Results 256 to 270 of 328
-
08-01-2008, 19:05 #256
Originally posted by interappted
ασχετο αλλα εγω τον παλιο μου θεραπευτη τον εχω γραμμενο!οχι οτι δεν τον πας αλλα εγω εφυγα οποτε γεια σας..στην πρωτη που πηγα που με παρατησε αυτη δεν με ενοιαξε γιαι δεν εμεινα στιγμη χωρις θεραπευτη
φυγε εσυ ελα εσυ ενα πραγμα
τωρα ομως σε αυτον που ειμαι τι να πω?????????δεν τολμαω να σκεφτω...ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΛΕΩ
Την επόμενη φορά που θα μου την πει για κανά γκόμενο θα της πω:Δεν τα φτιάχνεις εσύ μαζί του να σου πω μετά αν πρέπει να έχεις borderline για να τον απορρίψεις.....
- 09-01-2008, 00:31 #257
Τοσο ομορφες κουβεντες... απο ολους σας.
Αγγιγμα ψυχης, σας ευχαριστω!
Δεν εχω διαβασει πολυ Καζαντζακη αν και ο θελω... Συμφωνω πολυ με την θεση του, να κοιταμε την αβυσσο καταματα.. και να συνεχιζουμε, να ζουμε...
Αυτο που λες Ιντερ για τη φυση με εκφραζει τοσο!
Το καλοκαιρι που ειμαι κοντα στις χαλκιδικιωτικες θαλασσες αλλαζει το ειναι μου.. Ανασαινει ολοκληρο.
Η φυση ειναι ηλιαχτιδα για την καρδια.... Μου θυμισες σκεψεις παλιες κι αγαπημενες... Να σαι καλα!
Πολλα πολλα φιλια σε ολους.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-01-2008, 00:43 #258
Κασσι
ολα αυτα τα συναισθηματα και τις σκεψεις που κανεις για την τωρινη σου, τα συζητας ανοιχτα μαζι της?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
09-01-2008, 12:53 #259
Originally posted by weird
Τοσο ομορφες κουβεντες... απο ολους σας.
Αγγιγμα ψυχης, σας ευχαριστω!
Δεν εχω διαβασει πολυ Καζαντζακη αν και ο θελω... Συμφωνω πολυ με την θεση του, να κοιταμε την αβυσσο καταματα.. και να συνεχιζουμε, να ζουμε...
Αυτο που λες Ιντερ για τη φυση με εκφραζει τοσο!
Το καλοκαιρι που ειμαι κοντα στις χαλκιδικιωτικες θαλασσες αλλαζει το ειναι μου.. Ανασαινει ολοκληρο.
Η φυση ειναι ηλιαχτιδα για την καρδια.... Μου θυμισες σκεψεις παλιες κι αγαπημενες... Να σαι καλα!
Πολλα πολλα φιλια σε ολους.
καποια ζωα τρεχουν γρηγορα καποια αλλα οχι καποια ζωα ειναι θυματα καποιοι θυτες κι ομως αυτο ειναι φυση
ακομα κ τα ζωα θυματα μεχρι την τελευταια στιγμη εχουν το ενστικτο της επιβιωσης.Το χαρακτηριστικο του ανθρωπου ειναι οπως αλλα τρεχουν,πεταν κτλ αυτο εχει τη συναισθηση
δεν τρεχει οσο ενα τσιταχ δεν εχει την δυναμη του λιονταριου αλλα εχει την συναισθηση που τον διαφοροποιει
κ θα παω λιγο πιο μακρυα
οι αρκουδες τοσο δυνατα ζωα δεν αντεχουν τον χειμωνα κ ενστικτοδως πεφτουν σε χειμερια ναρκη για να επιβιωσουν
κι οταν βλεπεις τοσο καλους μηχανισμους στη φυση δεν πρεπει να αμφιβαλλει κανεις για τους δικους του μηχανισμους
δεν ειναι δικο του επιτευγμα ειναι κοινο χαρκτηριστικο σε ολα τα οντα προσπαθησα να βαλω ενα video κι ευχομαι να βγει
εκει ολοι θα σουμε οτι σεν απεχουμε απο τα ενστικτα μονο οταν απαρνιομαστε την φυση μας
http://www.youtube.com/watch?v=GK0R3lT6tzs θα παρακαλουσα να το δειτε σε ful screenwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
09-01-2008, 18:08 #260
Originally posted by weird
Κασσι
ολα αυτα τα συναισθηματα και τις σκεψεις που κανεις για την τωρινη σου, τα συζητας ανοιχτα μαζι της?
09-01-2008, 21:31 #261
ναι καμια φορα ακομα κ σαν ερασιτεχνης της ζωης μπορεις να πετυχεις πολλαOriginally posted by interappted
κ τι θα κανω με αυτο το \"φαινομενο \"της ζωης?
αυτο ειναι στο χερι του καθενα αν τη στειχιωσει κ απλα επιβιωνει η αν μετα απο εναν μεγαλο συναισθηματικο κυκλο κανει κ τον κυκλο της ζωης
μας αρεσει η οχι η ζωη-η φυση δεν σταματαει συνεχιζεται κ μεις ως μερη της αυτο ωφειλουμε να κανουμε
κι εγω οπως θα διαβασες πολυ συχνα το μονο που εμπιστευομαι ειναι η ιδια η φυση
το ενστικτο της μανας κ το ενστικτο της επιβιωσης
η σκεψη καμια φορα μπορει να αντιφασκει αλλα το ενστικτο ειναι εμφυτο
δεν ξερω γιατι εχω βοηθηθει τοσο σκεπτομενη τη φυση
αλλα σκεφτομαι πως ολα τα οντα ακομα κ το πιο \"κακο\"οδηγουμενα απο το ενστικτο της μητροτητας καταφερνουν να μεγαλωσουν τα μικρα τους προστατευοντας τα
απο τους κινδυνους
κ στις πιο αντιξοες συνθηκες το ενστικτο της επιβιωσης τα κανει ανθεκτικα κ παντα η φυση βρισκει τον τροπο της να συνεχισει ....ολα ειναι ενας κυκλος μια αλυσιδα κ η
προσπαθεια μου να νιωσω οτι κ εγω οπως ολοι ειμαστε μεσα σε αυτον τον κυκλο σε αυτη την αλυσιδα μπορω κ εντασσομαι κ συνεχιζω
οποτε σπαω πολυ συχνα (ισως κ αυτο απο ενστικτο)κοιταω τον ουρανο
σκεφτομαι τι ειμαστε απο κει πανω,,κατοικοι του πλανητη γη
ειναι το πιο δυνατο ζωο του πλανητη
κι οταν βλεπεις τοσο καλους μηχανισμους στη φυση δεν πρεπει να αμφιβαλλει κανεις για τους δικους του μηχανισμους
Κρύβεις αλλά και πλέον φανερώνεις απίστευτη δύναμη κορίτσι μου!
Σήμερα γύρισα σπίτι καταβεβλημένη από μία ακόμα...κηδεία. Μέσα σε 14,5 μήνες χρειάστηκε να πάω σε 5 εκ των οποίων οι 3 συγγενείς α και β βαθμού.
Δεν έχω να πω τίποτα γι\' αυτό αλλά και μπροστά σε αυτά που έγραψες Ίντερ μου. Είναι όλα πέρα για πέρα αληθινά! Ήθελα να τα συγκεντρώσω όλα για να φαίνονται ακόμα πιο
δυνατά. Μπράβο κορίτσι μου!-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
10-01-2008, 01:34 #262
σε ευχαριστω μιας κ δυναμωνουν κι εμενα
το μονο που βλεπω στην tv ειναι τα ντοκυμαντερ του σκαι
εκει βλεπω τα κοινα μας κ αυτο με βοηθαει παρα πολυ
σημερα ειδα χιμπατζηδες να σκοτωνουν χιμπατζηδες οπως καποιες ανθρωπινες σπεκιρες
ειδα να αλληλοσκοτωνονται για τα εδαφη..
ειδα να τρων μωρα ανθρωπων αυτων που ζουν στη φυση
κ πειστηκα ακομα περισσοτερο εκει πιο κοντα στη φυση ο θανατος του κοριτσιου απο ενα χιμπατζη που οι χωρικοι καταπατησαν το δασος που ζουσε φανηκε πιο \"φυσικος\" απο τον θανατο ενος ηρωινομανη..γιατι πισω απο την ηρωινη πχ κρυβεται οχι ενας αλλα εκατομυρια δολοφονοι ανθρωποι
ειδα ατομα να πεινανε να διψανε
ανθρωποι κι αυτοι
κ λεω οτι ο καθε θανατος γινεται τεραστιος οταν τον απομονωνεις
ενω οταν ακους πχ 10εκατομ παιδια πεθαινουν το χρονο απο την πεινα
εκει ο μαζικος θανατος γινεται απλα ενα τραγικο νουμερο
χωρις να σκεφτεσαι ενα ενα τα παιδακια τους γονεις τους
λες 10 εκ.
κ μεις τοσο εγωιστικα σκαλωνουμε στον εναν του δικου μας
κ τα συναισθηματα μας γινονται τα τραγικοτατα του πλανητη
που κανεις δε μας καταλαβαινει γιατι ο θανατος εδω ειναι ξενος
τρελλαινομουνα (κ ακομα )της εκταφης
3 χρονια σου λεει κ φυσικα κλαιγομαστε
γιατι για τους εαυτους μας ειμαστε το κεντρο της γης
γιατι περυσι στην Παλαιστινη οι ταφοι ηταν ομαδικοι καμια πολυτελεια στην υστατη κατοικια
ετσι λοιπον αυτες τις μερες που γεμιζω το μυαλο μου με τετοιες σκεψεις σκεφτομαι ποσο εγωιστικο ειναι οταν σε καταπινει το πενθος
την ιδια μερα κ ωρα κ καποιοι αλλοι κλαινε
αλλα δεν μας νοιαζει
την ιδια μερα κ ωρα
κ καποιοι αλλοι κλαινε αλλα..δεν ηταν τοσο δεμενοι οσο εμεις αλλα ...αλλα ...
αλλα...
πως ξαφνικα μεταλασσεται το ολο συναισθημα αν κοιταξεις κ πιο περα?αν περα απο τον εαυτο σου δεις κ του αλλουνου τον πονο
ειναι ιδιος
κι ο καθε ενας μας προσπαθει να βρει ενα τροπο να πιαστει να συνεχισει να επιβιωνει
ο δικος μου φαινεται οτι ειναι αυτος
το να πω οτι ανηκω σε μια φυση με γεννηση κ θανατο κ το χαρακτηριστικο του ειδους μου ειναι να μελεταει τα αλλα ειδη για να μαθει στην τελικη τον εαυτο τουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
10-01-2008, 01:37 #263
δειτε λιγο κ το video κ θα δειτε οτι δεν εχω αδικο ουτε τζατζεψα τοσο
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
15-01-2008, 20:16 #264
Εχω αρκετο καιρο να μπώ Ιντερ μου..
Πιστεψε, βλεπω μεγαλη εξελιξη!!! Αναρωτιεμαι, αυτη ειναι η κοπελα που ανοιξε αυτο το ποστ?
Εχεις αρχισει να κανεις τον προσωπικο σου πονο, σοφια εσωτερικη, δημιουργια, με το να γραφεις εδω τις σκεψεις σου, φιλοσοφια... Διακρινω την χαραμαδα το φως, ενα μικρο τιποτα, μια σχισμη αναιπαισθητη αλλα και παλι τα παντα!! Ενα λαμπυρισμα στην αβυσσο, που ομως αν δεις απο ψηλα, θα διακρινεις χιλιαδες, εκατομμυρια τετοια λαμπυρισματα, οσα και οι ψυχες των ανθρωπων που χαραζουν τον δρομο τους μεσα στα σκοταδια της υπαρξης...
Με γεμιζει χαρα η δυναμη σου, το οτι υπαρχεις και παλευεις... Σ Ευχαριστω!!!Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
15-01-2008, 20:20 #265
Διαβαζω τις σκεψεις και σκεφτομαι:
Θεε μου... τι αναγκαστηκα να κανω στην ηλικια των 13-14?
Οταν αλλα παιδια γελουσαν.. ανεμελα, εγω αναμετριομουν με τα σκληρα δεδομενα της ζωης και του θανατου, παλευα με μια σκοτεινη θλιψη κι εγραφα:
\"Η εφηβεια ειναι η πιο δυσκολη περιοδεος στη ζωη του ανθρωπου. Ειναι η στιγμη που ξυπνοουν μεσα του τα μεγαλα ερωτηματα, που καταλαβαινει ποιες ειναι οι μεγαλες ερωτησεις, εχει την ωριμοτητα πια να αναρωτηθει. Δεν εχει ομως την εμπειρια και την σοφια που χρειαζεται για να δωσει τις απαντησεις.. Ειναι παγιδευμενος στα ερωτηματα του.. πνιγμενος στα γιατι.\"
\"Η εφηβεια σε φερνει σε επαφη με τα γιατι. Αλλα δεν εχει τελος, οπως πολλοι πιστευουν. Εχει μονο αρχη που ειναι πιο αισθητη λογω της προηγουμενης παιδικης ηλικιας.\"
Ανατριχιασα που τα θυμηθηκα. Διαβαζοντας σε...
Φιλακια πολλα και στο παιδιΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
16-01-2008, 02:44 #266
αν σε εκανε εστω κ κατι να νιωσεις καλα τοτε ειναι χαρα μου
!εχει 2 χρονια τωρα κ πιστεψε με δεν εχει αλλαξει κατι στο συναισθημα μου
κατα καιρους σα ρομποτ προσπαθουσα να κανω οτι καναν αλλοι κ βοηθηθηκαν πχ βολτες , ταξιδια αλλα τιποτα!κενο!πριν 2-3 βδομαδες πηγα στον παιδοψυχιατρο του γιου μου του ειπα οτι μου τον ζηταει κ μου ειπε να προσπαθησω να δοσω στο μικρο οσο το δυνατον λιγοτερες διασιασης στο προβλημα του θανατου του πατερα του
εκεινη την στιγμη μου ηρθε να του πω \"τι λες ανθρωπε μου???\"ομως κρατηθηκα κ σιγα-σιγα ειπα οτι αν ειναι να κανει καλο στο γιο μου τοτε την επομενη φορα που θα μου πει οτι τοθ λειπει ο πατερας του θα του πω\"το ξερω κ σε νιωθω\"κ τπτ αλλο οπως με συμβουλεψε ο γιατρος του χωρις να αρχιζω να κλαιγομαι κι εγω μαζι του
το κανα!δυσκολο μεν ..το πρωτο βραδυ περιμενα να κοιμηθει για να ξεσπασω
το δευτερο αρχισα να συμπαθω την ιδεα της μη δραματοποιησης
μου λειπει ο αντρας μου, ποναω ναι, εχω ενα κενο τεραστιο στην ψυχη μου αλλα...πρεπει να βρω πια τις αμυνες μου!κ τις βρηκα κι αρχισα να σκεφτομαι ολα αυτα!το καθετι μπροστα μου το αναλυω με το μυαλο μου με τη φυση σα δεδομενο
το οτι ψιχαλιζει κ η ψιχαλα μπορει να σταματησει η να γινει δυνατη βροχη..
κι ετσι βγηκα μονη μου στο μονοπατι που βοηθαει εμενα
!!κι οσο περισσοτερο τα σκεφτομαι τοσο περισσοτερο βοηθιεμαι να θελω να ζησω εστω κ με τοσο πονο κ να βοηθησω κ το πιτσιρικι να κανει τον κυκλο της ζωης του οσο το λιγοτερο σημαδεμενος γινεται να ειναι απο το θανατο του πατερα τουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
16-01-2008, 02:49 #267
πχ σημερα πηρε μια φωτογραφια του αντρα μου κ ειπε τι γραφει πισω?η φωτογραφια δεν γραφει τπτ κ απαντησε μονος του \'πεθαμενος μπαμπας\'
κοπηκα ανατριχιασα συναισθηματικα ηταν το ιδιο οπως τις αλλες φορες αλλα η αντιδραση διαφορετικη
του ειπα δωσε του ενα φιλακι κ ασ την στη θεση της
μετα του ειπα να παμε να δουμε μαζι τηλεοραση..
συντομα το ειχε ξεχασει
εγω οχι αλλα ειδα οτι η αντιδραση μου ηταν για πρωτη φορα υγιειηςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-01-2008, 17:39 #268
Σημερα αν ζουσε θα γιορταζε......
τωρα...
γιορταζει ο γιος μου μιας κ λογω καυγαδων για το ονομα τον βαφτισα μετα το θανατο του αντρα μου δινοντας του το ονομα του
τωρα μου φαινεται μακαβριο που του δωσα το ονομα του
τη γιορτη του την επισκιαζει η γιορτη αυτου που μας λειπει
δεν μπορεσα να πω καν Χρονια Πολλα στο γιο μου
δεν θελω να με βλεπει σε αυτη την κατασταση
εχω κλειστει στο δωματειο μου..κ παιρνω τον μονοδρομο της φυσης
εχω κουραστει να στεκομαι
ισως ειναι καιρος γοα μια συντομη\"χειμερινη ναρκη\"κ θα περιμενω την ιδια τη φυση να με ξυπνησει οταν \"βγει\"ολοκληρωθει το επετειακο του πενθουςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
18-01-2008, 19:16 #269
Χρονια πολλα στον γιο σου! Ειναι τυχερος που εχει μια μανουλα που προσπαθει τοσο πολυ...
Θα ειναι δυσκολο να πρεπει να αντεχεις να βλεπεις τον πατερα μεσα στον γιο, και τον γιο μεσα στον πατερα..
Ενα δυσκολο \"Αναμεσα\".
Κουραγιο Ιντερ μου.
Χαρηκα για το διαφορετικο της υγειους σου αντιδρασης οπως την λες..Προοδος. Αργη και σταθερη. Ετσι οπως σκαει η μυτουλα του σπορου μεσα απο το χωμα.. Αργα αλλα δυναμικα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-01-2008, 14:23 #270
ετσι ειναι weird ειναι κ ιδιοι
κοιταω τα ματια γιου μου κ ειναι τα ιδια λιγο πιο σκουρα απο τα γαλανα του αντρα μου
το βλεμμα του ιδιο το σουλουπι του οι κινησεις του
καμια φορα αυτο μου δινει χαρα γιατι βλεπω ενα ζωντανο κομματι του κ το πιανω κ ειναι σαν να αγκαλιαζω ενα κομματι του
κι αλλες φορες με τρελλαινει τον βλεπω κ μου λειπει πιο πολυ
κ δεν φταιει φυσικα το μωρο αλλα εκεινες τις στιγμες αποφευγω να ειμαι διπλα του μηπως κ σπασω
σε ευχαριστω για το κουραγιο!well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....