Results 76 to 90 of 159
-
24-09-2007, 19:01 #76
φιλους????
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 24-09-2007, 19:44 #77
κοιτα,
ολοι μας χρειαζομαστε σωστο κοινωνικο περιβαλλον για να μπορουμε να ζουμε ανετα και ανθρωπινα.
Δηλαδη τα ατομα εκεινα που θα μας στηριξουν ηθικα, οικονομικα η και οτι αλλο χρειαστει.
Και ναι οι φιλοι ειναι ενα βασικο συστατικο αυτων που λεω.
Προφανως ηχησε στα αυτια σου περιεργα που σημαινει οτι η λεξη αυτη σου φαινεται ξενη.
Δεν αντιλεγω, πολυ οταν ακουνε για φιλους σου λενε πουντους....
Εγω απαντω οτι ειναι εκει εξω και σε περιμενουν.
Μονο που δεν εχουν την ταση να απλωνουν ευκολα το χερι.
Παραμενουν και αυτοι αγκυλωμενοι οπως εμεις,
κλεισμενοι στο ιδιο καβουκι που εχουμε φορεσει και εμεις.
Το εχω ξαναπει και αλλου θα στο πω και εσενα,
φωλιαζεις το φοβο μεσα σου και σκοτωνεις την ελπιδα...
25-09-2007, 02:21 #78
Ρε συ Τζο τι κακό είναι κι αυτό να προσπαθείς να δείξεις δυνατή όταν όλα σου μέσα ουρλιάζουν;;;Πόσο σε καταλαβαίνω...Να το παίξεις δυνατή γιατί οι άλλοι δεν αντέχουν καταθλιπτικές φυσιογνωμίες...Λοιπόν εγώ βρήκα μια φίλη πουτης λέω το πρόβλημά μου σε γενικές γραμμές και με ενθαρρύνει κιόλας...Πίστευα ότι θα είχε λακήσει αλλά παρεμένει και δείχνει ανθρωπιά........Πάντως ναι είναι δύσκολο να δείχνεις δυνατός σε όλους γιατί όταν σπας γίνεσαι θρίψαλα.....Σπάσε εδώ μέσα που κανείς δεν θα σου πει\"Δεν μπορούμε την κλάψα σου\"...Γιατί καλώς κακώς οι άλλοι θέλουν να ακούνε ότι είσαι μια χαρά και όλα πάνε καλά....Ημουνα ψυχολογικά σκατά και δεν πήγα στην δουλειά..Κάπως το δικαιολόγησα αλλά ξέρω ότι το ******** μου συναίσθημα με πατάει κάτω...Παίρνω αντικαταθλιπτικά και ζω στη μαστούρα και χάνω δουλειές φιλους \"σχέσεις\" από τηνη κόπωση και την αδυναμία που με δέρνει...Δεν παίρνω το χάπι και με τρελαίνει η κατάθλιψη η βουλιμία και η κυκλοθυμία...Ρε πούστη θέλω μια νορμάλ ζωή.......Δεν μπορώ άλλο το ψυχολογικό μου χάλι και δεν μπορώ και αυτούς που είναι τρελή χαρά γεμάτοι και περιμένουν και από εσένα το ίδιο όταν το μέσα έχει πάει περίπατο.........Λοιπόν άρχισα να διαβάζω τώρα με περισσότερες γνώσεις ξανά το βιβλίο του Πάολο Κοέλιο Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει...Η τύπισσα πρέπει να είναι οριακή και ό,τι λέει με αγγίζει και μοιάζει τόσο στη συλλογιστική μου...Πάρε και διάβασέ το..Ίσως σου πει πολλά για τον εαυτό σου που δεν καταλάβαινες.....Όπως τότε που είχα δει την ταινία Girl Interrupted και την ένιωσα στο πετσί μου όπως τότε που διάβαζα για μια οριακή τύπισσα και ταυτίστηκα με ιδέες της και δεν ήξερα για τα οριακά μου στοιχεία....Όμως πως το καταλαβαίνεις ρε συ κι ας μην στο έχουν πει....Πώς πονάς και νιώθεις αυτά που λέει ο άλλος και είναι καθρέφτης σου...Και λες έτσι νιώθω κι εγώ.......Σαν να με ξύπνησε...Λοιπόν αυτή η ταινία με διαφώτισε έχω να πω........και το βιβλίο Η Βερόνικα...Η τύπισσα τα λέει όλα.......Δεν γράφει πουθενά ότι είναι οριακή αλλά πρέπει να είναι δικιά μας.......
Αν δεν σε καταθλίψει αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τον τροπο σκέψης σου που πολλές φορές τον θεωρείς την μόνη αλήθεια αλλά ίσως άλλοι να έχουν άλλη άποψη....Λοιπόν σπάσε εδώ μέσα..Ξέρω πόσο δυσκολο είναι σε αντίστοιχες καταστάσεις να προσπαθείς να το παίζεις νόρμαλος όταν όλα μέσα σου βράζουν...Να βλέπεις τους άλλους ήρεμους και σχεδόν απαθείς και εσύ να αισθάνεσαι τέτοια ένταση.......Να αισθάνεσαι η ξεκάρφωτη και η τρελή του χωριού....
25-09-2007, 02:33 #79
Originally posted by krino
δεν πρεπει να ξεχνας οτι η στηριξη εδω ειναι κυριως εικονικη.
Στην ουσια πρεπει να φτιαξεις την καθημερινοτητα σου η οποια θα περικλιει πραγματικη στηριξη,
φιλους η οτι αλλο νομιζεις.
25-09-2007, 02:35 #80
Τίποτα δεν έχουμε μοίρα στον ήλιο οι ορακές.......Στο μοναστήρι να βρούμε την γιατρειά μας;;;;Στο τέλος εκεί θα καταλήξουμε...Ο μόνος μου γκόμενος ο Θεός...Χαχα....Μάνα η προσευχή μου και αδελφή η καλόγρια......
26-09-2007, 21:49 #81
εικονικα η οχι δυκτιακα η οχι μακαρι ολες οι επικοιννωνιες να ταν οπως εδω
νιωθω ασχμα που παραμενω ανθρωπος το 2007
ειναι σκληρο να εισαι ανθρωπος
εδω νιωθω οτι κι αλλοι ειναι ανθρωποι
εκει εξω οχιwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
26-09-2007, 22:03 #82
και έξω υπάρχουν, κι εμεις απο κει εξω ερχόμαστε:) δες!!!:)
27-09-2007, 01:17 #83
απο κι ε εξω αλλα επεσα σοφια μου
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-09-2007, 03:19 #84
Originally posted by interappted
εκει εξω οχι
Ιωάννα ανακάλυψα ότι πολλοί πουλάνε φιγούρα.....Πολλοί επίσης είναι λιγότερο συναισθηματικοί από εμάς........και πολλοί δεν έχουνε όρεξη να ασχοληθούνε με τα ψυχολογικά ή να πάνε πιο βάθος..Ή δεν το έχουνε το βάθος ή τους είναι κουραστικό να το ψάξουν και αρκούνται στην επιφάνεια....Είπα είναι καλό να έχεις τόσα -από λογική εξυπνάδα μόρφωση συναίσθημα κ.τ.λ-όσα χρειάζονται για να πας μπροστά.....Τίποτα παραπάνω για εμένα..........Ο καθένας άλλωστε ζει με τον τρόπο του και όπως έλεγα στην συνάντηση καλό είναι να βρίσκουμε άτομα στο ίδιο στάδιο εξέλιξης ή με τις ίδιες ανάγκες καθώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες...Δεν είμαστε όλοι για όλους..........
30-09-2007, 03:24 #85
Originally posted by interappted
εκει εξω οχι
30-09-2007, 16:56 #86
αναπτυξα την αμυνα μισος για τον πατερα μου
η αδερφη μου αυριο κατεβαινει Αθηνα να τον δει στον Κορυδαλλο
ανεπτυξα επισης μια αμυνα να μην μαθω τι κανει πως περναει κ ζητησα ν ααγνοω την υπαρξη του
για μενα σαν πατερας πεθανε
σαν παραλιγο δολοφονος μου ζει
κ δεν αγαπαω τοσο την ζωη για να τον μισω που θα με εκανε να την χασω
αλλα οχι ρε πουστη μου με σφυρι...........
ας επερνε καμια καραμπινα κ ας με τελειωνε
αλλα το σφυρι ποναει το μαμηνο
βιαιο
κ γω θελω θανατο ηρεμο κ γλυκοwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
30-09-2007, 19:26 #87
σκέφτηκες τί ζωή θες....?
30-09-2007, 21:31 #88
προσπσθω
εχω σαλταρει εντελως ξεφυγα πολυ κ θελω να επανελθω Σοφια μου
παλι πηγα στην απεναντι οχθη