Results 61 to 75 of 159
-
18-09-2007, 10:45 #61
krino
ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΓΕΛΑΣΑ
ΓΕΛΑΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΘΑ ΓΕΛΑΩ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 18-09-2007, 11:22 #62
χεχεχε....
να σαι καλα,
και μονο το οτι γελασες εστω και για λιγο, εμενα μου αρκει.
Πιστευω οτι συντομα θα εχεις αλλαξει και συνολικα την ζωη σου.
Αυτο καταλαβαινω τουλαχιστον απο τα οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης.
keep on walking.
;)
18-09-2007, 14:34 #63
ποια ειναι η σταση της μανας σου και των αδερφων σου σε ολο αυτο?
18-09-2007, 22:03 #64
Την ανησυχεί που ο κανακάρης της δεν τρώει φακές και φασολάκια;;;;;;;έχει προβλήματα ο κόσμος....Εμένα μου τυχαίνουν περιπτώσεις προβληματισμού στυλ Τι ρούχα να βάλω αύριο;Να βάλω το σορτς το τάδε ή την φούστα την τάδε και φρικαίρνω...,.......Ε είναι να μην τρελαίνεσαι;;;;;;
18-09-2007, 22:04 #65
21-09-2007, 18:42 #66
η σταση της μανας μου ειναι μαζι μου οπως κι ο αδερφος μου
η αδερφη μου ειναι σε μια ζυγαρια που κλινει στο να λυπαται τον πατερα μας
σημερα τον μεταφερανε κορυδαλλο
ολοι εχουν αναμεικτα συναισθηματαwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-09-2007, 18:44 #67
Originally posted by krino
χεχεχε....
να σαι καλα,
και μονο το οτι γελασες εστω και για λιγο, εμενα μου αρκει.
Πιστευω οτι συντομα θα εχεις αλλαξει και συνολικα την ζωη σου.
Αυτο καταλαβαινω τουλαχιστον απο τα οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης.
keep on walking.
;)
ΑΚΟΜΑ..Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ
αν κ σωματικα ακομα τρεχω σε γιατρους
νευροχειρουργους
πολυ μεγαλη μπορα
θα αφησει ανεξητηλα σημαδια κι αυτο αλλα η ζωη δεν αφηνει περιθωρια για πισωγυρισματα ουτε για να κοιτας πισω
αν κοιτας πισω μενεις στηλη αλατοςwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-09-2007, 19:17 #68
Δεν εχεις τιποτα, μια χαρα εισαι στην υγεια σου και σωας τας φρενας 101%.
Αντε λοιπον, για αρχινα να φτιαχνεις την ζωη σου γιατι εχεις αργησει καμποσο.
Προχωρα λοιπον και οποιος σε προλαβε, σε προλαβε!
Οκ??
22-09-2007, 14:08 #69
Interrapted μου
Σήμερα μόλις διάβασα όσα συνέβησαν στη ζωή σου καλή μου. Εμείς όλοι είμαστε απέξω. Παρόλο που όσα θα πω είναι μόνο λόγια και είμαι απέξω, τα πιστεύω κι ελπίζω ότι μπορώ να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για σένα...
Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ακόμα πιο μεγάλο θαυμασμό για σένα. Είσαι πραγματικά δυνατή. Και δυνατός δεν είναι αυτός που δε σπάει ποτέ, είναι αυτός που στιγμές σπάει, αλλά προσπαθεί να ξανασηκωθεί. Και στην πορεία αυτή θα υπάρχουν στιγμές που θα σπάει και θα χρειάζεται ανθρώπους να πει τον πόνο του στους οποίους μπορεί να δείξει ότι σπάει. Σημασία έχει ότι ξανασηκώνεται και συνεχίζει...
Αυτό ακριβώς κάνεις κι εσύ!
Είναι θείο δώρο το παιδί σου. Είσαι πολύ καλή μητέρα! Φρόντισέ το όπως το κάνεις, αλλά φρόντισε και τον εαυτό σου. Όταν είσαι εσύ καλά, θα είναι και αυτό.
Θέλω πραγματικά να πιστέψεις ότι όλο αυτό δε σου άξιζε γιατί ως παιδιά των γονιών μας όση ηλικία και να έχουμε είμαστε είναι έμφυτη μέσα μας η ενοχή, η λύπηση ακόμα κι αν δε φταίμε σε απολύτως τίποτα. Ότι κι αν αισθάνεσαι, όσο αντιφατικά κι αν είναι όλο αυτά τα συναισθήματα, για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικά και ανθρώπινα.
Όλο αυτό ήταν η αφορμή για μια νέα αρχή, να φύγεις από όλο αυτό το νοσηρό περιβάλλον στο οποίο ζούσες και το παιδί σου και εσύ. Ουδέν κακόν αμιγές καλού όπως σου είπε και ένας φίλος πριν εδώ μέσα.
Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι ανασφάλεια για το μέλλον μετά από όλα όσα έχεις ζήσει. Να σκέφτεσαι όπως λες \"Τι άλλο στη συνέχεια;\" Σκέψου όμως ότι από εδώ και πέρα εσύ θα το χτίσεις. Θα φύγεις από το νοσηρό αυτό περιβάλλον και θα είσαι ελεύθερη να κάνεις ΕΣΥ τις επιλογές σου και όχι οι άλλοι. Προσπάθησε να νιώσεις μέσα σου βαθιά αυτή την ελευθερία. Ότι μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως πάντα επιθυμούσες από εδώ και πέρα.
Κι όποτε χρειάζεσαι ξεκούραση, ένα ώμο να ξαποστάσεις, να κλάψεις, ή μια φωνή που να σου λέει προχώρα εμείς θα είμαστε εδώ.
Σου εύχομαι ολόψυχα κουράγιο και δύναμη.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
23-09-2007, 10:44 #70
Originally posted by krino
Δεν εχεις τιποτα, μια χαρα εισαι στην υγεια σου και σωας τας φρενας 101%.
Αντε λοιπον, για αρχινα να φτιαχνεις την ζωη σου γιατι εχεις αργησει καμποσο.
Προχωρα λοιπον και οποιος σε προλαβε, σε προλαβε!
Οκ??
νιωθω κουρασμενη αλλα θα αρχισω να περνω το μονοδρομο μου
οπως ειπαμε δεν υπαρχει αλλη επιλογηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-09-2007, 10:50 #71
Originally posted by anwnimi
Interrapted μου
Σήμερα μόλις διάβασα όσα συνέβησαν στη ζωή σου καλή μου. Εμείς όλοι είμαστε απέξω. Παρόλο που όσα θα πω είναι μόνο λόγια και είμαι απέξω, τα πιστεύω κι ελπίζω ότι μπορώ να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για σένα...
Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω ακόμα πιο μεγάλο θαυμασμό για σένα. Είσαι πραγματικά δυνατή. Και δυνατός δεν είναι αυτός που δε σπάει ποτέ, είναι αυτός που στιγμές σπάει, αλλά προσπαθεί να ξανασηκωθεί. Και στην πορεία αυτή θα υπάρχουν στιγμές που θα σπάει και θα χρειάζεται ανθρώπους να πει τον πόνο του στους οποίους μπορεί να δείξει ότι σπάει. Σημασία έχει ότι ξανασηκώνεται και συνεχίζει...
Αυτό ακριβώς κάνεις κι εσύ!
Είναι θείο δώρο το παιδί σου. Είσαι πολύ καλή μητέρα! Φρόντισέ το όπως το κάνεις, αλλά φρόντισε και τον εαυτό σου. Όταν είσαι εσύ καλά, θα είναι και αυτό.
Θέλω πραγματικά να πιστέψεις ότι όλο αυτό δε σου άξιζε γιατί ως παιδιά των γονιών μας όση ηλικία και να έχουμε είμαστε είναι έμφυτη μέσα μας η ενοχή, η λύπηση ακόμα κι αν δε φταίμε σε απολύτως τίποτα. Ότι κι αν αισθάνεσαι, όσο αντιφατικά κι αν είναι όλο αυτά τα συναισθήματα, για μένα είναι απόλυτα φυσιολογικά και ανθρώπινα.
Όλο αυτό ήταν η αφορμή για μια νέα αρχή, να φύγεις από όλο αυτό το νοσηρό περιβάλλον στο οποίο ζούσες και το παιδί σου και εσύ. Ουδέν κακόν αμιγές καλού όπως σου είπε και ένας φίλος πριν εδώ μέσα.
Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι ανασφάλεια για το μέλλον μετά από όλα όσα έχεις ζήσει. Να σκέφτεσαι όπως λες \"Τι άλλο στη συνέχεια;\" Σκέψου όμως ότι από εδώ και πέρα εσύ θα το χτίσεις. Θα φύγεις από το νοσηρό αυτό περιβάλλον και θα είσαι ελεύθερη να κάνεις ΕΣΥ τις επιλογές σου και όχι οι άλλοι. Προσπάθησε να νιώσεις μέσα σου βαθιά αυτή την ελευθερία. Ότι μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως πάντα επιθυμούσες από εδώ και πέρα.
Κι όποτε χρειάζεσαι ξεκούραση, ένα ώμο να ξαποστάσεις, να κλάψεις, ή μια φωνή που να σου λέει προχώρα εμείς θα είμαστε εδώ.
Σου εύχομαι ολόψυχα κουράγιο και δύναμη.
εχει 2 μερες που εχω πεσει
ομως αυριο με περιμενει δουλεια μετα απο 2 βδομαδες αδεια
κ πρεπει μα πρεπει να ανταπεξελθω
τ ααισθηματα μου τα λεω εδω σε εσας γιατι στηριζομαι το πιστευεις η οχι πολυ παραπανω απο ανθρωπους που σωματικα ειναι διπλα μου κι ισως αυτο να ειναι χειροτερο γιατι ζουν απο κοντα χαλιουνται κ την κανουν
το γεγονος με εχει κανει να ζω παραπανω κ το πενθος μου συν τοις αλλοις αλλα αναγκαστηκα το παλευω μονη μου
με το παιδι μου
θελω να σου πω οτι σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου
ειναι σημαντικα σε στιγμες που χρειαζομαι στηριξηwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-09-2007, 20:54 #72
Αυτό που λες για το ότι στηρίζεσαι περισσότερο εδώ παρά σε ανθρώπους σωματικά κοντά σου το βιώνω απόλυτα...Με τρομάζει μερικές φορές αλλά θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που βρήκα ανθρώπους που στη γη τους γύρευα και στον ουρανό τους βρήκα:)
Μόλις σκέφτηκα κάτι αξιοπερίεργο...Φαντάσου ένας καλός σου φίλος από το φόρουμ να σου έδινε κουράγιο από εδώ χωρίς να ξέρετε ότι είστε φίλοι και εκτός διαδικτύου...Και ενώ στη κοντινή επαφή να χαλιόταν και να την κάνει όπως λες, εδώ να σε στήριζε πραγματικά (οι παρόντες εξαιρούνται, απλά υποθετικά το αναφέρω). Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι εδώ είμαστε πιο απελευθερωμένοι, λιγότερο διστακτικοί, έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε πριν γράψουμε παρά να πανικοβληθούμε μπροστά στον πόνο του άλλου και να μην ξέρουμε πως να τον στηρίξουμε...
Αυτά δεν τα λέω σα δικαιολογία για κάποιους που την κάνουν με ελαφρά μόλις δουν τα δύσκολα γιατί το βίωσα κι εγώ δυστυχώς. Απλά γιατί βλέπω τον εαυτό μου πόσο δύσκολο μου είναι να στηρίξω κάποιον που με χρειάζεται έξω από εδώ. Δε βρίσκω τα λόγια...
Να\'σαι καλά Ιντερ και δε χρειάζεται να ευχαριστείς. Θέλουμε να σε ακούμε...Προχώρα. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος αλλά αξίζει τον κόπο. Η ζωή στο χρωστάει. Πίστεψέ το-διεκδίκησέ το-πάλεψέ το.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
24-09-2007, 15:23 #73
μου το χρωσταει αλλα μαλλον σε εμενα ειναι λιγο τοκογλυφος
τα χω παρει
δεν ειμαι καλα
με εχει πιασει ενα σπαστικο γελιο συνεχομενο
κρισεις θα περασουν ιωαννα
υπεμονη
σαματις κανω κ τιποτε αλλο?κι οσο θυμαμαι ποσο ανυπομονη ημουνα παλια....χμ.....μια ζωη ειναι θα περασειwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
24-09-2007, 15:25 #74
τραγικη ειρωνια για τη ζωη αυτο με επιασε
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
24-09-2007, 17:51 #75
δεν πρεπει να ξεχνας οτι η στηριξη εδω ειναι κυριως εικονικη.
Στην ουσια πρεπει να φτιαξεις την καθημερινοτητα σου η οποια θα περικλιει πραγματικη στηριξη,
φιλους η οτι αλλο νομιζεις.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή