Results 1 to 3 of 3
Thread: Αγαπη και Καταθλιψη
-
10-12-2014, 05:47 #1
Αγαπη και Καταθλιψη
Θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα θεμα που με απασχολει. Ειμαι 40 ετων δουλευω ταξι βραδινη βαρδια. Πριν 4 μηνες περιπου ημουν σε μια πιατσα με συναδελφους και ηταν εκει και μια κοπελα που δουλευει και αυτη ταξι...Την γνωριζα τυπικα κανα χρονο , ειχαμε μιλησει καποιες φορες για θεματα δουλειας και την ειχα και φιλη στο facebook και το τηλεφωνο της ειχα μου το ειχε δωσει αυτη αν θυμαμαι αλλα δεν ειχαμε εποικινωνια. Γενικα γνωριζα οτι ηταν ενας ευχαριστος ανθρωπος,πολυ ομορφη και παντα χαμογελαστη και κοινωνικη... Για να μην κουραζω ξεκινησε μια επικοινωνια αυθορμητα πριν 4 μηνες...κυριως στο ιντερνετ,,,μετα τηλεφωνα καθε μερα και το βραδυ που ξενυχταω παντα αυτη να μου κραταει συντροφια ολο το βραδυ που ηταν σπιτι της... Ενιωσα πολυ ομορφα, μαρεσε πολυ η παρεα της και ο χαρακτηρας της... Μετα απο 40 μερες περιπου βγηκαμε για ενα καφε πρωτη φορα...Ανετη αυτη ανετος εγω χαλαροι και οι 2 οπως παντα..Και της λεω στο τελος της βραδιας οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι σου... Η αντιδραση της ... <<δεν εισαι ερωτευμενος μαζι μου απλα σαρεσει η τρελα μου το χαμογελο μου η ανεση μου ο αυθορμητισμος μου...αλλα να ξερεις και αυτο οτι μεσα μου εχω πολυ θλιψη και ας φερομαι ετσι...Δεν μου εισαι αδιαφορος αλλα θελω χρονο μην βιαζεσαι...>>
Δεν ειπα κατι τη φιλησα φιλικα και φυγαμε...Κατι σημαντικο που δεν εχω πει εχει ενα παιδι , το κρατησε οταν ο αντρας της πεθανε οταν ηταν 4 μηνων εγκυος...
Η επικοινωνια μας συνεχειστικε δεν αλλαξε κατι απλα εγω εγινα λιγο πιεστικος και ανυπομονος...οταν εχεις καψουρα κανεις λαθη δεν σκεφτεσαι λογικα και τρελενεσαι που και που... Μετα απο 15 μερες ξαφνικα, εκοψε να τηλεφωνει , να μιλαει στο ιντερνετ να με βλεπει... Την πηρα τηλεφωνο μετα απο 4 μερες...της λεω εισαι καλα τι εγινε ?? Ετρεμε η φωνη της δεν την ειχα ξανακουσει ετσι καλα ειμαι και μου λεει αν παρεις καμια καλη δουλεια στειλε μυνημα και το κλεινει.. Ενιωθα οτι ηθελε να απομακρυνθει απο εμενα..Πηγα και την ειδα μετα απο 10 μερες...πες μου τι εγινε και εξαφανιστηκες...τιποτα μου λεει ειχα πολλες δουλειες δεν ειχα καρτα να σε παρω και αλλες δικαιολογιες... Ενιωσα πολυ ασχημα , ειχα δεθει μαζι της ημουν ερωτευμενος πολυ... Εκανα και εγω τα λαθη μου... Περασε λιγος καιρος... Πηγα να τη δω μια μερα της εδωσα καποια dvd Παιδικα για τη κορη της...Εγω τυπικος και λιγα λογια...Κατι που ξεχασα να πω μια φορα με ειχε καλεσει να παω στο παιδοτοπο με τη κορη της στις αρχες που ειμασταν καθεμερα μαζι και ηταν ολα καλα... Καποια αλλη μερα της πηγα καραμελιτσες για αυτην και τη κορη της ...Γενικα αρχισα να πηγαινω να τη βλεπω οχι συχνα και να της δινω και κατι ... να νιωσει ανετα μαζι μου και να κερδισω ισως αυτο που μου ελειπε πολυ ...την επικοινωνια μαζι της..Αλλαξα λοιπον τη σταση μου εγινα πιο φιλικος πιο γλυκος και τυπικος οσο δεν παει..καμια κουβεντα για ερωτες και αγαπες... τελειωνω..ειναι στιγμες που μου ανοιγεται και μου λεει τα παντα... και στιγμες που εξαφανιζεται τελειως και δεν ασχολειται καθολου μαζι μου...
Εχω καταληξει σε ενα συμπερασμα..Η κοπελα εχει καταθλιψη, ειναι δουλεια σπιτι αντε να παει καποιες ωρες σε ενα συλλογο που παει και τελευταια παει και σε μια δευτερη δουλεια , προσπαθει να τη μαθει γιατι ειναι δυσκολη...τη ενθαρυνω και εγω να εχει υπομονη και επιμονη να κατεβει απο το ταξι... Δεν παει καμια βολτα ετσι λιγο να ξεσκασει.. εχει παρει και κιλα... και ασχολειται τελευταια πολυ με εκκλησια..μονες αγιους μονο με αυτα...κακο δεν ειναι αυτο αλλα οχι να ασχολειται μονο με αυτο...Της εχω πει παμε να κανεις μαι εξομολογηση θα σε βοηθησει και μετα να κοινωνησεις...Δεν θελει...
Αυτην την γυναικα την αγαπαω...θελω να τη βοηθησω... η καψουρα εχει περασει...ειμαι ηρεμος πια...Δεν μπορω να τη βλεπω ετσι...μοναχικη απελπισμενη και κλεισμενη στον εαυτο της..Ευτηχως δουλευει κατι ειναι και αυτο... Πειτε μου μια γνωμη πως πρεπει να της φερθω... Με πιεση παντως δεν γινεται κατι ειναι πολυ ευαισθητη...
- 20-12-2014, 05:09 #2
ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ-Α ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
20-12-2014, 11:50 #3
Οταν μια γυναικα σε βλεπει φιλικα και εσυ την κανεις ερωτικη εξομολογηση και επιμενεις κιολας μετα τη χυλοπιτα, τοτε αναγκαστικα απομακρυνεται και δε σου ξαναμιλαει γιατι δε γινεται να συνεχιστει η παρεα ετσι. Μονος σου λες οτι την πιεσες υπερβολικα, οποτε φυσικο ειναι να σε αποφευγει. Μ αρεσει που λες στο τελος οτι εχει καταθλιψη η κοπελα γι αυτο τα κανει αυτα! Θελω να πω οτι σιγουρα ειναι σε δυσκολη θεση με προβληματα οικονομικα, με ενα παιδι χηρα, με 2 δουλειες κλπ αλλα σου δωσε να καταλαβεις απ την αρχη και ευγενικα οτι δε σε βλεπει το ιδιο. Με την πιεση σου την πρεσαρησες χειροτερα.
Δεν ειναι απ την καταθλιψη λοιπον (που ισως να εχει) η χυλοπιτα που εφαγες. Αν μπορεις να την βοηθησεις διακριτικα καντο, πχ να της βρεις καποια δουλεια αλλα να της λες οτι γιατι το ριξες στη θρησκεια και γιατι δε βγαινεις εξω κλπ ειναι παλι πιεστικα. Αν εκεινη ασχολειται με τα θεια τι ζορι τραβας εσυ? Μπορει εσυ να μην εισαι θρησκευαμενος. Ειναι σαν να σου πει αυτη μη βλεπεις μπαλα, μην καπνιζεις και αλλα τετοια ακομα και αν εσυ κρινεις υπερβολικη αυτη την ενασχοληση. Για την ωρα εαν θελεις να αποκτησεις καποιες ελπιδες μη την ξαναενοχλησεις και κοψε τα διαφορα δωρακια γιατι παλι την φερνεις σε δυσκολη θεση. Η λογικη σου οτι δε σε θελει γιατι εχει τα προβληματα, αρα να τη βοηθησω να τα λυσει για να με θελει μετα, το σκεφτεσαι επειδη την γουσταρεις. Βεβαιως δεν πολυβοηθανε τα προβληματα ομως πρεπει πρωτον να της φυγει η εικονα που εχει διαμορφωσει για σενα απο τις συμπεριφορες σου κ να δρομολογηθουν καπως κ τα προβληματα για να πουμε οτι μπαινεις ξανα να τη διεκδικησεις.Last edited by kerasi; 20-12-2014 at 12:05.