AΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 159
    Senior Member
    φιλους????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Banned
    κοιτα,
    ολοι μας χρειαζομαστε σωστο κοινωνικο περιβαλλον για να μπορουμε να ζουμε ανετα και ανθρωπινα.
    Δηλαδη τα ατομα εκεινα που θα μας στηριξουν ηθικα, οικονομικα η και οτι αλλο χρειαστει.

Και ναι οι φιλοι ειναι ενα βασικο συστατικο αυτων που λεω.
    Προφανως ηχησε στα αυτια σου περιεργα που σημαινει οτι η λεξη αυτη σου φαινεται ξενη.
    Δεν αντιλεγω, πολυ οταν ακουνε για φιλους σου λενε πουντους....

Εγω απαντω οτι ειναι εκει εξω και σε περιμενουν.
    Μονο που δεν εχουν την ταση να απλωνουν ευκολα το χερι.
    Παραμενουν και αυτοι αγκυλωμενοι οπως εμεις,
    κλεισμενοι στο ιδιο καβουκι που εχουμε φορεσει και εμεις.

Το εχω ξαναπει και αλλου θα στο πω και εσενα,
    φωλιαζεις το φοβο μεσα σου και σκοτωνεις την ελπιδα...

Senior Member
    Ρε συ Τζο τι κακό είναι κι αυτό να προσπαθείς να δείξεις δυνατή όταν όλα σου μέσα ουρλιάζουν;;;Πόσο σε καταλαβαίνω...Να το παίξεις δυνατή γιατί οι άλλοι δεν αντέχουν καταθλιπτικές φυσιογνωμίες...Λοιπόν εγώ βρήκα μια φίλη πουτης λέω το πρόβλημά μου σε γενικές γραμμές και με ενθαρρύνει κιόλας...Πίστευα ότι θα είχε λακήσει αλλά παρεμένει και δείχνει ανθρωπιά........Πάντως ναι είναι δύσκολο να δείχνεις δυνατός σε όλους γιατί όταν σπας γίνεσαι θρίψαλα.....Σπάσε εδώ μέσα που κανείς δεν θα σου πει\"Δεν μπορούμε την κλάψα σου\"...Γιατί καλώς κακώς οι άλλοι θέλουν να ακούνε ότι είσαι μια χαρά και όλα πάνε καλά....Ημουνα ψυχολογικά σκατά και δεν πήγα στην δουλειά..Κάπως το δικαιολόγησα αλλά ξέρω ότι το ******** μου συναίσθημα με πατάει κάτω...Παίρνω αντικαταθλιπτικά και ζω στη μαστούρα και χάνω δουλειές φιλους \"σχέσεις\" από τηνη κόπωση και την αδυναμία που με δέρνει...Δεν παίρνω το χάπι και με τρελαίνει η κατάθλιψη η βουλιμία και η κυκλοθυμία...Ρε πούστη θέλω μια νορμάλ ζωή.......Δεν μπορώ άλλο το ψυχολογικό μου χάλι και δεν μπορώ και αυτούς που είναι τρελή χαρά γεμάτοι και περιμένουν και από εσένα το ίδιο όταν το μέσα έχει πάει περίπατο.........Λοιπόν άρχισα να διαβάζω τώρα με περισσότερες γνώσεις ξανά το βιβλίο του Πάολο Κοέλιο Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει...Η τύπισσα πρέπει να είναι οριακή και ό,τι λέει με αγγίζει και μοιάζει τόσο στη συλλογιστική μου...Πάρε και διάβασέ το..Ίσως σου πει πολλά για τον εαυτό σου που δεν καταλάβαινες.....Όπως τότε που είχα δει την ταινία Girl Interrupted και την ένιωσα στο πετσί μου όπως τότε που διάβαζα για μια οριακή τύπισσα και ταυτίστηκα με ιδέες της και δεν ήξερα για τα οριακά μου στοιχεία....Όμως πως το καταλαβαίνεις ρε συ κι ας μην στο έχουν πει....Πώς πονάς και νιώθεις αυτά που λέει ο άλλος και είναι καθρέφτης σου...Και λες έτσι νιώθω κι εγώ.......Σαν να με ξύπνησε...Λοιπόν αυτή η ταινία με διαφώτισε έχω να πω........και το βιβλίο Η Βερόνικα...Η τύπισσα τα λέει όλα.......Δεν γράφει πουθενά ότι είναι οριακή αλλά πρέπει να είναι δικιά μας.......
    Αν δεν σε καταθλίψει αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τον τροπο σκέψης σου που πολλές φορές τον θεωρείς την μόνη αλήθεια αλλά ίσως άλλοι να έχουν άλλη άποψη....Λοιπόν σπάσε εδώ μέσα..Ξέρω πόσο δυσκολο είναι σε αντίστοιχες καταστάσεις να προσπαθείς να το παίζεις νόρμαλος όταν όλα μέσα σου βράζουν...Να βλέπεις τους άλλους ήρεμους και σχεδόν απαθείς και εσύ να αισθάνεσαι τέτοια ένταση.......Να αισθάνεσαι η ξεκάρφωτη και η τρελή του χωριού....

Senior Member
    Originally posted by krino
    δεν πρεπει να ξεχνας οτι η στηριξη εδω ειναι κυριως εικονικη.
    Στην ουσια πρεπει να φτιαξεις την καθημερινοτητα σου η οποια θα περικλιει πραγματικη στηριξη,
    φιλους η οτι αλλο νομιζεις.
    Σε αυτό θα συμφωνήσω........Εδώ είναι εικονικά όλα...αλλά ίσως αξίζει το θάρρος που παίρνεις έστω και έτσι να λες το πρόβλημά σου...Το σημαντικό είναι να βρεις το θάρρος όπως στέκεσαι εδώ να το πεις και εκεί έξω..Να σταθείς στα πόδια σου..Είσαι οριακή...Ε και;;;;Βέβαια δεν περιμένω να συστηθώ σε άντρα και να πω Γεια σου...Είμαι οριακή,ψυχολογικά χάλια αλλά τι θα έλεγες να βγούμε τα δυο μας και να περιμένω να μείνει.......ή να μην τρομάξει....Χαχα......Φοβάμαι ακόμα τον διασυρμό και την εκμετάλλευση........Φίλες να σε στηρίξουν δεν βρίσκεις εύκολα,οι γκόμενοι θέλουν ελεύθερη σχέση πουθενά λίγη κατανόηση....Να είσαι στην δουλειά οκ,περιποιημένη μπας και βρεις κανέναν και καλύψεις λίγο την μοναξιά και δυνατή για να μην δει το ψυχολογικό χάλι και φύγει γιατί του πέφτει βαριά η καλογερική να συμπονέσει και λίγο........Πάμε στην επόμενη διαθέσιμη.....Δεν θα καθίσω να ασχοληθώ με τα ψυχολογικά της........Και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς..Στους συγγενείς να δειξεις οκ και φυσιολογική,στους γνωστούς το ίδιο,στην δουλειά το ίδιο,να παρηγορείς την μάνα σου αντί αυτή εσένα γιατί δεν μπορεί να σε βλέπει άλλο έτσι και την πληγώνεις,στους γκόμενους να είσαι χαχαχουχουχου στις φίλες το ίδιο.....Αναρωτιέμαι πόσο σε γνωρίζουν και κυρίως πόσο νοιάστηκαν να σε γνωρίσουν οι γύρω σου;;;;;Χάλια το οριακό μου.......Αυτό το κενό θα με κυνηγάει ρε πούστη.....

Senior Member
    Τίποτα δεν έχουμε μοίρα στον ήλιο οι ορακές.......Στο μοναστήρι να βρούμε την γιατρειά μας;;;;Στο τέλος εκεί θα καταλήξουμε...Ο μόνος μου γκόμενος ο Θεός...Χαχα....Μάνα η προσευχή μου και αδελφή η καλόγρια......

Senior Member
    εικονικα η οχι δυκτιακα η οχι μακαρι ολες οι επικοιννωνιες να ταν οπως εδω
    νιωθω ασχμα που παραμενω ανθρωπος το 2007
    ειναι σκληρο να εισαι ανθρωπος
    εδω νιωθω οτι κι αλλοι ειναι ανθρωποι
    εκει εξω οχι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    και έξω υπάρχουν, κι εμεις απο κει εξω ερχόμαστε:) δες!!!:)

Senior Member
    απο κι ε εξω αλλα επεσα σοφια μου
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    Originally posted by interappted
    εκει εξω οχι

Ιωάννα ανακάλυψα ότι πολλοί πουλάνε φιγούρα.....Πολλοί επίσης είναι λιγότερο συναισθηματικοί από εμάς........και πολλοί δεν έχουνε όρεξη να ασχοληθούνε με τα ψυχολογικά ή να πάνε πιο βάθος..Ή δεν το έχουνε το βάθος ή τους είναι κουραστικό να το ψάξουν και αρκούνται στην επιφάνεια....Είπα είναι καλό να έχεις τόσα -από λογική εξυπνάδα μόρφωση συναίσθημα κ.τ.λ-όσα χρειάζονται για να πας μπροστά.....Τίποτα παραπάνω για εμένα..........Ο καθένας άλλωστε ζει με τον τρόπο του και όπως έλεγα στην συνάντηση καλό είναι να βρίσκουμε άτομα στο ίδιο στάδιο εξέλιξης ή με τις ίδιες ανάγκες καθώς δεν έχουμε όλοι τις ίδιες...Δεν είμαστε όλοι για όλους..........

Senior Member
    Originally posted by interappted
    εκει εξω οχι
    Επίσης πολλοί φοβούνται να δείξουν τον αληθινό τους εαυτό.....Αν εγώ το παραδέχομαι και είμαι μία από αυτούς πόσοι άλλοι εκεί έξω είναι έτσι και δεν το παραδέχονται.....Ο Γιωργάκης προσπαθώντας να μου σπάσει το ψυχαναγκαστικό μου έλεγε μην βάζεις τείχος για να προστατευτείς γιατί θα στο σπάσουν...Να είσαι ανοιχτή και να μην φοβάσαι να πληγωθείς και αν πληγωθείς πάρε τον πόνο σου και σε άλλη παραλία...Και το τηρούσα μέχρι που έσπασα όταν με εγκατέλειψε.....Του έγραψα \"Με πληγώσατε και δεν μπορώ αυτή την φορά να πάρω τον πόνο μου σε άλλη παραλία\"..Ήταν πρότυπο μου...Αυτό που μου έλεγε ότι έψαχνα...Δεν συνάντησα στην ζωή μου άτομο πιο έξυπνο και διεισδητικό......Πανέξυνπνος πανάθεμά τον.........

Senior Member
    αναπτυξα την αμυνα μισος για τον πατερα μου
    η αδερφη μου αυριο κατεβαινει Αθηνα να τον δει στον Κορυδαλλο
    ανεπτυξα επισης μια αμυνα να μην μαθω τι κανει πως περναει κ ζητησα ν ααγνοω την υπαρξη του
    για μενα σαν πατερας πεθανε
    σαν παραλιγο δολοφονος μου ζει
    κ δεν αγαπαω τοσο την ζωη για να τον μισω που θα με εκανε να την χασω
    αλλα οχι ρε πουστη μου με σφυρι...........
    ας επερνε καμια καραμπινα κ ας με τελειωνε
    αλλα το σφυρι ποναει το μαμηνο
    βιαιο
    κ γω θελω θανατο ηρεμο κ γλυκο
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    σκέφτηκες τί ζωή θες....?

Senior Member
    προσπσθω
    εχω σαλταρει εντελως ξεφυγα πολυ κ θελω να επανελθω Σοφια μου