Results 1 to 15 of 19
Thread: Μόνο φίλοι;
-
03-11-2013, 03:55 #1
Μόνο φίλοι;
Καλησπέρα στην παρέα
Το ποστ είναι σεντόνι οπότε ζητάω προκαταβολικά συγνώμη απ οποιον-α ξεκινήσει να το διαβάζει(Δεν μπορούσα να το κάνω πιο λακωνικό sorry).
Γνωρίζομαι με μια κοπέλα σχεδόν 2 χρόνια τώρα αλλά δεν είχαμε επαφές,πέρσι ξεκινήσαμε να μιλάμε αραιά και πού και ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα απ το προηγούμενο Πάσχα.Στην αρχή λίγα πράγματα και μέχρι τον Ιούλιο οι επαφές μας πλέον ήταν καθημερινές και μάλιστα πολύωρες(οσο γινόταν).Αρχικά να πω οτι εμένα αυτή η κοπέλα δεν ήταν ο τύπος μου εμφανισιακά και ειλικρινά στην αρχή δεν είχα κάτι παραπάνω στο μυαλό μου απο μια καλή φιλική σχέση αλλά η αλήθεια είναι οτι αυτό το κορίτσι για διάφορους προσωπικούς λόγους(που δεν θα αναφέρω για να μην κουράσω) απο ενα σημείο και μετά με άγγιξε πολύ περισσότερο απ οτι περίμενα.Απ τα μέσα Ιουλίου και μετά πέρναγα τέλεια μαζί της,ήμουν πολύ χαρούμενος για την παρέα μας και νόμιζα οτι είχα βρει ενα άτομο που ταιριάζαμε απόλυτα.Τέλος πάντων τελευταία μέρα πριν τις διακοπές πάμε βόλτα στην θάλασσα και εκεί ακόμα και σήμερα πιστεύω οτι υπήρχε πολύ ερωτικό κλίμα(δεν ειπώθηκε κάτι για να μαι ειλικρινής αλλά είναι αυτό που λέει ο Σαμπάνης έχει το σώμα γλώσσα που ξέρει Θεε μου πόσα),τέλος πάντων δεν έγινε τίποτα άλλο αξιοσημείωτο και χωριζόμαστε για διακοπές.Αυτή μου λεγε θα με ξεχάσεις κτλ και τις έλεγα λες βλακείες.Τελικά μες το καλοκαίρι την σκεφτόμουν κάθε μέρα και αυτή εμένα(νομίζω) και μεσα στα μηνύματα μας μου έλεγε μεταξύ άλλων(#περνάω τέλεια μαζί σου,#μου κάνει πολύ καλό η παρέα σου,#θα θελα να μασταν μαζί τώρα,#μην τα λες τοσο ωραία γιατί μου λείπεις ακόμα περισσότερο,#τι πράγμα αυτό μαζί σου έγινες το ναρκωτικό μου κτλ).Γύρισε νωρίτερα Αθήνα και μου ανέβαζε στον τοίχο μου στο fb(αχ αυτο το καταραμένο) καρδούλες και τέτοια,αφού να φανταστείτε μαζί με κάποια άλλα ποστ του Ιουλίου πολλοί φίλοι μου στελναν μήνυμα ρε φίλε τα χεις με την κοπέλα και δεν λες τίποτα(αυτό το λεω για να μην νομίζετε οτι είμαι ο μόνος τρελός).Μην πολυλογώ μες το καλοκαίρι και εγω συνηδειτοποίησα οτι την θέλω.
Με τα πολλά και με τα λίγα γύρισα Αθήνα και όταν βγήκαμε τις είπα οτι μου άρεσε και θα θελα να κάνουμε σχέση.Γενικά δεν είπε κάτι συγκεκριμένο και επειδή γενικά είναι ευαίσθητο κορίτσι και την έφερα σε δύσκολη θέση(αφου είδα οτι δεν είχε την εξέλιξη που περίμενα) άλλαξα γρήγορα θέμα λέγοντας οτι η φιλία μας θα παραμείνει ανέπαφη(κάτι που έτσι κι αλλιώς το πίστευα δεν είπα ψεματα).Τέλος πάντων τις επόμενες μέρες υπήρχε μια μεγάλη παγωμάρα μεταξύ μας και ενας μικρόκαυγάς και μετά απο δυο εβδομάδες φεύγω εγω για Σ/Κ στο χωριό(Μέσα προς τέλη Σεπτεμβριου).Εκεί μου έστειλε μήνυμα οτι της εχω λειψει κτλ,γυρνάμε Αθήνα και η σχέση μας ναι μεν δεν ήταν όπως παλιά αλλά δεν υπήρχε και αυτή η παγωμάρα.Θεώρησα οτι θα παραμείνουμε φίλοι..κύλησαν οι μέρες και κάπου προς τον Οκτώβρη η συμπεριφορά της άλλαξε λίγο,μου στέλνει μήνυμα "ήθελα να ξερα που χάνεσαι ποια τα Σαββατόβραδα και δεν λες κουβέντα" ή είχα βγει με μια φίλη και μου πέταξε μπιχτή γι αυτό και μετά απο λίγες μέρες μηνύματα του στυλ "αδιαφορούν όλοι για μένα όπως και συ άλλωστε,αδιαφορείς πως το μπορείς;Τουλάχιστον εύχομαι να περνάς καλά με την νεα σου παρέα και ας με ξέχασες" Η μου πε να βγούμε να γνωρίσω και την κολλητή της και με παίρνει μια φίλη τηλέφωνο και κάρφωσε το βλέμμα να δει ποιός είναι και αφού έκλεισα το τηλ πετάει ενα "που είχαμε μείνει πριν μας διακόψει η κοπέλα;" Τώρα αυτή η συμπεριφορά είναι καθαρά φιλική;Κάτι μεταξύ ζήλειας και πληγωμένου εγωισμού θα έλεγα.Παρολαυτά δεν το προχώραγα καθόλου παραπάνω στο μυαλό μου και ερχόμαστε πριν 2 ακριβώς εβδομάδες και βγαίνουμε εξω και εκεί οκ εγω της είπα κάποια πράγματα σε λίγο έντονο ύφος και φάνηκε οτι πιέστηκε απο μένα,είχε γενικά τα ψυχολογικά της,αυτόν τον καιρό.Βγαίνουμε και την επόμενη μέρα δηλαδή την Παρασκευή και υπήρχε ενας φανερός εκνευρισμός προς εμένα,δεν έδωσα σημασία και την άφησα.Σ/Κ δεν μιλήσαμε και Δευτέρα της έστειλα μήνυμα να με πάρει τηλ αν θέλει..δεν πήρε και ερχόμαστε στην προηγούμενη Πέμπτη και τις λεω θελω να μιλήσουμε ε και μην τα πολυλογώ τότε μου είπε (#το τελευταίο πράγμα που θέλω αυτόν τον καιρό είναι να λύνω τα θεματακια σου,#δεν είμαι στεναχωρημένη αλλά και να ήμουν δεν θα το λεγα σε σενα και οσα σου χω πει πολλά είναι,πάρα πολλά,#ξέχνα τι σου λεγα πριν κάτι μέρες ήταν για να περνάει η ώρα μου,#η συμπεριφορά σου με πνίγει, ειδικά αυτό που έκανες την Δευτερα(θυμιζω την Δευτερα απλά έστειλα ενα sms ολο κ ολο) οσο και να προσπαθείς δεν είναι φιλική συμπεριφορά αυτή,#οσο και να λες οτι είμαστε φίλοι δεν θα μου κάνεις κουμάντο στην ζωη μου) τέτοια πράγματα.Στροφή 180 μοιρών στην συμπεριφορά της.Απο τότε 9 μέρες πριν δεν εχουμε μιλήσει.
Θα θελα να ακούσω την γνώμη σας για την κατάσταση...γενικά εγω εχω καταλήξει οτι και αυτή δεν ήξερε τι ήθελε και τα κανε κουλουβάχατα στο μυαλό της.Αλλά περισσότερο θα θελα να ρωτήσω πως πιστεύεται πρέπει να το προχωρήσω;Γενικά ενα κομμάτι του εαυτού μου έχει θυμώσει πολύ με αυτά της τα λόγια γιατί δεν της είπα ούτε τις έκανα τίποτα(τουλαχιστον τα χω καλά με τον εαυτό μου) και δεν θέλει να της ξαναμιλήσει,όμως γενικά κάθομαι και σκέφτομαι οτι θα σταματήσουμε να μιλάμε χωρίς ούτε καν ενα αντίο ή μια δικαιολογία;Σκέφτομαι και πόσο ωραία περνούσαμε το καλοκαίρι και μ εχει ρίξει ολο αυτό ψυχολογικά πολύ.Έρχεται η ψυχρή λογική και λέει οτι πόσο μπορεί σε 5 μήνες(και το 70% μην πω παραπάνω των συνομιλιών οχι απο κοντά) να είχατε τόσο καλή σχέση αλλά...Πρέπει να ρίξω τα μούτρα μου να της μιλήσω αξίζει;Και αν ναι πως να της φερθώ;Αν πω σκληρά λόγια και θα την απομακρύνω και θα το μετανιώσω κιόλας!Αν είμαι πολύ μαλακός θα είναι σαν να απολογούμαι για κάτι που δεν έκανα..Πφφ ειλικρινά δεν ξέρω.Να πω εδω οτι γενικά περνάει μια φάση αυτοκριτικής και βλέπω στο fb οτι ανεβάζει καταθλιπτικά τραγούδια(πριν κάτι μέρες ανέβασε το "μια γυναίκα φευγει" ημαρτον Παναγία μου για 20 χρονών κορίτσι) και δεν ξέρω σε τι φάση θα την πιάσω αν της μιλήσω,τότε που σταματήσαμε να μιλάμε μου είπε εχω πιάσει πάτο και μόνη μου πρέπει να βγω αν τα καταφέρω.Παρ όλη την συμπεριφορά της κάποια λόγια της δεν μπορώ να τα πιστέψω(πχ οτι σου λεγα ηταν για πλάκα) ποιός ασχολείται τόσο πολύ με τον άλλον για πλάκα;Δεν είναι οτι την δικαιολογώ απόλυτα αλλά ολο αυτό το διάστημα που κάνουμε παρέα αλλά και παλαιότερα που γνωριζόμασταν ποτέ δεν είχε παρουσιάσει τέτοια συμπεριφορά...Τέλος πάντων αυτά ήθελα να σας πω περιμένω τις γνώμες σας,ελπίζω να μην σας κούρασα υπερβολικά.
Ααα και κάτι τελευταίο σαν συμβουλή κορίτσια αν έχετε κάτι και σας ενοχλεί να το λέτε που και που απο νωρίς.Ξέρω οτι θέλετε να τα καταλαβαίνουμε απο μόνοι μας αλλά δεν έχουμε σπουδάσει όλοι ψυχολογία ούτε έχουμε διαβάσει τα άπαντα του Φρόιντ για να καταλαβαίνουμε τα πάντα.Επίσης λέτε για μας αλλά να χετε και σεις λίγο κατανόηση στα δικά μας λάθη,η κ@#%λα η ζωη δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης.
- 03-11-2013, 05:10 #2
Γεια σου χαισεν. Οταν βγηκατε στην Αθηνα και της ειπες να τα φτιαξετε, οτι σ αρεσει κλπ, αυτη τι απηντησε? Τι σου ειπε?
03-11-2013, 10:54 #3
Όταν της πρότεινες να προχωρήσετε σε σχέση έπρεπε να αρχίσεις να εκδηλώνεις σιγά-σιγά σχεσιακή τρυφερότητα. Δεν το έκανες παρά περίμενες λεκτική απάντηση. Αυτό ήταν το λάθος σου. Τώρα για το πως θα πρέπει να συνεχίσεις θα το ξέρω όταν διαβάσω το υπόλοιπο κείμενο σου. Στην αναμονή λοιπόν...
03-11-2013, 11:45 #4
πρωτον δεν ειμαστε ολες οι γυναικες psycho, εσυ πηγες κ επεσες στην περιπτωση:Ρ
δευτερον η κοπελα πολυ απλα δεν σε ηθελε, της ειπες να μεινετε φιλοι λες κ δεν εγινε τιποτα κ μετα που ειδε οτι εσυ μπορεις να προχωρησεις τη ζωη σου χωρις να σε νοιαζει αν την θες η οχι(ακομα αν επαιζες θεατρο κ καταβαθος την ηθελες τρελα) ζηλεψε. Τωρα ο λογος ειναι προφανως εγωιστικος: ηθελε επιβεβαιωση; σε ειχε συνηθισει στην ζωη της;; ηξερε εξαρχης οτι την γουσταρες κ της την εδωσες που την "ξεπερασες" τοσο γρηγορα;; Μονο αυτη ξερει. Παντως σιγουρα δε διαπιστωσε ξαφνικα απο την μια μερα στην αλλη οτι σε γουσταρει κ δεν ξερει πως να το διαχειριστει.
Οποτε η κοπελα ειναι οτι να ναι. Κατ'εμε τζαμπα ταλαιπωρεισαι. Το οτι εσυ την ειχες στον ουρανο τοσο καιρο δεν σημαινει οτι δεν την ειχες εξιδανικευσει. Μπορει εξαρχης να σου αρεσε πολυ κ απλως να μην το ειχες συνειδητοποιησει. Προσωπικα πιστευω οτι ενα αγορι δεν ξεκιναει να μιλαει σε μια κοπελα τελειως φιλικα, χωρις να εχει περασει εστω κ μια πονηρη σκεψη απο το μυαλο του. Οποτε ισως απο την αρχη να την εβλεπες διαφορετικα κ επειδη κολακευτηκε αρχισατε την καλη παρεα, εσυ κολλησες περισσοτερο κ αυτη ειχε καποιον να την επιβεβαιωνει..
Με τον τροπο που σου μιλησε προσφατα παντως, σου εκανε ξεκαθαρο οτι δεν θελει καμια επαφη Ο τροπος της ηταν απαραδεκτος κ εμενα θα με ειχε τσαντισει παρα πολυ. Σε σημειο κ μετα να με παρακαλαγε να μην της μιλαγα καθολου. Τωρα αμα εσυ εισαι διατεθημενος να πεσεις στα πατωματα για να ασχοληθεις μαζι της, τι να πω...λιγη αυτοεκτιμηση ρε παιδια! Η κοπελα σε εκανε σκουπιδι, σου μιλησε απαισια, χωρις να της εχεις δωσει κανενα δικαιωμα. Ησουν κυριος κ εκανες οτι σου ζητησε. Ακομα κ να απομακρυνθεις γ λιγο καιρο φανταζομαι θα ησουν προθυμος αμα στο χε ζητησει. Κ αυτη σου εβγαλε ολα της τα κομπλεξ πανω σου, να νοιωσεις δηλαδη εσυ ασχημα! Για ποιον λογο ομως να νοιωσεις ασχημα; Επειδη της μιλησες ειλικρινεστατα κ της ειπες τι αισθανεσαι; Τοσο καιρο της ειχες αποδειξει οτι εισαι καλο παιδι κ οτι δεν την θες για μια βραδια κ αυτη στο ξεπληρωσε ετσι! Ε οχι!:Ρ
Παρατα την λοιπον, βρες μια φυσιολογικη κοπελιτσα, που να μην ακουει ελληνικα(κ συ φιλε αλλαξε ρεπερτοριο σε παρακαλω!:Ρ) κ ζηστε ευτυχισμενοι ever after.
Κ εχεις δικιο, δεν μπορειτε εσεις να μαντευετε τι σκεφτεται η καθε μια. Αμα βλεπεις λοιπον οτι η κοπελα δεν ειναι διατεθημενη να σου πει τις σκεψεις της κ σε αφηνει συνεχως να μαντευεις, δεν την νοιαζει καν! Ξεκολλα λοιπον γτ αυτη το χει κανει ηδη μου φαινεται...http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
03-11-2013, 12:46 #5
Γεια σου Heisenberg, διαβάζοντας το ποστ στην αρχή με όλα αυτά που σου έλεγε η κοπελία θεώρησα πως ενδιαφέρεται διότι τα μηνύματα της ήταν θερμά σου έδινε την αίσθηση πως είναι ένα άτομο που προσπαθεί να σε προσεγγίσει, ωστόσο στη συνάντηση σας στην Αθήνα (που θα ήθελα να μου πείς τι σου απάντησε όταν εκδηλώθηκες), προβληματίστηκα... θυμήθηκα κάτι που είχα ακούσει '' δειλός είναι αυτός που προκαλλεί τον έρωτα, δίχως να έχει σκοπό να ανταποδώσει''. Αυτό ακριβώς θεωρώ πως έκανε, σε πλησίασε ερωτικά σε έκανε να τη θες να φτάσεις στο σημείο να εκδηλωθείς και τότε σκάλωσε γιατί εξαρχης δεν ήθελε σχέση. Ήσουν αυτός που την έκανε να νιώθει σημαντική και ποθητή όταν το ήθελε αυτή όταν σου έστελνε μήνυμα και της έδινες σημασία, αυτό της έφτανε, όταν ποια μπήκες στη διαδικασία να ζητήσεις κάτι παραπάνω θεώρησε πως είσαι φορτικός, κουραστικός και χιλια δυο γ αυτο αποστασιωποιήθηκε.. Μετά είδε πως χάνει τν αποκλιστικότητα γ αυτό τα νευράκια, δε πιστεύω πως ξαφνικά σε ερωτεύτηκε... Προσωπικά πιστεύω πως μια σχέση μαζι της θα έχει όλα αυτά τ σκηνικά, μια θα θέλει μια δε θα θέλει μια θ είναι ετσι μια γιουβέτσι δε ξερω μπορει η συμπεριφορά της να εξηγείται από προσωπικά θέματα αλλα δύσκολα θα έχεις μια ήρεμη γλυκία σχέση. Αν σου αρέσει η τρέλα keep going αν όχι κράτα μια τυπική σχέση που θα σε βοηθήσει και εσένα ν τ ξεχάσεις..
03-11-2013, 19:26 #6
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
@kerasi Αν σου πω οτι δεν θυμάμαι ακριβώς τι θα μου πεις;Είναι υποθέτω ενα μέσο άμυνας του εγκεφάλου.Γενικά φάνηκε έκπληκτη απ οσο θυμάμαι και δεν είπε δεν θέλω ούτε θέλω,επειδή και εγω είδα οτι δεν είχε την εξέλιξη που περίμενα δεν επέμεινα πάνω στο θέμα.
@Γιώργος Πολίδης Ναι και εγω τελικά πιστεύω οτι ήταν λάθος στην πρώτη μας συνάντηση μετά το καλοκαίρι να της το πω αλλά τελικά το έκανα.Τώρα τι εννοείς την συνέχεια;Περιληπτικά αυτή είναι η ιστορία,θες παραπάνω λεπτομέρειες;
@onomaxrhsth Δεν είπα καμία κοπέλα psycho καταρχήν :) Δεύτερον δεν ήταν τόσο ξεκάθαρο οτι δεν με ήθελε και δεν είναι μόνο τα λόγια που λέγαμε αλλά όπως προείπα, αυτό που ειλικρινά
με έκανε να νομίζω οτι και αυτή θέλει το κάτι παραπάνω ήταν τότε στην θάλασσα.Ρε συ ειλικρινά ακόμα και σήμερα(μετά απ ολη αυτή την συμπεριφορά) νομίζω οτι υπήρχε μη φιλικό κλίμα.Πχ κολυμπάγαμε και σε κάποια φάση με παίρνει και κρατιόμασταν χέρι με χέρι με τα δάχτυλα μας σταυρωμένα ανάμεσα τους και φαινόταν μια λάμψη στα μάτια της(Εκεί για να μαι απόλυτα ειλικρινείς μου ρθε μια μεγάλη επιθυμία να την φιλήσω,νόμιζα οτι και εκείνη ήθελε, αλλά δεν το κανα γιατί δεν ήμουν σίγουρος για μένα και δεν ήθελα να την πληγώσω φιλώντας την και μετά να το μετάνιωνα και να λεγα ξέρεις τι sorry ξέχνα το και πάμε παρακάτω).Τώρα αν η ζήλεια της προήρθε αποκλειστικά απο εγωισμό δεν μπορώ να το ξέρω αλλά τουλάχιστον δεν δείχνει αδιαφορία απο μέρους της.Κάποιος που αδιαφορεί δεν ασχολείται καν με τον άλλον,δεν νομίζω οτι αδιαφορούσε για μένα μπορεί όντως να θελε να μείνουμε φίλοι(και εγω το ήθελα ειλικρινά,είπα οτι μου άρεσε δεν έγινε και ξαφνικά ο έρωτας της ζωης μου).Απ την άλλη δεν νομίζω οτι την είχα εξιδανικεύσει η επικοινωνία μας ήταν τέλεια για κάποιους μήνες και το σημαντικότερο είναι οτι αυτή λόγω οτι τελείωσε την εξεταστική της πολύ νωρίτερα απο μένα και εγω οσο είχα εξεταστική δούλευα παράλληλα αυτή πάντα αποζητούσε την παρέα μου πρώτη.Και δεν ξέρω ποιά είναι η άποψη σου αλλά πίστεψε με εγω δεν είχα καμία πονηρή σκέψη γι αυτήν.Επίσης να σου πω οτι εδω και 3 χρόνια εχω μια κολλητή φίλη και ποτέ απο μέρους μου ή απο μέρους της δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω.Τώρα για το πως φέρθηκε ναι εν μέρη έχεις δίκιο,αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι η τόσο απότομη αλλαγή.Εσυ δηλαδή με την ιδιοσυγκρασία γυναίκας αποκλείεις να περνάει την φάση της που λέμε και να θελε να αποτραβηχτεί με άτομα που δεν είχαν μια σταθερά στην ζωη της;Ή αποκλείεις να το χει μετανιώσει και να ντρέπεται να μιλήσει;Όσο κάναμε πολύ παρέα ήταν ευαίσθητη,ντροπαλή και αρκετά πληγωμένη απο διάφορες καταστάσεις.Δεν ξέρω και εγω υποθέσεις κάνω("αλλόκοτη" συμπεριφορά είχε και τότε που είχα φύγει για Σ/Κ τότε που άλλαξε η συμπεριφορά της και ας πούμε ξαναγίναμε φίλοι ξαφνικά και απότομα, γυρίζω Αθήνα και μου ανεβάζει στον τοίχο μου ενα τραγούδι με λεζάντα απο πάνω "Οτι και να είμαι ελα εδω ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ(έβαλε κεφαλαία εκεί) και μην με συγκρίνεις...Οτι και να είμαι") απλά δεν μπορώ να πιστέψω οτι 5 μήνες ξεκίνησε αυτή πρώτη μια φιλία και ενα ωραίο πρωί της ήρθε να τα διαγράψει όλα!Όπως είπα κοντεύουν 10 μέρες και δεν έχουμε μιλήσει δεν έχω ρίξει την αξιοπρέπεια μου για να μιλήσω αλλά δεν θέλω να χαλάσει και μια καλή φιλία...Simple as that!
@Moby Φίλε μου οχι δεν νομίζω να παίζει αυτό που λες να ήθελε να προκαλέσει τον έρωτα μου.Αυτή μου μίλαγε πολύ περισσότερο ή ζήταγε να βγούμε το καλοκαίρι εγω απλά ακολουθούσα και για να σου πω την αλήθεια στην αρχή δεν την είχα γραμμένη αλλά δεν της έδινα και την προσοχή που μου έδινε αυτή.Τώρα ούτε εγω πιστεύω οτι ξαφνικά με ερωτεύτηκε πιστεύω είχε κάποια απροσδιόριστα αρχικά αισθήματα και αυτό της προκαλούσε τον εκνευρισμό.Γενικά αυτή την στιγμή δεν ζητάω σχέση μαζί της αυτό που θέλω είναι αρχικά να λυθεί η παρεξήγηση και βλέπουμε,τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.
03-11-2013, 21:19 #7
κοιτα εγω πραγματικα πιστευω οτι φιλια μεταξυ ανδρων κ γυναικων δεν μπορει να υπαρξει..καποια στιγμη εστω κ στον εναν τα συναισθηματα θα αλλαξουν. Κ ειτε θα προχωρησει σε σχεση ειτε θα διαλυθει η οποια φιλια υπηρχε.
Τωρα με την κοπελα δεν ξερω τι ακριβως τρεχει. Το οτι σε κηνυγησε αρχικα δεν σημαινει κατ'εμε οτι σε ηθελε κιολας η οτι της αρεσες. Μπορει πολυ απλα να σου προτεινε συνεχεια να βγαινετε η να σηκωνε πιο συχνα αυτη το τηλεφωνο γ να σε παρει επειδη σε συμπαθησε κ της αρεσε η παρεα σου. Το οτι υπηρχε ενα ερωτικο στοιχειο, υπηρχε, εχεις δικιο. Αλλα κ αυτο παλι δεν σημαινει οτι σε ηθελε. Οπως ειπα κ πριν το πιο πιθανον ειναι να ηθελε επιβεβαιωση, να ηθελε να ξερει οτι αρεσει σε καποιον ακομα κ αν δεν της αρεσε αυτηνης. Για καποιο λογο υπαρχουν αρκετες κοπελες που το κανουν αυτο.
Επισης σαν γυναικα, ποτε δεν θα ξεσπαγα ετσι σε καποιον φιλο μου. Δεν ειναι καθολου του χαρακτηρα μου. Κ σιγουρα αν ειχα ξεσπασει(γιατι δεν ειμαστε ολοι τελειοι στην τελικη) θα ειχα ζητησει ενα συγνωμη. Ουτε θα πεισμωνα ουτε τιποτα. Απο την στιγμη που το λαθος ηταν δικο μου, θα το παραδεχομουν. Για μενα λοιπον η κοπελα αυτη θα επρεπε αυτη τη στιγμη να σε παρακαλαει κ να σου ζητησει συγνωμη,κ οχι εσυ να καθεσαι τρελαμενος απο την αγωνια μηπως κατι εκανες στραβο κ φταις που χαλασε η σχεση σας! Τιποτα δεν εκανες! Δεν ηθελε εξαρχης σχεση κ τωρα με το να σε κανει να αισθανθεις ενοχικα σε διωχνει απο κοντα της.
Επισης σαν γυναικα ναι το αποκλειω να περναει μια φαση. Αλλα κ να περναει, δεν επρεπε με τιποτα να ξεσπασει σε σενα. Τοσο καιρο φιλοι ειστε, θα την παρεξηγουσες αν ηταν ειλικρινης μαζι σου; Οχι φυσικα.
Οπως κ να χει πιστευω πρεπει να σταθεις σε αυτο που ειπες στο τελος του αρχικου σου μηνυματος. Δεν εχεις μαστερ στην ψυχολογια(εκτος κ αν σπουδαζεις ψυχολογια, οποτε εισαι αρκετα κοντα χοχο:Ρ) για να ξερεις ποτε θα υπαρχουν ξεσπασματα, ποτε θα πρεπει να της συμπεριφερθεις γλυκα για να μην σου μιλησει αποτομα κ να ξερεις κ το τι σκεψη υπαρχει πισω απο καθε πραξη της. Δεν μπορεις να μυριζεις καθε λιγο κ λιγακι τα νυχια σου για να μαντευεις. Κ επισης με τις μαντεψιες δεν υπαρχει σχεση, ειτε ερωτικη ειτε φιλικη.Συμφωνω με moby λοιπον, κ πιστευω πως κ να κανατε σχεση η να συνεχιζατε μονο στο φιλικο θα υπηρχαν τρελα σκαμπανευασματα. Στο τελος θα σε τρελαινε μια τετοια συμπεριφορα,δε θα ησουν σιγουρος για τιποτα.
Σου ξαναλεω η αποψη μου ειναι οσο προλαβαινεις απομακρυνσου απο αυτη την κοπελα, μονο να σε πληγωσει θα καταφερει κ θα το διαπιστωσεις πιο μετα που θα τα δεις πιο καθαρα κ δεν θα εμπλεκονται συναισθηματα ενδιαμεσα! Δεν θελει τιποτα απο σενα περα απο το να σε μπερδεψει. Αν ηθελε θα το ειχε επιδιωξει, απο την στιγμη που γυρισες κ της ειπες ξεκαθαρα οτι την βλεπεις ερωτικα πια κ οχι φιλικα. Κ πληγωμενη να ειναι δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για την συμπεριφορα της. Αυτα που σου ειπε τις τελευταιες μερες ηταν ασυγχωρητα.
Σορυ αν τα λεω πολυ ωμα, αλλα πραγματικα πιστευω οτι θα σε ταλαιπωρησει πολυ αυτη η κοπελα. Εχω ζησει τετοιο ατομο μεσα απο φιλια. Κ πραγματικα οταν μου μιλαγε για τα ερωτικα της, δεν ηξερε τι γινοταν μεσα στο ιδιο της το κεφαλι. Πιστευω σε ολους αξιζει καποιο ατομο που θα ειναι ειλικρινες μαζι μας απο την αρχη κ θα μας εκτιμα. Μην μπεις στο τριπακι που μπαινουν πολλοι να πεισουν τον εαυτο τους οτι μπορει να κανουν λαθος,οτι στην τελικη μπορει κ να θελει, μπορει αυτο, μπορει εκεινο. Το ενστικτο μας παντα μας λεει ποιο ειναι το σωστο κ ποιο οχι. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες, επειδη δεν ειμαστε ετοιμοι να ξεπερασουμε καποιες καταστασεις. Αμα λοιπον κ συ εστω κ καταβαθος νοιωθεις οτι αυτη η κοπελα σε κοροιδευει κ δεν ξερει τι θελει, μην το αγνοοησεις, γιατι τοτε θα σε ταλαιπωρησει αυτη η κατασταση πολυ περισσοτερο απο οτι χρειαζεται.Last edited by onomaxrhsth; 03-11-2013 at 23:22.
http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
03-11-2013, 23:33 #8
Καταρχήν σε ευχαριστώ που απαντάς ωμα,αυτό θέλω στην παρούσα φάση κάποιον να μου πει τι πιστεύει ειλικρινά.Στην τελική ξέρω οτι κανείς δεν έχει το αλάθητο και εσυ προσπαθείς απο 10 σειρές να βγάλεις νόημα χωρίς να ξέρεις λεπτομερώς πρόσωπα και καταστάσεις οπότε πες οτι θες! :D
Ναι οκ γι αυτά που λες οτι μπορεί να μην με ήθελε και απλά να γούσταρε την παρέα μου...Αυτό το χω ξεπεράσει προ καιρού απλά έδωσε την γενικότερη εικόνα.Όπως είπα στο πρώτο ποστ ασχολούνταν τόσο πολύ μαζί μου που πολλοί νόμιζαν οτι τα είχαμε και δεν το λέμε(Θέλω να σου πω οτι και άλλοι παρεξήγησαν την συμπεριφορά της,τώρα είμαστε όλοι τρελοί;Τι να πω παίζει κ αυτό).Τώρα για το τελευταίο σου κομμάτι οχι δεν ισχύει,είμαι -όσο μπορώ όταν μιλάω για άλλον- σίγουρος γι αυτό.
Εντάξει αφενός οι μέρες δεν είναι τόσες πολλές αφετέρου πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι κάνουμε ή λέμε πράγματα που δεν τα θέλουμε.Παραδείγματος χάριν ένας καλός μου φίλος τα χει με μια κοπέλα τώρα σχεδόν 4 χρόνια και είναι σίγουρο οτι την ήθελε και την κυνήγησε για να την αποκτήσει αλλά απο ενα σημείο και μετά άρχισε να κάνει βλακείες(ψέματα,δικαιολογί ες για να μην της κάνει κάποια χάρη κ.α. οχι κάτι σοβαρό όπως απιστία αλλά μικροπράγματα για πολύ πολύ καιρό) αλλά η κοπέλα τον συγχωρούσε.Πρόσφατα γι αυτήν έφτασε ο κόμπος στο χτένι και τώρα είναι έτοιμοι να χωρίσουν,αυτός -μετά απο τόσο καιρό βέβαια- κατάλαβε τι μαλακίες έκανε τόσο καιρό και είναι στα πατώματα εδω και κανα μήνα τώρα. Αν είναι αργά γι αυτούς δεν το ξέρω απλά θέλω να πω οτι πολλές φορές οι άνθρωποι φερόμαστε εγωιστικά και ηλίθια και πληγώνουμε ανθρώπους που πραγματικά νοιαζόμαστε.Αν συμβαίνει το ίδιο και με μας;Σίγουρα δεν το ξέρω αλλά θέλω υποσυνείδητα να μην σκέφτομαι μόνο αρνητικά γιατί θέλω να υπερασπιστώ μια ωραία σχέση.Ανθρώπινο δεν είναι;Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει το θέμα είναι τι κάνουμε μέχρι τότε:confused:
Το θέμα είναι οτι τόσο καιρό δεν υπήρχε αυτό.Όταν έσπασε η αρχική παγωμάρα ολα κυλούσαν σχετικά καλά.Βασικά μια χαρά,άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε Άρλεκιν να πηγαίνουν ολα σαν Ελβετικό ρολόι,εδω σου λεω βγήκαμε να γνωρίσω και την κολλητή της φίλη.Όλα έγιναν μπάχαλο τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου και αυτό είναι που με βάζει σε τρελές σκέψεις.Απ την μια στιγμή στην άλλη ολα αυτά;4,5 μήνες όλα καλά και ξαφνικά ανακάλυψε οτι δεν θέλει την παρέα μου;Ξαφνικά ανακάλυψε οτι τόσο καιρό δεν υπήρχε ουσιαστική φιλία;
Ναι συμφωνώ δεν είναι οτι δεν συμφωνώ.Απλά αυτά που περιέγραψα είναι η δική μου εκδοχή της ιστορίας,αν έμπαινε και έγραφε αυτή σίγουρα κάποια πράγματα θα τα λεγε διαφορετικά.Έχω κάνει και εγω λάθη,έδειξα ανασφάλεια,έλεγε κάποια πράγματα τα οποία δεν θεώρησα σημαντικά κτλ τέλος πάντων το θέμα είναι οτι σίγουρα και εγω δεν είμαι τέλειος.Το κακό είναι αυτό που λες οτι το ένστικτο μου μου λέει(βασικά φωνάζει άλλο που προσπαθώ να το φιμώσω) οτι όλη αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ο πραγματικός της εαυτός.Γνωριζόμαστε όπως είπα σχεδόν 2 χρόνια και ας μην κάναμε ιδιαίτερη παρέα ποτέ δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια κυκλοθυμίας ή επιθετικής συμπεριφοράς.Και το χειρότερο είναι οτι επειδή κανείς δικός μου φίλος δεν έτυχε να την γνωρίσει(και λίγο πολύ μου λένε οτι και συ) απο κοντά δεν μπορούν να ξέρουν την σχέση που αναπτύξαμε,μπορεί να ακούγεται ελαφρώς ουτοπικό αλλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έμαθε πράγματα για μένα που τα ξέρουν ελάχιστοι και το ανάποδο,είχαμε συζητήσει άπειρα θέματα με μεγάλη ταύτιση,πέρναγε τέλεια μαζί μου και εγω μαζί της.Ποτέ δεν είχα πιστέψει ούτε οτι με κοροιδεύει,ούτε οτι θέλει να με εκμεταλλευτεί ώστε συναισθηματικά..ούτε δευτερόλεπτο.Τι να πω τόσο καλή ηθοποιός;Εγω τόσο αφελείς;Παίζουν ολα
Edit:Ας γράψω κάτι ακόμα(Ελπίζω να μην έχεις διαβάσει ηδη το μήνυμα μου και να απαντάς :D).Παρότι τα μηνύματα μου είναι αρκετά επιθετικά προς τον χαρακτήρα της κοπέλας η άποψη μου γι αυτήν δεν είναι καθόλου έτσι.Είναι πραγματικά και πληγωμένο και πολύ ευαίσθητο κορίτσι,που δεν ανοίγεται εύκολα και πολλές συμπεριφορές τις παίρνει τις μετρητοίς και στεναχωριέται άδικα.Αυτός είναι ένας απ τους λόγους που δέσαμε τόσο πολύ γιατί και εγω είμαι αρκετά επιφυλακτικός τύπος και καχύποπτος,επίσης εχω άλλο ενα στοιχείο(θετικό αρνητικό δεν ξέρω) οτι πάντα λεω αυτό που σκέφτομαι και γι αυτόν τον λόγο δεν θα λεγα οτι η ατζέντα μου ξεχειλίζει απο τηλέφωνα φίλων και γνωστών.Ενα παράδειγμα σ αυτό που μόλις ειπα (οτι ασήμαντες φαινομενικά συμπεριφορές την στεναχωρούν) είναι οτι έβλεπε κάποιες φορές να διαβάζω το μήνυμα στο fb και να αργώ να απαντήσω και απο ενα σημείο και μετά το κανε κ αυτή για "αντίποινα".Μια φορά είχε ανεβάσει status "Το fb δεν θα πρεπε να χει μόνο το διαβάστηκε αλλά και το ξαναδιαβάστηκε για να δούμε ποιός μας νοιάζεται πραγματικά" και πήγαινε για μένα.Θέλω να πω λίγο πολύ οτι όντως είναι εύθραυστη ψυχολογικά και οτι δεν είναι τα πάντα στην ζωη άσπρο-μαύρο.Αμα της την πείς κατάμουτρα δεν είναι απ τις γυναίκες καπάτσες που θα γυρίσει να σου αντιμιλήσει να σε βάλει στην θέση σου ή δεν ξέρω και εγω τι,θα το θάψει μέσα της και ανάλογα ποιός το πε θα στεναχωρηθεί απο μόνη της.Αυτή η (υπερ)ευαισθησία είναι μέρος του χαρακτήρα της αλλά εντάξει δεν είχα πρόβλημα με αυτό άλλωστε δεν λένε οτι όποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τα αγκάθια του;Ολα αυτά βέβαια μπορεί να έρχονται σε μια πλήρη αντίθεση με τα τελευταία γεγονότα γι αυτό και εγω νιώθω τόσο χαμένος στις σκέψεις μου. :(Last edited by Heisenberg; 04-11-2013 at 00:41.
04-11-2013, 15:33 #9
λοιπον, θα προσπαθησω να σου απαντησω σε ολα αυτα που ειπες, δεν υποσχομαι τιποτα ομως:Ρ
ωραια, λες λοιπον οτι ολοι το παρεξηγουσαν σε σημειο να σας ρωτανε αν τα εχετε. Κ λες επισης οτι δεν ειναι απο τις κοπελες που θα εκαναν κινησεις μονο κ μονο για επιβεβαιωση. Τοτε τι επαιζε; Εσυ τι εχεις σκεφτει πανω σε αυτο;; Κ παλι την απαντηση μονο αυτη την ξερει. Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι μπορει να εχει συμβει κατι πολυ ασχημο στην ζωη της κ να μην εμπιστευεται κανεναν. Κ τωρα πολυ απλα να εχει μπει σε mode αμυνας επειδη δεν ξερει πως να αντιδρασει πραγματικα. Δεν θελω να σου δωσω ελπιδες παρ'ολα αυτα, αυτη την περιπτωση την θεωρω πολυ τραβηγμενη(προσοχη, δεν λεω οτι αποκλειεται, απλα οτι δεν μου φαινεται το ιδιο λογικο με το απλως να μη σε θελει καθολου κ απλως να βαρεθηκε).
Πες μου κατι, εσενα σου ειχε πει για ποιους λογους ειναι πληγωμενη; Τι ειναι αυτο που την εκανε τοσο ευαισθητη;;
Επισης λες οτι οταν ειμαστε συναισθηματικα φορτισμενοι λεμε κ κανουμε πραγματα που μπορει να μην τα εννοουμε. Μην ξεχνας ομως οτι μια τετοια συμπεριφορα συγχωρειται πολυ πιο ευκολα οταν με τον αλλον γνωριζεσαι πολυ καιρο. Κ συ ο ιδιος λες οτι ο φιλος σου εκανε βλακειες μετα απο 4 χρονια σχεσης! Αμα το εκανε στο πρωτο εξαμηνο αυτο, να σαι σιγουρος οτι απο την μερια της κοπελας δεν θα υπηρχαν δευτερες σκεψεις, θα τον ειχε σουταρει κατευθειαν!(παρεπιπτοντως η κολλητη μου περναει απο μια παρομοια κατασταση λες να λεμε για το ιδιο ζευγαρι;;:p) Τεσπα αυτο που θελω να πω, ειναι οτι με την κοπελα γνωριζεστε 2 χρονια, αλλα παρεα κανετε πολυ λιγοτερο(κ το καλοκαιρι ησασταν χωρια κιολας). Εισαι διατεθημενος λοιπον να την συγχωρησεις τοσο ευκολα; Μετα απο 3 χρονια ας πουμε πως θα μπορουσε να σου συμπεριφερθει;;
Δεν εχω καταλαβει κατι ομως, της ειπες οτι την γουσταρεις ποτε;; αρχες σεπτεμβριου; Κ επι 1,5 μηνα ολα καλα; Διορθωσε με αν κανω λαθος σε αυτο. Αν ισχυει λοιπον αυτο, τοτε δεν ειχε προβλημα με το να κανετε παρεα η τουλαχιστον με το να προσπαθησετε να φτιαξετε την προηγουμενη φιλικη σας σχεση. Μηπως λοιπον συνεβη κατι συγκεκριμενο εκεινες τις ημερες;;
Κ τελος λες οτι κ συ εχεις κανει λαθη. Ωραια πολυ ωριμο που το παραδεχεσαι, αλλα θα πρεπει επισης να παραδεχτεις οτι κατα γενικη ομολογια εσυ ησουν πιο σωστος απεναντι της. Δεν εκανες κ τα τρομερα λαθη ωστε να δικαιολογειται η συμπεριφορα της!
Τεσπα, η συγκεκριμενη κοπελα, αν τελικα δεν αντιδραει ετσι επειδη δεν θελει πια καμια επαφη μαζι σου κ ειναι απλως πληγωμενη, εχει αρκετα θεματα να λυσει με τον εαυτο της. Θα πρεπει να παρει κουραγιο και να ξεπερασει οποιο εμποδιο την κανει να μην εμπιστευεται ευκολα κ οτιδηποτε την εχει πληγωσει. Μεχρι τοτε, οσο κ να προσπαθησεις εσυ, θα υπαρχουν συνεχεια τετοια ξεσπασματα κ θα σε κατηγορει χωρις λογο.
Απο την αλλη ομως, λες οτι το ενστικτο σου σου λεει οτι κατι δεν παει καλα κ οτι δε θα πεταγε την φιλια σας τοσο ευκολα στα σκουπιδια. Κ επειδη κ γω ειμαι αρκετα ευαισθητη κοπελα, ισως κ να πληγωνομουν αμα εβλεπα οτι ο αλλος εγκατελειψε τοσο γρηγορα την προσπαθεια. Αυτο στο λεω ομως με την προυποθεση οτι κ εγω θα ειχα κανει καποια κινηση να μιλησω κ να ζητησω στγνωμη για την συμπεριφορα μου. Το οτι η κοπελα δεν εχει ξαναασχοληθει μ το θεμα οσο ευαισθητη κ να ναι θα πρεπε να σε προβληματισει...
Λοιπον επειδη ακρη δεν θα βγαλεις με το να το υπεραναλυσεις, σου δινω εγω μια λυση κ αμα θες την εφαρμοζεις. Ρισκαρε στο να της μιλησεις πρωτος. Πες της να βρεθειτε κ αν σου πει οχι, στειλτης ενα μηνυμα που να της λες ολα αυτα που σε βασανιζουν κ σε προβληματιζουν αυτες τις μερες(προσεχε πως θα τα πεις ομως γτ πιο πανω ειπες οτι σαν να τσαντιστηκε που της φορτωνεις τις ανησυχιες σου κ οτι δεν εχει την διαθεση να λυνει τα θεματα σου). Γραψε της λοιπον, οτι πιστευεις καταβαθος κατι την εχει επηρεασει κ δεν πιστευεις οτι θα διελυε την φιλια σας τοσο γρηγορα. Ζητησε της συγνωμη αν πιστευει οτι την πιεσες κ το εκανες αθελα σου, αλλα ταυχρονα πες της οτι θεωρεις πως σου αξιζει μια εξηγηση κ θελεις να πιστευεις οτι δεν την εβλεπες μονο εσυ σαν καλη σου φιλη αλλα οτι κ αυτη σε εβλεπε σαν εναν ανθρωπο που μπορουσε να εμπιστευτει. Αν εστω κ στο ελαχιστο ισχυει αυτο, να σου εξηγησει εστω κ σε ενα βαθμο στο τι την ωθησε να συμπεριφερθει ετσι. Μην ξεχασεις βεβαια να της πεις οτι δεν περιμενες ποτε οτι θα σου μιλαγε με τετοιο ψυχρο τροπο κ οτι ακριβως για αυτο σε πληγωσε.
Θα πεσεις λιγακι στα πατωματα αμα το κανεις αυτο, κ δεν θα κρατησεις κ επιπεδο, αλλα ειναι η μονη λυση που θα σε βοηθησει να μην βασανιζεις το μυαλο σου με σκεψεις. Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι πολυ ευκολο να πουμε οτι εγω προσπαθησα, εκανα τα παντα(ειτε γ καποια φιλικη ειτε γ ερωτικη σχεση). Παντα ομως μπαινει κ ο εγωισμος στην μεση. Σε τετοιες περιπτωσεις κανουμε πραγματικα τα παντα;; Η λεμε ενταξει δεν θα τον/την παρακαλεσω κιολας, δικο του φταιξιμο, με αποτελεσμα να μην προσπαθουμε να σωσουμε οτι μπορει να σωθει; Οποτε αν πιστευεις οτι η κοπελα το αξιζει, δωσε την λιγο χρονο ακομα κ αν δεις οτι δεν εχει κανει καμια προσπαθεια, κανε εσυ. Πες της ολα αυτα απο πανω κ τοτε θα δεις τι πραγματικα συμβαινει.
Αμα σου απαντησει κ σου εξηγησει τοτε σημαινει οτι ισως κ να αξιζει μια δευτερη προσπαθεια. Αν δεν απαντησει τιποτα, η απαντησει κ σου λεει δικαιολογιες τοτε να ξερεις οτι εσυ εκανες πραγματικα οτι μπορουσες, ησουν ειλικρινης μαζι της κ πολυ απλα δεν αξιζε την φιλια σου. Θα δεις οτι μετα θα σου ειναι κ πιο ευκολο να προχωρησεις.
Εγραψα ενα κατεβατο, ελπιζω να βγαλεις καποια ακρη, ειναι κ λιγο μπερδεμενες οι σκεψεις μου.
αντε φιλτατε, περιμενω απαντηση.http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
04-11-2013, 20:13 #10
Ρε συ ειλικρινά ευχαριστώ για τον χρόνο σου να κάθεσαι να γράφεις σεντόνια.
Όπως είπες δεν μπορώ να ξέρω.Υποθέτω οτι και αυτή έπαιζε στα όρια του φλέρτ επειδή της άρεσε το ολο στυλ μου αλλά για διάφορους δικούς της λόγους δεν ήθελε το κάτι παραπάνω ή οτι τελικά το στυλ της ήταν έτσι παρεξηγήσιμο.
Πρώτον έτσι ευαίσθητη είναι απ την φύση της.Δεν ξέρω πάρα πολλά γιατί το τελευταίο διάστημα δεν μιλάγαμε πολύ για τέτοια ξέρω όμως οτι τσακώθηκε άσχημα με την κολλητή της φέτος την άνοιξη(παρεμπιπτόντως το ίδιο είχε συμβεί και σε μένα με την παρέα μου λίγο νωρίτερα,άλλος ένας λόγος που δέσαμε πιστεύω) που την θεωρούσε σαν αδερφή της.Απο κει και πέρα μου χει πει οτι λόγω κλειστού χαρακτήρα γενικά στο σχολείο δεν έκανε πολλές παρέες που να ήταν δεμένοι μαζί της(Σε μια μίνι έκρηξη μου είχε πει οτι δεν μπορώ να την καταλάβω σ αυτό,κανείς δεν μπορεί γιατί απ το δημοτικό ακόμα ψάχνει εναν ******** λόγο-δεν χρησιμοποιεί γενικά τέτοιο λεξιλόγιο- που όλοι απο ενα σημείο και μετά την απέφευγαν).Επίσης ξέρω οτι τώρα στην σχολή έχει ναι μεν παρέες αλλά είναι κλασικές φοιτητοπαρέες,θα βγούμε,θα πιούμε,θα πούμε και καμιά μαλακία και ως εκεί.Αυτή απ οτι είχα καταλάβει ήθελε να κάνει ουσιαστική φιλία εκεί αλλά δεν έκατσε.Τέλος απ τα αισθηματικά της δεν ξέρω πολλά ξέρω μόνο οτι για πολύ καιρό έπαιζε κάτι με εναν τύπο που ήταν πολύ ασταθείς,αυτή σίγουρα τον ήθελε αλλά αυτός ήταν σε θέλω όποτε δεν εχω κάτι άλλο να κάνω.
Κοίτα ο φίλος μου εδω και καιρό έκανε μαλακίες,ίσως οχι αμέσως αλλά απο καιρό.Τέλος πάντων μικρή σημασία έχει αυτό απλά το αναφέρω.Κατα τ άλλα ναι αρχές Σεπτεμβρίου,αρχικά υπήρχε μια παγωμάρα για κανα 15 μέρες,μετά φεύγω παω για Σ/Κ εκτός Αθηνών και πλέον η συμπεριφορά της ήταν περίπου όπως παλιά.Τότε ήταν που γύρισα Αθήνα και βρήκα μηνύματα με καρδούλες και μου έλειψες και τέτοια που στο καπάκι μου ανεβάζει τραγούδι(Οτι και να είμαι ελα εδω και μείνε..).Ολα κυλούσαν σχετικά ομαλά μέχρι μέσα Οκτώβρη.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που να την στράβωσε είναι λίγες μέρες πριν τσακωθούμε που βγήκαμε το εξης σκηνικό..είχαμε πάει για καφέ και περπατάγαμε να φύγουμε και πιάσαμε την κουβέντα για την φίλη της,μόνο που εκείνη η φίλη της έχει μια κολλητή που δεν ξέρω πως να το προσδιορίσω σαν αδελφή δηλ είναι περισσότερο φίλες απ οτι με την εν λογω κοπέλα, τέλος πάντων της λεω γιατί δεν πας καμια φορά μαζί τους και δεν θυμάμαι ακριβώς να σου πω κάτι πήγε να πει αλλά σταμάτησε. Εγω εκείνη την στιγμή νόμιζα οτι ήθελε να το πει αλλά ήθελε και αυτό που λέμε παρακίνηση και της λεω ελα πες μου και πετάει ενα απότομο,φωναχτό με θυμό "Δεν θέλω να σου πω" πρώτη φορά την είδα έτσι.Βέβαια νόμιζα οτι το λύσαμε πριν αποχωριστούμε τις εξήγησα οτι δεν το κανα απο κουτσομπολιό αλλά επειδή νόμιζα οτι ήθελε να το βγάλει απο μέσα της,αγκαλιαστήκαμε και αυτό.Μου μίλησε και την επόμενη μέρα απο μόνη της οπότε δεν ξέρω αν και πόσο την πείραξε αυτό τόσο πολύ.Μετά ήρθε Σ/Κ και της μίλησα Κυριακή βράδυ μου λεει δεν έχω όρεξη και μετά απο καμιά ωρα ανεβάζει ενα τραγούδι "Ασε με μόνο τι περιμένεις;Νιώσε τι θέλω μια φορά,δώσε μου χώρο να σταθώ,να μείνω άλλο μην επιμένεις" αυτός ο Σάκης μας κατατρέχει παντού :p δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό απλά το αναφέρω.Ε και μετά την άλλη μερά εγω της έστειλα εκείνο το sms που δεν απάντησε και 2-3 μέρες μετά τσακωθήκαμε οριστικά,μια εβδομάδα δηλαδή μετά το σκηνικό που ανέφερα.
Κοίτα όπως προείπα θέματα με τον εαυτό της σίγουρα έχει.Δεν θυμάμαι αν το ανέφερα αλλά εκείνη την μέρα που τσακωθήκαμε και είπε με πιέζεις μου πετάει κ ενα "στον πάτο που εχω φτάσει εγω κανείς δεν μπορεί να με βγάλει.Μόνη μου αν τα καταφέρω,αν δεν τα καταφέρω δεν πειράζει δεν θα λείψω και σε κανέναν" δηλαδή εσένα δεν σου δείχνει οτι έχει άλυτα θέματα και μάλιστα πολλά; Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι σε άτομα που την στήριξαν και σίγουρα πιστεύω αυτό που είπες οτι κατα γενική ομολογία εγω δεν της έκανα κάτι.Απλά προσπαθώ να δείχνω και κατανόηση σε άτομα που δεν είναι ο εαυτός της(αν τελικά ισχύει αυτό).Την επόμενη ανέβασε και τραγούδι "Μια γυναίκα φεύγει" λες και δεν ξέρω και εγω τι της συνέβει.
Αυτό που λες οτι μπορεί να χει πληγωθεί που δεν το προσπάθησα παραπάνω το πιστεύω και μάλιστα αρκετά.Ακούγεται ελαφρώς παρανοϊκό αλλά με την συγκεκριμένη κοπέλα παίζει και να ναι αλήθεια.Προφανώς και με προβληματίζει και μάλιστα πολύ το οτι δεν έχει δώσει σημεία ζωής αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι!Γενικά σε οτι λες σ αυτά τα τελευταία έχεις απόλυτο δίκιο ειδικά εκεί που λες οτι κανένας μας δεν ρίχνει τον εγωισμό του και ουσιαστικά κανένας δεν κάνει οτι πραγματικά μπορεί για να κρατήσει μια σχέση είτε φιλική είτε ερωτική.Επίσης έχεις απόλυτο δίκιο στο και να της μιλήσω δεν πρέπει να της φορτώνω της ανησυχίες μου και δεν πρέπει να φανεί οτι την πιέζω...Τώρα βέβαια πως μπορεί να το κάνω αυτό;Ένας Θεός μόνο ξέρει Όπως είπες θα την αφήσω λίγες μέρες ακόμα και στην τελική μάλλον θα της στείλω,για μένα περισσότερο για να τα χω καλά με μένα οτι έκανα οτι μπορούσα.
Άκου και ενα ακόμα σκηνικό,φρέσκο χθεσινό :p ,το οποίο βέβαια μπορεί να είναι και εντελώς άσχετο απλά ας το καταθέσω(Εδω που φτάσαμε..).Γράφω κάπου οτι το Σάββατο βγήκα με δυο φίλες μου για να δω την μπάλα και το βλέπει και μετά απο λίγο ανεβάζει τραγούδι Time Is Running out χωρίς να γράφει κάτι άλλο,και σήμερα το μεσημέρι τραγούδι με σχόλιο απο πάνω "Διαταγές δε σηκώνω εγώ που λές έτσι είμαι κι άμα θές. Παιχνιδάκι σου δεν γίνομαι εγώ όπως πολλές, τώρα γύρισε σ' αυτές..." (ενα ρεπερτόριο πάντως το χει χαχ) απλά το ελαφρώς περίεργο είναι οτι αυτές τις μέρες ήταν γενικά ανενεργή στο fb.Εντάξει και εγω τώρα μπορεί να μαι στο τρυπάκι και να θέλω να αναλύσω τα πάντα,αλλά και άλλες φορές στο παρελθόν θέλησα να σκεφτώ οτι δεν το γραψε για μένα..αλλά τελικά ήταν για μένα. So fucking confused :confused:
05-11-2013, 13:08 #11
σιγα, δεν εχω προβλημα, μ'αρεσει να βοηθαω ερωτοχτυπημενους:Ρ
Καταρχην, αυτο που λες οτι ευαισθητη ειναι απο τη φυση της....δεν το πιστευω απολυτα. Ευαισθητο σε κανουν κ καποιες καταστασεις που ζεις. Σε ολους μας ετσι γινεται πιστευω. Η τουλαχιστον ο,τι καταστασεις κ αν ειναι αυτες που ζουμε μας επηρεαζουν σε μεγαλο βαθμο με αποτελεσμα να γινομαστε ευαισθητοι.
Καταδευτερον...η κοπελα ναι, πιστευω οτι εχει πολλα αλυτα θεματα που προφανως την ταλαιπωρουνε. Ισως σαν αμυνα, να προστατευει τον εαυτο της απο το να πληγωθει κ να σε διωχνει με αυτο τον τροπο μακρυα της. Μπορει λοιπον να αντιδραει ετσι γιατι μια ζωη εχει μαθει να ειναι μονη της (απο οτι καταλαβαινω) κ τωρα ισως να την τρομαζει η ιδεα οτι θα μπορουσε στο μελλον να δενοταν περισσοτερο μαζι σου κ εσυ καποια στιγμη να εφευγες απο κοντα της. Ειδικα αμα μου λες οτι απο το δημοτικο ολοι την απομακρυνανε, σημαινει οτι η κοπελιτσα εχει μαθει μια ζωη να επιβιωνει τελειως μονη της κ φοβαται να εμπιστευτει τον οποιονδηποτε επειδη σκεφτεται οτι στο τελος παλι μονη της θα μεινει, οποτε γιατι να επενδυσει συναισθηματικα σε καποιον που θεωρει εξαρχης οτι στο τελος θα το βαλει στα ποδια κ θα την παρατησει πληγωμενη ξανα;; Ισως εσενα να σου φαινεται χαζο κατι τετοιο, να μπορεις να συνειδητοποιησεις οτι πρεπει να δινουμε στους ανθρωπους ευκαιριες κ να τους αφηνουμε να αποδειξουν οτι αξιζουν(κ αν στην τελικη δεν αξιζουν, σηκωνομαστε σιγα σιγα απο τα πατωματα κ εμπιστευομαστε καποιον αλλον μεχρι να βρουμε στο τελος αυτον που θα αξιζει περισσοτερο) αλλα η συγκεκριμενη κοπελα ετσι εχει μαθει να κανει κ προφανως δεν μπορει να αγνοησει τις αμφιβολιες, ειναι λες κ βαζει εμποδια η ιδια στον εαυτο της.
Επειτα, μου γραφεις οτι σου πε: στον πάτο που εχω φτάσει εγω κανείς δεν μπορεί να με βγάλει.Μόνη μου αν τα καταφέρω,αν δεν τα καταφέρω δεν πειράζει δεν θα λείψω και σε κανέναν. Βρε καλε μου, εκεινη την στιγμη εσυ δεν το καταλαβες οτι μπορει να εχει τασεις αυτοκτονιας η κοπελα;;Τι παει να πει δεν θα λειψει σε κανεναν;; Εμενα θα με ειχε βαλει σε σκεψεις αυτο κ σιγουρα δεν θα το αγνοουσα! Εκεινη τη στιγμη τι εκανες εσυ;; την ρωτησες τι ακριβως εννοει; Αμα εχω δικιο κ εχει σκεφτει κατι τετοιο, χρειαζεται οπωσδηποτε καποιον κοντα της να της υπενθυμιζει καθε μερα οτι ολα τα εμποδια καποια στιγμη ξεπερνιουνται!:) Τωρα για τα τραγουδια που ανεβασε, αν πηγαιναν σε σενα σαν απαντηση (περα του οτι σαν τραγουδια μου ακουγονται πολυ καταθλιπτικα-μια γυναικα φευγει κ time is running out???)δεν ξερω εμενα κατι τετοια μου φαινονται ανωριμα πραγματα, θες να πεις κατι κ το πετας μεσα απο σποντες στο fb;; Τηλεφωνο δεν εχεις να παρεις κ να πεις στον αλλον τι σκεφτεσαι; Με αυτο τον τροπο πρεπει να τα πεις;; Η ειναι drama queen η κοπελα κ μεγαλοποιει τα παντα, η οντως κατι εχει συμβει.
Μετα αυτο που λες οτι σου φωναξε στην μεση του δρομου οτι δεν θελει να σου πει. Προφανως ξεσπασε η κοπελα. Κ τι εννοω: οτι εκεινη τη στιγμη ενοιωσε πως την πιεσες(ακομα κ αν εσυ δεν την πιεσες στην πραγματικοτητα) να σου πει κατι που δεν το ειχε εκμυστηρευτει ισως κ ποτε σε κανεναν κ απο την πιεση του αν θα το πει η οχι, ξεσπασε κ φωναξε. Εμμενω λοιπον στην ιστορια οτι κατι εχει συμβει στην ζωη της που την εχει επηρεασει πολυ με αποτελεσμα να φερεται ετσι τωρα.
Επειδη ομως ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι συμβαινει με καποιον, ποσο μαλλον εγω που δεν την ξερω καθολου την κοπελα, απλως σου λεω ιδεες του τι μπορει να συμβαινει. Δεν θελω να βγαζω πορισματα ετσι στο ακυρο, ουτε μπορω να ψυχανεμιζομαι το τι συμβαινει σε καθε περιπτωση, απλως με αυτα που μου εγραψες οτι σου χε πει προσπαθω να αποκωδικοποησω την συμπεριφορα της. Ισως κανω κ λαθος ομως, οπως ειπα κ πιο πανω, μπορει πολυ απλα να ειναι drama queen κ ολα αυτα να γινονται επειδη απλως δεν θελει να εχει πια επαφες με σενα. Το οτι εσυ δεν πηρες χαμπαρι το ποτε το αποφασισε να μην σου μιλαει, δεν σημαινει κιολας οτι το εκανε κ ακουσια! Μπορει να ηταν συνειδητη επιλογη. Για αυτο προσεχε πως θα της μιλησεις, μην τρεξεις κ γονατιστος ζητωντας συγγνωμη, γιατι υπαρχει κ η περιπτωση στο τελος εσυ να φυγεις πληγωμενος.
Αυτα τα λιγα για σημερα!:phttp://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
05-11-2013, 14:24 #12
ονομα ευτυχώς που έγραψες λίγα! Οι φιλόλογοί σου θα είχανε καραφλιάσει πιστεύω! :-P
heisen, εγώ είμαι αντίθετος κάθετα με την ανάλυση του ονόματος, αμα σε ενδιαφέρει να σου δώσω μια διαφορετική εξήγηση, πιο απλή.
05-11-2013, 14:56 #13
και γω δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι ετσι τα πραγματα...κ το σημειωσα κ το τελος του κατεβατου:p Απλως πεταξα μια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει χωρις να μαι απολυτη.
05-11-2013, 15:10 #14
Το σίγουρο είναι οτι θα έγραφες καλές εκθέσεις στο σχολείο!:D
05-11-2013, 15:47 #15
χαχα!καμια σχεση ομως :p