Αν δεν ξεκινήσω εγώ πρώτη στο κρεββάτι εκείνος δε κουνιέται! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Junior Member

Talking

Quote Originally Posted by smigol View Post
    E καλά τώρα....τι περίμενες να σου πει; Πως είναι άσχημη, χοντρή και κοντή; :p
    Ακριβώς το αντίθετο,δεν είμαι άσχημη κ.τ.λ...
    Τίποτα δε διορθώνεται ,αποκοιμιεται στον καναπέ απο νωρίς.Το κάνουμε 1 φορά τη βδομάδα,εκείνος είναι αναίσθητος ,εγώ χάλια απο στεναχώρια κ νέυρα!Οταν πιάνω συζήτηση γι'αυτό το θέμα μου λεει πως απλά είναι κουρασμένος και δε μπορεί να κρατηθει ξύπνιος
    Τι να κάνω?Να δείξω αδιαφορία όπως εκείνος?
    Ουτε με τη συζήτηση γίνεται κάτι!

Banned
    δε βλεπω να τον παλευει κανενας αυτον ειναι στο κοσμο του οποτε αντι να πεδευεσαι αδιαφορησε

Junior Member
    αυτό θα κάνω...
    Και αν αυριο μεθάυριο με θυμηθεί και έχει τις ορέξεις του τι να κάνω?Να του κάτσω?
    Ε δε το νομίζω,σωστά?Να πω με τη σειρά μου...είμαι κουρασμένη?Η καλύτερα να κοιμηθώ σα πουλάκι?

Δεν υπάρχει αυτό που ζώ

Banned
    Να του κάτσω?
    εγω θα του καθομουν
    Δεν υπάρχει αυτό που ζώ
    μη το λες που να δεις εγω τι εχω ζησει ωρες ωρες εχω την εντυπωση οτι ειμαι προταγωνιστης σε μια ταινια πρωτης προβολης ανελειτου ψυχολογικου θριλερ που οσο πιο ψευτικη κ εξωπραγματικη φαινετε τοσο πιο αληθινη κ ρεαλιστικη βγαινει

Member
    Καταρχήν πρέπει να ξέρεις ότι η μεγαλύτερη καμπή στη σεξουαλική ζωή του άνδρα είναι από τα 30 έως τα 40. Αυτό συμβαίνει για πάρα πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσω. Ίσως να ανήκει στη πλειοψηφία των ανδρών και αυτός. Να θέλει λοιπών λίγο παραπάνω κατανόηση και σίγουρα μία παραπάνω πρωτοβουλία.
    Πείσματα και συμπεριφορές αντεκδίκησης δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει κανένας πόλεμος εδώ. Για το γάμο σου πρόκειται, επομένως ότι κάνεις πρέπει να έχει σκοπό να βελτιώσει τα πράγματα προς τη κατεύθυνση που θέλεις. Όχι να τα κάνει χειρότερα. Για παράδειγμα ¨Και αν αυριο μεθάυριο με θυμηθεί και έχει τις ορέξεις του τι να κάνω?Να του κάτσω¨Ε δε το νομίζω,σωστά?¨ Ποιος θα κερδίσει από αυτό; Σίγουρα όχι εσύ, σίγουρα όχι ο γάμος σου.
    Εγώ διακρίνω ένα φαύλο κύκλο που πρέπει να τον σπάσεις. Μη περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα κάνοντας τα ίδια πράγματα. Για παράδειγμα ασχολήσου πρώτα με τον άντρα σου και μετά αφού αυτός κοιμηθεί (και εσύ δε νυστάζεις) κάτσε και στο pc. Μη βάλεις το παιδί για ύπνο μετά τις 4. Έτσι θα νυστάξει και θα κοιμηθεί πιο νωρίς. Θα ταμπουρωθείς 4-5 μέρες μέχρι να φτιάξει το πρόγραμμα του αλλά μετά θα είσαι ελεύθερη από τις 9 να κάνεις ότι θέλεις με τον άνδρα σου. Να καλέσετε ένα φίλο για κρασάκι, να δείτε μία ταινία μαζί, να κάνετε σεξ ξεκούραστοι (κ.τ.λ.)
    Άσε τα πείσματα και άλλαξε τη ζωή σου.
    Ιωάννης Φραγκιαδουλάκης
    Θεσσαλονίκη

Senior Member
    δυσκολο οταν ο αντρας δεν ανταποκρινεται .......

Member
    Quote Originally Posted by Πέπα View Post
    Ακριβώς το αντίθετο,δεν είμαι άσχημη κ.τ.λ...
    Τίποτα δε διορθώνεται ,αποκοιμιεται στον καναπέ απο νωρίς.Το κάνουμε 1 φορά τη βδομάδα,εκείνος είναι αναίσθητος ,εγώ χάλια απο στεναχώρια κ νέυρα!Οταν πιάνω συζήτηση γι'αυτό το θέμα μου λεει πως απλά είναι κουρασμένος και δε μπορεί να κρατηθει ξύπνιος
    Τι να κάνω?Να δείξω αδιαφορία όπως εκείνος?
    Ουτε με τη συζήτηση γίνεται κάτι!
    Και έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα; Εσύ δηλαδή με πόσες φορές την εβδομάδα θα ήσουν ικανοποιημένη; Kαι επίσης συμφωνώ μαζί σου πως ούτε με την συζήτηση βγαίνει τίποτα! Εδώ χρειάζονται πράξεις κι όχι λόγια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by smigol View Post
    Και έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα; Εσύ δηλαδή με πόσες φορές την εβδομάδα θα ήσουν ικανοποιημένη; Kαι επίσης συμφωνώ μαζί σου πως ούτε με την συζήτηση βγαίνει τίποτα! Εδώ χρειάζονται πράξεις κι όχι λόγια!

αυτο νομιζω οτι δεν μετριεται και εαν γινεται,ειναι το αποτελεσμα και των δυο χωρις σκεψη(ο αριθμος)!!!
    αλλα κατι μου λεει οτι η θεματοθετρια κατι αλλο θελει να πει..ισως μεσα στην καθημερινοτητα να εχει χαθει ο ερωτας,το παθος κτλ,\.και το εχει καταλαβει και προσπαθει να το ξανα φερει αλλα μονοπλευρα οποτε εκει ειναι το θεμα!!!

Senior Member
    Πέπη οτι ο σύζυγος δεν ποτίζει αλλη είναι καρατσεκαρισμένο? Και κάθε πότε τον παίζει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Πέπη οτι ο σύζυγος δεν ποτίζει αλλη είναι καρατσεκαρισμένο? Και κάθε πότε τον παίζει?
    ασχετο με το θεμα αλλα βρε κερασι μου κανει εντυπωση ποσο πρωτοτυπο λογο εχεις . "δεν ποτιζει αλλη " πρωτη φορα διαβαζω τετοια εκφραση

Page 2 of 2 FirstFirst 12