Γκρίνια...τι άλλο? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 170
    Senior Member
    βρε παιδί μου να σου στείλω να διαβάσεις λίγο Ελύτη;μπορεί η ποίηση να σου κάνει καλό....πολλά νεύρα
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Εγώ αυτό βλέπω οτι έκανες....
    Ανέφερα πράγματα που με ενοχλούν, και εσύ απάντησες "Η γκρινια κουραζει τους αλλους, τους διωχνει, και τους σπαει τα νευρα. Καλο ειναι να διορθωνουμε τα στραβα μας."
    Αυτό δεν ισχύει για το 100% του πληθυσμου της γής?
    Τι πιστευεις οτι προσέφερες δηλαδή? γιατί έγραψες μια αυτονόητη γενικότητα σαν αυτά που έγραψα μολις πιο πανω...αλλά οι λέξεις που χρησιμοποιώ σου φαίνονται κακές?

Senior Member
    θεμα μεσα σε θεμα......
    το ξερω οτι ειμαι οφ τοπικ, αλλα μαλωνετε που μαλωνετε, δεν πιστευω να ενοχλω κι εγω ε?

το ερεθισμα της σκεψης μου το εδωσε αυτο το θεμα και καποια αλλα αναλογα γι αυτο το γραφω εδω.
    εχετε αναλογιστει, σας προβληματιζει, το εχετε λυσει μεσα σας, το timing, την καταλληλη στιγμη που "αφηνεις" κατι????
    και ειδικοτερα, σε σχεση με εμας εδω, μια συζητηση με ανθρωπους που ουτε ξερεις, ουτε προηγουμενα ειχες ποτε???

μεγαλη υποθεση να ξερεις ΠΩΣ και ΠΟΤΕ να φευγεις...
    LET GO! Που λεει και η γιαγια μου.

1.θεωρειτε οτι αυτο που σας ικανοποιει ειναι να συμφωνησουν ολοι μαζι σας για να φυγετε?
    2.θελετε οπωσδηποτε τον τελευταιο λογο, οτι κι αν λεγεται και ειναι το μονο που σας απασχολει?
    3.φευγετε οταν εχετε διατυπωσει σαφως οτι ουσιαστικο εχετε να πειτε ,οσο κι αν συνεχιζουν οι αλλοι χωρις καινουρια επιχειρηματα να μιλουν μετα απο εσας?

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.!
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θεμα μεσα σε θεμα......
    το ξερω οτι ειμαι οφ τοπικ, αλλα μαλωνετε που μαλωνετε, δεν πιστευω να ενοχλω κι εγω ε?

το ερεθισμα της σκεψης μου το εδωσε αυτο το θεμα και καποια αλλα αναλογα γι αυτο το γραφω εδω.
    εχετε αναλογιστει, σας προβληματιζει, το εχετε λυσει μεσα σας, το timing, την καταλληλη στιγμη που "αφηνεις" κατι????
    και ειδικοτερα, σε σχεση με εμας εδω, μια συζητηση?

1.θεωρειτε οτι αυτο που σας ικανοποιει ειναι να συμφωνησουν ολοι μαζι σας για να φυγετε?
    2.θελετε οπωσδηποτε τον τελευταιο λογο, οτι κι αν λεγεται και ειναι το μονο που σας απασχολει?
    3.φευγετε οταν εχετε διατυπωσει σαφως οτι ουσιαστικο εχετε να πειτε ,οσο κι αν συνεχιζουν οι αλλοι χωρις καινουρια επιχειρηματα να μιλουν μετα απο εσας?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θεμα μεσα σε θεμα......

και ειδικοτερα, σε σχεση με εμας εδω, μια συζητηση με ανθρωπους που ουτε ξερεις, ουτε προηγουμενα ειχες ποτε???

μεγαλη υποθεση να ξερεις ΠΩΣ και ΠΟΤΕ να φευγεις...

Εχεις ενα δικιο Remedy ή μαλλον πολλα δικια μαζι υπαρχει ενα αλλα ομως..Εξοργιστηκα προσωπικα με τον χαρακτηρισμο του τζιτζιφιογκου παραπανω "τυχαιοι" και "ψυχικα ασταθεις" γι'αυτο και το επαναλαμβανω αλλωστε συνεχως,πρωτον γιατι δεν ειμαι ψυχικα ασταθης και δευτερον και γι'αυτους που ειναι μπηκαν στον κοπο να γραψουν,να πουν μια γνωμη,να τον διαβασουν!
    Ποιον "τιμησε" απο αυτους που του εγραψαν?Οχι μονο σε αυτο το ποστ του αλλα σε ΟΛΑ του τα ποστ!Θεωρει τις απαντησεις τυχαιες,ασκοπες,περιττες χωρις επιχειρηματα κτλ..Υποτιμαει με το γαντι τον συνομιλητη του!Του κανεις ενα αστειο τυπου Ξανθοπουλου το θεωρει στολισμα,του λες εσυ κανε αυτο και αυτο ρε φιλε στον ελευθερο χρονο σου,σε υποτιμαει και λεει τα ιδια και τα ιδια..Μετα οταν του λες οτι "φιλε μου εισαι στο ιδιο μοτιβο,εχεις την ιδια γκρινια" σε στολιζει με χαρακτηρισμους..

Χτες του παρεθεσα καθε μου απαντηση,περιμενα να βρει που του μιλησα ειρωνικα..Ελεγε παλι τα δικα του.Σαφως δεν εχω τιποτα προσωπικο με κανεναν,διοτι δεν γνωριζω και προσωπικα κανεναν,"κρινω" τα γραπτα του..Φορουμ ειναι!Ουτε τον τελευταιο λογο θελω να εχω εξαλλου και να το ηθελα το παλικαρι μιλαει τοσο πολυ που ειναι δυσκολο να εχεις τον τελευταιο λογο :P
    Aυτα ειχα να πω και τελος!

Πολλες πρασιναδες βρε μοντ...Απαπαπα.

ΥΓ:Oλοι μπηκαμε στο θεμα με καλη προθεση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    ΥΓ:Oλοι μπηκαμε στο θεμα με καλη προθεση.
    Όταν λες όλους εννοεις......?
    Γιατί οι μόνοι που δεν είχαν κάτι να πουν και απλά έκραζαν ήσουν εσύ, η miss despoina και φυσικά η howtodream της οποίας η καλή θέληση έλαμψε. Και όλως τυχαίως έχουν πρασινήσει σχεδόν όλα τα post σας στις τελευταίες 4 σελίδες.
    Οπότε ελπίζω να καταλαβαίνεις το τι περιεχόμενο είχαν..."καλής πρόθεσης".
    Οι υπόλοιποι μπορούν να συζητήσουν κόσμια έστω και αν διαφωνούν.
    Και για να μην μπερδεύεσαι "τιμησα" όλους όσους απαντησαν με το να κάνω διάλογο μαζί τους και τον κάνω ακόμα. Κάτι το οποίο εσείς οι 3 δεν είστε σε θέση να κάνετε.

Senior Member
    Βρε παιδια , δεν ειναι κριμα να σπαταλαται τοση ενεργεια , την στιγμη που θα μπορουσαμε να την χρησιμοποιησουμε για κατι ποιο εποικοδομητικο , αντι για το σου πα μου ειπες , κ ποιος ειναι αυτος ο ....... , κ ποιος ειμαι γω , κ battle επι battleων , να αποδειξεις τι κ σε ποιον , αντε κ τον εβαλες στη θεση του , αυτο ειναι το ζητουμενο ? δεν γουσταρετε ενα μελος ? μην συνδιαλεγεστε μαζι του , απλο . Κ εγω εχω διαφωνησει με τον tomhet , αλλα η συζητηση παρεμεινε σε κοσμιο επιπεδο , με σεβασμο κ απο τις δυο πλευρες . Το ζητημα της 'καλης προθεσης ', χρησιμοποιειται μονον κατ ευφημισμον , καταχρηστικως .
    Last edited by Macgyver; 28-11-2013 at 09:54.

Senior Member
    Αγαπητέ μου εαν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τα μηνύματα από την αρχή θα δεις ότι όντως υπήρχε η καλή πρόθεση όπως άλλωστε κ σε όλους όσους έχουν ένα πρόβλημα στο φόρουμ.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Βρε παιδια , δεν ειναι κριμα να σπαταλαται τοση ενεργεια , την στιγμη που θα μπορουσαμε να την χρησιμοποιησουμε για κατι ποιο εποικοδομητικο , αντι για το σου πα μου ειπες , κ ποιος ειναι αυτος ο ....... , κ ποιος ειμαι γω , κ battle επι battleων , να αποδειξεις τι κ σε ποιον , αντε κ τον εβαλες στη θεση του , αυτο ειναι το ζητουμενο ? δεν γουσταρετε ενα μελος ? μην συνδιαλεγεστε μαζι του , απλο . Κ εγω εχω διαφωνησει με τον tomhet , αλλα η συζητηση παρεμεινε σε κοσμιο επιπεδο , με σεβασμο κ απο τις δυο πλευρες . Το ζητημα της 'καλης προθεσης ', χρησιμοποιειται μονον κατ ευφημισμον , καταχρηστικως .

Senior Member

Βλεπω οτι αυτο που εγραφα τοτε , ' μην συνδιαλεγεστε με ενα μελος αν δεν το γουσταρετε ' , δεν επιασε τοπο . Καλη προθεση σπανιως συνανταται στο φορουμ , μπολικο τρολλαρισμα δε. Χαιρετω τον φιλο tomhet , οπου και αν βρισκεται .

Senior Member
    Βλεπω οτι αυτο που εγραφα τοτε , ' μην συνδιαλεγεστε με ενα μελος αν δεν το γουσταρετε ' , δεν επιασε τοπο . Καλη προθεση σπανιως συνανταται στο φορουμ , μπολικο τρολλαρισμα δε. Χαιρετω τον φιλο tomhet , οπου και αν βρισκεται .
    και ιδιως απο σενα, που μονιμως τραβας η ξεθαβεις οτι θεμα υπαρχει σε οριζοντα 10ετιας μπας και ξαναναψεις καποιον καυγα, επειδη βαριεσαι στο σπιτι και δεν σε παιζουν τα αλλα παιδακια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Τόσος καιρός μετά και δεν έχει αλλάξει τίποτα.
    Όλο αυτό το διάστημα νιώθω οτι βρίσκομαι καθημερινά σε έναν αγώνα και κάθε μέρα λέω "αυριο θα είναι καλύτερα"...το αυριο έρχεται αλλά οχι και το "καλύτερα".
    Συμβουλές:
    1)Πρέπει να παλέψεις.
    Όταν κάποιος είναι πεσμένος του λες να ξανασηκωθεί με την προοπτική να ξαναπέσει? Γιατί δεν του λες καλύτερα το μυστικό που έχουν οι άλλο στο να μην πεφτουν?
    Πρέπει να ξυπνήσει και την επόμενη μέρα με το ίδιο συναίσθημα πόνου με το ίδιο συναίσθημα απορριψης με το ίδιο συναίσθημα πως είναι άρρωστος ενώ δεν είναι. Και του λες να ξυπνήσει...για να το ζήσει όλο αυτό...γιατί?
    Να ξέρεις οτι η επόμενη μέρα θα σε πονέσει τόσο πολύ και όλοι να σου λένε "ξύπνα"? Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουν.
    2)Δεν είσαι μόνος.
    Αν δεν εισαι μόνος τότε γιατί τα σκέφτεσαι όλα αυτά? Γιατί δεν υπάρχει κανείς να ακούσει αυτό που έχεις να πεις και να μην τρέξει μακρυά για λιβάδια πιο πράσινα?
    3)Πρεπει να το κάνεις για σένα.
    Ποιος κάνει πράγματα πραγματικά για εκείνον μόνο? Και τι ειναι αυτά? Όταν φτιάχνεσαι στον καθρέφτη και παραμυθιάζεσαι οτι το κάνεις για σένα? αυτό το κάνεις για σένα? Όταν γράφεις μουσική για να πεις κάτι, το κανεις για να το ακούσεις εσύ? Ψέμματα που λέμε για να μας κάνουν να νιωθουμε καλύτερα...όσοι μπορούμε φηλαδή.
    4)Δεν είσαι περιττός.
    Ποιου η ύπαρξη είναι τόσο σημαντική απο μόνη της? Ποιος είναι αυτός που θα σταθεί μόνος του χωρις στήριγμα? Ποιον αν τον αφαιρέσουμε απο την γη, η απουσία του θα παίξει κάποιο ρόλο? Υπάρχεις μόνο γιατί υπάρχεις στην ζωή άλλων. Χάσε αυτό και χάθηκες. Το έχασες? .....χάθηκες.
    5)Μην αφήνεις τον εαυτό σου.
    Γιατί? και τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Το να παριστάνεις τον χαρούμενο για να μην απωθείς τους άλλους? Πες οτι το κάνεις...είναι αρκετό? οχι. Πες οτι προσέχεις εσένα...ειναι αρκετό? οχι. Πες οτι τα κάνεις όλα αυτά και άλλα τόσα...πες οτι ζεις σε μια διαρκή προσπάθεια για τα πάντα...ειναι αρκετό? οχι. Και όταν έχεις περάσει όλο αυτό το διάστημα με την διαρκή προσπάθεια, με τον διαρκή πόνο, με το διαρκή άγχος, με την διαρκή αίσθηση του να πνίγεις όλα αυτά που εχεις μέσα γιατι "δεν πρέπει" και συνειδητοποιείς ότι απλά ζεις με αυτό...? Με την διαρκή πάλη...τι κάνεις? συνεχίζεις έτσι? Και πότε θα "ζήσεις" δηλαδή? Πότε θα κάνεις όλα αυτά που φαντάζεσαι πως θες και που βλέπεις στους άλλους και ζηλευεις?
    Ναι ζηλευεις...κακή λέξη, μην την κοιτάς.
    Οπότε να σταματήσεις την προσπάθεια γιατί σου κοστίζει? και τι θα κερδίσεις τότε? πάλι τίποτα.
    Οπότε?

Θα ήθελα τόσο πολύ να πεθάνω έναν θάνατο πνευματικό και το σώμα μου ας παραμείνει. Να μην σκέφτομαι, να μην νιώθω, να μην περιμένω τίποτα απο κανέναν και κυρίως....να μην σκέφτομαι κανέναν...όπως ακριβώς δεν με σκέφτεται κανείς.

Χέστηκες...το ξέρω.
    ΝΙΩΘΩ με αυτα που γραφεις οτι εχεις ηδη πεθανει....
    το οτι εχεις πεθανει ψυχικα ομως δεν σημαινει οτι θα παψεις να σκεφτεσαι...δυστυχως.
    ολα αυτα κ γω τα χω σκεφτει.
    ομως καταλαβα κατι...το καδρο ειναι περιττο...αν το πεταξω δεν θα κοστισει κ τιποτα..ομως οταν το θυμαμαι κ το κοιτω νιωθω οτι μου στολιζει τον τοιχο..
    δεν ξερω αν με καταλαβες..
    μη ψαχνεις το νοημα της ζωης.δεν υπαρχει νοημα..υπαρχει μονο η στιγμη.
    γι αυτο νιωσε μονο την στιγμη, την στιγμη που πινεις τον καφε σου, την στιγμη που φυσαει ενα αερακι, την στιγμη που ζεσταινονται τα ποδια σου στο καλοριφερ....δεν νομιζω οτι χρειαζεται κ κατι αλλο..για εμας, για τον ανθρωπο..
    ολα τα υπολοιπα ειναι απλα σημεια κοινωνικης καταξιωσης------>θεωρουμε προκομενο αυτον που εχει σπιτι, παιδια, δουλεια..
    κλπ κλπ...μεχρι που καποια στιγμη απλα γερνας κ πεθαινεις...αλλα μιας κ σε εφεραν εδω...τουλαχιστον γιατι να υποφερεις?ζησε απλα την στιγμη...
    οταν σου λενε σηλω εννοουν απλα να σηκωθεις κ να ζησεις την στιγμη..γιατι μπορει να νιωσεις χαρα ή να φερεις χαρα σε καποιον...
    δεν ξερω...κ γω μερικες φορες αναρωτιεμαι ολα αυτα που γραφεις...κ συνηθως ξεκινω λαντοζ κ συνερχομαι...χααχααχχααχαχ!

που το ξέθαψες αυτό το θέμα Μπουμ?
    Έχει καιρό που μας άφησε αυτό το κελεπούρι.

Senior Member
    Oτι και να πειτε , θεωρω τον tomhet ( Βαγγελη ) το πιο ευφυες μελος που περασε ποτε απο το φορουμ . Απολαμβανω να διαβαζω τα ποστ του . Ο ανθρωπος δεν παιζοταν .

Oτι και να πειτε , θεωρω τον tomhet ( Βαγγελη ) το πιο ευφυες μελος που περασε ποτε απο το φορουμ . Απολαμβανω να διαβαζω τα ποστ του . Ο ανθρωπος δεν παιζοταν .
    ..γι αυτό δεν ξανά μπήκε
    ερευνούν τον εγκέφαλο του στη ΝΑΣΑ :Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    που το ξέθαψες αυτό το θέμα Μπουμ?
    Έχει καιρό που μας άφησε αυτό το κελεπούρι.
    Μμμμ....
    Αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε, θα ήταν πιο σωστό να πούμε: "έχει καιρό που μας άφησε αυτό το nick!"
    Είναι γνωστό άλλωστε, ότι με το που εξαφανίζεται κάποιο ψευδώνυμο, δε σημαίνει ότι εξαφανίζεται και το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από αυτό.
    Πολλά μέλη εξακολουθούν και τριγυρίζουν στον τόπο του εγκλήματος για χρόνια με άλλα προσωπεία, όπως καλά γνωρίζεις άλλωστε.
    Ειδικά το συκεκριμένο thread βρίθει εξαφανισμένων αλλά "μετενσαρκωμένων" μελών!

Senior Member
    Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει μπει με αλλο nick , διοτι το δειγμα γραφης του ειναι μοναδικο , σε συνεπαιρνει . Οποιος δεν παραδεχεται την ευφυια του , ειναι απλα κομπλεξικος , απο αυτους και αν βριθει το φορουμ !!!

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast