λιγη ακομη βοηθεια παρακαλω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

λιγη ακομη βοηθεια παρακαλω

Το προηγουμενο θεματακι τελιωσε...εγραψα πριν ενα αλο θεμα...τεσπα..μιλισαμε με την κοπελια..δεν εχειφιλο ομως μου ειπε οτι δεν θελει κατι αυτη την περιοδο...δεν ξερει ξεκαθαρα οτι την θελω....πως μπορω σιγα σιγα να της αλλαξα γνωμη? Εδω χρειαζομαι ην βοηθεια σας

Senior Member
    αν δε θελει αυτή τη περίοδο "κάτι" τότε δύσκολο.
    μπορείς όμως να συνεχίσεις να κανεις παρέα μαζί της και να της δίξεις τα καλά στοιχεία του αυτού σου.
    Υπάρχει και η πιθανότητα βέβαια να κατάλαβε οτι την θέλεις και να είπε επίτηδες οτι δε θέλει σχέση για να μην ερθει αντιμέτωπη στο να σου πεί όχι όταν της τα ζητήσεις.
    Μη το παίρνεις και οτι στανταρ ειναι αυτό αλλά απο τη πειρα μου όταν δε θελουμε κάποιον του λέμε πολλες φορες οτι "αυτη τη περιοδο δεν είμαι για σχέση" ή "θελω να μεινω μονη" για να φανουμε και καλα ευγενικες.
    ή μπορεί να της φάνηκε απότομη η προσέγγισή σου. Αυτό δε το ξέρουμε δν ημασταν εκει.
    Γενικά αν σε ήθελε θα ήθελε και σχέση μαζί σου, ή "κάτι" τελος παντων. γνωμη μου.

Κατάλαβε ότι τη γουστάρεις και κάνει νερά..

Senior Member
    θα συμφωνησω με moby.

Και εγω αυτο λεω..ομωε για να κανει νερα σημενει οτι ισως πρεπει να της αποδιξω οτι αξιζω η οτι θελει καποιον αλλο....τι σταση πρεπει να κρατησω?εγω λεω να της μιλαω γενικα και να της ριχνω υπονοουμενα...εσεις τι λετε?

Επισης υπαρχει και μια αλλη πλευρα...ειμαστε 3 λυκιου και ισως φοβατε οτι θα την ενοχλω στα μαθηματα...ισως...δν ξερω...δωστε κανενα παραδειγμα ρε παιδια...στο αυθορμιτο ισως μου βγει αλλα δεν συνηθιζω να πιγενω στον πολεμο χωρις οπλο...ευχαριστω!!

....αδιαφόρησε εντελώς ;)
    Όπως και να της το πας, μόνο απελπισία θα της βγάζεις.
    Αν μπορείς να κόψεις τελείως, μόνο τοτε ίσως αναπτυχθει κάποια ελπίδα.

Quote Originally Posted by panos.cy.gr View Post
    Επισης υπαρχει και μια αλλη πλευρα...ειμαστε 3 λυκιου και ισως φοβατε οτι θα την ενοχλω στα μαθηματα...ισως...δν ξερω...δωστε κανενα παραδειγμα ρε παιδια...στο αυθορμιτο ισως μου βγει αλλα δεν συνηθιζω να πιγενω στον πολεμο χωρις οπλο...ευχαριστω!!
    Αφου είσαι 3η λυκείου άνοιξε κανένα βιβλίο για τις πανελλαδικές... πολλά ορθογραφικά ρε παιδάκι μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by moby View Post
    Αφου είσαι 3η λυκείου άνοιξε κανένα βιβλίο για τις πανελλαδικές... πολλά ορθογραφικά ρε παιδάκι μου...
    Nai ,ρε συ Πάνο,διαβασε λιγουλακι :) .
    Οι γυναίκες σπάνια βαδίζουμε βαση λογικής οπότε δεν νομίζω να σκέφτεται μην της αποσπάσεις τη προσοχή. Επίσης ότα θέλουμε να ρίξουμε χυλόπιτα χρησιμοποιούμε τα γνωστα "δεν ειμαι ετοιμη' θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου' θέλω να μεινω μονη,σκεφτομαι τον πρωην κτλ...Για μένα φτυστη λίγο για να δεις αντιδρασεις και εκει να καταλαβεις ποιο θα ειναι το επομενο βημα

Να την φτυσω?πως?..θα καταλαβει οτι την ηθελα και οταν κανω πισω θα νομισει οτι ειμαι ενας φτηνος που απλα δοκιμασε και δεν επιασε..εγω ενωουσα να μην της δινω σημασια οταν την βλεπω και οταν μιλαμε καμια φορα σε τσατ να της ριχνω υπονοουμενα...αυτο εννοης? Εξηγα λιγακι παρακαλω

Εγω πιστευω οτι ισως με δοκιμαζει..η προσπαθει να με δοκιμασει....αν αξηζω...ισως να κανω λαθος...αν σας ειναι ευκολο,εξηγιστε μου τη εννοιτε..ευχαριστω

Quote Originally Posted by panos.cy.gr View Post
    Εγω πιστευω οτι ισως με δοκιμαζει..η προσπαθει να με δοκιμασει....αν αξηζω...ισως να κανω λαθος...αν σας ειναι ευκολο,εξηγιστε μου τη εννοιτε..ευχαριστω
    Τι να αξίζεις ρε αγόρι μου, φαγώθηκες. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΛΕΜΕ.. αν γουσταρε και ο χειρότερος τύπος της πόλης να ήσουν κάτι θα έκανε. Ξεκόλλα, να είσαι χαλαρός,άνοιξε κανένα βιβλίο και θα βρεις άλλη!

Επηδει δεν παει αλλο το θεμα...μεχρι τωρα μια χαρα τα καταφερα με αυτην την υποθεση...ξερω τι θελω και ειμαι αρκετα κοντα στο τι σκεφταιτε για μενα...ομως εγω απο την φυση μου ειμαι τελοιομανης...ρωταω και μαθενω για να γινω καλος σε αυτο που με ενδιαφερει..ετσι ειμαι και το ξερω πολυ καλα...εγω ρωτησα την γνωμη σας για να γινω καλυτερος κι οχι σε ο.τι αλλο...για μενα ρωταω..ξερω οτι αυτο ειναι και χαρισμα και καταρα...ανθρωποι σαν εμενα παντα θα πσαχνουν το τελειο..για μενα τελειο ειναι κατι οπου μοχθησα πολυ για να τα καταφερω και να το διατηρισω ακομη και να το κανω καλυτερο...ετσι ειμαι...ξερω τι θελω...και ειμαι πολυ πιο ωριμος για την ηλικια μου...το αν δεν γραφω ορθογραφιμενα ειναι λογο συνηθειας γιατι τοσα χρονια εγραφα greekenglish.και επισης το αυθορμιτο το εχω ...τα καταφερνω και απο αυθορμιτο...αλλα οπως ειπα ψαχνω το καλυτερο...οσο ζω μαθαινω και αυτο προσπαθω τωρα......ξεκαθαρισα..αν καποιος θελει να δωση την γνωμη του..ειναι κλοδεχουμενη..αν οχι ας τελιωση το θεμα εδω
    Last edited by panos.cy.gr; 08-11-2013 at 01:13.

Banned
    Βρε Πανο ! μην τρελενεσαι!! ζησε την υπεροχη ηλικια σου χωρις κοληματα! μην σε περνει απο κατω!! και τι δε θα εδινα για να ειμουν στην ηλικια σου!!
    Υπαρχουν τοσες πολλες κοπελιτσες στην ηλικια σου!! τοσες πολλες κι τοσο ομορφες!! αφου πλεον τα κοριτσακια απο μικρες προσεχουν την εμφανηση τους!! - οχι σαν τις δικες μας που ολη μερα φοραγαν φορμες , που ειχαν μουστακια μεχρι τα 18 τους!¨)χεχε - , ασε που πλεον εχουμε πολλες κοπελιτσες οπου ειναι απο οικογενειες που εχουν ερθει απεξω κι αυτες εχουν μεγαλωσει εδω, ελλαδα, εχουν καποια στοιχεια απο την χωρα τους ακομα! αυτες να προτημας! κατα την γνωμη μου κι πιο ομορφες ειναι ! κι δεν εχουν ψυλα την μυτη οπως οι ελληνιδες!
    Οσο για τη κοπελα αυτη που γουσταρεις τοσο πολυ, η αποψη μου ειναι οτι αμα ενας ανδρας γουσταρει παρα πολυ μια κοπελα ,ειναι σχεδον συγουρο οτι αμα φερθει σωστα μπορει να την φερει στην αγγαλια του! - η εστο μια νυχτα στο κρεβατι του - χεχε, μπορεις να μαθεις απο φιλες φιλους της τι προτημησεις εχει, δλδη τι μουσικι ακουει, αμα γουσταρει ταινιες και τι ειδη, να μαθεις πως της αρεσει να της φεροντε, αν ειναι τυπος που θελει να εισαι πολυ εαισθητος, να εισαι πολυ πραος κι τρυφερος, η αμα θελει την βαρβατηλα!,πρεπει να μαθεις αν ειναι παρθενα ,πολυ σημαντικο πραμα - αν κι χλομο το κοβω πλεον το χανουν απο μικρα - αλλα λεμε , πρεπει να μαθεις πραγματα για αυτην κι αναλογα να φερθεις, μετα να τησ πιασεις την κουβεντα, να της πετας κανα χαμογελο κι καμια "καλημερα" ,κι με τον καιρο βλεπεις κι κανεις.
    Ευχομαι το καλητερο για σενα ,αλλα κι για την κοπελιτσα , παντος μην τρελενεσαι, υπαρχουν παρα πολλες κοπελες γυρο σου, κι δεν ειναι αναγκη να τρως το χρονο σου σε μια κοπελα την φορα, δλδη μπορεις οσο ασχολησε με αυτην να ψαχνεις κι αλλες κοπελες την ιδια περιοδο.

Ευχαριστω που απαντησες φιλε!! Κυπρο ειμαιν..εχουμε ακομη λιγες καλες κοπελες εμεις εδω...η κοπελια ειναι και πολυ το στυλ μου ..πολυ καλο χαρακτηρα..99,9% παρθενα...και αν δεν ειναι τουλαχιστο συμπεριφερετε πολυ αθωα..αληθινα...μου αρεσει αρκετα...και μιλαμε λιγακι...ευχαριστω που απαντησες φιλε...γνωσης ζηταω..για να την κερδισω εξυπνα μιας και λιγες ειναι του γουστου μου και δεν εχω εμπιριες ....ευχαριστω και παλυ

Page 1 of 2 12 LastLast