λιγη ακομη βοηθεια παρακαλω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Banned
    ΑΑΑ! απο τη Κυπρο εισαι ¨), ωραια, κοιτα, σχετικα με αυτο που λες για τις Κυπριες εχεις καποιο δικιο, αν εξερεσεις τις κοπελες απο Λεμεσο που ειναι αλλη ρατσα!¨) , εκτος απο το οτι ειναι πανεμορφες ειναι κι πιο ανοιχτα μυαλα! εχουν μια αρχοντια σε σχεση με τις "Ελλαδητισες" , οπου ειναι καπως ,λεω καπως ξεκολα -σορρυ για την λεψη, αλλα ειναι μερικες, σε σχεση με τις Κυπριες , οπου για τους Κυπριους η οικογενεια ειναι πολυ πιο ηθικη απο οτι οι δικες μας, κραταν ακομα τις παραδωσεις , οι κοπελες κραταν την τιμη τους αρκετα , γενικα υπαρχει μια κουλτουρα καπως πιο πατροπαραδοτη σε σχεση με τις κι τους Ελλαδητες , αυτο ειναι και καλο αλλα κι αρκετα κακο σε καποια αλλα θεματα ,αλλα εδω δεν γραφουμε για τον χαραχτηρα των Κυπριων κοριτσιων αλλα για εσενα φιλε μας Πανο που εισαι ερωτευμενος! - κι καλα κανεις -.
    Αυτο που γνωριζω - εχω ζησει για μικρο δυαστημα στη Κυπρο ειχα νοικιασει σπιτι στα Λατσα- αυτο που θυμαμαι ειναι οτι τα νεα παιδια , μολις τελειοσουν το σχολειο εχουν μια μανια να σπουδασουν εξω απο Κυπρο, ετσι λοιπον πολυ μεγαλο μερος της νεολαιας φευγει εξω για σπουδες, δε ξερω αν το ιδιο θα συμβει κι στην δικια σου, πρεπει να το μαθεις! γτ. αμα την κανει σε λιγο καιρο για σπουδες πως να κανει σχεση ? αρα κι να σε γουσταρει δεν μπορει να κανει κατι - αφου δεν ειναι κι της "ξεπετας", θελω να πω οτι ειναι κοπελα για σοβαρα πραματα κι οχι για σεξ κι μονο -
    Δε θελω να σου δινω πολλες ελπιδες, να σου λεω οτι ειναι στο χερι σου, ποσο μαλον που ειναι κυπρια, που εχει καποιες αρχες , που αξιζουν τα αισθηματα σου με αυτην, αν εισουν εδω θα ηταν αλλιως, βλεπεις εδω τα κοριτσια πρωτα κανουν σεξ, κι μετα βλεπουν αν τεροιαζουν σαν χαραχτηρες, αν τους αρεσει ο αλλος για να ειναι μαζι! η το κανουν πρωτα για να τον κρατησουν, αλλα δε καταλαβαινουν οτι αμα ανοιγεις τα ποδια σου με το παραμικρο ο αλλος - φυσικα δε θα στο πει - αλλα θα πλασει πολυ χαλια γνωμη για αυτην την κοπελα! οσο κι αν αξιζει , ασε που τα αγορια μπορει να μην ειμαστε κουτσομποληδες αλλα εχουμε ενα θεμα, αμα καποια ειναι ευκολη, το λεμε σε ολα τα αγορια! μα σε ολα!!! κι βαζουμε κι λιγο "σαλτσα" με αποτελεσμα η καιμενη η κοπελιτσ να ανοιξε τα ποδια της επειδη μας αγαπαει, για να μας κερδισει αλλα το αποτελεσμα να ειναι το χειρωτερο για αυτην και την φημη που θα την ακολουθει μετα!

Member
    `εμενα η συμβουλη μου ειναι να κατσεις να διαβασεις να περασεις σε κανενα πανεπιστημιο κ κοιτας αργοτερα να βρεις γκομενα :p
    http://www.youtube.com/watch?v=rEXhAMtbaec

Οφειλω να πω οτι δεν το σκεφτικα ποτε ετσι...αν θα φιγει απο κυπρο...θα πρωσπαθησω να την ψαρεψω το σαβατο γιατι της το εταξα οτι θα μιλισουμε λιγακι....λατσια ε...λιγο διπλα μενω εγω κοντα Αθηενου...γενικα η κοπελια διχνει παρθενα..τοσο λαθος να κανω δεν νομιζω...και παιζει και πολυ ρολο σε εμενα αυτο...το θεμα ειναι οτι το πεζει σκληρη και φανικε στην λιγη κουβεντα που καναμε...αλλα το πεζει δεν ειναι....ευχαριστω παντος για την συμβουλη...βασικη μου φενεται γιατι τοσο καιρο ψαχνω για την μια και οχι για την επομενη οπως ολοι οι αλλοι..και δεξ ψαχνω το σεξ...ειχα πολλες ευκαιριες στην ζωη μου και τις πρωσπερασα....ολοι θελουν σχεσεις και να κανουν διαφορα...εγω θελω μια και να τα ζησω ολα...ευχαριστω..θα την ρωτησω

Σας ειπε κανενας οτι δεν διαβαζω και φαγωθηκατε ολοι? Καθημερινα διαβαζω αν εξερεσεις τα φροντηστιρια 3-4-5 ωρες..μπορει και περισσοετρο...και σιγα σιγα το αυξανω...το αν θελω καποια δεν πεζει ρολο γιατι πολυ απλα δεν ειμαι το στυλ σας..καθημερινα μηνηματα τηλεφωνα και τετοια...καμοια σοβαρη κοπελα δεν θελει αυτα τετοια χρονια...εγω τα σαβατα θα βγω η θα μιλισω απο τσατ..αν νομιζετε οτι κανατε εσεις ειστε γελασμενει...και εχω ηδει θεση σε πανεπιστιμια διοτι ειμαι ο καλυτερος στο σχολειο μου...ασηγκρητος σε μαθηματικα φυσικη ψιφιακα και τετοια..απλα υπαρχουν τα παραθυρακια στο προγραμμα μου που θα ειθελα να μυραστω με μια κοπελα σοβαρη που μου αρεσει και ειναι στην ιδια κατασταση μρ μενα...σε τεχνικη σχολη ειμαι θεωριτικο οπου περνουν στανταρ 6-7 καλυτερους στα καλυτερα πανεπιστιμια...και ιδη ειμαι μεσα και παλευα παντα για το καλυτερο...ετσι ειμαι εγω...

...καταρχήν πάνο, αν εσύ με τέτοια ορθογραφία πας για πανεπιστήμιο, έχω να σου πω ότι μόλις με πήραν απ τη Νασα γιατί στα μαθηματικά είμαι διάνοια. (Πάντα ονειρευομουν να γίνω αστροφυσικός)
    Δεύτερο και σημαντικότερο: τυχερή η κοπέλα που θα σου κάτσει τελικά, όταν τα κριτήριο που έχεις για σχέση είναι παρθενιά, καλή οικογενεια κλπ.
    Αν έχεις αυτά στα 18, τρομάζω να σκεφτώ τι θα ψάχνεις στα 30 σου.

Ποτε δεν ηθελα μια κοπελα για φαση.....εγω ψαχνω μια κοπελα για σχεση χωρις ημερομινια ληξης...Υπαρχουν και αυτοι οι αντρες ξερεις...

Banned
    Quote Originally Posted by panos.cy.gr View Post
    Ποτε δεν ηθελα μια κοπελα για φαση.....εγω ψαχνω μια κοπελα για σχεση χωρις ημερομινια ληξης...Υπαρχουν και αυτοι οι αντρες ξερεις...
    Πολυ ρομαντικο! πολυ ομορφο αυτο που γραφεις πανο! μακαρι! να υπηρχε τετοιος κοσμος! μακαρι να μην ηταν μονο ιδεατος αλλα κι υλικος! δυστυχως ομως ειναι λιγα τα ατομα που στη πραξη ζουν οπως λες, δυστυχως ειναι πολυ ιγες οι κοπελες που ζουν κι εχουν αυτα τα ηδανικα που ψαχνεις!
    Για να μην φανω μισογηνης, απεναντιας τρελενομαι κι λατρευω τις γυναικες¨)¨), δεν φτεν τα κοριτσακια που το μυαλο τους ειναι στα υλικα αγαθα κι στο κυνηγη της ηδωνης! φταιει οι πατεραδες κι οι μαμαδες, μαζι με την κοινωνία! που εχει φερει αυτα τα προτηπα ! αυτα που ακολουθουν ειδικα τα νεα κοριτσια! κι οπως ειναι ο κανονας εμεις οι ανδρες για να αρεσουμε στις κοπελες, παντα μα παντα ακολουθουμε τις τασεις που μας προσταζουν οι γυναικες!
    Για αυτο πανο μου, θασου ελεγα να μην προδοσεις απο την μια την τοσο καθαρη κι ρομαντικη πλευρα σου ,αλλα απο την αλλη πρεπει να μαθεις να υποκρινεσαι, να μαθεις να "πλασαρεις" στα κοριτσια υτο που θελουν να ακουσουν κι να ζησουν, ετσι λοιπον οσο κι αν σου ακυγετε παραξενο το να κανεις ενα ομορφο κι ευγενικο κομπλεμεντο σε μια κοπελιτσα ειναι στανταρ οτι θα το γουσταρει -δεν σου λεω οτι το βραδυ θα την εχεις αγγαλια- αλλα συγουρα οι ,μακροπροθεσμα θα κερδισεις, οσο κι αν υποκρινεσαι! οσο κι αν αυτη το καταλαβαινει ειναι τοσο περιεργο αλλα το γουσταρουν! δοκιμασε το , κανε μια προσπαθεια, πες της κατι ομορφο για τα μαλια της, για τα ματια της, ειδικα προσπαθησε να της πεις καλα λογια για τα μεροι του σωμα το της που τονιζει, η τα ρουχα της, ειμαι συγουρος οτι θα δεις μεγαλη αλλαγη απεναντι σου.
    Περημενο νεα σου.

Banned
    Να συμπληροσω κατι πανο, παραπανω ειμουν καπως υπερβολικος, κι φυσικα υπαρχουν εκει εξω κοπελες που ειναι παρα πολυ αξιολογες! κοπελες που για παρτυ τους αξιζει να κανεις μεγα θυσιες! απλα η αναλογια ειναι καπως εναντι στις πανεμορφες, δλδη, αμα ειναι παρα πολυ ομορφη μια κοπελα , λογο του καθε μερα, μια βολτα να κανει μεχρι τα μαγαζια θα εχει γυρο στις 20-30 προτασεις απο ανδρες πολυ πιο ομορφους απο εμας, πολυ πιο πλουσιους κι πετυχημενους απο εμας ετσι λοιπον ειναι λογικο να μπαινει στον πιρασμο της συγκρησης, δλδη, θα σκεφτει, μου αξιζει ο πανος? ο γιωργος? , αφου μπορω να βρω καλητερο απο αυτον γτ. καθομαι μαζι του? εκει λοιπον ειναι το "κλειδι" να μπορεσεις να της δειξεις οτι διαφερεις απο τους αλλους, οτι εχεις να της δωσεις πραγματα κι συναισθηματα που δεν θα τα βρει σε καποιον αλλον που το μονο που θελει ειναι να την "παρει" κι μετα να κανει φυγουρα στη παρεα του! ετσι λοιπον οταν με το καλο την φερεις στο κρεβατι σου μην κανεις το λαθος την αλλη μερα να το μαθουν οι φιλοι σου!
    Αλλη μια συμβουλη μου- ξερω τωρα οτι θα λενε αρκετοι οτι κανω τον Καμα Σουτρα ! οχι!! δεν εχω τρελες εμπειριες, ουτε κανω τον επιβητορα, απλα λογο ηλικιας εχω κ εγω ζησει κι δει πολλα πραγματα, κι προσπαθω να στα μεταφερω για να κανεις πιο ευκολη, πιο ομορφη την σεξουαλικη σου ζωη! αυτο κι μονο! ξερολας δεν ειμαι! ουτε ειμαι γκομενιαρης!! αμα ειμουν ο μιστερ ΕΡΩς!! τωρα θα ειχα στην αγγαλια μου την κοπελα που τοσο αγαπησα, η καποια που αγαπησα αλλα με αφησε! αρα δεν ειμαι κανενας ερωτηλος!
    Συνεχιζω κι σου λεω κατι απλο, κατι που νομιζω , μια κοπελα μπορει να σου συγχορεσει πολλες ατασταλιες, μην ξεχνας οτι για αυτες ο ανδρας ειναι αρσενικο! ειναι αυτος που πρεπει να εχει λιγο τσαμπουκα - απο τη καλη πλευρα ετσι, οχι να την βαρας, υπαρχουν κι τετοιες αλλα μακριααααα - λοιπον ακομα κι το κερατο μπορει να σου συγχορεσει, αυτο που πρεπει παντα να θυμασαι! αυτο που δεν πρεπει πωτες να ξεχασεις ειναι να παψεις να την βλεπεις σαν "ΘΗΛΥΚΟ" δλδη, μπορει να μην ειναι τοσο ομορφη οσο καποια αλλη κοπελα, αλλα εσυ πρεπει να της φερεσαι κι να της δειχνεις οτι την υπολογιζεις πολυ! να καταλαβαινει οτι για σενα ειναι μια γλυκια , γλητευτκη κι ληλυκοτατη γυναικα! να της τονιζεις παντα οτι το κορμι της σου αρεσει πολυ! οτι το προσωπο της ειναι πολυ γλυκο,να της δωσεις να κατλαβει οτι για σενα ειναι το υπερτατο θηλυκο πλασμα! αλλα κι να της φερεσαι αναλογα, δλδη, να της μηλας γλυκα, να τη φροντιζεις , να νιωθει μαζι σου ασφαλεια σαν βγενετε βολτα! σαν να βγαζεις βολτα το μικρο σου ξαδερφακι ενα πραμα¨)¨), να νιωσει οτι εχει διπλα τς καποιον που μπορει να στιριχτει! καποιον που αμα χρειαστει θα "κρυφτει" στην αγγαλια του! κι αμα κλαψει , μην φρικαρεις ειναι συνηθης πραματα, το κλαμα για τα κοριτσια ειναι οπως ο βηχας για τους συνταξιουχους, κλαινε για να κανουν ναζια! εσυ πρεπει να κανεις οτι ψαρωνεις! δλδη να δειξεις ενδιαφερον! οπως κι παντα, πρεπει να την ρωτας τι κνει, κι σε τι φαση ειναι τα πραματα που της αρεσουν , π.χ. αμα κανει μαθηματα χορου εσυ θα πρεπει συνεχεια να την ρωτας πως παει, αν νιωθει ωραια εκει κι διαφορα τετοια, επειδη παλυ πλατιαζω το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να φερεσαι οσο πιο γλυκα κι στοργηκα μπορεις! ξερω οτι ολα αυτα ειναι το επομενο σταδιο, τωρα εσυ εισαι στο πωςθα την καταφερεις, εκει δεν μπορω να σου πω πολλα, εκει πρεπει να κανεις αυτα που ειχαμε πει,να μαθεις απο τους φιλους της τι γουστα εχει, που βγαινει, τι μουσικι ακουει κι αλλα τετοια, μολις τα μαθεις ολα αυτα πρεπει να φερθεις αναλογα! σημασια μεγαλη εχει την ωρα που θα της πηλησεις, που θα της προτηνεις να βγειτε εξω να ΜΗΝ ΚΟΜΠΙΑΣΕΙΣ!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΟΧΙ!! ΝΑ ΝΙΩΘΕΙς ΕΣΤΩ ΚΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ! μην πας με στυλ ," θες να βγουμε? η οχι, η δεν μπορεις εχεις κατι αλλο? " το αναποδο, "να της μηλας σαν αν ειναι συγουρο οτι θα βγητε, δλδη να αναφερεσαι ΣΤΟ ΠΩΤΕ ΘΑ ΒΗΤΕ!! ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΓΗΤΕ!!" αλλα κι να σου πει οχι, χαμογελα , κι πες της οτι δεν πιραζει, θα βητε την αλλη φορα.
    Αμα πανε καλα τα πραματα η οχι, θα μπορουσαμε να τα πουμε σε πρ. μηνυμα πανο. Ευχομαι καθε καλο με την κοπελα! ασχολουμε τοσο πολυ μαζι σου ,κι με την υποθεση σου γτ. δειχνεις αγορι με γνησια αισθηματα! δειχνεις καποιον που θελει να ερωτευτει! καποιον που θελει να κανει "ΕΡΩΤΑ" κι οχι "ΣΕΞ"

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες φιλε μου..ομως το θεμα ειναι πως να της αλλαξω γνωμη και να παυει να με βλεπει φιλικα...πως να την κανω με βλεπει ερωτηκα? Οσο για το σεξ....δεν παω με τετοια μυαλα...αν ερθη ηρθε...εγω αυτην θελω να ερθη...ειναι πολυ αξιολογη...ομως τα σκατωσα...σε ενα μυνημα της ειπα οτι μου αρεσει αλλα δεξ σημενει οτι την ερωτευτηκα..διοτι καταλαβε και ξεκηνισε να με αποφευγη λιγακι...λαθος προσεγκηση...ποτε δεν εκανα σωστη....τεσπα..πως να ην κανω να σταματηση να με βλεπει σαν φιλο....αλλα ερωτηκα...πιστευω πως μπορω να περιμενω φτανει να ξερω οτι μπορω να της αλλαξω τα μυαλα...πως να την κανω να σταματησει να κε βλεπει φιλικα??

Page 2 of 2 FirstFirst 12