αυτοικανοποιουμαι και ντρεπομαι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 101
    Banned
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Οχι ενταξει καταλαβαινω και εχεις απολυτο δικιο..Να σου πω Αλεξανδρε..Ποσο σε εχουν ενθουσιασει τα BOLD γραμματα?
    απο τοτε που εχω βαλει μοτερακι στο πληκτρολογιο κ πληκτρολογω γκαζονοντας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...έχει την υπερβολή που βγάζει μάτι, τύπου: "νιώθω ανήθικη και άσεμνη που το κάνω", ενώ είμαστε στο 2013, "είπα στην ξαδέλφη να το κάνουμε μαζί", ανναρωτιέμαι πόσοι από μας ζητήσαμε βοήθεια από το σόι σε μια τέτοια περίπτωση :Ρ, "με έπιασαν οι γονείς μου και με έκαναν τόπι στο ξύλο"...και άλλα τέτοια.
    xaxaxaxaxaaxxa Θεοφανία,προς το παρόν για μένα είσαι το Νο1 σε απαντήσεις εδώ μέσα,μαζί με Ioannis2 στο πιο σοβαρό του...:D

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    απο τοτε που εχω βαλει μοτερακι στο πληκτρολογιο κ πληκτρολογω γκαζονοντας
    Eιμαι μεγαλη φαν σου να ξερεις..

οχι εσυ δε το ειπες. ετσι ομως ειναι σα να παροτρυνεις αυτους που ανεβαζουν θεματα η να μη τα γραφουν ολα οπου κατι θεωριται ταμπου η μη φυσιολογικο να γραφει ψεματα κ να πει πχ για παραδειγμα αυνανιζομουν με ενα αγορι μου που ειχα παραδειγμα λεω για να καταλαβεις εγω για να απαντησω σε ενα θεμα πρεπει να γνωριζω τι συνεβει αν ειναι τροποποιημενο δε θα μπορω να καταλαβω.
    ...εγώ πάντως αλέξανδρε έχω κερδίσει στοίχημα για σένα.
    Είχα βάλει αν θα αντέξεις στα δέκα ποστ που γράφεις να υπάρχει έστω και ΕΝΑ που ΔΕΝ θα μιλάς για τον εαυτό σου.
    Καταλαβαίνεις φυσικά ότι κέρδισα :ΡΡΡΡΡ

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    xaxaxaxaxaaxxa Θεοφανία,προς το παρόν για μένα είσαι το Νο1 σε απαντήσεις εδώ μέσα,μαζί με Ioannis2 στο πιο σοβαρό του...:D
    ...θενκς για τα μισά που έγραψες, για τα άλλα μισά δεν κάνω κομεντ γιατί αν απαντήσω θα το συζητάμε μέχρι τα Χριστούγεννα :ΡΡΡ

Banned
    ...εγώ πάντως αλέξανδρε έχω κερδίσει στοίχημα για σένα.
    Είχα βάλει αν θα αντέξεις στα δέκα ποστ που γράφεις να υπάρχει έστω και ΕΝΑ που ΔΕΝ θα μιλάς για τον εαυτό σου.
    Καταλαβαίνεις φυσικά ότι κέρδισα :ΡΡΡΡΡ
    κ εσυ κανεις το ακριβως αντιθετο κρινεις τους παντες κ τα παντα χωρις να λες τιποτα για τον εαυτο σου ΕΓΩ οταν μιλω σε αγνωστους το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι ειναι να τους συστηθω γιατι εγω δε μιλω ως κυριος αγνωστος μιλω ως ανθρωπος το να μη μιλας για τον εαυτο σου κρινοντας τα παντα εκτος του οτι ειναι η ευκολη λυση (εγω ο τελειος κ ολοι οι αλλοι οι κρινομενοι) αυτο ειναι κ υπεκφυγη γιατι ετσι υπεκφευγεις να ξεκαθαρισεις τι κανεις εσυ. εγω ειμαι παντοτε ξεκαθαρος στο τι κανω εγω δε κριβομαι πισω απο μια σιωπη για να μπορω ετσι με ανεση να βρισκω χιλιαδες ελαττοματα στους αλλους

επισης το δυσκολο δεν ειναι να κρινεις αυτο ειναι εξοφρενικα ευκολο το δυσκολο ειναι να βγαζεις στη φορα ελλατοματα κ παθη σου κατι που ελαχιστοι κανουν.

ΥΓ αν βαλεις κ στοιχιμα κ βρεις για το τι θεματα συζηταμε μεσω πμ με τις επαφες μου εγω θα ξυρισω το κεφαλι μου

Banned
    επισης με το ιδιο ακριβως σκεπτικο για να δεις το ποσο ικανος ειμαι στο διαλογο θα μπορουσα να βαλω κ εγω ενα στιχιμα αν υπαρχει εστω κ ενα ποστ σου που να λεει για το τι λαθος εκανες στη ζωη σου η για το τι δεν κανει σωστα.

Junior Member
    Καλησπερα σε ολους!

Ειμαι καινουργια στο Forum.Ειμαι 21 ετων..Θα ηθελα να απαντησω στην κοπελα που ανοιξε αυτο το θεμα συζητησης.Θα συμφωνησω με οσους λετε οτι το προβλημα πηγαζει απο το γεγονος οτι οι γονεις του κοριτσιου φωναξαν και την χτυπησαν -οπως η ιδια εγραψε-.Ο αυνανισμος ειναι κατι το ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο.Δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι.Ειναι μια αναγκη σωματικη,ψυχικη (και ας μην ξεχναμε και την φυσιολογια του ανθρωπου)..Οποτε ειναι και μια ορμονικη αντιδραση ολο αυτο που συμβαινει και σε κανει να θελεις να αυνανιστεις.Και εγω ξεκινησα να το κανω χωρις να ξερω τι κανω,και πως να το κανω στην ηλικια των 13 οταν ενιωσα την αναγκη ''της απελευθερωσης'' για 1η φορα.Μην συγχεεις τον Θεο και τις Θρησκειες και τις Εκκλησιες με μια ανθρωπινη αναγκη.Αποδεξου το σωμα σου πρωτα απ'ολα,γιατι μεσα απο αυτη τη διαδικασια σιγουρα θα το μαθεις καλυτερα.Επισης δεν υπαρχει λογος να συζητας τα παντα με την οικογενεια σου και τις φιλες σου (σχετικα με αυτα τα θεματα εννοω).Κοιτα να εισαι καλα ενημερωμενη σχετικα με το Sex,αφου οπως λες δεν εχεις συναψει ακομα ερωτικες σχεσεις.Οταν με το καλο γινει αυτο να εισαι προσεκτικη και να απολαμβανεις την καθε στιγμη της ανθρωπινης ζωης σου και κατ'επεκταση της φυσης σου! (Αρκει να μην κανεις κακο στους γυρω σου με τις επιλογες σου και τις ενεργειες σου...Και οπως καταλαβαινεις,με το θεμα του sex δεν κανεις κακο σε κανεναν!Ειναι δικο σου θεμα και δικες σου οι επιλογες!)

συγνωμη αν κουρασα...

Banned
    Δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι
    η ντροπη γεννιεται κ μεσα απο την αγνοια. η γνωση ειναι εχθρος της ντροπης
    συγνωμη αν σας κουρασα
    σιγα..

Junior Member
    ποσο συμφωνω!Για αυτο και γραφω οτι ετσι θα ανακαλυψει το σωμα της και πως πρεπει να ενημερωθει για το θεμα του sex.Εαν δεν ενημερωθει σωστα απο τους δικους της ανθρωπους που την αγαπουν και τους εμπιστευεται,τοτε απο που?...Ελπιζω ολα να πανε καλα....και να ξεπεραστουν αυτες οι ανησυχιες..

Senior Member
    Αντε κορίτσι μου πήγαινε βρες ΄τίποτα αγοράκια της ηληκίας σου να καταλάβεις τι εστί ικανοποίηση.
    Με τις αηδίες 18 χρονών κοπέλα από τη μια το παίζεις μιζεροπαρθένα και ντροπή κ σοβαρότητα και από την άλλη το προτείνεις κ στη ξαδέρφη σου.
    Ελεος πια κάνε κανονικό σεξ!

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Καλησπέρα γλυκό μου κοριτσάκι...

α)μιλάς σαν να έχεις τελειώσει εκκλησιαστικό σχολείο
    β)οι φίλες σου,σου λένε ψέμματα ότι δεν αυνανίζονται,αλλά κ αν δεν το κάνουν,όταν θα το κάνουν δεν θα στο πουν
    γ)Η θρησκεία δεν έχει σχέση με το Θεο και ο αυνανισμός θεωρείται κάτι το απολύτως φυσιολογικό
    δ)καλά κάνεις και είσαι σοβαρή όταν μιλάς γι'αυτό το θέμα δεν περιέχει κάποια στοιχεία χιούμορ-οι φίλες σου γελάνε από αμηχανία
    ε)εγώ στα 16 είχα κάνει σεξ...λες να με τιμωρήσει ο Θεός γι'αυτό;
    στ)Εχει τύχει και εγώ να το κάνω μια φορά μπροστά στην αδερφή μου,χωρίς να το καταλαβαίνω-καλά είναι όμως ν'αποφεύγεις να το κάνεις μπροστά σε 3ους-για ευνόητους λόγους..
    ζ)Δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών στο θέμα σεξ-και τα δύο φύλα έχουν εξίσου ορμές και πρέπει να τις καταλαγιάζουν,γιατί αλλιώς θα ξεσπάσει διαφορετικά.
    η)σκέφτεσαι να μείνεις για πάντα παρθένα για να είσαι αγνή ή θα ολοκληρώσεις μετά γάμον;
    θ)εγώ κάποτε ένιωθα άβολα όταν έβλεπα τσόντες...τώρα καθόλου μου αρέσουν πάρα πολύ-αφού οι συμμετέχοντες είναι γνώστες αυτού...
    ι)εγώ είμαι 31 σε αυτήν την ηλικία θα είσαι και εσύ πολύ διαφορετική με διάφορες σεξουαλικές εμπειρίες
    κ)είχες προτείνει στην ξαδέρφη σου να το κάνετε μαζί;;;; Μήπως σου αρέσουν τα κοριτσάκια; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ - για σκέψου το.!

Eυχαριστω πολυ για την απαντηση .
    α) ευχαριστω.
    β) οντως κι εγω πιστευω οτι δε θα μου το ελεγαν.
    γ) ειχα διαβασει οτι αν καποιος αυνανιστει η συνουσιαστει πριν τον γαμο ο θεος το βλεπει σαν λαγνεια αλλα μου φανηκε υπερβολικο.
    δ) οντως καποια κοριτσια που κανω παρεα οταν ειναι να μιλαμε για σεξουαλικοτητα γελανε η μου ειχαν πει να δουμε πορνογραφια για πλακα ομως κι γελουσαν , δε δεχτηκα για αυτο το λογο , επειδη γελουσαν.
    ε) δε πιστευω οτι ο ιδιος ο θεος θα σε τιμωρησει , αν υπαρχει θεος δε θα σε κρινει απο τη σεξουαλικοτητα σου αλλα απο τη προσωπικοτητα σου.
    στ) κι εμενα με ειχε δει η αδερφη μου , οταν ημασταν μικρες , κι γελουσε. Δε θα το εκανα σε αλλους μπροστα με τιποτα.
    ζ) νομιζα οτι οι αντρες ειχανε περισσοτερο επιθυμια για συνουσια και οτι την σκεφτονται συνεχεια , τους θεωρω σαν σεξομανη ομως ξερω δεν ειναι ετσι κι δε μπορω να κρινω γιατι δεν ειμαι αγορι .
    η) θα ηθελα να μεινω για παντα παρθενα ομως δε το θεωρω σεμνοτητα θα το εκανα για να ενοιωθα αγνη , δε θα ηθελα να παντρευτω , ομως αν βρεθει καποιος που να αγαπαω πραγματικα κι να με αγαπαει κι παντρευτουμε τοτε θα δεχομουνα να συνουσιαστουμε.
    θ) νοιωθω πολυ αβολα οταν βλεπω , ομως εχω δει , προτιμω να εχω σεξουαλικες φαντασιωσεις παρα να βλεπω γιατι εκει πιστευω δεν υπαρχει συναισθημα ουτε ειναι αληθινο , εννοω φτανουν πραγματικα σε οργασμο ?
    ι) δε μπορω να με φανταστω να συνουσιαζομαι .
    κ) οταν ημουνα 7 η 8 της το ειχα προτεινει , τοτε ενοιωθα ποιο ανετα με κοριτσια , μονο αγορια εχω ερωτευτει μεχρι τωρα , το ταιλευταιο ηταν οταν ημουνα 14-15 , τωρα σε λιγο καιρο θα κλεισω τα 19 κι δε με ενδιαφερουν τα ερωτικα κι τοσο , εχω σκεφτει να κανω κατι με κοριτσι , κι ειχα δει στον υπνο μου μια φορα μια γυναικα με γυμνο στηθος κι ειχα ξυπνησει ερεθισμενη . Εχω δει οτι συνουσιαζομαι κι με αγορι ομως στον υπνο μου ειδα οτι μετα απο αυτο εκλαιγα πολυ και οταν ξυπνησα ειπα ευτυχως που δεν ηταν αληθεια , το να εκανα κατι με κοριτσι το θεωρω λιγοτερο αμαρτια δε ξερω γιατι .

λοιπον.. το προβλημα σου ξεκινησε απο αυτο....: το προβλημα αυξηθηκε σκεφτομενη αυτο
    και
    αυτο που περιγραφεις ειναι αναβιωση του παρελθοντος οταν σε ειδαν οι γωνεις σου.

επισης ολο αυτο που περιγραφεις ηταν ολοιδιο με τα λογια της κοπελας μου οταν μου ειπε οτι οταν ειμουν μικρη ο πατερας μου με ειδε να γραφω κατι σχετικα με το σεξ σε ενα τετραδιο κ μου φωναζε κ με χτυπησε.. καπια αλλη στιγμη μου ειχε πει οταν αυτοικανοποιουμαι αισθανομαι περιεργα καλυτερα να μη το κανω.. βασικα δε μου περασε ουδεποτε απο το μυαλο τι σχεση μπορει να εχουν αυτα τα δυο που μου πε. επισης θυμιθηκα τη πρωτη φωρα που εβγαλε τα ρουχα της μπροστα μου που μετα ντρεποταν οντος μαλιστα μου εχει πει πολες φορες οτι αγαπα τους γονεις της επιδη ειναι γωνεις της ενω εγω τους γονεις της τους λατρευω ενοειτε :) τελικα πολα μπορεις να μαθεις σε αυτο το φορουμ... οστοσο εγω εχω ορεξη να σε βοηθησω με το να το συζητησουμε αν θες.:)

ευχαριστω για την απαντηση .
    Δε μαρεσει που καποιοι γονεις θυμωνουν με αυτο οταν βλεπουν να το κανουν τα παιδια τους ειδικα τα κοριτσια .
    Μου ειχε τυχει να με δουν οταν ημουνα παιδι , απο τοτε μεχρι τωρα το κανω πολυ προσεχτικα και μονο το βραδυ , ναι θα ηθελα να το συζητησουμε αν θελεις =)

...γιατί κάτι με τρολάρει σε αυτό το θέμα?

γιατι ? και τι σημαινει τρολαρει ? αν θελεις πες μου τι εννοεις .

Quote Originally Posted by talikiller View Post
    Να μην ντρεπεσαι...!
    Ειναι μια πολυ φυσιολογικη πραξη... απλα πρεπει να γινεται στον προσωπικο σου χωρο...!(Στο δοματιο σου για παραδειγμα...)

Αμαρτια ειναι με βαση τους παπαδες οπως αμαρτια ειναι και οι προγαμιαιες σχεσεις για αυτους....!
    Οι ανθρωποι βρισκονται 2000 χρονια πισω τι να λεμε τωρα...!

Ανηθικη πραξη δεν ειναι σε καμια περιπτωση...!
    Απλα ειναι λιγο ταμπου και καλο ειναι να γινεται σε προσωπικο σου χωρο..!

Επαναλαμβανω δεν εισαι σε καμια περιπτωση ασεμνη και ανηθικη...!Πρεπει να ανακαλυψεις το σωμα σου και να μαθεις τι σου αρεσει...!
    Για να μην πω ποσο καλο κανει ο αυνανισμος στην σωματικη και ψυχικη υγεια...!
    Επισης το ποσοστο των ενεργων αντρων που αυνανιζονται αγγιζει το 100% και επισης υψηλα ειναι τα ποσοστα και στις γυναικες...!

Εγω παλι ειχα το αντιθετο προβλημα...!Δεν αυνανιζομουν στην εφηβεια γιατι μου ειχε κατσει οτι ημουν στειρος και με ελεγε η μανα μου οτι ειναι καλο να αυνανιζομαι γιατι ειναι κατι πολυ φυσιολογικο για την ηλικια μου και εγω απεφευγα να το συζητω μαζι της γιατι δεν ηθελα να τη πω οτι ειμαι στειρος(αυτο πιστευα στην εφηβεια τελοςπαντων).

Στον προσωπικο μου χωρο το κανω , τωρα προσεχω περισσοτερο .
    Οι παπαδες λενε οτι ειναι αμαρτια ομως αυτοι δε θα αυτοικανοποιουνται ποτε ? ισως κι εκεινοι το κανουν.
    Εχω διαβασει κι εγω οτι κανει καλο .
    Ακουω πρωτη φορα αγορι στην εφηβεια να μην αυτοικανοποιηται και στειρος να ησουνα δε σημαινει οτι δε ειχες το δικαιωμα να νοιωσεις ευχαριστηση και ουτε ειναι αστειο καποιος να ειναι .

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast