ο αληθινος ερωτας δεν σταματαει.ποτε.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by Dolores L0lita View Post
    Ηιιι!!εγω πιστευω οτι η αληθινη αγαπη και ο ερωτας δεν σταματανε οσα χρονια κ αν περασουμ
    οταν ο αλλος ειναι ο ανθρωπος σου το αλλο σου μισο δεν τελιωνει αυτο που νιωθεις γ αυτον..
    Αν κ ολας σε χωρισει η ζωη απο αυτον τοτε δυσκολευουν τα πραγματα..για μενα η ζωη σταματισε
    οταν με χωρισαν απο αυτον τον ανθρωπο που με εκανε ευτιχισμενη..μαζι του αχισα να ζω και χωριαυτον
    σταματισα ..για μενα αυτος ειναι ερωτας ..εχει καπιος παρομιες εμπειριες ερωτα εκπληροτου?
    Καλησπέρα Dolores.

Απο επιστημονική άποψη, το συναίσθημα του έρωτα είναι η διαδικασία με την οποία ο εγκεφαλος απελευθερώνει συγκεκριμενες χημικες ουσιες όπως ντοπαμίνη και οξυτοκίνη σε συνδυασμό με συγκεκριμένες ορμόνες που απελευθερώνει το σώμα που οδηγει στο αίσθημα του έρωτα, το οποιο μπορεί να διαρκέσει απο 6 μήνες μέχρι 2 χρόνια. Όλες αυτες οι χημικές ουσιες ευθυνονται για τα συναισθήματα της αφοσίωσης και της σεξουαλικής έλξης. Μετά απο ένα συγκεκριμένο διάστημα, ή παραγωγή όλων αυτών των συστατικών που βρίσκονται μεσα στο σώμα μας παύει να υπάρχει στην ίδια ένταση και κάπου εκεί το συναίσθημα του έρωτα είτε πεθαίνει, έιτε μένει στάσιμο αλλά σε πολύ χαμηλά επιπέδα, αν και ουσιαστικά επισκιάζεται απο άλλα αισθήματα όπως αυτή της συνήθειας ή ασφάλειας η αγάπης.

Senior Member
    Unlucky εγω ημουν 16κ αυτος 26 ..ειμασταν συγγενικες οικογενιες (οχι εξ αιματος)το θεμα ψυχικης υγειας που ειχε
    χειροτερευε με τον πολεμο που του καναν οι δικοι μου..εγω κ αυτος ομως περνουσαμε αψογα μεχρι να αρχισουν να τον πριζουν
    Οι δικοι μου ηθελε να λογοδοθουμε ..ηταν ενα σοβαρο ατομο δεν ηταν
    κανενας οτι ναναι..

Senior Member
    Θεωφανια μου μονο αυτο δεν ηθελα να χασω τα χρονια μου αλλα δυστυχως αυτο εγινε..ηθεκα να τα ζησω ολα μαζι του
    εκανα κ αλλες σχεσεις εχω βγει πολυ εξω στην ζωη μου αλλα δεν αισθανομαι οτι ηταν γεματα τα χρονια μου...σας ευχαριστω παντος ολους για τις αποψεις σας ειναι ενα θεμμα που με βασανιζει χρονια και απο καθε απαντηση περνωκαπια πραγματα

Junior Member
    Πρέπει να βρεις τη δύναμη να προχωρήσεις. Μπορεί στο μυαλό σου αυτή η σχέση να φαντάζει σαν ένας μεγάλος έρωτας αλλά δεν ήταν. Αν ήταν θα κρατούσε για πάντα.. Βέβαια κατανοώ αυτό που είπες με τους γονείς σου αλλά θεωρώ ότι θα παρέμενε μαζί σου αν ήταν τόσο δυνατό αυτό που νιώθατε. Γενικά ο έρωτας είναι το συναίσθημα που σε κάνει να ξεπερνάς με τον άλλον κάθε δυσκολία. Ακόμα και αυτές που μοιάζουν αξεπέραστες. Σου μιλάω εκ πείρας.. Εγώ γνώρισα τον έρωτα στα 14. Οι γονείς μου με κλείδωναν για να μην τον δω και όμως τίποτα δεν μας χώρισε μέχρι τώρα τουλάχιστον. Αν θες κάνε κάποιο σχόλιο και στο δικό μου θέμα το οποίο είναι σχετικό και με απασχολεί πολύ.

Senior Member
    Γεια σου κοριτσακι κανε λιγο την μια ριθμιση στα προσωπ.μην σου να μιλησουμε απο κει αν θες!!οσο για το θεμμα σου το ειδα αλλα δεν.μου χειτυχει.κατι τετιο..εγω δεν ξερω αν θα αντεχα ομως μια απιστια ειδικα απο εναν ανθρωπο που θα τον θεωρουσα τον ανθρωπο μου ..

Page 2 of 2 FirstFirst 12