περι πενθους δυσκολες ερωτησεις...... - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 22 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 328
    Senior Member
    Originally posted by weird
    Κασσι
    οριακη δεν ειμαι συμφωνα με την ψυχολογο μου. Ωστοσο το να φτανω τον καθε αλλον που μου ειναι σημαντικος στα ορια του, μου ειναι κατι πολυ γνωριμο! Ολοι εχουν να το λενε αυτο για μενα...
    Το ιδιο εκανα και με την ψυχολογο μου, την εφτασα στα ορια και την ιδια στιγμη ετρεμα μην τα παρατησει... Να σου πω την αληθεια λιγο ελειψε, θα πρεπει να διεκρινε τον πονο και τις ικεσιες μου πισω απο την μασκα της σκληροτητας και του θυμου, ή του κακομαθημενου παιδιου.
    Θα ηταν για μενα τρομερα επωδυνο να με αφησει. Διαβασα ενα βιβλιο την περιοδο εκεινη που λεγεται \"O μυθος της ψυχικης νοσου\" και ελεγε σε ενα περιστατικο που περιεγραφε, περιπου το εξης θεραπευτης, δεν θα πρεπει τοτε να λυγισει, να φανει αναποτελεσματικος ή να παραιτηθει απο την θεραπεια. \"Αναφεροταν σε περιπτωσεις ατομων που εχουν μια παρομοια συμπεριφορα των ακρων.
    Το εδωσα και στη θεραπευτρια μου και της ειχα υπογραμμισει το σημειο αυτο που ελεγε οτι θα πρεπει να μην λυγισει... χεχε .. μπορω να πω μας βοηθησε αρκετα.
    Θελω να σου πω, λυπαμαι πολυ που πληγωθηκες ετσι απο εναν αναποτελεσματικο θεραπευτη. Ενας απο τους κυριοτερους φοβους μου ηταν να μην μπορεσει να με χειριστει, να της καθησω πολυ βαρια στο στομαχι. Ειναι λογικος ο φοβος αυτος... Παρα τα μεγεθη της εξιδανικευσης, στο βαθος πρεπει να θυμομαστε οτι κι αυτοι ανθρωποι ειναι και μπορουν και κανουν λαθη, και εχουν επιπεδο ικανοτητας.
    Μου αρέσουν τα λόγια σου weird.Θέλεις να πεις πως παρ\'ότι εσύ δεν έπασχες από φόβο εγκατάλειψης αντιδρούσες στην θεραπεία αλλά ήθελες ταυτόχρονα βοήθεια και φοβόσουν πως θα σε εγκαταλείψουν....Ναι με πείραξε η αποχώρηση από τον παλιό μου θεραπευτή.......Την βίωσα ως εγκατάλειψη και προδοσία.....κι ας ήμουν αυτή που εν τέλει έκλεισε την πόρτα...επαναλαμβάνω πως θέλω να παίρνω από όλους τα θετικά...Η απόρριψη και η εγκατάλειψη είναι μέσα στην ζωή.Κι εγώ και η Ίντερ πρέπει να μάθουμε να μην αγχωνόμαστε τόσο με αυτό...

Senior Member
    Originally posted by weird
    Αυτα που λες τωρα γλυκια μου Ιντερ ειναι πολυ αισιοδοξα, ωραια που κλεινει ετσι ενας χρονος, αισιοδοξα.
    Ε, τα λογια ειναι παντα το πρωτο βημα, η σκεψη.
    Δυσκολες οι μερες των γιορτων για ολους αυτους που βιωσαν την απωλεια... Τις εχω ονομασει και μερες των φαντασματων... προσωπων που δεν ειναι πια διπλα μας. ή των παιδικων μας χρονων..
    Ειναι ομως και μερες του \"κοντα\", του \"μαζι\", του φωτος, της γεννησης...
    Αχ ποσο εντονες εχουν μεινει μεσα μου ολες εκεινες οι εντυπωσεις για τα Χριστουγεννα, που σχηματισα σαν παιδι!
    Να δωσεις στο παιδι σου Ιντερ μια ανασα απο το πνευμα των ημερων. Μπορεις να ενταξεις και τον μπαμπα του σε ολο αυτο... Αυτο σκεφτομουν να σου προτεινω.
    Φιλακια πολλα
    ευχαριστω πολυ
    περιμενω να σβησουν τα γιορτινα λαμπακια για να σβησουν κ τα δικα μου
    μου φταινε ολοι κι ολα αλλα οσο μπορω προσπαθω να ειμαι στο παιδι χαλαρη
    μερες που ειναι που να μην ητανε!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ασχετο αλλα εγω τον παλιο μου θεραπευτη τον εχω γραμμενο!οχι οτι δεν τον πας αλλα εγω εφυγα οποτε γεια σας..στην πρωτη που πηγα που με παρατησε αυτη δεν με ενοιαξε γιαι δεν εμεινα στιγμη χωρις θεραπευτη
    φυγε εσυ ελα εσυ ενα πραγμα
    τωρα ομως σε αυτον που ειμαι τι να πω?????????δεν τολμαω να σκεφτω...ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΛΕΩ
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    Originally posted by Φοίβη
    στις γιορτες το πενθος μου εδειξε το πιο συνειδητοποιημενο του προσωπο κ το πιο απονο αγριο
    ανημερα τα περασα με το γιο μου κ την πεθερα μου στα κοιμητηρια
    ηταν το μονο μερος που αντεχα να υπαρχω...

τελικα μεσα στην προσπαθεια του χρονου κ την δικια μου για πιο συνειδητο πια μιας κ κλεινει 2 χρονια στις 01-02 καταλαβα οτι μεχρι αυτη την ημερα πριν 2 χρονια περιπου ημουν ενα παζλ
    μπορει τα κομματια μου λογω των δικων μου να ητανε τσαλακωμενα η ψιλοσκισμενα με το θανατο του αντρα μου ομως τοσο απο μενα οσο κ για το γιο μου ητανε κ ειναι σαν να πεταχτηκαν τα μισα κομματια στη φωτια
    το παζλ ειναι κ θα ειναι μισο
    Ίντερ καταλαβαίνω και αποδέχομαι οτι εσύ ήσουν ένα παζλ από κομμάτια που φαινομενικά μόνο αποτελούσαν ένα σύνολο και τώρα, με το θάνατο του άντρα σου, σκόρπισαν και τα μισά ρίχτηκαν στη φωτιά. Δεν μπορώ όμως με τίποτα να δεχτώ οτι το ίδιο πράγμα συμβαίνει και στο γιο σου. Ο γιος σου είναι ένα διαφορετικό από σένα πρόσωπο και έχει τη δική του αλήθεια. Μην του φοράς καπέλο τη δική σου, άφησέ τον να βρει τη δική του, να δει ο ίδιος πως αισθάνεται τον εαυτό του και το χαμό του πατέρα του και το σκόρπισμα της μητέρας του. Δώσε του αυτή την ευκαιρία, αυτή την ελευθερία.
    πολυ σωστα μου τα λες
    ειμαι σχεδον σιγουρη ομως οτι θα ζει με το κενο του πατερα του
    Μπορεί και να συμβεί έτσι, μπορεί και όχι. Μην το προαποφασίζεις. Άσε να δεις τι θα γίνει. Το μέλλον μπορεί να σε εκπλήξει. Το ίδιο κι ο γιος σου. Ίσως ακόμα και ο ίδιος σου ο εαυτός...
    Μάκια...

Senior Member
    αυτο περιμενω
    το διαβα του χρονου να σταθω να παρω τη ζωη στα χερια μου κ να συνεχισω
    εχω σκαλωσει...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    αυτο περιμενω
    το διαβα του χρονου να σταθω να παρω τη ζωη στα χερια μου κ να συνεχισω
    εχω σκαλωσει...
    Γλυκιά μου, δεν θα είσαι για πάντα έτσι. Είναι ένα σκάλωμα, ναι, και μάλιστα γερό. Αλλά δεν θα είναι για πάντα. Θα αλλάξουν τα πράγματα, θα δεις.
    Μάκια...

Senior Member
    μακαρι να ειναι ετσι
    σημερα νιωθω σκατα απαισια
    το κενο κ η απωλεια με εχουν περιτργυρισει
    κομματια ειμαι
    ενα εδω ενα εκει κ ενα παραπερα πολλα πουθενα
    δεν μπορεσα καν να δω το γιο μου
    να με δει ετσι???να του χαλασω τη διαθεση παραπανω?
    σαν ζομπι!χρονια αλλαζει κ τι να περιμενω
    θελω να εκφραστω μεσω ενος παλιου\"φιλου\"που με συντροφευαι απο την εφηβεια

Σαββατο βραδυ: ανοιγουνε στο δρομο τα λουλουδια
    οι απλες καρδιες, παθητικα να ανεβουνε τραγουδια
    που τη χαρα ή τον απαλο του ερωτα ψαλλουν πονο,
    ενω για μενα η βδομαδα τελειωσε κ μονο....

η βδομαδα , η χρονια ??το ιδιο μου ειναι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Ας μη κολλάμε μωρέ στα .. ορόσημα !
    \"τέλος μέρας - βδομάδας - χρόνου ...\" κλπ

Ας περισώσουμε την κάθε στιγμούλα μας ...
    το μόνο λάφυρο είναι οι .. \"στιγμούλες μας στο χρόνο\"
    Αυτές μονάχα, και οι ανάσες μας που τις αρχίζουν και τις τελειώνουν είναι που έχουν σημασία ...
    Όλα τα άλλα είναι μονάχα .. τελετές , έθιμα , επαναλήψεις και συνήθειες πολλές φορές χαρούμενες μόνο
    κατ΄ επίφαση χωρίς νόημα και μόνο για λίγους ...

Πάλεψε για τις ... στιγμούλες σου και εξασφάλισε μια ανάσα για την κάθε μιά για να σε πάει παρακάτω ... μέχρι το φως στο τούνελ ...

Σου εύχομαι γι αυτό το χρόνο πολλές-πολλές στιγμούλες με βαθιές ανάσες γεμάτες ... Οξυγόνο και προοπτική για ένα .... Φωτάκι στο ΔΙΚΟ σου το τούνελ ...
    Και νάναι .. γρήγορα κι όπως το ΕΣΥ τόχεις ανάγκη νάναι ....

Senior Member
    σε ευχαριστω πολυ
    ειναι απο τις φορες που εδω μεσα καποια λογια με \"σμπρωχνουν\"ενα βημα παρακατω
    κι εγω σου ευχομαι να χεις καλες κι ευχαριστες στιγμουλες!
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by psychangel
    Ας περισώσουμε την κάθε στιγμούλα μας ...
    το μόνο λάφυρο είναι οι .. \"στιγμούλες μας στο χρόνο\"

Πάλεψε για τις ... στιγμούλες σου και εξασφάλισε μια ανάσα για την κάθε μιά για να σε πάει παρακάτω ... μέχρι το φως στο τούνελ ...
    Υπέροχα λόγια...Σε ευχαριστώ psychangel...
    Μάκια...

Senior Member
    το διαβαζω οποτε μπενω κ μου φτιαχνει κ μενα τη διαθεση.καμια φορα μπαινω μονο για να το διαβασω
    το κουραγιο καμια φορα ερχεται με καποιες λεξεις εστω κι αν δεν ξερεις προσωπικα τον αλλο
    κ απο ατομα που γνωριζεις προσωπικα απλα να εκτιμας τις προσπαθειες τους
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ...είναι αυτό που κι εγώ νιώθω ...
    και που κι εγώ το σκέφτομαι γιατί τόχω ανάγκη ...

νάστε - (νάμαστε) καλά ...και
    ... ευχαριστώ για την ... \"αντιμεταβίβαση\" !!!

Senior Member
    θυμαμαι κατι απο την εποχη που σπουδασα comics κ μας το βαλαν για ασκηση
    αφου η γη ειναι στρογγυλη αν υποθεσουμε οτι ριχνεις μια \"σφαιρα\"θα κανει τον κυκλο της γης κ θα σε βρει πισωπλατα
    αν ριξεις κατι καλο θα κανει τον κυκλο της γης κ παλι θα επιστρεψει σε εσενα
    δεν θυμαμαι ποτε τον εαυτο μου να χει κανει κατι τοσο κακο σαν αυτα που με βρηκαν αλλα παντα περιμενω τα οσα καλα κανω να επιστρεψουν καποια στιγμη σε εμενα
    ετσι γυρισε κ σε εσενα psychangel κι ετσι περιμενω οσα εμποδια κ να βρουν καθως κανουν αυτον κυκλο της γης κι οσο κ αν αργησουν να εξακολουθω να τα περιμενω...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    πολυ ομορφο αυτο ιντερ..και ισχυει κατα τη γνωμη μου

ευχομαι μεσα στο 2008 να πετυχεις οτι δεν πετυχες μεχρι τωρα

να σαι καλα και εσυ και το μικρουλι σου
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο...εμμ δεν ταιριαζει απολυτα αλλα μου αρεσει
    Να σαι καλα Inter και ολα να σου πανε καλα στο νεο ετος...και στα επομενα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 16 of 22 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast