Results 16 to 30 of 33
-
07-11-2013, 12:46 #16
http://www.asexuality.org/wiki/index.php?title=Libido όπως αναφέρει και εδώ ειναι διαφορετικό το sex drive και το sexual attraction...Η αλήθεια ειναι οτι οι φαντασιώσεις μου δεν αφορουν εμένα ούτε προσωπα που γνωρίζω. Και ποτέ δεν έχω φαντασιωθει κάποιο άτομο που μου άρεσε να κάνουμε κάτι....Σχεδόν με απωθεί η ιδέα. Αλλα μπορω να φανταστώ να γελάμε μαζί να περνάμε χρόνο, να έχουμε κοινά ενδιφέροντα, να πειραζόμαστε...Να ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλον.Να ζει ο ένας για τον άλλον. Δεν καταλαβαίνω γιατι τόσος λόγος για το σεξ. Αν αυτη τη συντροφικότητα μπορει να μου την δώσει άνδρας καλώς.Αν μπορει να μου την δώσει κοπέλα πάλι καλώς.Το θέμα ειναι που βρίσκεις ανθρώπους που θα ήθελαν κυρίως μια ρομαντική σχέση;
- 07-11-2013, 13:33 #17
Γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι προσπαθείς να βάλεις σε κουτάκια όσα νιώθεις, σκέφτεσαι, κλπ?
Στην ηλικία που είσαι θες να κατακτήσεις τα πάντα, νιώθω ότι προσπαθείς να εξαναγκάσεις καταστάσεις αλλά οκ! coolαρε, η ζωή προχωράει, εσύ θα εξελίσσεσαι, χάνουμε, κερδίζουμε, προχωράμε, πέφτουμε, κλπ
07-11-2013, 14:31 #18
Σκέψεις οτι ειμαι straight και απλά είμαι μπερδεμένη:ερωτευόμουν από μακριά και δεν τους μιλούσα γιατί ντρεπόμουντο γύριζα σε φιλικό επίπεδο και δεν ξέρω γιατί,αφορουσαν διάσημους, κυριώς λόγο θαυμασμού.καθαρά και μόνο για να δω πως ειναι και επειδή ειναι κάτι που όλοι το κάνουπράγματα όχι και τόσο συνηθισμένα.Φόβος μην πληγωθώ, εΣυνήθως οι άντρες παρουσιάζονται σαν να ειναι αυτοι που αναζητούν μόνο το σεξυποσυνέιδητα να με έχει σε στάση αμυνας-Η πιο καλή μου φίλη τώρα στο πανεπιστήμιο έχει μια αδερφή που ειναι λεσβία, οπότε συζητούσαμε αρκετά περί σεξουαλικότητας. Μπορει αυτο να με επηρέασε.Σκέψεις ότι τελικά μπορει να ειμαι λεσβία ή bi:
-Οι φαντασιώσεις μου αφορούν γυναίκες.Ο άνδρας ξέρω οτι υπάρχει αλλά δεν τον φαντάζομαιΤο ανδρικό σώμα όμως το θαυμάζω, αλλά δεν το φαντασιώνομαι-Εχω αρκετά κοινά με λεσβίες.Εκανα πρωταθλητισμό στο στίβο. Μου άρεσαν όλα τα αθλήματα.Να παίζω και να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, μπάσκετ.(θεωρούσα οτι όποιο αγόρι δεν παρακολουθει ποδόσφαιρο ειναι γκευ.Βέβαια δεν ειχα ανάλογη στερεοτυπική σκέψη για τα κοριτσια :Ρ) Να αρνούμαι τις φούστες. Το να βάφομαι. Να ντύνομαι θηλυκά. Να μην μου αρέσει να ειμαι σέξι.Να ντρέπομαι όταν με παρατηρούν αγόρια.(Αν και πλεόν θα έλεγα οτι ειμαι αρκετά θηλυκια .Σιγουρα όχι με τα πρότυπα και στερεότυπα της μόδας περί θηλυκότητας, αλλά γενικά και από την φύση μου και την σωματική δομή μου δεν ειμαι σε καμία περίπτωση αντρογυναίκα).Αυτές ειναι οι πολύ μπερδεμένες μου σκέψεις όσο πιο περιληπτικά θα μπορούσα να τις γράψω...
-επισης πες με απιστο θωμα αν θες αλλα εγω δυσκολευομαι να πιστεψω οτι με ολα αυτα τα κατεβατα κ αυτη τη ψυχροτιτα που εχει βγαλει στο σεξ οτι ολα αυτα προηλθαν απο την επιφυτηση του αγιου πνευματος αλλα πρεπει να ψαξεις τι συνεβει στο παρελθον σου για να εξηγισεις ολα αυτα
07-11-2013, 15:57 #19
Πάντως αυτό με τον αθλητισμό, το στίβο και τις λεσβίες πρώτη φορά το ακούω.
07-11-2013, 16:05 #20
Είναι δυνατόν να προβληματίζεσαι για την σεξουαλική σου ταυτότητα τόσο έντονα, χωρίς να έχεις κάνει σεξ;
Εγώ θα έλεγα να παρατήσεις τα βιβλία και τα δοκίμια για την σεξουαλική σου ταυτότητα, να κάνεις πέρα τις φοβίες σου και να δοκιμάσεις την πράξη.
Κάποια πράγματα δεν μαθαίνονται από τα εγχειρίδια.
Θα μπορούσες για παράδειγμα να καταλήξεις πιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό, χωρίς να το δοκιμάσεις, αλλά μόνο διαβάζοντας γι' αυτό;
Αναρωτιέμαι, συμβαίνει με αυτή τη γενιά; Γιατί το φοβούνται τόσο το σεξ;
Δεν είναι κάτι τρομακτικό, ούτε κάτι τόσο σπουδαίο για το οποίο πρέπει να περιμένουμε τις ιδανικές συνθήκες για να το κάνουμε. Θα πρέπει νομίζω να το απομυθοποιήσουμε.
Μια φυσιολογική, βιολογική ανάγκη σαν όλες τις άλλες είναι και τυχαίνει να είναι η πιο ευχάριστη.
Κρίμα να το στερείται κάποιος.
07-11-2013, 18:01 #21
θα συμφωνησω με την λενα.
εχεις πει σε τοσα σημεια ποσο σε ενοχλει η ταμπελοποιηση,αλλα δειχνεις να προσπαθεις να εξορθολογησεις καταστασεις που θα επρεπε να τις αφουγκραστεις με την ψυχη σου και το συναισθημα σου και oxi να τις ταμπελοποιησεις πρωτη,εσυ!
ψαχνεις ορισμους, διαγνωσεις, ερμηνειες, για κατι που δεν ξερεις καν τι ειναι και αν ειναι...
αστα ολα αυτα και ειδικα το ψαξιμο στο ιντερνετ για διαγνωσεις.
αφουγκρασου τον εαυτο σου οσο πιο χαλαρα μπορεις και ακολουθα τις επιθυμιες σου. αν δεν υπαρχουν, ποιο το προβλημα??? το προβλημα ειναι να υπαρχουν επιθυμιες που μενουν ανικανοποιητες Η ΘΑΜΜΕΝΕΣ.Last edited by Remedy; 07-11-2013 at 20:36.
07-11-2013, 21:48 #22
Κι εγω εδω θα συμφωνήσω! Δεν το έχεις δοκιμάσει οπότε και γιάυτο δε σου λείπει. Δεν θα μπορέσουμε εμεις να σου πουμε τι σου συμβαίνει εδω.Αφού τα υπεραναλύεις κ τα εχεις σκεφτει σχεδόν ολα οσα σου πουμε.Δωσε χρόνο στον εαυτό σου και θα καταλάβεις τι σου αρέσει,αν μπορείς να ερωτευτείς μόνο κάποιο φύλο.Δοκίμασε οταν αυνανίζεσαι να σκεφτείς ένα ωραίο άντρα και την επόμενη φορά μια γυναίκα που σου αρέσει.Δοκίμασε στην φαντασία σου να ολοκληρώσεις όπως ακριβως εσυ επιθυμείς. Επίσης λες οτι δεν σου αρεσουν οι ταμπέλες αλλά εσυ ήδη έχεις βάλει τον εαυτό σου.Και λεσβία να είσαι δεν είναι κάτι το τρομερό. αποψή μου ειναι,να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις περισσότερο το μέσα σου.Γιατί φοβάσαι να κάνεις σχέση?Γιατί δεν αφήνεις ελευθερο τον εαυτό σου να δοκιμάσει τον έρωτα,το φιλί,την αγάπη ,τη χαρα? Μη καταπιέζεσαι.Βρες τι ειναι αυτά που σου φταίνε και ξεκίνα απο κει!
07-11-2013, 22:37 #23
Χαχάχα ειρωνεύεσαι; Δεν ειμαι σφαιροβόλος πάντως :Ρ
Γενικά με την οικογένειά μου τα πάω πολύ καλά..Ειμαι αρκετά περίφανη για τους γονείς μου. Ο πατέρας μου ειναι πολύ καλός και υπομονετικός άνθρωπος. Νομιζω οτι ειχα από τις ωραιότερες παιδικές ηλικιες.Πηγαίναμε εκδρομές, πεζοποριες. Τρέχαμε με αθλητισμούς, μουσικές. Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου ειναι το πρότυπο άνδρα.Αλλά πρότυπο του πατέρα είναι. Με τον μπαμπά μοιάζω πιο πολύ στον χαρακτήρα.Η τουλάχιστον η μαμά έτσι ελεγε. Με την μαμά ειχα περισσότερες εντάσεις γιατι δεν ήμουν η απόλυτα θηλυκή κόρη που επιθυμούσε. Η χαρακτηριστική φράση "ολα τα κοριτάκια αναδεικνύονται, και το δικό μου ειναι όμορφο και δεν αναδεικνύεται" .Αυτό το "όλα τα κοριτσάκια" έπαιζε πολύ. Μαλώναμε για τα ρούχα κτλ.. Πλέον έχει αποδεχτει το στυλ μου ..Απλά δεν φοράω τακούνια δεν βάφω τα νύχια και δεν βάφομαι έντονα και γενικά το στυλ μου ειναι αρκετά μινιμαλιστικό.Εγώ μια χαρα θηλυκή με βρίσκω.Δηλαδή γιατί πρέπει να υιοθετήσουμε τα πάντα από την μόδα; Τώρα αυτό που την απασχολεί ειναι οτι δεν έχω αγόρι (μπορει και αυτή να μου έχει μεταδώσει το άγχος του γιατί δεν έχω και τι ειμαι τελικά) Αλλιώς εμένα δεν νομίζω οτι με απασχολεί.Θεωρώ οτι μπορώ να ειμαι ευτυχισμένη και χωρίς αγόρι.Ενω πιστεύω οτι τα πάω καλά με τα παιδιά, δεν θα μπορούσα να με φανταστώ να έχω οικογένεια. Νομίζω οτι ειμαι ακόμα πολυ παιδί.Και έτσι αισθάνομαι.Πιο παλιά σκεφτόμουν οτι έχω το σύνδρομο του πητερ παν :Ρ
Τωρα απο που προήλθε ολη αυτη η ψυχρότητα δεν ξέρω. Μπορει και να ειμαι έτσι. Οταν ημουν καμιά φορά σκουπιζόμουν και απο τα φιλιά της μάνας μου :Ρ και στους ξένους δεν ημουν και το πιο κοινωνικό μωρό. Ο μπαμπας δεν το έχει και πολύ με την τρυφερότητα, αλλά δεν με ενοχλεί.
Τεσπα παιδιά , ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε το κατεβατό που έγραψα...Νομίζω οτι κατέληξα στο ότι πρέπει να κουλάρω...Και οι απαντήσεις δεν θα έρθουν μέσα από τον υπολογιστη και τα φόρουμ, αλλά μέσα από την ζωή..Θα προσπαθήσω να μην σκέφτομαι πολύ.Πράγμα αρκετά δύσκολο για μένα.
Αχ την κοπέλα όμως την σκέφτομαι ακόμα( απορώ τι της βρίσκω βέβαια :Ρ) ..Νομίζω θέλω πολύ να την δω και βρίσκεται σε άλλη πόλη.Το σκ που έρχεται στην πόλη μου ειπαμε να μην βρεθούμε καλύτερα γιατί είπαμε οτι θα μείνουμε φίλες, αλλά αυτή δεν μπορει να με βλέπει φιλικά μέχρι να περάσει κάποιο διάστημα. Τώρα το αυθόρμητό μου συναίσθημα ειναι να της πω οτι θέλω να την δω γιατί η αλήθεια ειναι οτι μου έχει λείψει πολύ.Και το ισοζυγιο σε αυτό που μου βγαίνει ειναι: Μήπως ειμαι πολύ απελπισμένη για αγάπη; Γιατι την τυραννάω έτσι την κοπέλα όταν δεν ειμαι ξεκάθαρη με τον εαυτό μου; Πως θα γίνει πρώτη μου σχέση να ειναι ομόφυλη ενώ δεν ειμαι σίγουρη για την σεξουλικότητά μου.Και αν γίνω λεσβία χωρίς να ειμαι; (μόνο που το γράφω μου φαίνεται εξωπραγματικό και με τρομάζει) Μηπώς μου αρέσει να ασχολούνται μαζί μου για να επιβεβαιώνομαι; Καλύτερα να μην την γνώριζα τελικά.
Αλήθεια πως μπορεις να εισαι σίγουρος οτι μια σκέψη σου ειναι αυθόρμητη και πηγαία ; Και πως είναι κανείς σίγουρος οτι μια σκέψη την ερμηνεύει σωστά; Πχ σου λείπει ένας άνθρωπος πολύ .Αυτο ειναι το συναίσθημα.Η αιτία όμως ποια ειναι; Πως μπορει να ειναι κανείς σιγουρος οτι βρίσκει την σωστή αιτια; Εγώ π.χ δεν ξέρω γιατί μου λείπει.
Παλι πολλά έγραψα. Σορρυ
07-11-2013, 22:55 #24
Όχι, δεν ειρωνεύομαι, ειλικρινά δεν το είχα ακούσει ποτέ! έχω ακούσει για κουρέματα μαλλιών, για περίεργες κοτσίδες και διχρωμίες, για σκουλαρίκι στο ένα αυτί, κλπ αλλά για στίβο ότι μπορεί να θεωρηθεί μια γυναίκα λεσβία, αυτό δεν το είχα ακούσει !
Να προσθέσω στα ερωτηματα σου, μήπως ο συναισθηματισμός σου σε αυτή την ηλικία υπερχειλίζει και ψάχνεις μια διέξοδο? που μπορεί να πάρει τη νόρμα μια συγκεκριμένης σεξουαλικής κατεύθυνσης?
Είχα διαβάσει κάποτε ένα μυθιστόρημα σε ένα σχολείο θηλέων, όπου μια μαθήτρια στην εφηβεία είχε ερωτευθεί και καλά μια συμμαθητρια της, τής είχε στείλει ερωτικά γράμματα με στυλ ποιητικού οίστρου, τα οποία βρήκε η διευθύντρια και απέβαλε τη μαθήτρια. Υπήρχε λοιπόν μια καθηγήτρια νεοελληνικών εκεί, η οποία είχε κάνει μια εκπαίδευση σε θέματα ψυχολογίας και είχε κάνει μια πολύ ωραία ερμηνεία για τον εφηβικό συναισθηματισμό και τους πλατωνικούς έρωτες.
Θα προσπαθήσω να ψάξω στη βιβλιοθήκη μου μπας και το βρω...
07-11-2013, 23:57 #25
γραφε οσο θες οπιος βαριετε δε διαβαζει απλα το θεμα ειναι οτι τα περιγραφεις ολα τελεια κατι που δε δικαιολογει τη κατασταση που εισαι σημερα αν δεν εχει συμβει κατι με το πατερα σου θα εχει συμβει κατι αλλο με καπιο αλλο προσοπο η τελοσπαντον καταλαβε οτι ολα αυτα δε μπορουν να προηλθαν ουρανοκατεβατα η με την επιφυτιση του αγιου πνευματος αλλα απο καπια ψυχικα βιοματα.εκτος αν υπαρχει κατι που το ξεχασες γιατι μπορει να συμβενει κ αυτο ξερεις μπορει να σου εχει μεινει ενα συναισθημα απο μια κατασταση χωρις να θυμασαι ακριβως τι ειχε συμβει... μου εχει τυχει κ εμενα.
08-11-2013, 08:43 #26
αυτο που καταλαβα γι'αλλη μια φορα ειναι πως οταν σου ρχεται μια απαντηση πισω απο μια οθονη ειναι παραπλανητικη,πιστευεις πως εχει πιασει το νοημα ο αλλος,αλλα τελικα απο κατι λεπτομερειες αντιλαμβανεσαι πως δε καταλαβαινει καν τι αισθανεσαι και πως το αισθανεσαι.. θα μιλησω για μενα,γιατι την "καποια" δε τη ξερω..καποιος ειπε παραπανω πως η γενια μας φοβαται το σεξ,καποιος αλλος ειπε πως γινεται να μη σάρεσει αμα δεν το εχεις δοκιμασει και παει λεγοντας,σαν να προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας πως δεν υπαρχει περιπτωση ενας ανθρωπος να μην ενδιαφερεται για το σεξ! "μα δε γινεται! θα χεις θεματα απ'τη παιδικη σου ηλικια,,θα ναι επειδη δεν το δοκιμασες!" Και το δοκιμασα,και αγαπησα και ερωτευτηκα εκεινον με τον οποιο το μοιραστηκα,και χωρισαμε μαλιστα επειδη πιστευε οτι τον δουλευα,οτι επαιζα μαζι του,τον σιχαινομουνα και παει λεγοντας επειδη ενιωθα αποστροφη για το σεξ..κι εγω εννοειται δεν μπορεσα να στερησω σε ενα νεο παιδι κατι που ειναι ζωτικης σημασιας για κεινο. Απο κει και περα παιδια..πολλη μανουρα για το τιποτα..πραγματικα..ο καθενας ειναι οπως νιωθει..αυριο μπορει να ειναι διαφορετικα..μπορει και οχι..ποιο το νοημα; @καποια με το να συναψεις μια ομοφυλικη σχεση δε σε κανει ομοφυλοφιλη..εσυ δεν ελεγες πως δε σ'αρεσουν οι ταμπελες; γιατι τις βαζεις; το ερωτημα ειναι αν θες να συναψεις μια τετοια σχεση,και αν θες να κανεις ομοφυλικο ερωτα..να κανεις αυτο με το οποιο νιωθεις ανετα! Απο κει και περα οι ταμπελες ειναι για τη κοινωνια..εσενα δε σε αφορουν,επιλογη σου ειναι να ζεις κατω απο την εκαστοτε ταμπελα η οχι..
08-11-2013, 15:59 #27
αυτο που καταλαβα γι'αλλη μια φορα ειναι πως οταν σου ρχεται μια απαντηση πισω απο μια οθονη ειναι παραπλανητικη,πιστευεις πως εχει πιασει το νοημα ο αλλο
09-11-2013, 18:30 #28
Πάνε σε κανέναν αγώνα μπάσκετ γυναικών να δεις :Ρ (από μια φίλη μου που ασχολείται με το μπάσκετ ξέρω.Και κοπέλες από τον στίβο ξέρω)...Δεν λέω οτι όσες κάνουν αθλήματα ειναι απαραίτητα λεσβίες, αλλά ειναι ένα σύνηθες χαρακτηριστικό τους.
Πάντως αυτη την ερωτομανία ισως και να την έχω.Και όντως μπορει να μην έχει διέξοδο...καμιά φορά αισθάνομαι ερωτευμένη με τον ουρανό την θάλασσα τον ήλιο τον αέρα, τραγουδάω και ακούω τραγούδια και μπορει να αισθάνομαι ερωτευμένη, χωρις να υπάρχει προσωπο :Ρ Μια μέρα είχε έναν τόσο ομορφο ουρανό και όμορφη μέρα , που ήθελα να μοιραστώ αυτον τον "έρωτα" (πλατωνικό) που μου δημιούργησε η μέρα με κάποιοιν.. Ετσι αυτός ο κάποιος έγινε η κολλητή μου...και της έστειλα ένα ερωτικό στιχάκι. :Ρ
09-11-2013, 19:27 #29
Ναι θυμήθηκα κάτι που μπορει να έχει σχέση πάντως.. Γενικά στην οικογένεια η θεία μου ήταν πάρα πολυ΄καλή μαθήτρια μέχρι που ερωτευτηκε και τελικά δεν πέρασε πουθενά σε καμία σχολή....Και συνέχεια μου έλεγαν επειδή ήμουν και εγώ καλή μαθήτρια "Αχ μην πάθεις και εσύ σαν την .... και ερωτευτεις και τα φορτώσεις όλα στον κόκκορά" Αυτο το άκουγα από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού.Γενικά η συγκεκριμένη ειχε προβληματικές σχέσεις που συνήθως τις συζητούσε με την μάνα μου...Οπότε μέσα στο μυαλό μου είχα "σχέσεις αφού περάσω στο πανεπιστήμιο" Και σε εκείνο το πάρτυ όταν απλά ένα παιδί με φίλησε στο μάγουλο/λαιμό και εγώ ταράχτηκα, όταν η φίλη μου με ρωτούσε γτ ειμαι έτσι...Της απαντούσα αυτό ....οπότε μπορει να ήμουν αρκετά απόμακρη γι αυτο το λόγο...
Από την άλλη ένα παιδι που έιχε ενδιαφερθει για μένα μετά το "πολυπόθητο πανεπιστήμιο" (μια φορά με ειδε να χορεύω και κατευθειαν του "άρεσα"- σιγα ρε φίλε που με ερωτευτηκες επειδή με ειδες μια φορά) Τεσπα αν και δεν ήθελα και πολύ αισθανομουν βγήκα μαζί του πέρασα καλά δεν λέω- αν και κάποια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του με ξενέρωναν.Απο εμφάνιση ηταν αρκετά ωραίος..Χορευτής κιόλας.Χορεύαμε μαζί σαλσα, μπατσάτα. " Τι καλύτερο από το να χορεύει ο φίλος σου-" (οταν χορεύαμε μου άρεσε πιο πολύ)
...Αλλά μου τά χε πριξει για να κάνουμε σχέση..Και εγω του έλεγα οτι δεν μπορω να κάνω σχέση αν δεν σε ξέρω..Του είπα να βγαίνουμε και μπορει να καταλήξουμε σε σχέση ή φίλοι...Ε και μάλλον δεν του άρεσε αυτό...Συγνώμη φίλε μου αλλά αν πραγματικά σε ενδιαφέρει ο άλλος, θα πρέπει να σε ενδιαφέρει και ως φίλος , σαν άτομο, σαν ψυχοσύνθεση...Τι σημαίνει σχέση; Και πως κάνεις σχέση χωρις να ξέρεις τον άλλον; Η ερωτική σχέση έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου πρέπει να ειναι συνέχεια της φιλιάς ή έστω μια συχνής συναναστροφής.... Συγνώμη δεν ηταν μαλάκας; Αλλά εντάξει δεν στεναχωρήθηκα...Μην σου πω οσο καιρό με έπριζε το είχα και σαν "βάρος" οπότε όταν σταμάτησε να μου μιλάει ξαλαφρωσα :Ρ Αλλά εγώ νομίζω οτι και παρέα να κάναμε φιλικά
Ενω με την κοπελιά ήρθε σαν μια φυσική συνέχεια...Μια οικειότητα και ένας αλληλοθαυμασμός..Συζητήσει ς, διαφωνιες, συμφωνίες, μαλακίες και πολύ γέλιο, όμορφες ρομαντικές βόλτες...
Τελος πάντως όμως και με αυτη στο φιλικό θα το κρατήσουμε, απλά τελικά ισως και να ημουν έστω και λίγο ερωτευμένη με αυτην , τώρα που το σκέφτομαι..Ο χρόνος θα δειξει
Αντίο λέω να μην ξαναμπώ στο site να χαλαρώσω και να ψάξω για απαντήσεις στον έξω κόσμο.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας όλους :)
09-11-2013, 21:35 #30
οπος θες.. :p κ γω λεω να φυγω για να παιξω στη νεα ταινια το θριλερ στο φορουμ ο ειδικος επιστημονας κ το μυστηριο με της αινιγματικες συμβουλες
χαχαχαχαχαχαχαχαχ πλακα κανω.. εδω θα ειμαι...