Results 16 to 20 of 20
Thread: Τι σκεφτεστε οταν πατε για υπνο;
-
05-08-2017, 00:54 #16
Εγώ εδώ και κάποιους μήνες αποφεύγω να σκέφτομαι βάζοντας youtube με ντοκιμαντέρ ή εκπομπές με ενεργοποιημένο το autoplay και όλη νύχτα κοιμάμαι έτσι. Με τρομάζει η απόλυτη ησυχία το βράδυ. Θέλω να μου αποσπά την προσοχή κάτι ώστε να μην προλάβω να σκεφτώ. Βέβαια έπεφτα και ξερή με το xanax όσο το έπαιρνα και τώρα με νυστάζει μια μικρή δόση seroquel που παίρνω.
- 05-08-2017, 07:30 #17
Να συγχαρώ όσους διάβασαν τον τίτλο του νήματος [ή και το κείμενο] και επέλεξαν να μην εκθέσουν το τι σκέφτονται πριν κοιμηθούν, προκειμένου να μην δώσουν ψυχολογικό υλικό προς επεξεργασία στον/στην επιτήδειο ο οποίος οργάνωσε την συλλογή του συγκεκριμένου υλικού. Σε όσους συμμετείχαν συνιστώ, να φροντίσουν να μάθουν και τα εξής:
1. Ποιός/οι (φυσικά / νομικά πρόσωπα) διοργάνωσαν την παρούσα μελέτη.
2. Από ποιόν (φυσικά / νομικά πρόσωπα) πραγματοποιήθηκε η επεξεργασία των απαντήσεων τους.
3. Ποιός/οι (φυσικά / νομικά πρόσωπα) έγιναν αποδέκτες των απαντήσεων τους, τόσο πριν, όσο και μετά την επεξεργασία.
4. Με ποιούς τρόπους και από ποιους (φυσικά / νομικά πρόσωπα) θα χρησιμοποιηθούν οι απαντήσεις τους.
5. Ποιός/οι (φυσικά / νομικά πρόσωπα) χρηματοδότησαν την συλλογή πληροφοριών.
Τέλος οι όποιες διαβεβαιώσεις περί "μη-συλλογής", "μη-επεξεργασίας", "μη-διάθεσης", "μη-χρήσης", "μη-αποθήκευσης" των απαντήσεων αν και εφόσον δεν είναι δυνατόν να αποδειχθούν - όπως συμβαίνει μονίμως - δεν με πολυ-ενδιαφέρουν καθότι ο αλτρουισμός και το δωρεάν έχουν πεθάνει προ πολλού. Στην θέση αυτών υπάρχει - ως επι τω πλείστον - η χειραγώγιση, ο έλεγχος, η επιρροή και η κερδοσκοπία. Τα υπόλοιπα είναι αυτό που λέμε "φυσική επιλογή".
Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο!Last edited by M87; 05-08-2017 at 11:34.
05-08-2017, 09:43 #18
Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ...μανία καταδίωξης έχεις εσύ παιδί μου και βλέπεις παντού εχθρούς...
Επί του θέματος τώρα, συνήθως αναπολώ ευτυχισμένες αναμνήσεις του παρελθόντος γιατί με ηρεμούν, με χαλαρώνουν και με βοηθάνε στο να κοιμηθώ...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-08-2017, 17:45 #19
συνηθως σκεφτομε η το παρελθον η το παρων.στο παρελθον σκεφτομε καποια προσωπα καποιες καταστασεις και στο παρων σκεφτομε πως θα ανταπελξελθο στης υποχρεωσεις ρευμα νερο διατροφη
χαρτζιικη κτλ κτλ.συνηθως ομως της αποφευγω αυτες της σκεψεις αλλα καμια φορα με πιανουν και δεν με αφηνουν μεχρι να με παρει ο υπνος.και συνηθως με περνη οταν λεω δοξα το θεο υπαρχουν και χειροτερα,
οταν σκεφτομε το παρελθον σκεφτομε την ηλικια τον 17 και τον 20-25.και σπαω το κεφαλι μου να καταλαβω πως τοτες ειχα εντονες στυσεις ολη τη νυχτα και δεν ηρεμουσα με τιποτα και τωρα κοιμαμε σαν αρνακι.πραγματικα σπαω το κεφαλι μου.και τοτες ουτε που μου περνουσε απτο μυαλο
οτι ενας ανδρας θα μπορουσε να ειχε τετοια προβληματα.ουτε ηξερα οτι μπορει να προκληθη δυσλειτουργια σε αυτο το θεμα νομιζα παντα οτι θα λειτουρσα ετσι.τι κριμα
Υ.Γ
το ξερω οτι εχω γινει κουραστικος και συγννωμη κι ολας αλλα εγω αυτα σκεφτομε.
06-08-2017, 20:04 #20
Εγω συνηθως κοιμαμαι κατευθειαν. Σκεφτομαι μονο οταν εχω καποιο σοβαρο προβλημα οπου εκει ο υπνος φευγει...!