Results 106 to 120 of 159
-
09-10-2007, 00:14 #106
να σται καλα
σε 1 μηνα θα ειμαι μονη μου με το παιδακι μου!σε ενα καινουργιο σπιτι καινουργια γειτονια
...θελω να πιστευω οτι θα μας κανει καλο μιας κ η ζωη κ τους 2 μας τα 2 τελευταια χρονια μας εφυτσε στην κυριολεξια
θα προσπαθησω ν ατην αλλαξω οσο ειναι στο χερι μου
οχι για μενα αλλα για το μικρο
γιατι αν εμενα η ζωη μου γυρισε στα 28 την πλατη τοτε ηταν που πεθανε ο αντρας μου
στο γιο μου του τη γυρισε απο τα 3 κ στα 5 του δςσε αλλο γερο χαστουκι
για αυτον θα κανς ο,τι μπορω ο,τι περναει απο το χερι μουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
- 20-11-2007, 16:33 #107
o πατερας μου παιρνει συνεχεια τηλεφωνα να ζητησει λεει συγνωμη
οι δικοι μου με πιεζουν
εγω οταν βλεπω αποκρυωη στον ασυρματο τρεμω κ τρελλαινομαιwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-11-2007, 18:11 #108
interappted καταλαβαίνω τα όσα έχεις περασει με τον πατέρα σου όμως θα πρέπει να σκευτείς πολύ καλά αυτό που σου ζητάει΄. Η συγνώμη μπορεί να είναι η αρχή για την άνοιξη σου . Δεν είσαι περιστέρι εσύ και οι άλλοι κοράκια, δέξου τις ευθύνες σου, δώσε και ζήτα συγνώμη .
20-11-2007, 18:13 #109
ανεμε,
καθετ τι στο καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο.
20-11-2007, 19:36 #110
ετσι ειναι krino δεν ειμαι ετοιμη ακομα για κατι τετοιο κ δεν νιωθω οτι πρεπει να ακουσω μια συγνωμη γιατι δεν εκανα κατι κακο να μου το κανει αυτο.Το θεμα ειναι οτι παιρνοντασ με τηλ με κανει κ αναβιωνω ολα οσα εζησα κ στο συγκεκριμενο θεμα οχι κ τοσο συνειδητα ισως αλλα εχω αναπτυξει πολυ καλες αμυνες τισ οποιες η πιεση απο την οικογενεια κ τα τηλ του μου σπανε για αρκετες στιγμες
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
20-11-2007, 20:37 #111
..ίντερ?
ο γιατρός σου τί λέει για την πίεση της οικογένειας και τα τηλέφωνα?
καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες με το \'αναπτύσσω άμυνες\' και μου τις γκρεμίζουν- μιλάμε για το δυσκολότερο πόνημα..
21-11-2007, 03:33 #112
o γιατρος μου λεει να μην επιρρεαζομαι απο κανεναν κ να μην ακουω τις ενοχες τουσ για την πατρικη φιγουρα απο τη στιγμη που εγινε ο παραλιγο δολοφονος μου!πιστευει οτι θα μου κανει κακο ,θα σπασει η αμυνα μου αν του μιλησω κι οτι εγω που το βιωσα εγω θα αποφασισω αν κ ποτε θα δεχτω αυτη την συγγνωμη..πιο πολυ που ηταν μπροστα ο γιος μου δεν συγχωρω!κι οτι ειμαι σε κατασταση πενθους κ μου \"σταθηκε\"με αυτον τον τροπο
οταν σου γκρεμιζουν αμυνες ισως σπας για ωρες αλλα μετα θελω να πιστευω οτι ισχυροποιουνταιwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
21-11-2007, 08:56 #113
ημαστε μαζι σου και διπλα σου καλη μου..να το ξερεισ!!!
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
22-11-2007, 15:30 #114
το νιωθω Adzik κ σας ευχαριστω.Στηριζομαι απο το γιατρο μου, απο το παιδι μου, απο τα ατομα εδω μεσα που μπορουν να με νιωσουν μα με τιποτα στην οικογενεια μου..τα λογια που ακουω ακομα κ απο την ιδια μου την μανα με απογοητευουν αλλα συνεχιζω να υπαρχω
well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
22-11-2007, 22:50 #115
Originally posted by anemos
interappted καταλαβαίνω τα όσα έχεις περασει με τον πατέρα σου όμως θα πρέπει να σκευτείς πολύ καλά αυτό που σου ζητάει΄. Η συγνώμη μπορεί να είναι η αρχή για την άνοιξη σου . Δεν είσαι περιστέρι εσύ και οι άλλοι κοράκια, δέξου τις ευθύνες σου, δώσε και ζήτα συγνώμη .
22-11-2007, 22:52 #116
Πώς μετά θα αγαπήσει αυτή η γυναίκα άντρα και δεν θα θέλει να τον πληγώσει;;;Επιβάρυνε πολλούς τομείς της Ιωάννας αυτή η κίνηση νομίζω....
23-11-2007, 19:45 #117
kassi με επιασες εδω ακουω τη λεξη Κορυδαλος...κ τρελλαινομαι
δεν λεω πατερας μου ειναι ο,τι σκατα κ να κανει αλλα δεν μπορω να δεχυω συγνωμη απο τη στιγμη που δεν εφταιξα
κι αν ημουν νευρικη..τουλαχιστον αυτος απο ψυχολογικα επρεπε να σκαμπαζει κ να δειξει κατανοηση κι οχι να μου φορτωσει κι αλλο σοκ!!!!εγω καθομουν με τις ωρες κ ελεγα μπαμπα τι εχεις κ τι νιωθεις ..τρομαρα μου..τελικα το μισος κ η αγαπη ενιοτε γινονται εναwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-11-2007, 19:54 #118
Αν ήταν ο παλιός καλός πατέρας, θα ζητούσε μια παλιά καλή συγνώμη και θα το σκεφτόσουν.
Τώρα, τίποτε δεν είναι όπως παλιά. Μην μπαίνεις καν στη διαδικασία της συγχώρεσης. Αν είναι κάποιος που πρέπει να συγχωρέσεις είναι ο εαυτός σου, με όσα τον άφησες να υποστεί και ακόμα υφίσταται μπαίνοντας σε αυτό το φριχτό έργο, να διαχωρίσεις το μίσος από την αγάπη.
Δεν χρειάζεται καν inter. Ξεκουράσου.
25-11-2007, 00:37 #119
Originally posted by Reina
Αν είναι κάποιος που πρέπει να συγχωρέσεις είναι ο εαυτός σου, με όσα τον άφησες να υποστεί και ακόμα υφίσταται μπαίνοντας σε αυτό το φριχτό έργο, να διαχωρίσεις το μίσος από την αγάπη.
25-11-2007, 15:16 #120
Reina σε ευχαριστω πολυ ησουν πολυ ευστοχη
οχι δεν ειμαι ετοιμη για καμια συγγνωμη
το να μπερδευω το μισος με την αγαπη ειναι τελικα κατι που ενσταλλαξαν οι δικοι μου μεσα μου με αποκορυφωμα την αποπειρα του πατερα μου!μ αγαπουσε η με μισουσε σε ολη του τη ζωη?????well keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή