αυτοικανοποιουμαι και ντρεπομαι - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 101
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...έχει την υπερβολή που βγάζει μάτι, τύπου: "νιώθω ανήθικη και άσεμνη που το κάνω", ενώ είμαστε στο 2013, "είπα στην ξαδέλφη να το κάνουμε μαζί", ανναρωτιέμαι πόσοι από μας ζητήσαμε βοήθεια από το σόι σε μια τέτοια περίπτωση :Ρ, "με έπιασαν οι γονείς μου και με έκαναν τόπι στο ξύλο"...και άλλα τέτοια.

Ξερω οτι ειμαι υπερβολικη ομως οσα ειπα ειναι αληθεια , ξερω οτι ημαστε στο 2013 αν και μαρεσαν τα παλιοτερα χρονια καλυτερα , γιατι στη σημερινη εποχη υπαρχει υπερβολικη απελευθερωση. Ομως αν ζουσα τοτε αν καποιος μαθαινε οτι αυτοικανοποιουμαι ισως και να με σκοτωσαν κυριολεκτικα .

Senior Member
    η "αμαρτια" ειναι θρησκευτικη εννοια, σοκολατα 14(το 14 ηλικια ειναι?)
    συμφωνα με ποια θρησκεια ρωτας, αν ειναι αμαρτια?
    αν ρωτας για την ορθοδοξη χριστιανικη, ναι ειναι αμαρτια.

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Τι πιο φυσιολογικο να αυνανιζεσαι με την ξαδελφη σου..?Πραγματικα δεν σας καταλαβαινω καποιους εδω μεσα!

της το ζητησα οταν ημουνα 7 η 8 εκεινη το θεωρουσε αμαρτια κι επειδη δεν ηθελε αρχισα να το κανω μπροστα της και μου ειπε σταματα το γιατι θα το πω στη μητερα σου κι της ειπα να μη το πει και σταματησα .

Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    της το ζητησα οταν ημουνα 7 η 8 εκεινη το θεωρουσε αμαρτια κι επειδη δεν ηθελε αρχισα να το κανω μπροστα της και μου ειπε σταματα το γιατι θα το πω στη μητερα σου κι της ειπα να μη το πει και σταματησα .
    αυτά τα περιστατικα σε μικρες ηλικιες εχουν πλακα. Κι εγω ειχα τετοια παρομοια εμπειρια μονο που εμεις ημασταν σε παρτυ γεννεθλιων και χαλασαμε ολο το φιλμ γιατι το βγαλαμε και φωτογραφιες! Ρεζιλι!
    Τεσπα...εννοείτε ότι είναι φυσιολογικο και είναι κατι το προσωπικο που δεν πρεπει να το βγαλεις ντελαλι!
    Η θρησκεια δημιουργει ενοχες σε απολυτα φυσιολογικα πραγματα ετσι ώστε να την εχεις αναγκη για συγχωρεση....

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Γιατι υπαρχει θρησκεια που παραδεχεται την αυτοικανοποιηση?

Λοιπόν άκου. Επειδή δεν πιστεύω σε θρησκείες και ότι νόμους βγάζουν όπως "Άμα αυνανίζεσαι είναι αμαρτία" η "άμα βρίζεις θα πας στην κόλαση" και κάτι τέτοια. Που ακόμα και αν πίστευα σε κάτι τέτοιο δεν πιστεύω πως ο Θεός (αν υπάρχει) θα κάθεται πάνω από το δικό σου το κεφάλι και θα ασχολείται μαζί σου για το αν εσύ θα αυνανίζεσαι η όχι. (λες και δεν θα έχει σε οοολο το σύμπαν άλλη δουλειά να κάνει.). Το θέμα είναι ότι είμαστε ανθρώπινοι οργανισμοί. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους. Ποιος είμαι εγώ η εσύ η οποιοσδήποτε να κρίνει πως αυτό που κανείς είναι σωστό η λάθος. Εφόσον σε κάνει χαρούμενη απλά κάντο. Είναι δικό σου το σώμα και δικό σου το μυαλό. Θες να το κάνεις ? κάντο! Δεν θες? μην το κάνεις ! Μην καταντήσεις σαν και μας που έχουμε φοβίες και κρίσεις πανικού και αγχώδες διαταραχές επειδή στερήσαμε στον εαυτό μας διάφορα και επειδή τα κάναμε λίγο σκατά κάπου και κάπως και επειδή σκεφτόμασταν υπερβολικά πολύ για το αν κάνουμε κάτι σωστά η όχι. Ελευθέρωσε λίγο το μυαλό σου και μην σκέφτεσαι έτσι. Είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και είναι στο σώμα σου και σε ευχαριστεί και εφόσον δεν στερείς την ελευθερία και τα δικαιώματα ΚΑΝΕΝΌΣ τότε έχεις ΌΛΟ το δικαίωμα να το κάνεις και μην ακούς κανέναν. Να ακούς το σώμα σου. Ότι σου λέει κάντο. Εμείς εδώ σε αυτό το φόρουμ αν είδες κανα άλλο ποστ πριν καταντήσαμε έτσι διότι σκεφτόμασταν σαν και σένα. Πάρε παράδειγμα λοιπόν και φτιάξε την ατμόσφαιρα σου και κάνε ότι σε ευχαριστεί χωρίς να νιώσεις την παραμικρή ενοχή. Άντε γιατί μας τα έχουν κάνει "τούμπανα" με τα πρέπει και δεν πρέπει σε αυτό το πλανήτη με τις θρησκείες.
    Χίλια συγνώμη άμα έθιξα κάποιον που πιστεύει. Δεν θέλω να ξεκινήσω συζήτηση. Απλά την γνώμη μου είπα.
    You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.

Σταματίστε να λέτε ανοησίες στην μικρή. Οι εντολές της θρησκείας 10 είναι και δεν είδα πουθενά το ουκ αυνανιστείς-μαλακιστείς και άλλα. Αυτό είναι κάτι που οι μετέπειτα γενιές ονόμασαν αμαρτία με το σκεπτικό ανήθικο=αμαρτωλό. Προσωπική μου άποψη δεν είναι ούτε καν ανήθικο είναι απόλυτα φυσιολογική πράξη. Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια φάση της ζωής τους το κάνουν. Μικροί και μεγάλοι. Το θέμα είναι να σταματήσεις να ρωτάς έξω αν αρέσει σε άλλους αν ντρέπονται και τέτοια. Είναι φυσιολογικό ότι δεν θα σου πουν απολύτως αυτό που συμβαίνει γιατί όπως είπες και εσύ οι χρονιές που ζούμε είναι παράξενες και πολλά πράγματα παρεξηγούνται. Όσο για τους παπάδες που αναφέρθηκαν καλύτερα να μην αναλυθεί αυτό γιατί αν ακους και βλέπεις τι γίνεται οι πρώτοι ανήθικοι είναι αυτοί οπότε άστο. Χαλάρωσε και μην σκέφτεσε ότι είσαι άσεμνη ανήθικη και τέτοια. Αν ήταν αυτό το ανήθικο καλά θα ήταν

Quote Originally Posted by trinity0 View Post
    Καλησπερα σε ολους!

Ειμαι καινουργια στο Forum.Ειμαι 21 ετων..Θα ηθελα να απαντησω στην κοπελα που ανοιξε αυτο το θεμα συζητησης.Θα συμφωνησω με οσους λετε οτι το προβλημα πηγαζει απο το γεγονος οτι οι γονεις του κοριτσιου φωναξαν και την χτυπησαν -οπως η ιδια εγραψε-.Ο αυνανισμος ειναι κατι το ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο.Δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι.Ειναι μια αναγκη σωματικη,ψυχικη (και ας μην ξεχναμε και την φυσιολογια του ανθρωπου)..Οποτε ειναι και μια ορμονικη αντιδραση ολο αυτο που συμβαινει και σε κανει να θελεις να αυνανιστεις.Και εγω ξεκινησα να το κανω χωρις να ξερω τι κανω,και πως να το κανω στην ηλικια των 13 οταν ενιωσα την αναγκη ''της απελευθερωσης'' για 1η φορα.Μην συγχεεις τον Θεο και τις Θρησκειες και τις Εκκλησιες με μια ανθρωπινη αναγκη.Αποδεξου το σωμα σου πρωτα απ'ολα,γιατι μεσα απο αυτη τη διαδικασια σιγουρα θα το μαθεις καλυτερα.Επισης δεν υπαρχει λογος να συζητας τα παντα με την οικογενεια σου και τις φιλες σου (σχετικα με αυτα τα θεματα εννοω).Κοιτα να εισαι καλα ενημερωμενη σχετικα με το Sex,αφου οπως λες δεν εχεις συναψει ακομα ερωτικες σχεσεις.Οταν με το καλο γινει αυτο να εισαι προσεκτικη και να απολαμβανεις την καθε στιγμη της ανθρωπινης ζωης σου και κατ'επεκταση της φυσης σου! (Αρκει να μην κανεις κακο στους γυρω σου με τις επιλογες σου και τις ενεργειες σου...Και οπως καταλαβαινεις,με το θεμα του sex δεν κανεις κακο σε κανεναν!Ειναι δικο σου θεμα και δικες σου οι επιλογες!)

συγνωμη αν κουρασα...

Γεια σου κι εγω καινουργια ειμαι .
    Κι εγω αυτο πιστευω οτι απο τους γονεις μου τωρα ντρεπομαι .
    Χαιρομαι που το θεωρεις φυσιολογικο , εγω το ειχα ξεκινησει στα 5 η 6.
    Το σωμα μου δε το εχω αποδεχτει να πω την αληθεια και το κρυβω πολυ , ομως θα προσπαθησω να το αποδεχτω , ισως παω σε καποιον ειδικο γιατι τοσο καιρο και δεν εχω σταματησει να ντρεπομαι , αν και σεβομαι ολων τις απαντησεις και συμφωνω με αυτες .
    Στην οικογενεια μου δε μιλαω για το θεμα αυτο γιατι ντρεπομαι πολυ , εχω δωσει την εντυπωση στους γονεις μου οτι ειμαι ασεξουαλικη .
    Στις φιλες μου ντρεπομαι γιατι ισως γελαγαν πονηρα κι δε μαρεσει αυτο.
    Αν συνουσιαστω ποτε θα ειναι με καποιον που θα αγαπαω και να θα ειμαι προσεχτικη
    =)

Quote Originally Posted by Miss Despoina View Post
    Αντε κορίτσι μου πήγαινε βρες ΄τίποτα αγοράκια της ηληκίας σου να καταλάβεις τι εστί ικανοποίηση.
    Με τις αηδίες 18 χρονών κοπέλα από τη μια το παίζεις μιζεροπαρθένα και ντροπή κ σοβαρότητα και από την άλλη το προτείνεις κ στη ξαδέρφη σου.
    Ελεος πια κάνε κανονικό σεξ!

Δεν παριστανω την μιζεροπαρθενα , κι αν δε βρω καποιον να ειμαι ερωτευμενη καλυτερα να μεινω παρθενα μεχρι να πεθανω.
    Στη ξαδερφη μου το ειχα πει οταν ημουνα 7 η 8 οχι τωρα .
    Δε θελω ακομη να συνουσιαστω θα το μετανοιωνα σιγουρα .

Banned
    Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    γιατι ? και τι σημαινει τρολαρει ? αν θελεις πες μου τι εννοεις .
    σημαινει οτι πρεπει να καλυφθεις!!!!! :)

Quote Originally Posted by Remedy View Post

ναι για την ορθοδοξη χριστιανικη εννοουσα , το 14 δεν ειναι ηλικια ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος , εγω ειμαι 18 και σε καποιες ημερες θα γινω 19

ενταξει ευχαριστω για την απαντηση !!!

Quote Originally Posted by arisk1987 View Post
    Σταματίστε να λέτε ανοησίες στην μικρή. Οι εντολές της θρησκείας 10 είναι και δεν είδα πουθενά το ουκ αυνανιστείς-μαλακιστείς και άλλα. Αυτό είναι κάτι που οι μετέπειτα γενιές ονόμασαν αμαρτία με το σκεπτικό ανήθικο=αμαρτωλό. Προσωπική μου άποψη δεν είναι ούτε καν ανήθικο είναι απόλυτα φυσιολογική πράξη. Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια φάση της ζωής τους το κάνουν. Μικροί και μεγάλοι. Το θέμα είναι να σταματήσεις να ρωτάς έξω αν αρέσει σε άλλους αν ντρέπονται και τέτοια. Είναι φυσιολογικό ότι δεν θα σου πουν απολύτως αυτό που συμβαίνει γιατί όπως είπες και εσύ οι χρονιές που ζούμε είναι παράξενες και πολλά πράγματα παρεξηγούνται. Όσο για τους παπάδες που αναφέρθηκαν καλύτερα να μην αναλυθεί αυτό γιατί αν ακους και βλέπεις τι γίνεται οι πρώτοι ανήθικοι είναι αυτοί οπότε άστο. Χαλάρωσε και μην σκέφτεσε ότι είσαι άσεμνη ανήθικη και τέτοια. Αν ήταν αυτό το ανήθικο καλά θα ήταν
    Ουτε ουκ cyber SEX λεει αλλα η θρησκεια το θεωρει αμαρτια φανταζομαι
    Θα πρεπει οι εβραιοι να σκεφτουν εντολες για τον 21ο αιωνα....

Quote Originally Posted by SpyroKo View Post
    Λοιπόν άκου. Επειδή δεν πιστεύω σε θρησκείες και ότι νόμους βγάζουν όπως "Άμα αυνανίζεσαι είναι αμαρτία" η "άμα βρίζεις θα πας στην κόλαση" και κάτι τέτοια. Που ακόμα και αν πίστευα σε κάτι τέτοιο δεν πιστεύω πως ο Θεός (αν υπάρχει) θα κάθεται πάνω από το δικό σου το κεφάλι και θα ασχολείται μαζί σου για το αν εσύ θα αυνανίζεσαι η όχι. (λες και δεν θα έχει σε οοολο το σύμπαν άλλη δουλειά να κάνει.). Το θέμα είναι ότι είμαστε ανθρώπινοι οργανισμοί. Υπάρχουν κάποια πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους. Ποιος είμαι εγώ η εσύ η οποιοσδήποτε να κρίνει πως αυτό που κανείς είναι σωστό η λάθος. Εφόσον σε κάνει χαρούμενη απλά κάντο. Είναι δικό σου το σώμα και δικό σου το μυαλό. Θες να το κάνεις ? κάντο! Δεν θες? μην το κάνεις ! Μην καταντήσεις σαν και μας που έχουμε φοβίες και κρίσεις πανικού και αγχώδες διαταραχές επειδή στερήσαμε στον εαυτό μας διάφορα και επειδή τα κάναμε λίγο σκατά κάπου και κάπως και επειδή σκεφτόμασταν υπερβολικά πολύ για το αν κάνουμε κάτι σωστά η όχι. Ελευθέρωσε λίγο το μυαλό σου και μην σκέφτεσαι έτσι. Είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και είναι στο σώμα σου και σε ευχαριστεί και εφόσον δεν στερείς την ελευθερία και τα δικαιώματα ΚΑΝΕΝΌΣ τότε έχεις ΌΛΟ το δικαίωμα να το κάνεις και μην ακούς κανέναν. Να ακούς το σώμα σου. Ότι σου λέει κάντο. Εμείς εδώ σε αυτό το φόρουμ αν είδες κανα άλλο ποστ πριν καταντήσαμε έτσι διότι σκεφτόμασταν σαν και σένα. Πάρε παράδειγμα λοιπόν και φτιάξε την ατμόσφαιρα σου και κάνε ότι σε ευχαριστεί χωρίς να νιώσεις την παραμικρή ενοχή. Άντε γιατί μας τα έχουν κάνει "τούμπανα" με τα πρέπει και δεν πρέπει σε αυτό το πλανήτη με τις θρησκείες.
    Χίλια συγνώμη άμα έθιξα κάποιον που πιστεύει. Δεν θέλω να ξεκινήσω συζήτηση. Απλά την γνώμη μου είπα.

ευχαριστω για την απαντηση , πιστευω δικιο εχεις σε οσα ειπες κι εμενα δε μαρεσουν που υπαρχουν πρεπει και δε πρεπει και οι περισσοτεροι φοβουνται η ντρεπονται να κανουν τα θελω τους .
    Και υπαρχουν δυστυχως και ατομα που κρινουν.

Banned
    το προβλημα δε δημιουργηθηκε απο το αν προσεχες η οχι το προβλημα δημοπουργηθηκε επιδη εχεις τη ψυχολογια αυτου που φταιει οσο ριχνεις το φταιξιμο στον εαυτο σου βγαζοντας του γωνεις σου σωστους θα αισθανεσε συνοχως περιεργα οταν αυτοικανοποιησαι οπως εκανε η κοπελα μου οταν με απο οτι καναμε μου ελεγε δεν ειμαι καλα κ ξεφυσαγε σαν ατμομηχανη.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast