Results 16 to 30 of 119
Thread: Γιατί δεν μπορώ να συνάψω σχέση;
-
06-11-2013, 13:29 #16
Είσαι τελείως αναρμόδια για να κάνεις διάγνωση σχετικά με το αν και τι ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να έχω. Έχεις θέμα με την ανωνυμία? εγώ είμαι σε θέση να την σπάσω.
Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει...πολλοί μπορούν να σου χαιδέψουν το αυτάκι όμως. Αν αυτό θέλεις, αυτό θα δεχτείς και θα απορρίψεις όλα τα άλλα. Τυπική συμπεριφορά κατ'εμε, δικό σου θέμα για να λύσεις και δεν το αγγίζω. Σχολιάζω όμως το τι γράφεις όπως είναι δικαίωμα μου να κάνω. Αν δεν είσαι σε θεση να δεχτείς κριτική θα σε συμβούλευα να μην εκτίθεσαι δημόσια. Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω απο εσένα.
Δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα απο όλα αυτά και κυριότερα δεν στο ζήτησε κανείς. Επιπλέον δεν έχω νευρα δεν ξέρω πως οδηγήθηκες σε αυτό το συμπέρασμα...ειρωνικό ήταν το κείμενο μου οχι νευρικό.
Για χάρην διαφωνίας όμως θα σου πω οτι αν ήσουν "παλιοχαρακτήρας" όπως λες θα το αναγνώριζες στον εαυτό σου και θα το παραδεχόσουν δημόσια? Φυσικά και όχι...οπότε η προσπάθεια σου για να αποδείξεις το αντίθετο πέφτει στο κενό....επαναλαμβάνω όμως...δεν σε χαρακτηρησα ποτέ...ανέφερα το ενδεχόμενο του να ισχύουν διάφορες περιπτώσεις και αμέσως εσύ οχύρωσες την πόλη για να μην αγγίξει κανείς τον εαυτούλη σου. Δεν σε αγγίξαμε όμως...το μόνο που είπα ειναι οτι ΔΕΝ σε γνωριζω οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Δεν θα σου μάθω όμως εγώ να διαβάζεις.
Παραλογίζεσαι....που ακριβώς εντοπίζεις το συμπερασμα που εβγαλα για σένα? Καθώς το μόνο που γράφω και ξαναγράφω είναι "που να ξέρω"...
Συμπέρασμα έβγαλε πχ ο Γιάννης που εντόπισε πως "κατα βάθος κολώνεις", οτι εχεις αγωνίες, οτι κατα βαθος ξερεις πως δεν ειναι για σενα κλπκλπ....αυτά ειναι συμπεράσματα...εγώ είπα απλά "που να ξερω" και ρώτησα γιατί να υποθέσουμε οτι είσαι η καλή της υπόθεσης και οχι η κακή.
Και ξαναρωτάω...γιατί να υποθέσω οτι εισαι η καλή της υπόθεσης και οχι η κακή? έχω κάποιο στοιχείο για να το κάνω αυτό? Δεν σε λέω κακή...αλλα οσο δεν έχω κάποιο λόγο να σε πω κακή..άλλο τόσο δεν έχω και λόγο να σε πω καλή. Αλλά εσύ το έχασες στο ενδεχόμενο του να σε πουν κακή....ΧΩΡΙΣ να σε έχουν πει.
Τρέχα γύρευε....
Έτσι όπως το πατε είμαστε όλοι γλυκούλιδες και οι ριγμένοι της υπόθεσης, αυτοί που πάντα τους πατάνε οι άλλοι και που ποτέ δεν φταίνε, αυτοί με τα ιδανικά στο μυαλό και που πέφτουν πάντα στις λάθος περιπτώσεις κλπκλπ και δεν υπάρχει ούτε ένας στην αντίπαλη πλευρά. Ωραία λογική.
- 06-11-2013, 13:33 #17
[QUOTE=ioannis2;460534]Επειδη μ' αυτο τον τροπο θελησα να προσεγγίσω αυτα που εχει πει. Έχεις πρόβλημα μ' αυτο? Μπορει της ίδιας να της ειναι υποβοηθητικά και χρήσιμα! Το προηγουμενο μηνυμα μου δεν αγγιζει το θεμα χαρακτηρας της. Ούτε επέκρινα ούτε επικρότησα τα όσα ειπε. Αυτα που παραθετεις σε εισαγωγικα απο το μηνυμα μου δεν αποκλειεται να ταιριαζουν, αμα το καλοσκευτεις, σε οποιοδηποτε ειδος χαρακτηρα. Ας μη κανουμε υποθεσεις για το τι χρακτηρας ειναι αν δεν την ακουσουμε πρώτα. Εσυ με καποιες ενδειξεις, έστω σε καποιο βαθμο βασιμες έβγαλες συμπερασμτα για το χαρακτηρα της τα οποιας ισως τελικα να ναι αυθαιρετα. Δεν ξερουμε κατ' αρχην σε τι ψυχολογικη κατασταση ειναι καποιος κατα τις στιγμες που εναποθετει τις σκεψεις του εδω. /QUOTE]
Που τα είδες τα συμπεράσματα Γιάννη στο κείμενο μου?
Επαναλαμβάνω την λέξη μπορεί γύρω στις 5-6 φορές στο post μου προς εσένα...αυτό σου λέει πως βγάζω συμπέρασμα? ή πως απλά ρωτάω για το που στηρίζεις τα δικά σου?
Δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ για εκείνη και μας ρωτάει γιατί δεν μπορεί να κάνει σχέση....Ο,ΤΙ και να απαντήσει κανείς δεν μπορεί να το στηρίξει ΠΟΥΘΕΝΑ και αυτό ακριβώς επισήμανα. Δεν είπα "ειναι έτσι, ειναι αλλιώς..." πουθενά.
Όσο για το αν της είναι χρήσιμα κλπ, ναι ...μπορεί..μπορεί και όχι. Συμφωνούμε απόλυτα στο οτι είναι αβέβαιο.
Και σωστά αναφέρεις πως δεν αποκλείετε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε χαρακτήρα. Ακριβώς όπως και αυτά που γράφω εγώ δηλαδή...καταλήγουμε στο οτι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για να υποστηρίξουμε την μια η την άλλη άποψη και ουδέποτε είπα οτι ισχύει το ένα ή το άλλο.
Γιατί τρομάζουμε όλοι στην ιδέα του να φταίμε όμως?
06-11-2013, 13:35 #18
06-11-2013, 13:47 #19
Φυσικά ένα ακόμα αξεπέραστο ταμπού της ανθρώπινης φυλής είναι πως όλοι είμαστε υποστηρικτές του "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" όταν αγοράζουμε. Λάθος μπορεί να κάνουμε αλλά προς θεου! αποκλείεται να είμαστε ποτέ κακοί.
Και επειδή η προσέγγιση της κοπέλας εδώ μου φαίνεται πολύ κλινική με διάφορες λεπτομέρειες που εντοπίζω στα κείμενα της (το οτι ορίζει τις απαιτήσεις της βοήθειας που επιθυμεί να λάβει λες και παρέχει ο χώρος εδώ κάποια υπηρεσία, και το ότι χαρακτηρίζει τον Γιάννη "άτομο εκπαιδευμένο" κλπ) αναρωτιέμαι αν πχ υπάρχει περίπτωση ποτέ κάποιος επαγγελματίας γιατρός να σου πει οτι φταίς, οτι είσαι ο λεγόμενος "μαλάκας της υπόθεσης". Μάλλον δεν θα συμβεί ποτέ, αν κρίνω και εγώ απο τις δική μου εμπειρία με τον χώρο. Γιατί αν το κάνει, ρισκάρει να τσαντιστεί ο πελάτης και να φύγει και δεν θα έχει μπαγιόκο για τον γιατρό....
Disclaimer: προς αποφυγήν πολλαπλών παρεξηγήσεων λόγω προστασίας του εαυτούλη ορισμένων, θα πρέπει να διευκρινίσω πως δεν χαρακτηρίζω κάποιον σαν "μαλάκα της υπόθεσης" ή "κακό" αλλά απλά θέτω το ερώτημα "γιατι οχι?" και τίποτε παραπάνω. Δεν έχει κανένα υπονοούμενο κανένα κειμενο μου, γιατί ότι θέλω το λέω ευθέως και δεν έχω καμία ανάγκη να μου χαιδέψουν το αυτάκι ή να είμαι αποδεκτός απο αγνώστους στο internet....τα έχω ξεπεράσει αυτά προ πολλού.
06-11-2013, 14:21 #20
Για να ακούσει ενα καλό λόγο, μια υπεύθυνη και συναμα αισιοδοξη καθοδήγηση (πχ αυτα που σε προηγουμενο μηνυμα της ανεφερε η Miss Despoina) μπήκε εδω η κοπελα, όπως άλλωστε και ο οποιοσδήποτε αλλος έρχεται σ αυτο το χωρο. Για να προσφερει κανεις αυτο ουτε γιατρος χρειαζεται να ειναι, ουτε εκπαιδευμενος, απλα να εχει λίγη εμπειρια ζωής στο θέμα και να ξερει να λεει ενα καλο λόγο στον άλλο. Ακομα και η προθεση να βαλεις τον αλλο στο σωστο δρομο έχει τον τροπο τον καλό να ειπωθεί.
Ο αλλος που μπαινει εδω, Tomhet, δεν το κανει για να εξυπηρετησει την αναγκη μας να εκφρασουμε, μεσα από υποτίθεται τοποθέτηση μας επι του θεματος του, με εκτενεις αναλύσεις, τον τροπο σκεψης μας που μπορει τελικα να αποδεικνύεται, μεσα απο την αντιδραση του θεματοθετη, αδόκιμος για το θέμα του και να του αφηνει όχι ευμενη συμπερασματα το χαρακτηρα μας.γιάννης
06-11-2013, 14:35 #21
Το περιστατικο με το γιατρο μου θυμιζει δικα μου, ευκαιριες που εχασα, όπως πχ πριν κανα χρονο, κοπελα που μου αρεσε που ηρθε στη γιορτη μου να μου ευχηθει και με προκάλεσε (αφησε να νοηθει ότι ενδιαφερετε) για να κανω κινηση και στην αμηχανια μου δεν εκανα τιποτα. Πριν λίγο καιρο ενας γνωστος που ηταν παρων στο συμβαν μου το έριξε ότι αυτη μου ζητησε αλλα εγω δεν εκανα τιποτα. Και τα τελευταια χρονια βρεθηκα να βγαινω με κοπέλες που δεν γουσταρα, που (ευτυχως δλδ) δεν το επετρεπα να εξελιχτουν οι γνωριμιες σε σχεσεις, το ίδιο με αυτα που εσυ περιγραφεις για σενα ως ακαταλληλα ατομα. Τωρα επιδιωκω να ειμαι προσεκτικος, να εχω τα ματια ανοιχτα, να μη φοβαμαι, να μην κολώνω και να μην υποτιμω τη δεδομενη στιγμη που μου εμφανιζεται η φαση τον ευατο μου. Η αντιμετωπιση αυτων ειναι η λύση. Κατα τα λοιπα πιστευω πως ξερεις ακριβως τι θες.
γιάννης
06-11-2013, 14:43 #22
τώρα εδώ που τα λέμε κ ο ioannis2 έχει το δίκιο του.
η κοπέλα θέλει να ακούσει κ μια καλή κουβέντα..
Diana διάβασα το ιστορικό σου και είναι ζόρικο..
η συμβουλή μου είναι να βρεις έναν καλό άνθρωπο να κάνεις τη δική σου οικογένεια και ξεφύγεις απ'όλα αυτά τα προβλήματα που έχεις φορτωθει.
Και επειδή πάντα γράφω αλήθειες,μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα έχεις την πολυτέλεια να ζήσεις μια έντονη σεξουαλική ζωή μέχρι να βρεθεί στο τέλος κ ο καταλληλος,διότι δεν ζεις μόνη σου και πάντα κάτι λάθος θα βρίσκεις στους ερωτικούς σου συντρόφους επειδή το πρόβλημα ξεκινάει εκ των έσω.
αν μπορείς φύγε να πας να ζήσεις μόνη σου.καλύτερα να υποφέρεις λίγο οικονομικά(αν έχεις τέτοιο θέμα) παρά να υποφέρεις ψυχολογικά.
06-11-2013, 14:49 #23
Αυτή φυσικά καταλαβαίνεις πως είναι η δική σου τοποθέτηση Γιάννη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί άγραφο ή έγγραφο νόμο, κανονισμό κλπ.
Αν "σκοπος" σου ειναι να προσφέρεις όπως είπες αισιόδοξη καθοδήγηση, έναν καλό λόγο κλπ θα σε ρωτήσω γιατί πιστευεις πως πρέπει να συμβαίνει αυτό?
Τότε να μην γίνεται συζήτηση ποτέ αλλά να γράφουμε όλοι "αχουτο μωρε", "σε ταλαιπωρούν άδικα", "ο κόσμος σου φερεται άσχημα και εσύ δε φταίς", "τσωπα, τσωπα" λες και μιλάμε σε μωρά. Με αυτό τον τρόπο πιστεύεις οτι παρέχεται βοήθεια?
Δεν είναι χώρος συζήτησης δηλαδή αλλά παρηγοριάς?
06-11-2013, 14:54 #24
Λοιπόν αγαπητέ μου Tomhet νομίζω ότι αρχίζεις και το παρακάνεις...
Χαλάρωσε λίγο και οκ μην αγχώνεσαι όλοι καταλάβαμε τη φιλοσοφία σου πάνω στο θέμα και μάλιστα εγώ προσωπικά συμφώνισα σε κάποια λεγόμενα σου.
Αρκεί όμως γιατί αρχίζεις κ γίνεσαι επιθετικός προς όλους.
Σ'ευχαριστω.
06-11-2013, 15:00 #25
Miss Despoina ευχαριστώ πολύ που ξαναπαντάς...
Αυτό σκέφτομαι έντονα τις τελευταίες μέρες,να μείνω μόνη μου,γιατί το σπίτι μου με αρρωσταίνει...
απλά κάνω υπομονή μήπως βρω κάποια δουλίτσα σε κανενα χρόνο-γιατί κάτι έχω υπόψη μου,γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι ζόρι να ξυπνάς και να κοιμάσαι χωρίς να κάνεις τίποτα όλη την ημέρα...πριν από λίγο προσφέρθηκε και η μητέρα μου να συμβάλλει οικονομικά για κάτι τέτοιο-δόξα τω Θεώ.!
06-11-2013, 15:04 #26
Εύχομαι να είμαστε το γούρι σου για μια καινούργια αρχή!
Πάντως εγώ σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!
06-11-2013, 16:58 #27
Σίγουρα δεν αγχώνομαι για το τι λέγεται σε ένα forum, και σίγουρα δεν γίνομαι επιθετικός. Το δευτερο έχει να κάνει μονο με την προδιάθεση του καθενός.
Περιέγραψα με ουδέτερο τόνο το οτι ειναι αδύνατο να παρει απαντήσεις σε αυτά που ρωτάει (μάλιστα εγώ θα το χαρακτήριζα χιουμοριστικό το πρώτο μου post, ξαναδιάβασε το χωρίς κακεντρέχεια και θέλω να πιστευω οτι θα συμφωνήσεις) γιατί αραδιάζει ενα σωρό αόριστα ερωτήματα χωρις να παρέχει το παραμικρό υπόβαθρο, και μου απάντησε πως έχω ψυχολογικά προβλήματα.
Αλλά παρόλαυτα εγώ είμαι επιθετικός? :P Ουδέποτε εβγαλα κάποιο συμπέρασμα και ουδέποτε την χαρακτήρισα....ανέφερα μονο το οτι έχω τοσο λόγο να υποστηρίξω οτι φταιει για όλα αυτά που αναφέρει, όσο και για το οτι δεν φταίει και επιμένω πως αυτό ειναι το λογικό καθώς δεν παρέχει κάποια αιτιολογία για την μία ή την άλλη άποψη.
Βλέπεις λοιπόν γιατί δεν αγχώνομαι αλλά μάλιστα δεν περιμένω και την επιβεβαίωση των οσων λέω απο άλλους για να έχω άποψη? Γιατί ο πληθυσμός της γης ειναι αρκετούτσικος και οι απόψεις των ανθρώπων αντίστοιχες σε αριθμό.
06-11-2013, 19:09 #28
Diana ,η ζωη σου μεχρι τωρα ειναι γεματη δυσκολιες! αξιζεις πολλα μπραβω που μπορεις και "στεκεσαι" πνευματικα καλα ! αξιζεις συγχαρητηρια που καταφερνεις να εχεις φυσιολογικες επιθημιες, ανακες κι γενικα που δεν εχεις βρει το ολο σου στορυ σαν δυκαιολογια για να τα κανεις ολα λιμπα! οπως κανουν πολλες κι πολλοι, η οπως θα εκανα εγω, ετσι λοιπον για αρχη σου λεω το μπραβο!
Οσο για το θμα σου, για το οτι δυσκολευεσαι με τις σχεσεις, χωρις να θελω να κανω τον γνωστη, αλλα μαλον αυτο που σε φερνει εκει ειναι η βαθια σου σκεψη, αναγκη να αποκατασταθεις οκονομικα κι γενικα δλδη να παντρευτης! μαλον ειναι αυτο που σχεδον οι πιο πολλες κοπελες παθαινουν σε αυτη την ηλικια! ειτε το καταλαβαινουν ειτε οχι νιωθουν μια αναγκη να ακολουθησουν την "παραδοση" του τοπου! αυτη την βλακεια που μας δερνει ολους, που πρεπει οπως κι να εχει να παντρευτουμε κι να κανουμε παιδια! μπορει να μην εχουμε λεφα να ζησουμε την παρτι μας! μπορει να μην βγαινουμε ουτε για να θρεψουμε ενα γατακι αλλα θελουμε 2-3 παιδια ετσι για να εχουμε κατι να περναμε την ωρα μας, για να πηγαινουμε στη πλατεια! ( δεν αναφερομαι σε εσενα ,γενικα μηλω ), ειναι μαλον η αναγκη να κανουμε τους γονεις μας να παψουν να μας τα πριζουν! γιατι αυτοι!!!! αυτοι , κι πιο πολυ οι μαναδες φταινε! που καθε μερα μηλαν για γαμους στα παιδια τους! Αποτελεσμα? να γινωντε ειτε βιαστηκοι γαμοι, ειτε να ερχοντε στον κοσμο παιδακια που μγαλωνουν με στερησεις!! Το κακο ειναι οτι φερνουμε στην ζωη ζνθρωπους χωρις να μας περνει να τους μεγαλωσουμε!
Ετσι λοιπον , κι για αυτους τους λογους ισως σου περνα απο το μυαλο να βρεις καποιον που ειναι γιατρος , η γενικα ειναι μορφωμενος κι ευκαταστατος, καποιον που θα μπορεσει να καληψει σουπερ! την θεση του πατερα που δυστυχως τοσο σου εληψε απο την ζωη! ειμαι της αποψης οτι οσοι ειχαν την ατυχια να ζησουν σε περιεργες οικογενειες , φτιαχνουν αρκετα καλες κι οικονομικα δυνατες τις μελοντικες δυκες τους οικογενειες.
Τελος θελω να πω οτι δεν ειναι κακο, ουτε ειναι περιεργο να ψαχνεις τον τελειο, δλδη κι ομορφο , κι πλουσιο, κι μορφωμενο αλλα κι καλο πατερα -συζηγο, ομως ειναι λιγο σπανιο να τα βρεις ολα σε πακετο του ενος! κι οχι γτ. δεν υπαρχει αλλα γτ. -οπως κι τα σκυλια ,ζευγαρονουν μεταξυ τους τετοιες οικογενειες- βλεπεις η μανα κι ο πατερας μιας κοπελας που ζει σε χλιδα κι ειναι απο τσακι πολυ δυσκολα θα αφησει την κορη να παει με καποιον που μολις βγηκε "κοινωνια" δλδη μολις βγκε απο την φυλακη "), κι το αναποδο, δυσκολα η μαμακα καποιου τετοιου θα αφησει τον γιοκα της να παντρευτει καποια κοπελα που ειναι απο τ λαικη οικογενεια καποια που δεν εχει 3-4 μεταπτυχιακα ας πουμε.
Ετσι λοιπον ο γιατρος, η ο νομικος συμβουλος που θα ειναι κι ομορφος ειναι μια πολυ καλη επυλογη κι πραγματικα ευχομαι να ερθει , κι ας μην ειναι πανω σε ασπρο αλογο ¨), αλλα κι τα αγορια , που μπορει να εχουν μεγαλωσει μεσα σε μια κερκυδα καποιας ομαδας, τα αγορια που μπορει να εχουν μολις βγει "κοινωνια" ,κι αυτοι οι ανδρες μπορουν να σου προσφερουν ΑΓΑΠΗ!! και μια καλη οικογενεια! κι ισως, λεω ισως , αυτοι οι ανδρες να τιμουν πιο πολυ τα παντελονια τους απο καποιον που μεγαλωσε με αγαπη κι προδερμ, γτ. τα παντελονια πιο δυσκολα , κι πιο πολυ τα "μαθαινεις" μεσα σε μια φυλακη παρα στο αμερικανικο κολεγιο!
06-11-2013, 19:38 #29
Diana καλησπερα
λες οτι κανεις σχεσεις με ανθρωπους που δεν σου πολυαρεσουν, ενω αυτους που πραγματικα σου αρεσουν, δεν μπορεις να τους προσεγγισεις.
μηπως φταιει (και) το οτι οι ανθρωποι αυτοι που δεν σου πολυαρεσουν σε προσεγγιζουν οι ιδιοι, ενω οι αλλοι οχι ιδιαιτερα? αν τυχον αυτοι που σου αρεσουν τυχαινει να εχουν πολλες επιλογες η το πιο απλο, να ειναι ηδη δεσμευμενοι, ισως να μην τους αρεσεις τοσο οσο σου αρεσουν εκεινοι. σε αυτη την περιπτωση, μηπως πρεπει να χαμηλωσεις λιγο τα στανταρ σου?
στην περιπτωση με τον γιατρο που αναφερεις παρακατω, απο τα λιγα που μας λες, δειχνει να του αρεσες κι εσυ, εφοσον εκανε κινησεις ο ιδιος, ηρθε να σε βρει κλπ. δεν μας εξηγεις ομως, οταν λες οτι δεν ανταποκριθηκες και υποχωρησε, τι καριβως εννοεις? οτι σε καλεσε καπου και αρνηθηκες? οτι εξαφανιστηκες? πως ακριβως δεν ανταποκριθηκες? πως συμπεριφερθηκες? μπορεις να το περιγραψεις πιο αναλυτικα?
το θεμα της υγειας σου οπως ειδα να το αναλυεις παρακατω, θεωρω σιγουρα οτι σε επηρρεαζει εφοσον οπως λες εχεις και ψυχολογικες ενοχλησεις, οπως θα επηρρεαζε καθε ανθρωπο.
και τελος, νομιζω οτι οι σκεψεις σου μηπως αργοτερα μετανιωσεις γιατι ισως κανεις κακο στον εαυτο σου μιας και τα χρονια περνουν, θεωρω οτι ειναι εντελως αγονες, μιας και δεν κανεις κατι συνειδητα, ουτε παιρνεις καποιες αποφασεις εις βαρος σου. κατι το οποιο δεν εχει γινει ακομα (μια ομορφη σχεση) δεν ειναι κατι το οποιο εκανες εσυ, απλα δεν συνεβη...
06-11-2013, 21:25 #30
Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση,θεωρώ ότι είναι άλλη μία φιλοσοφημένη και ορθότατη απάντηση.!
Δεν έχω στάνταρ σε καμία περίπτωση,αν ο άνθρωπος μ'αρέσει γι αυτό που είναι,σημαίνει ότι έχει όλα τα προσόντα για να μου αρέσει και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ υλικά.!
Ολοι μας προσπαθούμε να βρούμε έναν άνθρωπο που να μας καλύπτει και κυρίως εγώ που στερήθηκα πολλά πράγματα στη ζωή μου,κυρίως εγώ θέλω έναν πραγματικό άνθρωπο.!
ερωτεύτηκα πρόσφατα κάποιον,αλλά τελικά ήταν ψυχοπαθής και ενώ με είχε στο περίμενε ανακαλύψαμε μαζί με άλλους ότι δεν ήταν στα καλά του.!
Αυτό ήταν και η αφορμή που έπαθα νευρικό κλονισμό.!
Οι αιτίες είναι πολύ χειρότερες και κάποιες από αυτές τις αναλύω στο ιστορικό μου.
Τα επαγγέλματα γιατρός-δικηγόρος είναι παραδειγματικά για να σας δώσω να καταλάβετε ότι έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και νιώθω λίγη για να ανταπεξέλθω...(εγώ είμαι γεωπόνος)
Οσον αφορά τώρα στο γιατρό που με προσέγγισε την α' φορά ήρθε απέναντι από το σπίτι μου κ με περίμενε να βγω...μόλις βγήκα και με είδε μου χαμογέλασε...
Η β'φορά ήταν κοντά στο σπίτι μου,μόλις με είδε άρχισε να προχωράει γρήγορα για να με προφτάσει και μόλις γύρισα και τον είδα στο μέτρο,μου χαμογέλασε ωσάν να ήταν πρόθυμος να μου μιλήσει..!
Εγώ γύρισα το κεφάλι μου,γιατί εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ότι ήταν κ αυτός και έφυγα...
Από την άλλη δεν επιδιώκω να κοινωνικοποιούμαι κ πολύ γιατί δεν έχω και τι να λέω με τον καθένα-τί;;;;
Οτι η ζωή μου,ήταν ένα χάλι;;; οτι η μία αναποδιά διαδεχόταν την άλλη;;; τί;;;
Εν κατακλείδι όμως,όπως λες και συ πολύ σωστά στο τέλος του μηνύματός σου,δεν θα πρέπει να μετανιώνω για τίποτα,γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα ήταν καλύτερο ή χειρότερο για μας
Οτι είναι να έρθει,θα έρθει...αλλιώς θα προσπεράσει.! :)