Results 31 to 45 of 131
-
10-04-2015, 22:53 #31
Εχω στο μυαλό μου πολλά. Ξέρω ακριβώς τι θέλω. Το καλο και ποιοτικό πάντα κοστίζει!
Πως θα φέρω από τα ξενα την κοπέλα να ζήσει μαζί μου? Αυτό που με αποτρέπει είναι το χρήμα!γιάννης
- 10-04-2015, 22:59 #32
10-04-2015, 23:49 #33
https://www.youtube.com/watch?v=nhC0T8ScOu0 My year of living without money: Carolien Hoogland at TEDxErasmusUniversity
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
10-04-2015, 23:53 #34
οχι δεν φερνουν την ευτυχια...μα ειναι ενα εργαλειο . ωστε να ερθεις πιο κοντα... οταν υπαρχει καλη οικονομικη κατασταση δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανεισ για την βιοπορισμο του με αποτελεσμα να εχει τις καλύτερες ιδεες..χωρίς φόβο και συχνα με παθος...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
11-04-2015, 00:07 #35
μου εχει τυχει να δω τυπους με αρκετα μεγαλη οικονομικη ανεση να δινουν λεφτα δεξια κ αριστερα κ να αγοραζουν πραγματα που δε τα χρειαζονται...
γενικα αν ξερεις τι ακριβως χρειαζεσαι ειναι το σημαντικοτερο απ ολα
πολοι νομιζουν οτι οτι ειναι ακριβο σημαινει οτι αξιζει κ ομως δεν ειναι παντα ετσι θα πρεπει να ξερεις τι αγοραζεις.
11-04-2015, 00:08 #36
11-04-2015, 00:18 #37
μπορει να φανταζεσαι οτι αν αγοραζες οτι να ναι αρκει να ειναι ακριβο οτι ετσι θα ελυνες το καθε προβλημα δεν ειναι ομως ακριβως ετσι οτι κ να κανεις θα πρεπει να εχεις κ καπιες γνωσεις σχετικα με το αντικειμενο πχ για να εχεις ενα αμαξι θα πρεπει να ξερεις να οδηγεις θα μου πεις θα μπορουσες να προσλαβεις ενα αραπη να σε πηγαινοφερνει.. εσυ ομως ετσι θα εβρισκες νοημα στη ζωη σου να εχεις παντου υπαληλους να τα κανουν ολα αυτοι? ο καθενας ζει για καπιο λογο για να κανει κατι στη ζωη του να ασχοληθει με κατι να εχει ενδιαφεροντα.αν τα εκαναν ολα οι αλλοι κ εσυ απλα τους πληρωνες ετσι θα αισθανοσουν αχρηστος.για παραδειγμα για να αγορασεις ενα πανακριβο μουσικο οργανο πρεπει να ξερεις κ να παιζεις αλλιως τι να το κανεις? κ συνηθως κατα κανονα αυτοι που εχουν ταλεντο συνηθως δεν εχουν κ τα περισσοτερα λεφτα γιατι ασχολουνται περισσοτερο στο πως να αναπτυξουν το ταλεντο τους κ οχι στο πως να βγαλουν λεφτα
11-04-2015, 19:09 #38
Τα λεφτα ειναι καλυτερα απο την φτωχεια , για οικονομικους λογους τουλαχιστον .....................................!
11-04-2015, 20:02 #39
αν κατσεις να υπολογισεις τα λεφτα που οι περισσοτεροι χαλασαν σε ολοι τη διαρκεια της ζωης τους επειδη αγορασαν κατι που δε το χρειαστηκαν η επειδη αγορασαν κατι που δεν τους καλυπτε απο το τελικο ποσο που θα προεκυπτε θα παθαινες πλακα
μια μεση κατασταση ειναι προτιμοτερη ουτε πλουσιος ουτε για να κοιμασε στα παγκακια.
12-04-2015, 10:57 #40
Ενδιαφέρον ερώτημα και διαχρονικό! Θα συμφωνήσω με τον/την Adzik, είναι περισσότερο ένα εργαλείο, αναγκαίο δυστυχώς. Μακάρι να μη χρειαζόμασταν καθόλου το χρήμα. Προσωπικά είμαι της άποψης "τις εστίν πλούσιος, ο εν τω ολίγω αναπαυόμενος". Ο πλούτος δεν είναι ευτυχία είναι μια ψευδαίσθηση ευτυχίας, ένα μπαλόνι που ξεφουσκώνει σίγουρα κάποια στιγμή. Ένας πλούσιος, μόνο ίσως από την ευεργεσία μπορεί να νιώσει αληθινή ευτυχία, δηλαδή όταν δώσει και μοιράσει πολύ χρήμα για το καλό πολλών ανθρώπων.
Επίσης σε αυτό που ανέφερε ο Macgyver, αν κλαις στο λεωφορείο, που ξέρεις, μπορεί να βρεθούν και δυο-τρεις καλοί άνθρωποι να σε παρηγορήσουν, ενώ στο γιωτ μέσα, μάλλον δύσκολο! ;)
12-04-2015, 14:10 #41
Πλακιτσα , ε breath ? !!!!! να δεις αν εχεις γιωτ , ποσοι θα σπευσουν να σε παρηγορησουν !!
Αφου σαρεσουν οι αρχαιες ρησεις , θα θυμοταν κανεις τον Καλο Σαμαρειτη , αν δεν ειχε χρηματα , εκτος του οτι ηταν καλος ?
Αλλα βρε παιδι μου , θαπρεπε να ξοδευουμε / γλενταμε οσο ειμαστε νεοι τα χρηματα που θα βγαλουμε οταν μεγαλωσουμε . Μεγαλος τι να τα κανεις ?
Εγω ψηφιζω χρηματα , καλυτερα πλουσιος και ομορφος , παρα φτωχος και ασχημος !
12-04-2015, 23:49 #42
Τα πολλά λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία. Η μεγάλη τους έλλειψη όμως φέρνει δυστυχία. Είναι το μέσον για την ανεξαρτησία (να μη ζούμε 15 μαζί σ ένα δωμάτιο ή με τους γονείς ως τα 40) και για απολαύσεις (ένα καλό γεύμα, ένα ταξίδι, ένα όμορφο ρούχο ή ένα ακριβό γκατζετάκι, μια παράσταση κτλ κτλ).
Το αν θα πας με το private jet ταξίδι ή στην οικονομική θέση / αν θα μείνεις στο σαλέ σου στο Saint Moritz ή στο room στο bansko λίγη σημασία έχει για την ευτυχία.
13-04-2015, 00:13 #43
Imagine , συμφωνω απολυτα με την τοποθετηση σου . Τα πολλα χρηματα , και ουταν λεω πολλα , εννοω ΠΟΛΛΑ , ειναι αχρηστα .
Αλλα να μετρας και το 50αρικο δε λεει .
13-04-2015, 00:22 #44
Μεγαλύτερη σημασία έχει να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και την υγεία σου ψυχική και σωματική. Αν έχει αυτα κάποιος είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Τα χρήματα είναι για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας και την ανεξαρτησία μας. Έχουν μεγάλη σημασία αλλά δεν αγοράζονται όλα με χρήματα
:-)
13-04-2015, 00:58 #45
aν συγκρινε κανεις τη ζωη του το πως θα ηταν αν του ελειπαν αντικειμενα κ πως θα ηταν αν του ελειπαν ανθρωποι στο τελος θα κατεληγε οτι θα ηταν προτειμοτερο το πρωτο.