με τι σκεψεις έρχεστε σε οργασμο?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 66

με τι σκεψεις έρχεστε σε οργασμο?

Καλησπερα σε ολους.
    Ειμαι γυναικα 35 χρονων, με ενα αγορακι 2 χρονων, παντρεμενη, εμφανισιμη θα έλεγα και θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου μπας και βρω τη λυση....
    Απο μικρη (μιλάμε για δημοτικο) ειχα εντονους οργασμους με αυτοικανοποιηση. Βρισκομουνα σε σεξουαλικη υπερδιεγερση πολυ συχνα και μου αρεσε να βλεπω πορνο.
    Αυτο συνεχιστηκε και στην εφηβεια....μεχρι που αργοτερα εκανα τις πρωτες σχεσεις (στα 19) και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα περα του οτι ηθελα πολυ συχνα σεξ.
    Το πορνο ηταν πολυ συχνο (προτιμουσα λεσβιακο) ακομα και κατα τη διαρκεια των σχεσεων.
    Το προβλημα πιστευω οτι ξεκινησε οταν εκανα μακροχρονια σχεση με εναν αντρα φετιχιστη το οποιο το φανερωσε αρκετα χρονια μετα.
    Ερωτευοταν τα παπουτσια μου, τα ποδια μου κτλ. Εμενα με ξενερωνε αφανταστα αυτο αλλα ενιωθα και αγαπη για εκεινον με αποτελεσμα να μην χωριζω για αρκετα χρόνια.
    Ομως για να ερθω σε οργασμο μαζι του εκλεινα τα ματια μου και σκεφτομουνα αλλους αντρες, ή σκηνες πορνο που με εφτιαχνα. Επισης η αυτοικανοποιηση συνεχιζοταν φυσικα...
    Εκανα παραλληλη σχεση με καποιον που γουσταρα παρα πολύ και στην αρχη ολα καλα αλλα για μετα από λιγο καιρο για να ολοκληρωσω επρεπε να σκεφτω σκηνες πορνο ή μια ιστορια μου με φτιαχνει στο κεφαλι μου.
    Αυτό δυστυχως συνεχιζεται μεχρι και σημερα με τον αντρα μου και ιδιως τωρα με το παιδι που ο χρονος για σεξ είναι περιορισμενος.
    Με ενοχλει παρα πολύ γιατι πλεον δεν εχω ουτε τη ψυχολογια ουτε τη διαθεση να φτιαξω ιστοριες στο κεφαλι μου, οποτε η σεξουαλικη μου ζωη παει από το κακο στο χειροτερο. Αληθεια τι σκεφτεστε για να ερθετε σε οργασμο?

Οποιαδηποτε παρομοια εμπειρια η συμβουλη πιστευω θα βοηθουσε…

Junior Member
    Μυρσίνη δεν ξέρω αλλά και εγώ όταν φτάνω σε οργασμό με την δική μου ,κλείνω τα μάτια και βλέπω άλλες γυναίκες ή οτι πέρνουμε κάποιαν παρτούζα

Banned
    Τι παιζει εδω περα ρε παιδια? μημπος η διαχηρηση εχει βαλει γραμματα απο αναγνωστες οπου κι καλα!! εγραφαν προσωπικες αληθινες ιστοριες ¨)οπως παλια στο playboy κι σε αλλα τετοια περιοδηκα? ε? ¨)¨) ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Τι παιζει εδω περα ρε παιδια? μηπως η διαχηρηση εχει βαλει γραμματα απο αναγνωστες οπου κι καλα!! εγραφαν προσωπικες αληθινες ιστοριες ¨)οπως παλια στο playboy κι σε αλλα τετοια περιοδηκα? ε? ¨)¨) ?
    Συμφωνω , οτι κατι παιζει εδω περα ...
    Η διαχειριση μαλλον δεν εχει αντιληφθει οτι εχουν μαζευτει 5 τρολακια , που μπορει να ειναι και ενα , και το εχουν κανει παιδικη χαρα.

Senior Member
    Θέλετε δηλαδή να μου πείτε οτι δεν θα υπάρχουν άτομα που θα απαντήσουν σοβαρά στο παρόν thread? :P

Banned
    Αληθεια τι σκεφτεστε για να ερθετε σε οργασμο?
    θα σας κουφανω ελαφρως.. σκεφτομαι οτι ειμαι γυναικα κ το κανω με εμενα ως αντρας.

Angry

Δεν καταλαβα τι προβλημα υπάρχει? Το σιτε δεν ειναι να πει καποιος το προβλημα του μηπως βοηθηθει?
    Τι δεν καταλαβατε?

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα σας κουφανω ελαφρως.. σκεφτομαι οτι ειμαι γυναικα κ το κανω με εμενα ως αντρας.

Αλεξανδρε αυτο ειναι χειροτερο απο το δικο μου :cool:

Quote Originally Posted by mirsini View Post
    ..χαχαχαχ!

Μυσρίνη αν έχεις όντως θέματα και δεν τρολάρεις, πήγαινε σε έναν ειδικό να βρεις τι σου συμβαίνει.
    Με το να σου πει ο καθένας από μας τι σκέψεις κάνει στο σεξ, σε τι ακριβώς θα σε βοηθήσει?

Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Συμφωνω , οτι κατι παιζει εδω περα ...
    Η διαχειριση μαλλον δεν εχει αντιληφθει οτι εχουν μαζευτει 5 τρολακια , που μπορει να ειναι και ενα , και το εχουν κανει παιδικη χαρα.
    δυο τρεις αρκει για να κανουν την αρχή και μετά το κακό γενικεύει.
    μπαινοντας κανεις στην ενοτητα αυτη και βλεποντας τετοια θεματα θα σκεφτει βρηκα τον καταλληλο χωρο. απ αυτην την αποψη μπορει να μην ειναι τρολάκια.
    γιατι να επεμβει η διαχειριση αφου τετοια θεματα πουλάνε?
    γιάννης

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..χαχαχαχ!

Μυσρίνη αν έχεις όντως θέματα και δεν τρολάρεις, πήγαινε σε έναν ειδικό να βρεις τι σου συμβαίνει.
    Με το να σου πει ο καθένας από μας τι σκέψεις κάνει στο σεξ, σε τι ακριβώς θα σε βοηθήσει?
    Θεοφανία σ'ευχαριστω για την απαντηση...
    Σε αυτη τη φαση που βρισκομαι δεν εχω ουτε το χρημα (50-60 ευρω την εβδομαδα) ουτε το χρονο να απευθυνθω σε ειδικο.
    Φυσικά θα με βοηθησει να ακουσω οι αλλοι "φυσιολογικοι" τι σκεφτονται την ωρα του οργασμου. Επισης περιπτωσεις σαν και μενα πως το αντιμετωπιζουν η πως το αντιμετωπιζαν...
    Θεωρω οτι αυτο που μου συμβαινει, συμβαινει πιο συχνα σε αντρες...
    Ισως με το να ακουσω τους αλλους βημα βημα τα καταφερω μονη μου να αλλαξω τροπο σκεψης....Αλλωστε γιατι μοιραζονται ολοι εδω μεσα το προβλημα τους και δεν πανε κατευθειαν σε ειδικους?

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    δυο τρεις αρκει για να κανουν την αρχή και μετά το κακό γενικεύει.
    μπαινοντας κανεις στην ενοτητα αυτη και βλεποντας τετοια θεματα θα σκεφτει βρηκα τον καταλληλο χωρο. απ αυτην την αποψη μπορει να μην ειναι τρολάκια.
    γιατι να επεμβει η διαχειριση αφου τετοια θεματα πουλάνε?
    Οι τρολοφοβικοι σας παρακαλω μην ασχολειστε με το θεμα μου.

Banned
    Quote Originally Posted by mirsini View Post
    μηπως υπερβαλεις? ετσι κ αλλιως απο αυτο δε χανεις τιποτα

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μηπως υπερβαλεις? ετσι κ αλλιως απο αυτο δε χανεις τιποτα
    Συγνωμη γιατι μπερδευτηκα...οταν κανεις σεξ με την κοπελα σου σκεφτεσαι οτι εισαι γυναικα και το κανεις μαζι σου ή οταν αυτοικανοποιησε?
    Η ερωτηση μου ειναι τι σκεφτεστε για να ερθετε σε οργασμο οταν ειστε με το ταιρι σας....

Quote Originally Posted by mortimer View Post
    Μυρσίνη δεν ξέρω αλλά και εγώ όταν φτάνω σε οργασμό με την δική μου ,κλείνω τα μάτια και βλέπω άλλες γυναίκες ή οτι πέρνουμε κάποιαν παρτούζα
    Mortimer αυτο συμβαινει με ολες τις σχεσεις που ειχες? Οταν αυτοικανοποιησε το ιδιο σκεφτεσαι?

Page 1 of 5 123 ... LastLast