειναι?
    Στον ερωτικό τόμεα όχι πολύ καλά.

Junior Member
    Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, η γνωμη μου σαν κερασι ειναι, ειτε μονη σου ειτε σε συνεργασια με καποια ατομα που εμπιστευεσαι, να αφιερωσεις καποιο χρονο για να ανατεμνεις με περισκεψη ενα οργανωμενο σχεδιο και συνακολουθα να το θεσεις σε εφαρμογη. Επειδη πιστευω στο οφθαλμος αντι οφθαλμου, θερω οτι ενα τετοιο σχεδιο αν το υλοποιησεις, θα σε ανακουφισει και ψυχολογικα. Αν θες περισσοτερα σε πμ, αν και δε σε κοβω για χαιβανι.
    Αργά ή γρήγορα θα πληρώσει... έχω σκεφτεί διάφορα, μέχρι να του την πέσω. Εν μέρει το πληρώνει τώρα, δε μου φτάνει όμως αυτό! ;-) Πρέπει να βρω κάτι ανώδυνο για τους άλλους & οδύνηρο για εκείνον!

Senior Member
    Πως το πληρωνει τωρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xamenh Psyxh View Post
    Το χειρότερο ήταν η σχέση που είχαμε πριν και όχι το ότι με "πείραξε"... Είμαι μοναχοπαίδι οπότε ήταν κυριολεκτικά αδελφός μου, μέναμε στο ίδιο οίκημα. Μαζί στο σπίτι, στο σχολείο κτλ.

Ειτε τον κανεις ρεζιλι ειτε οχι, η κατασταση δεν θα αλλαξει.

Απο εκει και επειτα, ολα, αν οχι ολα τα περισσοτερα παιδια, ζητουν απο τους γονεις τους ενα αδελφακι. Εσυ το αδελφακι το βρηκες στο ονομα του ξαδελφου σου. Οποτε παραλληλα εκεινος που ηταν σε μια εφηβικη ηλικια, εψαχνε να βρει τον δικο του κοσμο. Ο ενας λοιπον εξυπηρετισε τις "αναγκες" του αλλου. Με την μικρη διαφορα οτι οι δικες σου επιθυμιες (να εχω εναν αδελφο) δεν γινοντουσαν πραγματικοτητα. Η πραγματικοτητα ηταν οτι ειχες εναν ξαδελφο που για τους δικους του λογους σε πειραζε σεξουαλικα( ευχομαι ελαφρια πραγματα)
    Εσυ μολις λοιπον σταματησες να του δινεις οτι ηθελε και ξεκινησες να διεκδικεις τα ονειρα σου( δηλαδη ενα αδελφακι) εκεινον δεν τον βολευε, οποτε σε παρατησε και σε αφησε μονη να μαζευεις τα κομματια σου.

Αν υποθεσουμε λοιπον οτι δεν εγεινε ποτε οτι εγεινε μεταξυ σας, στα αληθεια...? Πιστευεις οτι μια ζωη θα ησασταν παρεα?

Τροφη για σκεψεις.........

Junior Member
    Πως το πληρωνει τωρα?
    Είναι παντρεμένος με παιδί και η γυναίκα του του βγάζει το λάδι, κυριολεκτικά. Μέχρι που αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό από οικονομικούς λόγους αλλά και εκεί έχει πρόβληματα γιατί δεν τον αποδέχεται η κοινωνία(ρατσισμός κατά τα λεγόμενα του).

Junior Member
    Ειτε τον κανεις ρεζιλι ειτε οχι, η κατασταση δεν θα αλλαξει.

Απο εκει και επειτα, ολα, αν οχι ολα τα περισσοτερα παιδια, ζητουν απο τους γονεις τους ενα αδελφακι. Εσυ το αδελφακι το βρηκες στο ονομα του ξαδελφου σου. Οποτε παραλληλα εκεινος που ηταν σε μια εφηβικη ηλικια, εψαχνε να βρει τον δικο του κοσμο. Ο ενας λοιπον εξυπηρετισε τις "αναγκες" του αλλου. Με την μικρη διαφορα οτι οι δικες σου επιθυμιες (να εχω εναν αδελφο) δεν γινοντουσαν πραγματικοτητα. Η πραγματικοτητα ηταν οτι ειχες εναν ξαδελφο που για τους δικους του λογους σε πειραζε σεξουαλικα( ευχομαι ελαφρια πραγματα)
    Εσυ μολις λοιπον σταματησες να του δινεις οτι ηθελε και ξεκινησες να διεκδικεις τα ονειρα σου( δηλαδη ενα αδελφακι) εκεινον δεν τον βολευε, οποτε σε παρατησε και σε αφησε μονη να μαζευεις τα κομματια σου.

Αν υποθεσουμε λοιπον οτι δεν εγεινε ποτε οτι εγεινε μεταξυ σας, στα αληθεια...? Πιστευεις οτι μια ζωη θα ησασταν παρεα?

Τροφη για σκεψεις.........
    Κοίτα από μικρά ήμασταν δεμένα... όταν όμως έφυγε για περίπου ένα χρόνο και έμεινε αλλού, γύρισε άλλος άνθρωπος. Έφυγε παιδί και γύρισε "αλήτης". Εάν δεν έφευγε ίσως δεν άλλαζε, αν φυσικά τον επηρέασαν οι καταστάσεις που πέρασε. Θυμάμαι ότι τον περίμενα με λαχτάρα και όταν τον είδα δεν το αναγνώρισα... τελείως άλλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xamenh Psyxh View Post
    Κοίτα από μικρά ήμασταν δεμένα... όταν όμως έφυγε για περίπου ένα χρόνο και έμεινε αλλού, γύρισε άλλος άνθρωπος. Έφυγε παιδί και γύρισε "αλήτης". Εάν δεν έφευγε ίσως δεν άλλαζε, αν φυσικά τον επηρέασαν οι καταστάσεις που πέρασε. Θυμάμαι ότι τον περίμενα με λαχτάρα και όταν τον είδα δεν το αναγνώρισα... τελείως άλλος.
    Δεν καταλαβαινω τι σε κανει να ασχολησε τοσο πολυ με αυτον τον ανθρωπο. Δικη σου ζωη δεν εχεις?
    Συμφωνα με την δικη μου εμπειρια αυτα τα τραυματα απο την σεξουαλικη κακοποιηση δεν κλεινουν και ευκολα, γιατι γινονται χωρις την θεληση σου..
    Ομως εσυ δεν δειχνεις να εχεις τραυματα για την συμπεριφορα του ως προς αυτα που σου εκανε, δειχνεις να εχεις παραπονα για τον τροπο που σου ζητουσε να στα κανει και κατεπεκταση που μολις του τα απαγορεψες, επειδη δεν ξαναασχοληθηκε μαζι σου . . . . Ειναι σαν να προδωθηκαν οι προσδοκιες σου... Βοηθησε με να καταλαβω... Τον ειχες ερωτευτει?

Junior Member
    Δεν καταλαβαινω τι σε κανει να ασχολησε τοσο πολυ με αυτον τον ανθρωπο. Δικη σου ζωη δεν εχεις?
    Συμφωνα με την δικη μου εμπειρια αυτα τα τραυματα απο την σεξουαλικη κακοποιηση δεν κλεινουν και ευκολα, γιατι γινονται χωρις την θεληση σου..
    Ομως εσυ δεν δειχνεις να εχεις τραυματα για την συμπεριφορα του ως προς αυτα που σου εκανε, δειχνεις να εχεις παραπονα για τον τροπο που σου ζητουσε να στα κανει και κατεπεκταση που μολις του τα απαγορεψες, επειδη δεν ξαναασχοληθηκε μαζι σου . . . . Ειναι σαν να προδωθηκαν οι προσδοκιες σου... Βοηθησε με να καταλαβω... Τον ειχες ερωτευτει?
    Ούτε καν!!!

Banned
    η αννα μ εχει απολυτο δικιο εδω

Junior Member
    Έχει δίκιο ως γενική άποψη, στην δική μου περίπτωση όμως δεν είναι έτσι... είμαι αναγκασμένη να τον τρώω στην μάπα, να ακούω σχεδόν κάθε μέρα για εκείνον, ότι είναι καημένος που περνάει αυτά που περνάει και άλλα τόσα και δωσ΄του να με χώνουν να τον βοηθάω και γενικά να έχω παρτιδες μαζί του. Σίγουρα είναι επιλογή μου που το ανέχομαι όλο αυτό, προσπαθώ όμως να το σταματήσω αυτό και κυρίως γιατί φοβάμαι μην το κάνει σε άλλα παιδάκια! Μετά δε θα με συγχωρήσω που δεν μίλησα και επέτρεψα να συνεχιστεί.
    Δεν είναι δυνατόν να ερωτευτώ ένα κ@θίκι... θα ήταν ντροπή μου και δε θα υπήρχε και λόγος να σκούζω τώρα!

Senior Member
    Ρωταω για να βγαλω μια ακρη, δεν εχω σκοπο να σε προσβαλω. Ειναι ερωτησεις που τις εκανα και στον εαυτο μου, οταν εζησα παρομοια κατασταση και θελησα να την αντιμετοπησω.

Ο καθενας σχηματιζει μια αποψη για καποιον, δεν ειναι δυνατον να συμβαδιζουν ολοι με ολους. Τι θα εκανα αν ημουν στην θεση σου: Αυτος που σου οριζει να τον βοηθας, δεν ξερει τι εχεις στο μυαλο σου, η εικονα που ειχε ηταν αυτη που φαινοταν: Δυο αγαπημενα ξαδελφια που παιζαν ολη μερα μαζι. Αρα τι επιλογες εχεις? 1) Να το πεις στον ανθρωπο που σου οριζει να τον βοηθησεις : Ξερεις κατι κυρια ταδε? επειδη οταν ειμασταν μικρα και παιζαμε τον γιατρο καποια στιγμη ο ξαδελφος παρεκτραπηκε γιατι του ειχε φτασει η ορμονη στον λαιμο και τρομαξα, τωρα δεν θελω να τον βοηθησω. Σε πιστεψε ή οχι δεν μας ενδιαφερει, μας ενδιαφερει οτι δεν θα πας ξανα να τον βοηθησεις στο οτιδηποτε. Το αλλο κομματι μπορεις να το ξεπερασεις, αρκει να δεις και αλλα παιδια στην ηλικια των 14 ( καταπροτημιση αγορια) για το πως συμπεριφερονται οταν σκεφτονται το σεξ.
    2) Να πιασεις τον ξαδελφο, να τον βαλεις κατω και να του πεις οτι σημερα λες σε εμας.
    3) να τον συγχωρεσεις και να προχωρησεις στην ζωη σου, πχ κανε μια σχεση για να αλλαξουν οι προτεραιοτητες σου, ή ξεκινα μαθηματα ξενων γλωσσων, κάτι τελως παντων που δεν γινεται να λειπεις απο εκει, πχ υπερωριες στην δουλεια, εστι ωστε να μην προλαβαινεις να τον βοηθας οταν σου ζητηται, και να αρνεισαι διακριτικα.
    4) οπως ειπε και ο kerasi να τον κανεις ρεζιλι.

Αν βεβαια σου ερχεται και καμια αλλη επιλογη, ή καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι, εδω ειμαστε για να το συζητησουμε!!!
    Last edited by Anna M.; 01-11-2013 at 21:08.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast