Results 1 to 15 of 19
Thread: τι να κανω;
-
03-11-2013, 21:48 #1
τι να κανω;
γεια σας συμφοριτες κ συμφοριτισες :)
τωρα τελευταια ενδιαφερεται για μενα ενας κατα πολυ μεγαλυτερος μου (22 εγω, σχεδον 50 αυτος) κ νοιωθω αρκετα αβολα. Δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες γιατι δεν θελω να εκτεθω κιολας(paranoid τελειως, αλλα δεν αποκλειω την περιπτωση να το δει καποιος γνωστος), ξερω ομως οτι ειναι σοβαρος ανθρωπος κ μου δινει την αισθηση οτι πρεπει να ειναι ερωτευμενος μαζι μου. Το θεμα ειναι ομως οτι εγω ακομα κ αν εκτιμω οτι με πλησιασε πολυ ευγενικα, δεν ενδιαφερομαι καθολου(περα του οτι υπαρχει ταιραστια διαφορα ηλικιας). Δεν ξερω ομως πως να τον απορριψω διακριτικα κ με την ιδια ευγενεια...Συνηθως οταν δεν ενδιαφερομαι για καποιον απλως τον γραφω κ τον αφηνω να περιμενει μια απαντηση(κυριως επειδη φοβαμαι να λεω οχι στους αλλους, οποτε το βαζω στα ποδια,αντε βγαλε ακτη:Ρ). Αλλα με τον συγκεκριμενο δεν μου φαινεται σωστο να κανω το ιδιο...ειναι απο τους ελαχιστους που με εχουν πλησιασει με οχι γλειωδη τροπο...δεν του αξιζει να του το φερω ευγενικα;;http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
- 03-11-2013, 22:00 #2
Μπορείς απλά και ευγενικά να πεις ότι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, με τιμάει απλά δεν ενδιαφέρομαι για τους δικούς μου λόγους. Το συμπέρασμα δικό του... ΑΛΛΑ για να είσαι εδώ ίσως σημαίνει ότι κάτι υπάρχει και απο την πλευρά σου. Δεν ξέρω κιόλας, τη γνώμη μου λέω :-)
Να πω επίσης ότι οι μεγάλοι ξέρουν τι έχει αναγκή μια γυναίκα και ξέρουν που πατάνε..
Προσωπική άποψη πάντα!θα πέσω, θα σηκωθώ... Γιατί μπορώ!
03-11-2013, 22:09 #3
Κατά την γνώμη μου (εντελώς καλοπροαίρετα):
1) Σιγουρέψου ότι όντως σε βλέπει "έτσι" μην κάνεις καμιά χαζομάρα...
2) Σιγουρέψου ότι και εσύ δεν "ψήνεσαι"...και κατά την γνώμη μου μην ψήνεσαι για μία τέτοια σχέση...
3) Δείξτου με τρόπο ότι έχεις σχέση ή τέλος πάντων ότι σε ενδιαφέρει κάποιος άλλος και ότι δεν ενδιαφέρεσαι με τίποτα γι' αυτόν. Και προσοχή....Last edited by jkostop; 03-11-2013 at 22:24.
03-11-2013, 22:10 #4
Μου θελει και γκομενα ο μοντελοπνιχτης...!
03-11-2013, 22:14 #5
δεν εχεις αδικο. Με εχει αγγιξει ο τροπος που με πλησιασε, αλλα κ παλι δεν παυω να σκεφτομαι την διαφορα ηλικιας. Αν ηταν καποιος μικροτερος καπου στα 30 ισως να επιδιωκα κατι. Τωρα ομως μου ειναι αδυνατον να μην σκεφτομαι οτι εχει την ιδια ηλικια με την μητερα μου. Ειναι πιο ωριμος, το βλεπω μεσα απο τη συζητηση μαζι του, αλλα μου ειναι αδυνατον να το συνεχισω,πιστευω σιγουρα θα μπορουσα να βρω καποιον ωριμο που να ειναι πιο κοντα στην ηλικια μου.
Απλως για τους λογους που προανεφερα, δεν θελω να τον πληγωσω λεγοντας ενα ξερο οχι. Ειδικα αμα ειναι κ ερωτευμενος, τοτε ειναι που δεν ξερω πως να το σωσω!!http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
03-11-2013, 22:19 #6
σορυ!τωρα ειδα κ τις αλλες απαντησεις!
jkostop ναι ειμαι σιγουρη οτι με βλεπει ετσι γιατι μου εχει προτεινει να βγουμε για καφε. Μου ειπε να το σκεφτω πριν απαντησω το οτιδηποτε κ εφυγε κατευθειαν. Πραγματικα με κοιταξε λες κ ηταν τρελος γ μενα εκεινη τη στιγμη, δεν το λεω για να κοκορευτω, απλως εκεινη τη στιγμη, μονο ερωτικη εξομολογηση δεν μου εκανε!
kerasi απλα τρομερη η απαντηση σου, σε τετοιο στυλ μου απαντησε κ η κολλητη μου οταν της το πα!!http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
03-11-2013, 22:21 #7
Καλά βρε δεν είναι και μπέμπης να το πάρει κατάκαρδα.... φρέσκο κρεατάκι μυρίστηκε ο γερόλυκος!! :-P
θα πέσω, θα σηκωθώ... Γιατί μπορώ!
03-11-2013, 22:23 #8
Ναι ειναι πολυ ωριμος, τι να σου πω, να πλησιαζει την κορη του...ασε μας κουκλιτσα μου! Αμα ηταν ετσι οι ωριμοι...τελικα αυτα τα μπλε χαπακια εχουν κανει μεγαλο κακο! Παντως δεν ειναι δυσκολο να το αποφυγεις, απλα αμα σε πει να βγειτε βρες μια δικαιολογια και απεφυγε τις συναντησεις. Δε σε κοβω για χαιβανι, θα τα καταφερεις.
03-11-2013, 22:30 #9
μωρε δικιο εχετε!!ευχαριστω για τις απαντησεις!
http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
03-11-2013, 22:42 #10
σιγα μη το δει :D εδω υπαρχουν χιλιαδες θεματα θε πρεπει να διαβαζει ενα μηνα για να βρει πιο ειναι το δικο σου αν δε ξερει το username
04-11-2013, 01:42 #11
22 ετών είσαι και είναι κοντα στα 50;;; Και το σκέφτεσαι πως να τον απορρίψεις με ωραίο τρόπο και να μην τον πληγώσεις;; Πλάκα μας κάνεις; Οσο ωραίους τρόπους και να έχει, το θεωρό αίσχος και διαστροφή να την πέφτει σε μια "κόρη" του!!! Του λες ότι έχετε μεγαλη διαφορά ηλικίας, αν δεν βλέπει καλά (δεν τον παρεξηγώ, είναι και τα χρονάκια ηλικίας :D ) και τέλος! Εκτός κι αν καταβάθος άνοιξες το θέμα κυρίως επειδή σε έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και θελεις να σου πουμε την αποψη μας. Γιατί απο τη μια λες οτι δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου, όχι μόνο λόγω διαφοράς ηλικίας και από την αλλη λες ότι άμα ήταν κοντά στα 30 ίσως να επιδίωκες κάτι γιατί σε έχει ελκύσει ο τρόπος του. Προσωπικά αν και δεν πιστευω πως παιζει μεγαλο ρολο η διαφορα ηλικίας στις σχεσεις, η συγκεκριμένη (25-30 χρονια διαφορα) είναι τεράστια και το θεωρώ διαστροφή (και εκ μέρους σου εάν καταβάθος τον θελεις)! Υπαρχουν τοσοι στην ηλικια σου ή λιγο μεγαλυτεροι που έχουν πολλή ωριμότητα, περισσότερη και από ηλικιωμένους. Και στην τελική σιγά μην σε ερωτευτηκε κιολας... Ξέρεις πως πιθανον να σε βλέπει αυτός; Μην σου πω καλύτερα... Αλλα παλι ζωη σου είναι, εσυ ξερεις καλύτερα για σενα το τι να κανεις.
04-11-2013, 03:27 #12
04-11-2013, 08:51 #13
somebody89, συμφωνω ότι η "συγκεκριμένη (25-30 χρονια διαφορα) είναι τεράστια και το θεωρώ διαστροφή", όμως πάντα οι μικρότερες ελκύουν.
onomaxrhsth, ειναι απο τα ατομα με τα οποια αναγκαστικα συναναστρεφεσαι καθημερινα? Οι λύσεις είναι ειτε η αποφυγη μέχρι να χασει ο ενας τον αλλο και στο τελος να σου ειναι απλα ενας μακρυνος γνωστος ή κι αγνωστος ακομα και να ξεχαστει η κουβεντα ή το ξεκαθαρισμα στα ίσια αν τον βλεπεις καθημερινα και εξακολουθει το βιολι του. Μπορει ως χαρακτηρας να του φερθηκες προσιτα κι οικεια κι αυτο τον ηλκυσε και τον ωθησε να σου εκδηλωθει.
Μπορεις με το υφος σου επισης να του δειξεις ότι ενοχλεισαι, οτι νιωθεις ασχημα μ αυτο που κανει, οτι σου προκαλειται εκνευρισμος κλπ. Στην ηλικια του, του στατους του και του χωρου στον οποιο βρισκεσται συνηθως αυτος ειναι ενας τροπος που θα τον σταματησει ενεκα του φοβου μηπως εκτεθει.γιάννης
04-11-2013, 14:32 #14
τελικα απαντησα σημερα μεσω μηνυματος οτι δεν μπορω να παραβλεψω τη διαφορα που εχουμε κ οτι εχω ηδη κατι αλλο στην ζωη μου(ναι καλα:Ρ).
Τεσπα ισως κ να εχετε δικιο κ το μονο που ηθελε να ηταν να με κουτουπωσει:Ρ Εχω συνηθισει ομως σε διαφορετικη συμπεριφορα κ για αυτο ηθελα να το φερω πιο ευγενικα. Για καποιο λογο παντα με πλησιαζουν κατι βλαμμενα που με κοιτανε λες κ θελουν να μου σκισουν τα ρουχα. Ε λογικο δεν ειναι να εκτιμησω κ μια πιο φυσιολογικη προσεγγιση; Τεσπα δεν τιθηκε ποτε το ζητημα του ποια θα ηταν η τελικη μου απαντηση. Οχι θα ελεγα ετσι κιαλλιως. Κ τελικα διαπιστωσα οτι δεν εχει σημασια κ πως θα το φερω, η απαντηση μια θα ηταν(αλλο αν τελικα δεν του απαντησα ενα ξερο οχι κ εδωσα κ καποιες εξηγησεις).http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec
04-11-2013, 14:35 #15
Και τι σου απηντησε ο αρραβωνιαρης???