ψυχοθεραπεια και διπολικη διαταραχη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Member

ψυχοθεραπεια και διπολικη διαταραχη

καλησπερα ...πιστευτε οτι βοηθαει η ψυχοθεραπεια στην διπολικη διαταραχη?

Senior Member
    Ναι,στα πάντα βοηθάει η ψυχοθεραπεία,αρκεί να έχει κανείς λεφτά για κάτι τέτοιο και να ταιριάζει με τον ψυχοθεραπευτή...!!
    Αλήθεια γιατί δεν ψάχνεις να βρεις κανέναν ενεργειακό ψυχοθεραπευτή;;;

Εχεις δοκιμάσει ρέικι-διαλογισμό;
    Οπως βλέπω μένεις Θεσ/νικη,σε τόσο μεγάλη πόλη,θα έχει πληθώρα από εναλλακτικούς θεραπευτές...
    μην διστάζεις να δοκιμάσεις και κάτι τέτοιο,αλλά κυρίως μην σταματάς την αγωγή σου...
    Last edited by Diana1982; 11-11-2013 at 20:47.

εννοείται... αλλά το παν είναι η καταλληλότητα του ψυχοθεραπευτη..μην το ξεχνας

Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ναι,στα πάντα βοηθάει η ψυχοθεραπεία,αρκεί να έχει κανείς λεφτά για κάτι τέτοιο και να ταιριάζει με τον ψυχοθεραπευτή...!!
    Αλήθεια γιατί δεν ψάχνεις να βρεις κανέναν ενεργειακό ψυχοθεραπευτή;;;

Εχεις δοκιμάσει ρέικι-διαλογισμό;
    Οπως βλέπω μένεις Θεσ/νικη,σε τόσο μεγάλη πόλη,θα έχει πληθώρα από εναλλακτικούς θεραπευτές...
    μην διστάζεις να δοκιμάσεις και κάτι τέτοιο,αλλά κυρίως μην σταματάς την αγωγή σου...
    ψυχοθεραπια βρηκα καπου που ειναι δωρεαν...για τα αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα......ισος για κανα 2-3 συνεδριες βελονισμου...αλλα δεν ξερω κατα ποσο και αν βοηθα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by dipolikos View Post
    ψυχοθεραπια βρηκα καπου που ειναι δωρεαν...για τα αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα......ισος για κανα 2-3 συνεδριες βελονισμου...αλλα δεν ξερω κατα ποσο και αν βοηθα ...
    Το να κάνεις δωρεάν ψυχοθεραπεία,δεν ξέρω αν ειναι το καλύτερο,γιατί δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια στην Ελλάδα...φαντάζομαι ότι θα πας σε κάποιο κέντρο ψυχικής υγείας-κάποτε είχα πάει και εγώ εκεί,αλλά......τίποτα...δεν σε αποτρέπω από το να πας,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθηθείς..! ΜΑΚΑΡΙ

Οχι το να μάθεις να κάνεις διαλογισμό δεν χρειάζεται να πληρώνεις,νομίζω αυτές τις μέρες είναι ο Αλέξιος Φωτόπουλος στην Θεσ/νικη...ψάξε λίγο στο ίντερνετ,είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση θεραπευτή,αν όντως είναι έτσι όπως θυμάμαι,μην χάσεις την ομιλία του θα βοηθηθείς πολύ πιστεύω....θα πάω και γω κατα πάσα πιθανότητα σε διάλεξή του,και εγω βοήθεια χρειάζομαι...! ένας ενεργειακός θεραπευτής κάποτε μου είχε πει,καθώς μου έκανε ενεργειακό μασάζ ''εχω θεραπεύσει και μανιοκατάθλιψη''.

Ο διπολισμός προέρχεται από μπλοκαρισμένες συνάψεις στον εγκέφαλο...
    οι συνάψεις στον εγκέφαλο,τί είναι; ενέργεια...αν μπορέσουμε να ομαλοποιήσουμε τη ροή της ενέργειας,μήπως μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε κιόλας;
    Μην μου απαντήσεις στο τελευταίο γιατί εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία και ο στόχος μου είναι να βοηθήσω και όχι να παραπλανήσω...!

Ο Αλέξιος Φωτόπουλος μπορεί να σου λύσει περισσότερες απορίες ίσως...θα είμαι τριγύρω αν χρειαστείς

Senior Member
    http://www.maniokatathlipsi.gr/
    Aυτό είναι το blog για την διπολική διαταραχή.!

Καλησπέρα διάβασα όσα έχουν ειπωθεί.. Ήθελα να.ρωτήσω, κάποιος που δεν έχει να διαθέσει 80ευρώ το μήνα, ίσως και 2 φορές αν χρειαστεί, τι θα γίνει;;; Που μπορεί να ζητήσει βοήθεια;; Ρωτάω όντας διπολική και μην έχοντας παρακολούθηση...

Junior Member
    Quote Originally Posted by siaker View Post
    Καλησπέρα διάβασα όσα έχουν ειπωθεί.. Ήθελα να.ρωτήσω, κάποιος που δεν έχει να διαθέσει 80ευρώ το μήνα, ίσως και 2 φορές αν χρειαστεί, τι θα γίνει;;; Που μπορεί να ζητήσει βοήθεια;; Ρωτάω όντας διπολική και μην έχοντας παρακολούθηση...
    Σε δημοσιο νοσοκομειο ή σε κεντρο ψυχικης υγειας, μην το αφηνεις στην τυχη του!!