Results 91 to 105 of 119
Thread: Γιατί δεν μπορώ να συνάψω σχέση;
-
16-06-2014, 22:09 #91
- 16-06-2014, 22:12 #92
να υποθεσω οτι το παμε ολοισημαινει παμε ολοι για το ευρωπαικο? :cool:
16-06-2014, 22:38 #93
16-06-2014, 22:43 #94
- In this old house where every door is open
pameoloi δεν ξερω αν εχω πολλα τετοια ποστ να ψυχαγωγηθεις. Τωρα τελευταια αμα ειμαι στα μαυρα χαλια μου με πιανει λογοτεχνικος οιστρος. Οριστε λοιπον γιαυτο λενε οτι οι μεγαλοι καλλιτεχνες ειναι βασανισμενα πνευματα. Βρες μπας και γιαυτο βασανιζομαι?? Μπας και μου χει ο Θεος φυλαγμενο να γινω μεγαλη καλλιτεχνιδα?
16-06-2014, 22:47 #95
16-06-2014, 22:51 #96
Παιδιά το σκίσατε το θέμα μου...βγαικάτε από δω και φτιάξτε δικό σας θέμα π.χ "χαλαρή κουβεντούλα"
16-06-2014, 22:56 #97
- In this old house where every door is open
Diana δεν σκεφτηκα οτι θα εχεις προβλημα. Αν το δει ο κηπ ας μεταφερει τα ποστ στο νημα τι σκεφτεστε.
παμεολοι σε ευχαριστω, μου φτιαξες λιγο τη διαθεση και φοβαμαι μη μου φυγεο ο οιστρος τωρα!:p:p
16-06-2014, 22:59 #98
βασικά όσο κάνουμε "bump" στο θέμα σου, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις απαντήσεις διότι φαίνεται -και παραμενει στην κορυφή- στην αρχική σελίδα η ανάρτηση σου, παρακαλώ δεν κάνει τίποτα :P
εντός ολίγου θα δώσω σχετική απάντηση
16-06-2014, 23:58 #99
απαντάω βάση των στοιχείων που έχω απο αυτή την ανάρτηση και μόνο.
αρχικά, το ότι έχεις σιγουράκι -και κατηγορείς- πως κάποιος έχει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα απο 2 αναρτήσεις μέσα σε ενα φόρουμ ψυχολογίας εμένα μου δείχνει άρνηση; των δικών σου προβλημάτων, και στο λέω με όλη την καλή διάθεση, ο Tomhet μιλάει υποθετικά, μην νομίζεις πως παίρνεις απαντήσεις απο ψυχολόγους εδω μέσα, οι ψυχολόγοι έχουν τον τρόπο τους...εμείς τα λέμε όπως ξέρουμε (εγω πχ προτιμώ το "tough love" παρα τα χαιδέματα)....ούτε να νομίζεις πως τα δικά σου ψυχολογικά είναι πιό "light" απο των άλλων (βλέπε σχόλιο για την αδελφή σου), δεν είναι όλα τα μυαλά το ίδιο, άλλοι θα μπορούσαν να είναι διπολικοί και να μην έχει παρεί κανένας χαμπάρι, εξαρτάται απο το άτομο....
μετά...μην αγχώνεσαι, τα 40 είναι πραγματικά μια χαρά, θα εκπλαγείς με τον αριθμό αντρών που γουστάρουν μεγαλύτερες γυναίκες....ειδικά αν είσαι όμορφη όπως λες δεν θα έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα στα 40, και στα 50!
δεύτερον, "ερωτεύτηκα πρόσφατα κάποιον,αλλά τελικά ήταν ψυχοπαθής και ενώ με είχε στο περίμενε ανακαλύψαμε μαζί με άλλους ότι δεν ήταν στα καλά του.!"
είσαι εσύ η κάποιος απο τους "άλλους" ψυχολόγος/ψυχίατρος;
τον τύπο να τον ξεχάσεις, κοινή λογική, εγω δεν θα έκανα ποτέ τίποτα με πελάτισα μου, ΕΚΤΟΣ και αν μου το έκανε εντελώς μα εντελώς ξεκάθαρο...ε φαντάσου τι κόλλημα θα έχουν οι γιατροί αμα έχω εγω τέτοιο επαγγελματισμό που απέχω έτη φωτός απο το να εξασκώ λειτούργημα :P.....στην τελική, ρίχτα στην ψύχρα, αν ήμουν εγώ στην θέση του αυτή θα ήταν η μόνη πιθανότητα.
όσο για την ερώτηση, αν και έχω ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα με εσένα, δεν μπορώ να σου απαντήσω βάση των στοιχείων που έχω, το "γιατί δεν μπορώ να κάνω το Χ.Ψ" συμπεριλαμβάνει χίλιους λόγους και μεταβλητές που δεν γίνεται να γνωρίζω, ούτε εγώ, ούτε ο γιατρός σου (εκτός και αν μιλάτε κανά 30αωρο τον μήνα), εγω πιστεύω πως θα πρέπει να αναζητήσεις μόνη σου τις αιτίες σε συνεργασία με τον γιατρό, γιατί προφανώς χρειάζεσαι κατεύθυνση, και δεν είναι καθόλου κακό...ρωτώντας πάς στην πόλη, αλλά δεν στο δίνουν και σε ζωγραφιά :)
17-06-2014, 00:20 #100
Καλησπέρα pameoloi και ευχαριστώ για την συμμετοχή σου....όπως θα κατάλαβες από τα ποστ μου είμαι ένα αρκετα ήρεμο άτομο και εκτιμώ πολύ το φορουμ γιατι κρατάει επίπεδο και υπάρχουν πολλοί καλοί συμμετεχοντες....
Θέλω να σου πω πως εχεις δίκιο σε όσα γράφεις αλλά το μέλος Tomhet το έχει διαγράψει η διαχείριση από το φόρουμ γιατί η συμπεριφορά του ήταν πάντα επιθετική!
Είναι σίγουρο ότι το άτομο έχει κάποια θέματα ψυχολογικά γτ εδώ μπορούμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους,αλλά όπως και στην πραγματική ζωή υπάρχει κάποιος ειρμός κάποια καλοσύνη ακόμα και αν πιστεύουμε ότι ο συνομιλητής μας πρόκειται για παλιοχαρακτήρας όπως υπέθεσε ο Tomhet στο πρώτο μου μόλις μήνυμα.
Είμαι σίγουρη ότι και οι άλλοι έχουν θέματα που σίγουρα είναι και πιο σοβαρά από εμένα-δεν φαντάζεσαι πόσο εξουθενωτικό είναι να ζεις με έναν "άρρωστο" άνθρωπο που δεν θέλει να πάρει τα φάρμακά του.....και να σου κάνει τη ζωή μαρτύριο....μόνο αυτοί που το έχουν ζήσει καταλαβαίνουν τί λέω....
Οχι δεν είμαι ψυχίατρος αλλά νομίζω ότι κάποιος που είναι ψυχοπαθής αργά η γρήγορα όχι απλά φαίνεται ΑΛΛΑ ξεχωρίζει από χιλιόμετρα......
Το ξέρω ότι είναι μεταβλητή πολλών πραγμάτων το "γιατί" γι αυτό ξεκίνησα να πηγαίνω και σε ψυχολόγο,την οποία και σταμάτησα-δεν ξέρω κατα πόσο τελικά είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με κάποιον ψυχολόγο!!!!
Αλλά νομίζω ότι αυτο που μου απάντησε ο Αλέξανδρος77 και η Θεοφανία σε κάποιο ποστ...ότι κάτι δεν μου έχει συμβεί πολύ απλά γτ δεν το χρειάζομαι και 2ον το ουσιαστικό είναι να κοιτάω να είμαι ευτυχισμένη χωρίς να σκέφτομαι τα επιμέρους....
Και νομίζω ότι αυτές οι δύο απαντήσεις είναι ότι καλύτερο και τόσο περιεκτικές!
17-06-2014, 00:29 #101
δεν ξερω αν σου απάντησαν εδω, εγώ διάβασα τα δικα σου -εκτός τα τελευταία της λιλιουμ- μόνο, αλλά αν κατάλαβα σωστά, διαφωνώ με τις απαντήσεις που σου δώσανε για δύο λόγους
1) η αναπαραγωγή είναι έμφυτη σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, στους ανθρώπους: σχέση = αναπαραγωγή
2) το ψάχνεις, αφού το ψάχνεις, πάει να πει οτι το χρειάζεσαι, οχι αναπαραγωγή απαραίτητα, το δήλωσες εξάλλου, αλλά για να ξεκινήσεις ενα θέμα μόνη σου, μάλλον έχεις θέμα με το θέμα :P
μην παρεξηγηθώ, δεν λέω για σεξ απαραίτητα, και στην κοσμογονία πάντα 2 ήταν :PLast edited by pameoloi; 17-06-2014 at 00:32. Reason: μη παρεξηγηθώ
17-06-2014, 00:34 #102
ότι κάποιος που είναι ψυχοπαθής αργά η γρήγορα όχι απλά φαίνεται ΑΛΛΑ ξεχωρίζει από χιλιόμετρα.....
17-06-2014, 01:04 #103
17-06-2014, 01:09 #104
συμπλήρωμα
φυσικά παίζει πάντα και η άλλη περίπτωση, να νομίζεις πως το χρειάζεσαι επειδή έτσι ειναι η #@@%^*# η κενωνία μας, που μας υπο/επι/βάλει πρότυπα κλπ....και ίσως οι άλλοι να έχουν διαβάσει παλαιότερα ποστ σου και να ξέρουν κάτι παραπάνω..αλλά κανείς δεν ξέρει καλύτερα απο εσένα το τι χρειάζεσαι.
είχα να σου γράψω πολλές γραμμές, άλλα σβήσε γράψε....και καταλήγω εδω:
τι σε κάνει να χαμογελάς; αν μπορείς πιάστο, αν δεν ξέρεις ψάξτο...
17-06-2014, 02:20 #105
Νομίζω ότι τα είπες όλα με αυτό το ποστ!!!
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα!
Δε νομίζω ότι στην ουσία θέλω να δεσμευτώ απλά αγχωθηκα γτ η κενωνια μας βάζει σε καλούπια που πολλές φορές είναι οδυνηρά.
Από αύριο ανοιγω αλλο θεματακι δυνατο γτ είμαι σε υπερδιεγερση και θα ηθελα να συμμετεχεις!