με τι σκεψεις έρχεστε σε οργασμο? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Senior Member
    Γεια σου Μυρσίνη! Εγω καταλαβαίνω οτι εχεις φαντασιώσεις τις οποιες δεν εχεις πραγματοποιησει.Αυτά που βλέπεις στο πορνο,δοκιμασε τα με τον συντροφο σου (οσαμπορεις) Μετα απο λιγο διαστημα δεν θα χρειαζεται να φαντασιωθεις κατι αλλο. Ακόμα καιτο σεξ θέλει παιχνίδι!!! Have fun

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ναι καλα... αμα περασω απο ιερα εξεταση τα μυαλα ολων ενας θεος ξερει τη φαντασιωσεις θα βρω
    Στων περισσοτερων δεν θα βρεις απλως ΤΙΠΟΤΑ ....

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    χμμ πολυ υποπτο..

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οστοσο θα μπορουσε πολυ ανετα να με φερει σε οργασμο κ αυτο.. http://images5.fanpop.com/image/phot...4-1440-900.jpg
    axaxaxa ναι θα μπορουσε

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ποτέ ο εγκέφαλος δεν σκεφτεται ΤΙΠΟΤΑ. Ακομα και όταν διαλογιζεσαι παλι σκέφτεσαι!

Quote Originally Posted by feggari View Post
    Γεια σου Μυρσίνη! Εγω καταλαβαίνω οτι εχεις φαντασιώσεις τις οποιες δεν εχεις πραγματοποιησει.Αυτά που βλέπεις στο πορνο,δοκιμασε τα με τον συντροφο σου (οσαμπορεις) Μετα απο λιγο διαστημα δεν θα χρειαζεται να φαντασιωθεις κατι αλλο. Ακόμα καιτο σεξ θέλει παιχνίδι!!! Have fun
    Σ ευχαριστω φεγγαρι για την απαντηση σου! Δυστυχως αν δοκιμασω οσα φαντασιώνομαι θα υπαρχει πολύ συνωστισμος στο δωματιο! Νομιζω πως ο αντρας μου δεν θα είναι συμφωνος...

Από ένα αρθρο που διαβασα πανω στο θεμα:

"Ισχύει ότι για να έρθετε σε οργασμό κάνετε φαντασιώσεις την ώρα του σεξ;
    Δεν ισχύει για όλες. Κάποιες θέλουν να είναι 100% συγκεντρωμένες σε αυτό που συμβαίνει. Αρκετές από μέσα τους μετράνε. Άλλες, πάλι, φαντάζονται ότι είναι με κάποιον άλλο. Ή με κάποια άλλη. Ή με κάποιους (πολλούς) άλλους. Δεν θα σου δώσουμε αναφορά. Σε ρωτήσαμε εμείς τι τσόντες κρύβεις στον υπολογιστή σου;"

Αρχιζω να προσανατιλιζομαι προς τα εκει....Αλεξανδρε μου τα λεγες...

Εγω πιστεύω οτι πρέπει ολοι να μαζευτουμε και να πλαισιωσουμε τη Μυρσίνη και να τη βοηθήσουμε...

Quote Originally Posted by Ο Σελτζούκος View Post
    Εγω πιστεύω οτι πρέπει ολοι να μαζευτουμε και να πλαισιωσουμε τη Μυρσίνη και να τη βοηθήσουμε...
    axaxaxa ναι για συνεχισε....μου δινεις υλικο για το βραδυ
    Περα από την πλακα δεν θα με ενδιεφερε να πραγματοποιησω κατι τετοιο. Νιωθω αγαπη και πολλα ομορφα συναισθηματα για τον αντρα μου. Και ουτε να τον μοιραστω θελω!

Αυτό ακριβως λεω. Χρειαζεσε "υλικο" για τα βράδια.
    Και επειδη και ο αντρας σου μπορει να χρειαζετα τα ιδια υλικά, εγω προτείνω να το συζητήσεις με τον σύντροφο σου για το θέμα σου, και μπορεί να βρειτέ κάποια λύση πάνω σε αυτό. Ιδιαιτερα αν αυτο που λεει το φεγγαρι ισχυει (οτι ειναι φαντασιωσεις).

Αυτό ακριβως λεω. Χρειαζεσε "υλικο" για τα βράδια.
    Και επειδη και ο αντρας σου μπορει να χρειαζετα τα ιδια υλικά, εγω προτείνω να το συζητήσεις με τον σύντροφο σου για το θέμα σου, και μπορεί να βρειτέ κάποια λύση πάνω σε αυτό. Ιδιαιτερα αν αυτο που λεει το φεγγαρι ισχυει (οτι ειναι φαντασιωσεις).
    Συγνωμη αλλα νομιζω ότι εισαι λιγο εκτος θεματος.. Δηλαδη οσοι και οσες εχουν φαντασιωθεί παρτουζα είναι παρτουζιαριδες. Μιλαμε για ένα ποσοστο 99% πιστευω

προσωπικά Μυρσίνη δε μπορώ να εχω το ιδιο προβλημα με εσένα γιατί υπαρχει μια μεγαλη διαφορα: Εκει που εσυ εισαι διαστροφικη με το πορνο και εχεις σεξουαλικη υπερδιεγερση με αυτό εγω σιχαίνομαι το πορνό. Φυσικά υπαρχουν σκηνες ή συγκεκριμένο πορνο που μου άρεσε αλλά το 80% των σκηνων είναι αηδιαστικες και δεν εχουν επαφη με τη πραγματικότητα. Όταν βγήκα έξω στο κόσμο και ειδα πως λειτουργουν τα πράγματα καταλαβα οτι το πορνο κατα τα παιδικα χρονια δε μου δίδαξε τίποτα.

Ως εκ τουτου λοιπον ειναι δύσκολο να εχω αντίστοιχο θέμα.

Τωρα εσύ ανοιγεις δύο θέματα: Το ένα είναι οτι έχεις πρόβλημα με τη σεξουαλικη σου υπερδιεγερση και οτι σου αρεσει το συχνο έντονο σεξ, και το άλλο ειναι οτι φαντασιωνεσαι διαφορες σκηνες πορνο για να ερθεις σε οργασμο. Αυτα ειναι δυο διαφορετικά θέματα. Το ενα μπορει να ειναι βιολογικου/φυσικου χαρακτηρα και το άλλο ψυχολογικού.

Επιπροσθέτως, ακόμα και η διατύπωση του ερωτήματος σου ειναι λανθασμενη. Η ερώτηση "με τι σκεψεις έρχεστε σε οργασμο?" εστιαζει στο περιεχόμενο των σκέψεων, κάτι που ουσιαστικά δεν (θα έπρεπε να) σε ενδιαφέρει. Η ερώτηση αντανακλά το τι ακριβως θέλουμε να μάθουμε απο τους άλλους. Έτσι λοιπον μια καλύτερη διατύπωση είναι:

"Έχεται αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του σεξ?" ή "Κατά πόσο εξαρτιέστε απο την πράξη της φαντασίωσης κατά τη διαρκεια του σέξ και πόσο ρόλο παίζει αυτός για τον οργασμό?"
    Last edited by Ο Σελτζούκος; 18-11-2013 at 12:46.

Senior Member
    Μυρσίνη, στο σεξ είμαστε εξαρτημένοι από τις φαντασιώσεις μας. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Απλά συμβαίνει. Συνήθως, όσοι από εμάς επιχειρούμε να τιις πραγματοποιήσουμε, διαπιστώνουμε πως το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών μας και οτι ήταν περισσότερο η αίσθηση του απαγορευμένου που τις έκανε τόσο επιθυμητές. Αρα, όσο περισσότερο απενοχοποιούμε τις φαντασιώσεις μας και όσο αποδεχόμαστε πως μάλλον θα παραμείνουν φαντασιώσεις, τόσο πιό λειτουργικοί είμαστε στην ερωτική μας ζωή.

Μου έκανε εντύπωση η ομολογία σου οτι τον τελευταίο καιρό λόγω κούρασης δε μπορείς να φαντασιωθείς ενώ κάνεις έρωτα. Απαιτείται άραγε προσπάθεια για κάτι που σε ευχαριστεί και που σχετίζεται με μιά από τις πιό δυνατές ανθρώπινες επιθυμίες? Η μήπως ξέμεινες από φαντασιακό ρεπερτόριο... :)

προσωπικά Μυρσίνη δε μπορώ να εχω το ιδιο προβλημα με εσένα γιατί υπαρχει μια μεγαλη διαφορα: Εκει που εσυ εισαι διαστροφικη με το πορνο και εχεις σεξουαλικη υπερδιεγερση με αυτό εγω σιχαίνομαι το πορνό. Φυσικά υπαρχουν σκηνες ή συγκεκριμένο πορνο που μου άρεσε αλλά το 80% των σκηνων είναι αηδιαστικες και δεν εχουν επαφη με τη πραγματικότητα. Όταν βγήκα έξω στο κόσμο και ειδα πως λειτουργουν τα πράγματα καταλαβα οτι το πορνο κατα τα παιδικα χρονια δε μου δίδαξε τίποτα.

Ως εκ τουτου λοιπον ειναι δύσκολο να εχω αντίστοιχο θέμα.

Τωρα εσύ ανοιγεις δύο θέματα: Το ένα είναι οτι έχεις πρόβλημα με τη σεξουαλικη σου υπερδιεγερση και οτι σου αρεσει το συχνο έντονο σεξ, και το άλλο ειναι οτι φαντασιωνεσαι διαφορες σκηνες πορνο για να ερθεις σε οργασμο. Αυτα ειναι δυο διαφορετικά θέματα. Το ενα μπορει να ειναι βιολογικου/φυσικου χαρακτηρα και το άλλο ψυχολογικού.
    Αν διαβασεις προσεκτικα μιλησα πως μικρη ειχα σεξουαλικη υπερδιεγερση. Αυτό δεν ισχυει για τωρα. Αυτό το ανεφερα για να καταλάβετε στην πορεια πως εξελιχθηκε το θεμα. Όπως και για το εμφανισιμη - που πιστευω ότι και αυτό ενοχλησε στην αρχη μερικα ατομα και νομιζανε πως ημουνα αντρας η ελεγα ψεματα- το ανεφερα για να δειξω πως τα εχω καλα με την εμφανιση και με το σωμα μου και δεν τίθεται θεμα τετοιο.
    Αρα το "πρόβλημα" είναι να το πω πιο αναλυτικα: Ξεκιναμε το σεξ ερεθιζόμαστε και οι δυο, μολις ερθει η στιγμη να ολοκληρωσω σκέφτομαι κατι που με φτιαχνει παρα πολύ (δεν είναι παντα απαραίτητα πορνο που εχω δει, μπορει να είναι κατι που επινοησα). και ετσι ολοκληρωνω. Εχει τυχει να ολοκληρωσω και χωρις φαντασιωση απλα είναι σπανιες οι φορες...

Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Μυρσίνη, στο σεξ είμαστε εξαρτημένοι από τις φαντασιώσεις μας. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό. Απλά συμβαίνει. Συνήθως, όσοι από εμάς επιχειρούμε να τιις πραγματοποιήσουμε, διαπιστώνουμε πως το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών μας και οτι ήταν περισσότερο η αίσθηση του απαγορευμένου που τις έκανε τόσο επιθυμητές. Αρα, όσο περισσότερο απενοχοποιούμε τις φαντασιώσεις μας και όσο αποδεχόμαστε πως μάλλον θα παραμείνουν φαντασιώσεις, τόσο πιό λειτουργικοί είμαστε στην ερωτική μας ζωή.

Μου έκανε εντύπωση η ομολογία σου οτι τον τελευταίο καιρό λόγω κούρασης δε μπορείς να φαντασιωθείς ενώ κάνεις έρωτα. Απαιτείται άραγε προσπάθεια για κάτι που σε ευχαριστεί και που σχετίζεται με μιά από τις πιό δυνατές ανθρώπινες επιθυμίες? Η μήπως ξέμεινες από φαντασιακό ρεπερτόριο... :)
    Nick cave πολύ σωστη η απορια σου.... Η αληθεια είναι ότι λογω του μωρου ναι ξεμεινα από φαντασιακο ρεπερτοριο....Νιωθω κουραση και μολις παω στο κρεβατι για σεξ σαν να σαμποτάρω τον εαυτο μου να μην κανω τέτοιες σκεψεις...ισως να φταει ότι εγινα μαμα και μπηκα σε ένα ρολο και δεν μπορω να τα συνδυασω.... Δεν ξερω τι φταιει αυτό ψαχνω... Από την άλλη είναι καλο να ολοκληρωνω ετσι η θεωρείτε ¨προβληματικο"
    Ειπες ότι στο σεξ ειμαστε εξαρτημενοι από τις φαντασιώσεις μας, δηλαδή εσυ πως λειτουργεις?

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast