sex kai sxizofrenia
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

sex kai sxizofrenia

Γεια σας παιδια!!θα ηθελα να μου απαντησετε σε μια ερωτηση..
    Υπαρχει περιπτωση καπιος που λαμβανει φ. αγωγη για σχιζοφρενια
    να μην εχει κανενα προβλημα με την σεξουαλικη του ζωη?

νομιζω οτι ειναι αναλογα τα φαρμακα και τη δοσολογία. βέβαια θα σου απαντησουν και ανθρωποι που το εχουνε ζησει καλυτερα.

παντως σίγουρα πρωτα μετράει η ψυχική μας υγεια και ισορροπία για να λειτουργήσουμε στα υπολοιπα σωστα και με υγεια. γιατί αν ισορροπείς σαν ανθρωπος και υπάρχει ας το πουμε τεχνικό πρόβλημα θα βρεθεί ένας τρόπος να διορθωθεί. το αντίθετο ειναι δυσκολότερο. καλη τυχη

teleiws problhma na mhn yparxei dyskolo.alla me 'tertipia' kati ginetai...pantws pisteyw oti emeis oi antres logw ths fysews epireazomaste parapanw apo tis gynaikes me ta psychotropa ayta farmaka.YG gia na antistatmiso thn parenergia ayth pairnw to miso apo oso leei o ntok,pairnw ampilify poy den epireazei poly,kai otan kano sex to pairno meta apo to sex ekeinh thn mera.ante parepiptontos eyxhtitai moy kalo bolh gia ayrio to brady...(metaksy sobaroy kai asteioy)

opoios kserei kana tertipi parapanw gia kalytero sex enw xapakonomaste as to pei...

Senior Member
    Ευχαριστω δημητρη!! Αντε και καλλα να περασεις!!!!!!

Senior Member
    Ααααα να σου πω και κατι ακομη!!εγω ημουν με καπιον με ψυχωση και δεν ειχε θεμμα?μηπως ειχε διακοψη τα φαρμακα?

Quote Originally Posted by Dolores L0lita View Post
    Ααααα να σου πω και κατι ακομη!!εγω ημουν με καπιον με ψυχωση και δεν ειχε θεμμα?μηπως ειχε διακοψη τα φαρμακα?
    ναι λογικα ειχε διακοψει.και εγω που τα σταματησα τα φαρμακα 2,5 χρονια ειχα επιδοσεις τελειες καλυτερα απο οτι ημουν φυσιολογικος'' γτ φαινεται οτι ο ψυχωτικος που ομος δεν παιρνει φαρμακα ειναι υπερδραστηριος σεξουαλικως.ευχαριστω για την 'ευχη΄ σου

Senior Member
    Χαχαζαχα καταλαβα!!μου ειχε πει οτι σκεφτοταν να τα διακοψη μαλλον το ειχε κανει..αν και εμενα δεν με ενδιεφερε το σεξ
    ειχαμε πολυ ωραια αλλα πραγματα να κανουμε κ να ζησουμε..αλλα μου ειχε πει οτι ειχε ναυτιες κ τετια..