Δεν ξέρω που να ζητήσω βοήθεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    επιμένω πως στους έξι, ο εναμισι αποκλείεται να μη σου είπε κάτι που να προσεγγίζει έστω το θέμα σου
    αναρωτιεμαι αν εσυ τωρα καταλαβαινεις τι λες αυτο απο που το συμπερανες? μηπως ροτησες την μετρον αναλυσης?
    προσέγγισε κάποια άτομα τα οποία απομακρύνθηκαν και ζήτα την ειλικρινή τους άποψη για σένα, αν και νομίζω πως κατά βάθος ξέρεις τι συμβαίνει.
    αν καπιος δε σου τεριαζει δε προκειται να σε καταλαβει πχ αν ζηταγες την ελικρινη αποψη μου για σενα θα σου ελεγα οτι απευθυνεσε σε τοιχο καθε φορα που μου μιλας..

Senior Member
    Λια τι σπουδαζεις?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Λία, επιμένω πως στους έξι, ο εναμισι αποκλείεται να μη σου είπε κάτι που να προσεγγίζει έστω το θέμα σου.
    Ας πάρουμε λοιπόν το ενδεχόμενο ότι έπεσες έξι στα έξι.
    Σου είπα και στα αρχικά ποστ, προσέγγισε κάποια άτομα τα οποία απομακρύνθηκαν και ζήτα την ειλικρινή τους άποψη για σένα, αν και νομίζω πως κατά βάθος ξέρεις τι συμβαίνει.
    Αν δεν θες ούτε και αυτό, γράψε εδώ μια (αληθινή) ιστορία με υποψήφια φίλη, να την αναλύσουμε μήπως και βρούμε άκρη.
    Στους περισσότερους από τους 6 πήγα μόνο μία φορά, δεν μου έκαναν καλή πρώτη εντύπωση και δεν ξανά πήγα, με μία φορά δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα. Συγκεκριμένα οι περισσότερες φορές που έχω πάει στο ίδιο άτομο ήταν στα 21 μου που πήγαινα σε μία σύμβουλο για 4 μήνες μία φορά την εβδομάδα, μετά πήγα 3 φορές σε μία γνωστή ψυχολόγο και στους υπόλοιπους πήγα από μία φορά μόνο για να δω αν μου κάνουν, και δε μου κάναν. Δεν ξέρω αν τελικά μπορώ να βρω βοήθεια με ψυχολόγο.

Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, βλέπω ότι είμαι μια χαρά κοπέλα, δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου τι φταίει.

Banned
    Quote Originally Posted by Λία_ View Post
    Δεν ισχύει ότι μου έχουν πει τι περίπου συμβαίνει αλλά ψάχνομαι εδώ , το αντίθετο, έχω χάσει χρόνο και χρήμα σε ψυχολόγους και δεν έχω βοηθηθεί στο ελάχιστο. Ή μου λέγαν άλλα ντάλον ή δε μου λέγαν τίποτα. Δεν είπα ότι έπεσα σε κομπογιαννίτη, δεν βρήκα κάποιον που να νιώθω ότι μπορεί να με βοηθήσει. Σε όλους όσους πήγα μου είπαν ότι είναι δύσκολο και θα χρειαστεί χρόνο, έτσι λένε όλοι.
    Ο λόγος που μπήκα εδώ είναι για να μου πείτε αν υπάρχει ελπίδα να βρω αυτό το ''γιατί'', να μου πείτε κάποιον τρόπο που θα μπορούσα να το βρω, σαφώς εσείς δεν μπορείτε να μου δώσετε μία απάντηση από δω, δεν μπορείτε να κρίνετε από τον γραπτό λόγο. Αλλά υπάρχει τρόπος να βρω τι δεν αρέσει στους άλλους πάνω μου και να προσπαθήσω να το διορθώσω? Ή να το αποδεχτώ και να το πάρω απόφαση ότι δεν θα έχω ποτέ φίλες? Ακόμα και αν δεν μπορώ να το διορθώσω τουλάχιστον να ξέρω το γιατί.

Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάποιον ψυχολόγο? γιατί μέχρι στιγμής πάω στα τυφλά.
    βασικα σε ολη το κοσμο αν ψαξεις οσο μοναδικος κ να εισαι σιγουρα θα βρεις καπιον να σου τεριαζει.. εγω νομιζω οτι το λαθος που κανεις ειναι οτι επειρεαζεσαι απο ατομα που δεν θα επρεπε να τους δινεις σημασια κανονικα κ αυτο σε επειρεαζει γενικοτερα

πρακτικα δε μπορεις καθε φορα που εμφανιζονται εξι ατομα να κολας με τη γνωμη τους αν αυτο βλεπεις οτι δε σε βγαζει πουθενα για παραδειγμα αν σου ελεγα εγω ποσα ατομα διφωνισαν μαζι μου θα ειχα χασει τον λογαριασμο αν ολους αυτους τους ειχα παρει στα σοβαρα τωρα θα μου ειχε στριψει απο το πολυ μπερδεμα αρα μη καταπονεις αδικα το μυαλο σου οταν δε χρειαζετε μαλον το καλυτερο που θα ειχες να κανεις ειναι να βρεις ενα βιβλιο σχετικα με την αυτοπεπηθηση για να διαβασεις γιατι αυτο πιστευω οτι θα σε βοηθησει περισσοτερο επισης οταν βλεπεις οτι με καπιον τεριαζεις μαζι του κρατησε τον κ μην ασχολισαι με τους υπολυπους.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Λια τι σπουδαζεις?
    Στο παιδαγωγικό είμαι.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα σε ολη το κοσμο αν ψαξεις οσο μοναδικος κ να εισαι σιγουρα θα βρεις καπιον να σου τεριαζει.. εγω νομιζω οτι το λαθος που κανεις ειναι οτι επειρεαζεσαι απο ατομα που δεν θα επρεπε να τους δινεις σημασια κανονικα κ αυτο σε επειρεαζει γενικοτερα

πρακτικα δε μπορεις καθε φορα που εμφανιζονται εξι ατομα να κολας με τη γνωμη τους αν αυτο βλεπεις οτι δε σε βγαζει πουθενα για παραδειγμα αν σου ελεγα εγω ποσα ατομα διφωνισαν μαζι μου θα ειχα χασει τον λογαριασμο αν ολους αυτους τους ειχα παρει στα σοβαρα τωρα θα μου ειχε στριψει απο το πολυ μπερδεμα αρα μη καταπονεις αδικα το μυαλο σου οταν δε χρειαζετε μαλον το καλυτερο που θα ειχες να κανεις ειναι να βρεις ενα βιβλιο σχετικα με την αυτοπεπηθηση για να διαβασεις γιατι αυτο πιστευω οτι θα σε βοηθησει περισσοτερο επισης οταν βλεπεις οτι με καπιον τεριαζεις μαζι του κρατησε τον κ μην ασχολισαι με τους υπολυπους.
    Έχω βρει άτομα που έχουμε πολλά κοινά και βλέπω ότι ταιριάζουμε, εγώ να τα κρατήσω αυτά τα άτομα, αυτές δεν θέλουν να κρατήσουν εμένα.

Senior Member
    Στην αρχη της σχολης οταν ησουν, γνωριστηκες με καποιες κοπελες εκει?

Banned
    Έχω βρει άτομα που έχουμε πολλά κοινά και βλέπω ότι ταιριάζουμε, εγώ να τα κρατήσω αυτά τα άτομα, αυτές δεν θέλουν να κρατήσουν εμένα.
    αρα αν δε σε θελουν δε ταιριαζετε πρακτικα τεριαζεις με αυτον που σε θελει ο ιδιος εγω πχ καθομουν συνεχως στα αυγα μου κ κοιταγα να δω πιος θα με κυνηγισει κ μετα κολαγα σε αυτον

Junior Member
    Μήπως υπάρχει κάποιος ειδικός στο φόρουμ? 'Η κάποιος που να ξέρει περισσότερα? Υπάρχει τρόπος να βρω λύση σε αυτό το θέμα?ή άδικα προσπαθώ? σε τι ψυχολόγο να πάω?

Banned
    αυτο ακριβως σκεφτομουν τωρα.. θα σου πω πμ.

Banned
    επισης το πραγμα ειναι απλο μην το περιπλεκεις λεω λοιπον listen..

οταν βλεπεις οτι καπιος σε θελει κ σε ψαχνει αποδεξου τον κ ασε τις αντιρισεις αν καθεσε να κυνηγας αυτους που δε σου διχνουν ενδιαφερον ετσι θα καταναλωνεσε μονιμος χωρις λογο σαν μια μπαταρια που αποφορτιζετε χωρις λογο λεω μην ψαχνεις αυτο που δεν εχεις αλλα εκτιμισε αυτο που εχεις καποτε ειχα διαβασει μια φραση καπου που ελεγε.. θεραπεια ειναι η εκτιμιση οσων πραγματικα εχουμε. το να ψαχνεις μονιμος οτι δεν εχεις αυτο ειναι τυρανια ματαιοπονια κ ασκοπη ψυχολογικη καταπονηση.

Junior Member
    Ας μου γράψει κάποιος σχετικός! πλιιιιιζ!

Μήπως υπάρχει κάποιος ειδικός στο φόρουμ? 'Η κάποιος που να ξέρει περισσότερα? Υπάρχει τρόπος να βρω λύση σε αυτό το θέμα?ή άδικα προσπαθώ? σε τι ψυχολόγο να πάω?

Λια, πως θα σε βοηθήσει κάποιος απλά διαβάζοντας το θέμα σου, χωρίς να μπαίνεις καν στην ουσία του?
    Αν θες ειδικό μέσα από δω πρέπει να απευθυνθείς στον NikosD που είναι ο διαχειριστής του φόρουμ και ίσως να έχει κάποιον να σου προτείνει την περιοχή σου.

Junior Member
    λια μηπως ολο αυτο σου εχει γινει εμμονη και το κυνηγας πολυ? μηπως επειδη φοβασαι την αποριψη, με το που γνωρησεις καποια κοπελα προσπαθεις απεγνωσμενα να της δειξεις οτι εισαι καλη για παρεα , οτι εισαι ανοιχτο ατομο με αποτελεσμα να φλιαρεις πολυ, να επιδικνιεσαι εντονα και να γινεσαι στενος κορσες χωρις να το καταλαβαινεις? δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω ομως καμια φορα οταν χαλαρωνουμε , αποδεχομαστε την κατασταση και σταματαμε να κυνηγαμε κατι τοσο εντονα γινετε πιο ευκολο το πραγμα... απο την αλλη πως τα πηγαινες με τις παρεες των αγοριων σου??? επισης αυτο που λες οτι μπορεις να κανεις παρεα και με καποιους που δεν συμπαθεις δεν ισχυει γτ αυτο θα ναι παντα κατι προσωρινο και ποτε δεν θθα σε καλυπτει ! ειναι πολυ συνηθες να μην ταιριαζουμε με πολλους και εγω συγκεκριμενα δεν κανω ευκολα παρεες 1 -2 φιλες εχω κι αυτο γτ δεν αντεχω εγω να συναναστρεφομαι με τους περισσοτερους και φερω εγω καθαρα ευθηνη γτ πολυ απλα ξερω πως δεν μπορω να ταιριαξω ευκολα με καποιον γτ σχεδον παντα διαφερει ο τροπος ζωης και το σκεπτικο μας !

Banned
    Quote Originally Posted by mamamia View Post
    λια μηπως ολο αυτο σου εχει γινει εμμονη και το κυνηγας πολυ? μηπως επειδη φοβασαι την αποριψη, με το που γνωρησεις καποια κοπελα προσπαθεις απεγνωσμενα να της δειξεις οτι εισαι καλη για παρεα , οτι εισαι ανοιχτο ατομο με αποτελεσμα να φλιαρεις πολυ, να επιδικνιεσαι εντονα και να γινεσαι στενος κορσες χωρις να το καταλαβαινεις? δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω ομως καμια φορα οταν χαλαρωνουμε , αποδεχομαστε την κατασταση και σταματαμε να κυνηγαμε κατι τοσο εντονα γινετε πιο ευκολο το πραγμα... απο την αλλη πως τα πηγαινες με τις παρεες των αγοριων σου??? επισης αυτο που λες οτι μπορεις να κανεις παρεα και με καποιους που δεν συμπαθεις δεν ισχυει γτ αυτο θα ναι παντα κατι προσωρινο και ποτε δεν θθα σε καλυπτει ! ειναι πολυ συνηθες να μην ταιριαζουμε με πολλους και εγω συγκεκριμενα δεν κανω ευκολα παρεες 1 -2 φιλες εχω κι αυτο γτ δεν αντεχω εγω να συναναστρεφομαι με τους περισσοτερους και φερω εγω καθαρα ευθηνη γτ πολυ απλα ξερω πως δεν μπορω να ταιριαξω ευκολα με καποιον γτ σχεδον παντα διαφερει ο τροπος ζωης και το σκεπτικο μας !
    εκατο φορες γραψαμε αυτη την απαντηση κ αυτη εχει βαλει μοτερακι κ ψαχνει καπιον σχετικο ακομα... τι αλλο θελει να της πουμε δε μπορω να καταλαβω το ιδιο της ελεγα κ γω χτες

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast