Σχεση Φιλιες και Ψυχωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Εγω θα σου πω μπραβο! το μηνυμα σου , παρα τις δυσκολίες σου, φαίνεται ότι έχει μια χροιά αισιοδοξίας. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίζεις τις ιδιαιτερότητες του εαυτού σου και να εκτιμας τη βοηθεια της οικογένειάς σου. Και όλα αυτα τα ερωτηματικά που εχεις, τα έχουμε όλοι, με ψυχωσικό επεισόδιο ή χωρίς...

Αυτό πέρασα να σου πω απο καρδιάς και λυπάμαι γιατί κι εμενα ο αδερφός μου περασε ενα ψυχωσικό επεισόδιο αλλά το αντιμετωπισε με τόσο αρνητισμό που τα πράγματα γίνανε χειρότερα.

Είμαι σίγουρη ότι όσο προσπαθεις και αγαπας τον εαυτό σου και την οικογένεια σου όλα καλα θα πανε. Κι αν δεν πανε καλά τότε αυτό δεν είναι το τέλος :)

Να σαι καλα rad...!Εκτος απο τον αγωνα μου αναγνωριζω και τον αγωνα και κυριως την αγαπη που μου εδειξε η οικογενεια μου...!
    Τις προαλλες μιλαγα με την αδερφη μου μεσω μηνυματων(ελειπε απο το σπιτι..) και με ρωτησε αν θα της εδινα 10 ευρω και της απαντησα

Σου χρωστω κατι παραπανω απο τα παντα....!(και η αληθεια ειναι οτι δακρυσα οταν της το εγραψα....)

Δακρυσα γιατι θυμηθηκα τις στιγμες που με εσπρωχνε το σωμα μου να παω να πεσω απο το μπαλκονι και ελεγα απο μεσα μου....
    Ρε θα στενεχωρηθει η αδερφη μου...!Δεν πρεπει...!Δεν ηθελα να την κανω να κλαψει....!

Να που το καταφερε ομως αυτη να με κανει να δακρυσω μερικα χρονια αργοτερα οταν μου ζητησε 10 ευρω....!

Τωρα προσπαθω να ξανακερδισω την χαμενη μου αιγλη και ατενιζω με αισιοδοξια αναγνωριζοντας παντα την αγαπη της οικογενειας μου και των ατομων που με βοηθησαν και με βοηθουν...!

Μπράβο αγόρι μου...
    Εμένα με κάνεις και δακρύζω που παίρνω μόνο πίκρα και βρισιές απο τον αδερφό μου γιατί δεν αποδέχεται την κατασταση του και φυσικά φταίει παντα καποιος άλλος. Που με κανει να νιωθω τυψεις που πετυχαίνω πραγματα στη ζωή μου. Που σηκώνει το χέρι του μέσα στο σπίτι κι ουτε που αντιλαμβάνεται τι κανει. Και θα του τα συγχωρουσα όλα αρκεί να εκανε κατι για να βοηθησει τον εαυτο του.

Μπράβο αγορι μου ξανα και ξανα... Εχεις μεγαλη δυναμη ψυχής κι αυτο μετραει τόσο πολύ. Να ξέρεις ότι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την αδελφή σου και η ψυχή της το ξέρει πιο πολύ απο τον καθένα.

Είσαι ήδη νικητής. Να το θυμάσαι αυτό.

Κι αν δε σε ξέρω σου στελνω την αγαπη μου και την ευχή μου να εισαι παντα καλά!!

υγ. και να ξερεις, ανθρωποι με ψυχη σαν τη δική σου δεν αξίζουν να πεφτουν απο το μπαλκόνι. και να μην το σκεφτεις ποτε ξανα. η αξία μας δεν οριζεται ουτε απο τα χρηματα ούτε απο ολα τα κοινωνικα στατους που μας επεβαλαν τόσα χρόνια. βρες με τι εισαι εσυ ευτυχισμένος και αυτά προσπάθησε να τα κερδίσεις. τιποτα δε μας χαρίζεται ειναι αλήθεια. και οι αναποδιές είναι για όλους. αλλά πώς θα εκτιμήσεις τη ζεστασιά του ήλιου; τη λάμψη του φωτός; αν δεν εχεις βιώσει το σκοτάδι...; οι ανθρωποι που βγαίνουν απο το σκοταδι ειναι ευλογημένοι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12