ειστε ευχαριστημενοι απ τον εαυτο σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 73
    Σε οσα απαιτουν πρακτικοτητα, μεθοδικοτητα, στυγνη λογικη τα βγαζω εις περας και ναι ειμαι καλη.
    Στα υπολοιπα θελω δουλεια, κοινωνικοι ελιγμοι, αυξηση προσαρμοστικοτητας, περισσοτερη ξεγνοιασια.
    Δεν ειμαι ευχαριστημενη τοσο ... ωστε να λεω - τι ωραια τι καλα- ... ετσι κι αλλιως ανα περιοδους βαζω και απο εναν στοχο, οποτε η αναμετρηση ειναι παντα στο τραπεζι. Σχεδον εξαντλητικο αυτο.

Ειμαι ευγνωμων που δεν εχω σωματικο προβλημα υγειας, που βρεθηκαν καποιοι καλοι ανθρωποι στην πορεια της ζωης μου, που βρεθηκαν και μη καλοι ετσι ωστε να παψω να μαι αφελες προβατακι.

Ξυπνησα με κεφια οποτε πεταω θετικες νοτες. Κατσε να με πιασει η γκρινια και θα δεις μετα, χιχιχιχιχι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θεωρω οτι ειναι ενα ενδιαφερον ερωτημα , ειχα ανοιξει το θρεντ το 2013 , αλλα μελη τοτε , αλλο κλιμα , και δηλωνω ευχαριστημενος απο τον εαυτο μου ........................εσεις ?
    Ωραιο θεμα ανοιξες Αγγελε...σε γενικες γραμμες θα ελεγα πως τα πηγαινω καλα αμα δεν κανω μαλακιες που ισως να οφειλονται και σε υπομανιακα επεισοδια...αλλα τελευταια Mac δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη με τον εαυτο μου και προσπαθω να το ξεπερασω και να μην αισθανομαι ηλιθια.....

Banned
    ναι ναι ναι...ολοι οι θαμωνες ενος φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης είμαστε τιγκα στην αυτοικανοποίηση...!!!!!
    σου εχω και αλλο θεματα μετα... "τοση ευτυχία πως την αντεχετε ??"
    " σας ενοχλει και εσας ο κρυπτονιτης ή μονο ο σουπερμαν τελικα είχε θεμα?"

Member
    Ο εαυτός μου είναι ικανοποιημένος εγώ γιατί του πάω κόντρα....????ε....???ποιος άπλωσε τα ρούχα στη ταράτσα .......ε..???ποιος....??????

Senior Member
    Όλοι είμαστε μοναδικοί και όμορφοι.
    Κάποιος μας είπε το αντίθετο κάποτε κ μερικοί τον πιστέψαμε.
    Σε κάποιους επικρατεί χάος μέσα τους και επειδή ο νους θέλει τάξη το ονομάζει ''ασχήμια''
    Και ο κόσμος που ζούμε όμως μέσα από το χάος προήλθε και είναι πανέμορφος!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ναι ναι ναι...ολοι οι θαμωνες ενος φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης είμαστε τιγκα στην αυτοικανοποίηση...!!!!!
    σου εχω και αλλο θεματα μετα... "τοση ευτυχία πως την αντεχετε ??"
    " σας ενοχλει και εσας ο κρυπτονιτης ή μονο ο σουπερμαν τελικα είχε θεμα?"
    Αλλο ρεα μια ασθενεια , μες το προγραμμα ειναι , ετσι ειναι η ζωη , αλλο αν εισαι εν γενει ευχαριστημενος απ τον εαυτο σου ..............ασχετο το ενα με το αλλο , δεν ειπα ' ειστε ευχαριστημενος με τον τροπο που αντιμετωπιζετε την ασθενεια σας ' ...εκει θα κολλαγε αυτο που γραφεις ......................μουδωσες ομως ιδεα για θρεντ , μια και τοχω κανει χομπυ νανοιγω θρεντς , ' ποιος ειναι ο κρυπτονιτης σας ' aka ' ποιο ειναι το ευαισθητο σημειο σας ' , αστο για αργοτερα .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by rita-2 View Post
    Ο εαυτός μου είναι ικανοποιημένος εγώ γιατί του πάω κόντρα....????ε....???ποιος άπλωσε τα ρούχα στη ταράτσα .......ε..???ποιος....??????
    Εσυ εχεις καλο χιουμορ !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Ωραιο θεμα ανοιξες Αγγελε...σε γενικες γραμμες θα ελεγα πως τα πηγαινω καλα αμα δεν κανω μαλακιες που ισως να οφειλονται και σε υπομανιακα επεισοδια...αλλα τελευταια Mac δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη με τον εαυτο μου και προσπαθω να το ξεπερασω και να μην αισθανομαι ηλιθια.....

Ξερω γιατι αισθανεσαι ετσι , αλλα ηλιθια δεν εισαι , αθρωπινες αδυναμιες ειναι ...............και παρε μια αποφαση , θα με λες Αγγελο η Mac ? θα μου προκαλεσεις κριση ταυτοτητας .......................

Banned
    Αλλο ρεα μια ασθενεια , μες το προγραμμα ειναι , ετσι ειναι η ζωη , αλλο αν εισαι εν γενει ευχαριστημενος απ τον εαυτο σου ..............ασχετο το ενα με το αλλο , δεν ειπα ' ειστε ευχαριστημενος με τον τροπο που αντιμετωπιζετε την ασθενεια σας ' ...εκει θα κολλαγε αυτο που γραφεις ......................μουδωσες ομως ιδεα για θρεντ , μια και τοχω κανει χομπυ νανοιγω θρεντς , ' ποιος ειναι ο κρυπτονιτης σας ' aka ' ποιο ειναι το ευαισθητο σημειο σας ' , αστο για αργοτερα .........
    οχι αγορι μου...μια ασθενεια μεσα στο προγραμμα ειναι η γριπη!!!... οταν εχεις καταθλιψη, ψυχωση, διαταραχη..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!!!!!! και δεν εισαι ευχαριστημενος με τον εαυτο σου οταν παλευεις με το ιδιο σου το μυαλο για να έχεις μια φυσιολογικη κωλομερα..τι λέω?..μια φυσιολογική κωλοώρα στη μερα σου...!!!

Senior Member
    οχι αγορι μου...μια ασθενεια μεσα στο προγραμμα ειναι η γριπη!!!... οταν εχεις καταθλιψη, ψυχωση, διαταραχη..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!!!!!! και δεν εισαι ευχαριστημενος με τον εαυτο σου οταν παλευεις με το ιδιο σου το μυαλο για να έχεις μια φυσιολογικη κωλομερα..τι λέω?..μια φυσιολογική κωλοώρα στη μερα σου...!!!
    Δεν αντιλεγω , σοβαροτατη ασθενεια ειναι , θυμαμαι ενα βιβλιο ενος ψυχιατρου για την κτθλψη , αρχιζε με την φραση ' η λεξη κτθλψη , ειναι πολυ μικρη για να περιγραψει την σοβαροτητα της ασθενειας αυτης ' ............ε , την παθαμε , τι σημαινει αυτο , οτι θα τα βαλουμε με τον εαυτο μας ? οχι βεβαια , θα μαχηθουμε , η θα πεσουμε μαχομενοι , ποτε αμαχητι .................................. ευκαιρια να δουμε και απο τι ειμαστε φτιαγμενοι , ο καθεις , παντα θετικος παραμενω ρεα , εχω αλλη επιλογη ¨?

Banned
    Δεν αντιλεγω , σοβαροτατη ασθενεια ειναι , θυμαμαι ενα βιβλιο ενος ψυχιατρου για την κτθλψη , αρχιζε με την φραση ' η λεξη κτθλψη , ειναι πολυ μικρη για να περιγραψει την σοβαροτητα της ασθενειας αυτης ' ............ε , την παθαμε , τι σημαινει αυτο , οτι θα τα βαλουμε με τον εαυτο μας ? οχι βεβαια , θα μαχηθουμε , η θα πεσουμε μαχομενοι , ποτε αμαχητι .................................. ευκαιρια να δουμε και απο τι ειμαστε φτιαγμενοι , ο καθεις , παντα θετικος παραμενω ρεα , εχω αλλη επιλογη ¨?
    θα μαχηθουμε μακ... αλλα ο καθενας εχει αλλον εχθρο, εμενα ο εχθρος είναι η αρρωστεια και οχι η πραγματικοτητα...!!ολοκληρη ψυχικη νοσος και πας να την παλεψεις με ροζ συννεφακια?

Banned
    Eσάς γλυκιά και λατρεμένη μου δεσποινίς σας έχει πάρει πολύ απο κάτω όλο αυτό που περνάτε.Το καταλαβαίνω και είναι απόλυτα λογικό να νιώθετε έτσι.Ομως να ξέρετε ότι η ζωή δεν είναι μόνο μαύρο.Δεν πρέπει να χάσετε την ελπίδα σας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες γιατί πάντα μετά απο τη συννεφιά ακολουθεί η λιακάδα.

Senior Member
    θα μαχηθουμε μακ... αλλα ο καθενας εχει αλλον εχθρο, εμενα ο εχθρος είναι η αρρωστεια και οχι η πραγματικοτητα...!!ολοκληρη ψυχικη νοσος και πας να την παλεψεις με ροζ συννεφακια?

Συμφωνω με τον admforall .........ρεα , ντιαρ , τι προτεινεις λοιπον για ναντιμετωπισουμε ο καθεις το προβλημα/ασθενεια του ? εγω εχω να προτεινω , θετικη αντιμετωπιση , οχι ηττοπαθεια , ουτε αρνητισμος , οχι αδρανεια , γυμναστικη οιουδηποτε ειδους , κινηση , διαπροσωπικες σχεσεις , τις θεωρω πολυ σημαντικες , οχι ομως ιντερνετικες , καλη διατροφη ( θα παραθεσω αρθρο σχετικο ) , πολυ σημαντικη η αυτοεκτιμηση , δεν ειναι ευκολο , εγω την εχω , δεν ξερω ομως τον τροπο να την αποκτησεις , αν και αμα γκουγκλαρεις ' αυτοπεποιθηση ΄θα σου βγαλει πολλα τρυκς , μην παιρνεις κατακαρδα οτι σου συμβαινει ( οχι εσυ ειδικα ) ......................... νομιζω οτι εχεις παρει πολυ βαρια αυτο που σου συμβαινει , κι εγω ημουνα κλεισμενος 8-9 χρονια στο σπιτι , ειχα προβλημα με το αλκοολ , αλλα , ωωωπ , να που αργα αργα , με επιμονη και υπομονη , και νοητικη προσπαθεια , βγαινω απο την σκοτεινη ατραπο πλεον ................... κανω και την διαιτα μου με επιμονη , απο τα κιλα που μαζεψα απο το καθησιο και τα φαρμακα , δεν ειπα ποτε οτι ειναι ευκολο , δυσκολο ειναι , αλλα θελεις να περασεις ολη σου την ζωη ετσι ? οχι βεβαια , κανε οτι μπορεις , οσο μπορεις , εγω αυτο κανω , σχετικα χαλαρα , απ το να κλαιω την μοιρα μου , θα δωσω μαχη με τον εαυτο μου , διοτι ο ιδιος μου ο εαυτος με σαμποταρει , αμα αφηνω το μυαλο μου και περιπλαναται ανεξελεγκτα , προσπαθεια , προσπαθεια , προσπαθεια ........................ και οτι βγει .... η πιστη στον εαυτο σου ειναι ισως το μεγαλυτερο εφοδιο ............

Senior Member
    http://www.coremag.gr/index.php/core...B9%CE%AE%CF%82

Ενα αρθρο για την διατροφη , τον μεγαλο συμμαχο , κατα της κακοδιαθεσιας ......

Banned
    φιλτατε...
    απολαμβανω τις λιακάδες ..και μερικες φορες δεν με τρελαινουν οι συννεφιες...

δεν τα βλέπω πάντα όλα μαυρα..καποιες φορες ομως τα μαυρα είναι μαυρα... τοσο απλα

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast