με τι σκεψεις έρχεστε σε οργασμο? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mirsini View Post
    Nick cave πολύ σωστη η απορια σου.... Η αληθεια είναι ότι λογω του μωρου ναι ξεμεινα από φαντασιακο ρεπερτοριο....Νιωθω κουραση και μολις παω στο κρεβατι για σεξ σαν να σαμποτάρω τον εαυτο μου να μην κανω τέτοιες σκεψεις...ισως να φταει ότι εγινα μαμα και μπηκα σε ένα ρολο και δεν μπορω να τα συνδυασω.... Δεν ξερω τι φταιει αυτό ψαχνω... Ειπες ότι στο σεξ ειμαστε εξαρτημενοι από τις φαντασιώσεις μας, δηλαδή εσυ πως λειτουργεις?
    Μυρσίνη, όπως το έθεσες, η μητρότητα είναι ένας ρόλος. Αυτός ο ρόλος δεν ακυρώνει τις ανάγκες σου ως γυναίκα. Βγάλε λοιπόν από το νου σου πως οι δύο ρόλοι είναι μεταξύ τους ασύμβατοι, διαφορετικά αυτο-υπονομεύεις την ερωτική σου ζωή.

Επίσης, οι μεγαλύτεροι εχθροί της ερωτικής απόλαυσης είναι η ένταση και οι προσδοκία. Οταν είσαι χαλαρή και δεν κυνηγάς να φτάσεις προηγούμενες επιδόσεις σου, θα απολαύσεις καλύτερα το εδώ και τώρα.

Πρόσθεσε στα παραπάνω μιά δόση από ερωτική λογοτεχνία, μιά τσόντα, ότι σου ταιριάζει καλύτερα και δώσε στον εαυτό σου χρόνο. Τα υπολοιπα θα έρθουν από μόνα τους...

Προσωπικά έχω συμφιλιωθεί με τις φαντασιώσεις μου, τις κρατώ για τον εαυτό μου (μιά που η σύντροφός μου δεν τις υιοθετεί), τις καλωσορίζω στην ερωτική μου ζωή και τις διατηρώ πάντα φρέσκιες και απραγματοποίητες... :)

Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Μυρσίνη, όπως το έθεσες, η μητρότητα είναι ένας ρόλος. Αυτός ο ρόλος δεν ακυρώνει τις ανάγκες σου ως γυναίκα. Βγάλε λοιπόν από το νου σου πως οι δύο ρόλοι είναι μεταξύ τους ασύμβατοι, διαφορετικά αυτο-υπονομεύεις την ερωτική σου ζωή.

Επίσης, οι μεγαλύτεροι εχθροί της ερωτικής απόλαυσης είναι η ένταση και οι προσδοκία. Οταν είσαι χαλαρή και δεν κυνηγάς να φτάσεις προηγούμενες επιδόσεις σου, θα απολαύσεις καλύτερα το εδώ και τώρα.

Πρόσθεσε στα παραπάνω μιά δόση από ερωτική λογοτεχνία, μιά τσόντα, ότι σου ταιριάζει καλύτερα και δώσε στον εαυτό σου χρόνο. Τα υπολοιπα θα έρθουν από μόνα τους...

Προσωπικά έχω συμφιλιωθεί με τις φαντασιώσεις μου, τις κρατώ για τον εαυτό μου (μιά που η σύντροφός μου δεν τις υιοθετεί), τις καλωσορίζω στην ερωτική μου ζωή και τις διατηρώ πάντα φρέσκιες και απραγματοποίητες... :)
    Αυτή η προσεγγιση μαρεσει! Μακαρι να τα καταφερω
    Αρα εσυ nick cave δεν θεωρεις ότι υπαρχει κατι "προβληματικο" σε ολη αυτή την ιστορια?

Senior Member
    Αυτή η προσεγγιση μαρεσει! Μακαρι να τα καταφερω
    Αρα εσυ nick cave δεν θεωρεις ότι υπαρχει κατι "προβληματικο" σε ολη αυτή την ιστορια?
    Γενικά, αποφεύγω τις εύκολες διαγνώσεις. Αν όμως η σχέση σου με τον άντρα σου δεν έχει αλλάξει και αν η μόνη αλλαγή που συνέβη στη ζωή σου τελευταία είναι η έλευση του παιδιού, τότε είναι πιθανό οτι εάν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τους ρόλους, χαλαρώσεις και "φρεσκάρεις" τις φαντασιώσεις σου με νέο υλικό, αυτές θα επιστρέψουν στην ερωτική σου ζωή μαζί με την απόλαυση...

Μην ξεχνάς οτι μιά κατάσταση είναι προβληματική από τη στιγμή που εμείς την χαρακτηρίζουμε έτσι...:)

Banned
    Ποτέ ο εγκέφαλος δεν σκεφτεται ΤΙΠΟΤΑ. Ακομα και όταν διαλογιζεσαι παλι σκέφτεσαι!
    ναι ετσι δημιουργουνται τα ονειρα στον υπνο..

Senior Member
    Ποτέ ο εγκέφαλος δεν σκεφτεται ΤΙΠΟΤΑ. Ακομα και όταν διαλογιζεσαι παλι σκέφτεσαι!
    Μirsini , δεν εννουσα αυτο , λογοπαιγνιο εκανα με το οτι μερικων ο εγκεφαλος ειναι κενος περιεχομενου .

Member
    Αληθεια τι σκεφτεστε για να ερθετε σε οργασμο?
    εγω ειμαι αρρεν 28 χρονων κ σκεφτομαι ενα συμαθητη κ φιλο μου απ το γυμνασιο να κανουμε καταδυσεις στη θαλασσα ή να του γλύφω τα ποδια. καθως και αλλα που ειναι ακραια. δυσκολευομαι να τα περιγραψω

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345