aporia gia agxwdeis diataraxes - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Junior Member
    καλημερα κερασι.. αρρωστησε η αδερφικη μου φιλη με 2 σοβαρα χειριυργεια..μετα απο 8 μηνες ολα μπηκαν σε μια σειρα κι επειτα αφου χαλαρωσα μου παρουσιαστηκε. βεβαια απο μικρη ημουν αγχωδης και παθαινα κρισουλες μικρες που ειχα συνηθισει να τις τελειωνω μονη μου. καμια σχεση με αυτο που επαθα πριν ενα μηνα. αυτο ηταν εξω απο τις δυναμεις μου να το διαχειριστω.. ολο το πακετο μαζι.ολα τα συμπτωματα...και η θεραπεια που ξεκινησα με τα χαπια πηγαινε ανελπιστα καλα ωσπου προχτες εμαθα το νεο. χτες κανονισα να ξεκινησω και ψυχοθεραπειες μαζι με την αγωγη. δεν νομιζω οτι μονο τα χαπια αρκουν.

Junior Member
    παναγιωτη ποσο καιρο εχει που ξεκινησες? συμφωνω απολυτα για το ζορικο περιβαλλον..αν μπορεις να το πεις απλα ετσι.. εχουν ενα υποβαθρο ολα αυτα...εχεις μαζεψει εχεις καταπιει εχεις υποστει και καποια στιγμη γινεται το μπαμ..δεν χωραει αλλο.. ομως να λες: εχω περασει τοσα τοσα πολλα γιατι να λυγισω τωρα?

Junior Member
    τασο και παλι σ ευχαριστω για τη στηριξη σου..ελπιζω οτι κι εγω θα το περασω σε καποιο καιρο και δεν θα μονιμοποιηθει η κατασταση.. εαν δεν ειμαι αδιακριτη να ρωτησω ποια ειναι η εναλλακτικη θεραπεια που σε βοηθαει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by asimenia View Post
    τασο και παλι σ ευχαριστω για τη στηριξη σου..ελπιζω οτι κι εγω θα το περασω σε καποιο καιρο και δεν θα μονιμοποιηθει η κατασταση.. εαν δεν ειμαι αδιακριτη να ρωτησω ποια ειναι η εναλλακτικη θεραπεια που σε βοηθαει?
    Όσο το πολεμάς με τους σωστούς τρόπους, είναι δύσκολο να μονιμοποιηθεί. Δεν είσαι καθόλου αδιάκριτη, κάνω εδώ και μερικούς μήνες ομοιοπαθητική και προς το παρόν με πάει αρκετά καλά, τρώω τα ζόρια μου που και που αλλά συνέρχομαι σχετικά σύντομα.

Member
    Quote Originally Posted by Tasos75 View Post
    Όσο το πολεμάς με τους σωστούς τρόπους, είναι δύσκολο να μονιμοποιηθεί. Δεν είσαι καθόλου αδιάκριτη, κάνω εδώ και μερικούς μήνες ομοιοπαθητική και προς το παρόν με πάει αρκετά καλά, τρώω τα ζόρια μου που και που αλλά συνέρχομαι σχετικά σύντομα.
    Τασο, και εγω εδω και εναμιση περιπου μηνα το "γυρισα" στην ομοιοπαθητικη, η αληθεια είναι πως έχω συνελθει κατα ενα 30-40% ηδη απο τισ αγχωδεις διαταραχές μου, τωρα παλεύω με τα ψυχοσωματικά μου ακομα. Εσενα πόσο γρηγορα σε βοηθησε?

Senior Member
    Γεια σου Peach. Με την ομοιοπαθητική είδα βελτίωση σχετικά γρήγορα, δηλ. από τον 1ο μήνα είδα ότι με πήγαινε καλά και μειώθηκαν πολύ το άγχος και τα ψυχοσωματικά μου. Σε ποσοστά να σου πω ότι μετά από 3μιση μήνες θεραπείας είμαι στο 60-70% καλά αν σκεφτείς ότι πριν ήμουν στο μηδέν για κανα τρίμηνο.
    Παρόμοια περίπτωση με τη δική μου (αυτή με έστειλε στην ομοιοπαθητικό) έκανε 6 μήνες για να δει βελτίωση και τώρα δηλώνει μια χαρά. Θέλει λίγο υπομονή και καλή συνεργασία με το γιατρό σου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12