Results 76 to 90 of 97
-
11-02-2014, 03:12 #76
emena ο ντοκτορ μ με ειχε πει οτι το δυσκολο με την θεραπεια της ψυχωσης ειναι οτι αλλαζει δυσκολα η πλευρα του κακου μας χαρακτηρα.τωρα θα μου πεις οτι ανθρωποι ειμαστε κ οτι αν χασουμε αυτην την πλευρα μας θα ειμαστε κατι σαν μηχανη...δικαιος λογος αυτος γτ κανεις ανθρωπος δεν ειναι τελειος...Απλα η γκαντεμια με μας τους ψυχωτικους ειναι οτι τλκ βρεθηκε ο λαθος ανθρωπος(εμεις) στην λαθασμενη ωρα σε λαθος θεση κ δημιουργηθικε καπως το ψυχωτικο επεισοδιο.γκαντεμια...και παλι γκαντεμια...
- 12-04-2014, 22:22 #77
Ειναι απλο κοριτσι μου υπαρχει και ενεσιμο αντιψυχωτικο που το κανεις μια φορα το μηνα και κρατα 30 μερες !
Καλα απορω τοσο ασχετοι ειναι οι γιατροι και δε στο προτειναν ;Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
05-08-2015, 00:23 #78
Καλησπέρα σας και καλός σας βρηκα!
Ήθελα να πω ότι και εγώ έχω έναν θείο, είναι κοντά στα 55-60 χρονών και από τα συμπτώματα που βρίσκω μέσα στο ίντερνετ έχει παρανοϊκή διαταραχή προσωπικοτητας. Τα συμπτώματα είναι κατά βάση ότι πάντα θεωρούσε (από το στρατό και μετά είναι τα συμπτώματα) ότι όλοι τον αδικούμε, ότι λέμε πράγματα άσχημα πίσω από τη πλάτη του, ότι πάντα σε όλα έχει δίκιο εκείνος, πάντα ζήλευε τη μανα μου (αδερφή του ) εμάς (τα ανίψια του ) τον πατέρα μου και ακόμα και τους γονείς του. Προ 13 περίπου χρόνια ο παππούς μου απεβίωσε σε ένα τροχαίο (ήταν πεζός ) οπότε και η γιαγιά έμεινε με τον γιο της.
Από τότε τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο.
Τα πρόβληματα είναι ότι :
1) είναι βίαιος
2) απειλή τον πατέρα μου και τη γιαγια μου
3) ασκη βία ψυχολογικη
4) αν πάρουν οι γονείς μου τη γιαγια στο σπίτι τους, το ποιο είναι ακριβός πάνω από αυτό που μένει τώρα η γιαγιά, χωρίς να κάνει στους γονείς μου ο θείος μου χαρτί ότι δεν μπορεί να τη φιλοξενεί άλλο, τότε ίσος να τους κατηγορήσει στην αστυνομία ότι πήρανε τη γιαγια με το ζορι
Τα προβλήματα δεν τα γράφω πιο περιληπτικά γιατι θα σας κουράσω, μόνο να πω ότι η γιαγιά μου παραδεκτικε πρώτη φορά ότι ο γιος της θέλει ψυχίατρο πριν από 8 χρόνια όπου και της είχε πάρει ήδη όλη τη περιουσία και της φεροτανε άσχημα. Ο παππούς μου δεν το παραδεκτικε πότε, αν το είχανε κάνει τώρα ίσος να είχε νοσηλευτή και να ήταν καλύτερα.
Αύριο το προι πάμε εισαγγελέα γιατί έφτασε στο απροχώρητο, σήμερα έδωσε τελεσίγραφο μέχρι της 11 του μήνα να έχει φύγει από το σπίτι ή γιαγια. Αλλά οπός λέει και η Rad δεν καταλαβενει ότι έχει πρόβλημα, και φοβάμαι ότι παρόλο την εισαγωγή όταν και αν βγει μη μας κάνει κακό αν δεν πέρνει τα φάρμακα.
Υ.γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τη περιουσία του ας τη κάνει ότι θέλει. Εμάς και τη γιαγια να αφήσει ήσυχους, και όσοι έχετε άνθρωπο που είναι έτσι καταλαβενετε τη λεωLast edited by Crimi; 05-08-2015 at 00:45.
05-08-2015, 06:40 #79
Άλλο η παρανοϊκή διαταραχή προσωπικότητας, ανήκει στις διαταραχές προσωπικότητας και είναι σε άλλη ενότητα του φόρουμ, και άλλο η παρανοϊκή σχιζοφρένεια που ανήκει στις ψυχώσεις, μην τα μπερδεύουμε! Ο θείος σου τι από τα δύο έχει; Επιπλέον αν είναι το δεύτερο και είναι βίαιος να ξέρεις τυχαίο είναι, είναι από την φύση του βίαιος, δεν σε κάνει η αρρώστια βίαιο.
05-08-2015, 11:26 #80
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ
ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΤ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-08-2015, 23:20 #81
Pillow συγνώμη έχεις δίκιο, το είδα μετά και δεν μπορούσα να το αλλάξω.
Όπως είπα παρανοϊκή διαταραχή προσωπικοτητας, χωρίς να τον έχει δει γιατρός, αυτό το λέω εγώ, τα συμπτώματα όμως τον φωτογραφιζουν. Το ότι γίνεται βίαιος ίσος να είναι λίγο ότι δεν πέρνει φάρμακα και λίγο γιατί δεν μπορεί να ελέγχει τον θυμό του. Στη δουλειά του ήταν καλός αλλά όχι ομαδικός και πάντα καχύποπτος.
Πήραμε χαρτί από εισαγγελέα να τον φωνάξει για συστάσεις το τμήμα της περιοχής, του το είπαμε (όπως μας είπαν από το τμημα) και μας κάλεσε να κατέβουμε στο σπίτι του, εκεί μας απείλησε όλους οικογενειακός και με έμφαση στον πατέρα μου. Αύριο πάμε στο αστυνομικό τμήμα πάλη για να τους ενημερώσουμε.
Elis δεν ξέρω τι ηλικία έχεις και πότε άρχισες να ασχολίσε με αυτό, ο θείος μου είναι έτσι από το στρατό καί μετά, τώρα είναι 56 ετών (το επιβεβαίωσα σημερα). Όταν είσαι 28-29 χρόνια με αυτό το πρόβλημα χωρίς υποστήριξη ψυχιατρική η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο τότε κάπου χάνεσαι. Απλά οι γονείς του δεν το παραδεκτικανε ποτε ή δεν θέλανε για τους λόγους τους.
Το θέμα είναι να αποδεχθεις οτι έχεις πρόβλημα. Λένε ότι η παραδοχή είναι η μισή θεραπεία
Υ.γ. παιδιά Χίλια συγγνώμη για το off topic, αν δεν είναι βάρος για τους/τον διαχειριστή ας τα μεταφέρει στο ανάλογο :confused:
06-08-2015, 10:26 #82
Crimi καλημέρα. Συμφωνώ κι εγώ ότι μπορεί οι καταστάσεις να τον κάνουν βίαιο. Μπες λίγο στη θέση του, να είσαι καχύποπτος/η με όλους και να θέλουν να σε βάλουν στο ψυχιατρείο ή ότι άλλο κάνετε δεν ξέρω. Η διαχείριση δεν νομίζω ότι τα βλέπει όλα τα ποστς.
06-08-2015, 12:50 #83
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-08-2015, 13:31 #84
06-08-2015, 13:38 #85
06-08-2015, 13:43 #86
06-08-2015, 17:45 #87
Πριν δύο εβδομάδες περίπου πήραμε στα χέρια μας την έγκριση από δήμο για αναπηρικές πινακίδες και από τότε χωρίς να τον πειράξουμε κάνει ψυχολογικό πόλεμο στη γιαγιά, της πετάει τα ρούχα έξω τις κοπανάει πράγματα κάτω όπως καρέκλες και της έχει σπάσει το μπαστούνι
Του έχουμε μίλησε επανειλημμένα να πάει σε ψυχολόγο και τότε γίνεται έξω φρενών και δεν μπορούμε να του μιλήσουμε γιατί μας λέει ασυναρτησίες. Δεν θα κρίνω εγώ αν πρέπει να μπει σε κλινική η όχι.
Elis έχεις ακουστά το "και τι θα πει η γειτονιά, ο κόσμος" ??? Ο παππούς μου ήταν αυτής της λογικής και όταν πέθανε το πρόβλημα είχε προχωρήσει πάρα πολύ για να μπορέσουμε εμείς να τον βοηθήσουμε γιατί δεν δέχεται να ανακατευομαστε στα προσωπικά του. Συμφωνώ ότι λογική αυτή δεν ήταν σωστή αλλά ένας αγράμματος άνθρωπος τοσα ήξερε.
Από την πλευρά μου είμαι 28 χρονών και από την ημέρα που γεννήθηκα η οικογένειά μου τρέχει για τα προβλήματα υγείας της μάνας μου χωρίς να μπορεί κάποιος να ασχοληθεί μαζί του. Εγώ και ο αδερφός μου ήμασταν ανήλικα ο πατέρας μου έλειπε 5 το πρωί με 9 το βράδυ για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα οικονομικά γιατί τότε η μάνα μου διαγνώστηκε με καρκίνο στην υποφυση, μέχρι να ενηλικιωθούμε εμείς και να γίνουμε λίγο πιο αυτόνομοι ο θείος μου μας είχε απομακρύνει από κοντά του. Με τη μάνα μου δεν είχανε ποτέ καλές σχέσεις και εκείνη είχε τη δικιά της υγεία να κοιτάξει, εγώ ο αδερφός μου και ο πατέρας μου αφήσαμε πίσω πολλές φορές τις όποιες διαφορές ακόμα και όταν ο θείος μου χτύπησε το πατέρα μου. Το αποτέλεσμα ήταν πάντα να προκαλεί προβλήματα στην οικογένειά μας τα τελευταία 7 περίπου χρόνια που ασχολούμαστε στο να τον πείσουμε να δει ένα γιατρό.
06-08-2015, 17:50 #88
06-08-2015, 18:58 #89
ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ
ΦΙΛΙΚΑΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-08-2015, 19:23 #90
Να σου πω, πολλές φορές ρε παιδί μου μιλάς μαζί του και βγάζει αλλά συμπεράσματα μόνος του.
Απλά θεορω ότι έχει ξεφύγει από μας και θέλει υποστήριξη, ιατρική-κοινωνική-οικογενειακή, απλά και εμείς χρόνια τώρα έχουμε να κάνουμε με τα του οίκου μας που λένε και δεν έχουμε καταφέρει πολλά. Γιατί θέλει μεγάλη υποστήριξη και δεν ξέρω αν μπορούμε να του τι παρέχουμε.
Ελπίζω για το καλλίτερο μόνο. Αν έχει κάποιος να με συμβούλευσε κάτι είμαι όλη αυτιά. Πιο πολλή ως προς το πως θα τον κάνουμε να καταλάβει ότι πρέπει να πάει να δει γιατρό.