αυτοικανοποιουμαι και ντρεπομαι - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 101
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κι εσυ που το ξερεις?????? :p
    Μιλαω καθημερινα με τον Κυριο..Την ευχη μου τεκνον μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μιλαω καθημερινα με τον Κυριο..Την ευχη μου τεκνον μου.
    Ευλογησον γεροντα....

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    σοκολατα , ξερω οτι εχεις νευριασει μαζι μου, εγω παντος οχι, κι με κανεναν εδω μεσα¨) ,απεναντιας καταλαβαινω πολλες φορες το θυμο του αλλου κι για αυτο τον δικαιολογο κι δεν αντιδρω αναλογα.
    Αυτα που σου ειπα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, μπορεις να ψαξεις να βρεις τι θεορει αμαρια κι το οχι η ορθοδοξια. Στο ειπα γτ. αναφερεις πολλες φορες τη πιστη, αρα πιστευεις πολυ κι θες να εισαι σωστη προς την πιστη σου. ετσι δεν ειναι?
    Στην τελικη εγω δεν πιστευω!!! δεν ειμαι ουτε χριστιανος ουτε μουσουλμανος ουτε κατι αλλο.Εσεις που πιστευτε εχετε τετοια προβληματα, εγω δεν εχω! γτ. δεν πιστευω!!! πολυ απλα, ομως απο την αλλη δεν θεωρω φυσιολογηκο να το κανεις μονος σου μετα απο καποια ηλικια κι γτ. να μην το κανεις με εναν αλλο ανθρωπο!! να μου πεις για τα πρωτα χρονια ο.κ. λογικο, μετα ομως? γτ. δεν ψαχνεις να βρεις ενα αγορακι, που να σε θελει κι να περνατε ομορφο κι φυσιολογικα? το να το κανεις μια στο τοσο, ειναι λογικο αν ομως σου γινει παθος, αν το πρωτημας απο το σεξ εε τωτες υπαρχει θεμα κι πολυ καλα λες για ψυχολογο!! κι εγω θα πηγαινα αμα ειχα τετοιο θεμα, προσωπικα προτημω να κανω σεξ παρα να το καμω μονος μου, κι απο οτι ξερω οι πιο πολλοι ανθρωποι ετσι κανουν . δεν το κανουν μοναχοι τους καθε μερα, βρησκουν συντροφο!! κι απο πωτες ειναι καλο αυτο?? πρωτη φορα ακουω οτι ειναι καλο να εισαι μαλακας!

Oχι ειλικρινα δε θυμωσα , δε ξερω αν πιστευω η οχι .
    Θελω ομως να ειμαι σεμνη και αξιοπρεπης .
    Δεν ειμαι ετοιμη να συνουσιαστω ακομη ,
    δε θελω να βρω αγορι ,μαρεσει να ειμαι ελευθερη .
    Στην ιδεα οτι θα ειχα αγορι με κανει να νοιωθω φυλακισμενη και επισης η ιδεα του γαμου κιολας με τρομαζει .
    Αγορι δεν ειχα ποτε , ουτε με εχει ερωτευτει ποτε κανενας , κι αν γινοταν σιγουρα θα ενοιωθα παρα πολυ αβολα.
    Επισης δε πιστευω οτι θα με κοιτουσε κανεις , δε το λεω επιτηδες αυτο για να με λυπηθει κανεις , ειναι αληθεια .
    Η εμφανιση που εχω και που θελω να εχω ειναι να εχω τα μαλλια μου κοτσιδακια και να φοραω πουκαμισο και σακακι και μια φουστα μεχρι τα γονατα και να φοραω γυαλια (ετσι κι αλλιως φοραω) , μια τετοια εμφανιση δε νομιζω να αρεσει σε καποιο αγορι .
    Δεν ειναι μονο η εμφανιση ομως ο χαρακτηρας μου ειναι απομακρος και εσωστρεφης και παιδιαστικος , ακομη και να με αγγιξει ενα αγορι τιναζομαι αν ειχα αγορι θα ηθελε να παμε σε ενα κλαμπ εγω θα προτιμουσα να πηγαιναμε σε μια παιδικη χαρα.
    Θα ηθελα μια σχεση με αγορι αλλα να ειναι απολυτα φιλικη μεχρι αδερφικη .
    Τωρα ισως μου πεις τοτε να αλλαξω καποια πραγματα για να βρω ενα αγορι , μου το εχουν πει κι αλλοι γενικα να αλλαξω συμπεριφορα επειδη τη θεωρουν παιδιαστικη , δε μπορω να αλλαξω αυτο που ειμαι ετσι νοιωθω ελευθερια , αν αλλαζα προφανως θα ηταν υποκρισια και θα ενοιωθα πιεση και το σημαντικοτερο θα ενοιωθα θλιψη .

Banned
    Quote Originally Posted by σοκολατα 14 View Post
    Επισης δε πιστευω οτι θα με κοιτουσε κανεις , δε το λεω επιτηδες αυτο για να με λυπηθει κανεις , ειναι αληθεια .
    Η εμφανιση που εχω και που θελω να εχω ειναι να εχω τα μαλλια μου κοτσιδακια και να φοραω πουκαμισο και σακακι και μια φουστα μεχρι τα γονατα και να φοραω γυαλια (ετσι κι αλλιως φοραω) , μια τετοια εμφανιση δε νομιζω να αρεσει σε καποιο αγορι .

Δεν πιστευω να εισαι η Ουρανια Μιχαλολιακου...

Συγνωμη αλλα δε τη ξερω.

Banned
    Oχι ειλικρινα δε θυμωσα , δε ξερω αν πιστευω η οχι .
    Θελω ομως να ειμαι σεμνη και αξιοπρεπης .
    Δεν ειμαι ετοιμη να συνουσιαστω ακομη ,
    δε θελω να βρω αγορι ,μαρεσει να ειμαι ελευθερη .
    Στην ιδεα οτι θα ειχα αγορι με κανει να νοιωθω φυλακισμενη και επισης η ιδεα του γαμου κιολας με τρομαζει .
    Αγορι δεν ειχα ποτε , ουτε με εχει ερωτευτει ποτε κανενας , κι αν γινοταν σιγουρα θα ενοιωθα παρα πολυ αβολα.
    Δεν ειναι μονο η εμφανιση ομως ο χαρακτηρας μου ειναι απομακρος και εσωστρεφης και παιδιαστικος , ακομη και να με αγγιξει ενα αγορι τιναζομαι αν ειχα αγορι θα ηθελε να παμε σε ενα κλαμπ εγω θα προτιμουσα να πηγαιναμε σε μια παιδικη χαρα.
    Θα ηθελα μια σχεση με αγορι αλλα να ειναι απολυτα φιλικη μεχρι αδερφικη .
    Τωρα ισως μου πεις τοτε να αλλαξω καποια πραγματα για να βρω ενα αγορι , μου το εχουν πει κι αλλοι γενικα να αλλαξω συμπεριφορα επειδη τη θεωρουν παιδιαστικη , δε μπορω να αλλαξω αυτο που ειμαι ετσι νοιωθω ελευθερια , αν αλλαζα προφανως θα ηταν υποκρισια και θα ενοιωθα πιεση και το σημαντικοτερο θα ενοιωθα θλιψη .
    " ΖΗΣΕΕΕΕ!!!!¨¨¨ Αγαπητημου κι μικρημου συνφορμητησα ζησε!!!! δεν φανταζεσαι τι ασχημο είναι να ερθει η καταραμενη μερα που θα πεις "τι χαζη που ειμουν τωτες? γτ. δεν εκανα ,,,,"" αν κι δεν σε ξερω δεν θα θελα πωτες να το πεις αυτό!!! το ειπα εγω κι το λεω ατες τις μερες, μπορει για άλλο λογο, ο κάθε ενας εχει τα δικα του θεματα, προσωπικα μπορει να μην μου λυπει ουτε να λεω αν ειχα αυτην, η αν ειχα ερωτευθεί κι τετοια, μακαρι να ηταν αυτό το αποθυμενομου!! μακαρι γτ. αυτό το "ΑΝ" ευκολα θα μπορουσα να το φτιαξω! προσωπικα εχω μετανοιωσει για κοπελες κι σχεσεις που εκανα , μακαρι να μην ειχα βρει πωτες το θαρρος να ερωτευθω! μακαρι να μην ειχα πωτες μου αγγιξει καποιες κοπελες! αλλα το κανα!! . δυστυχως το δικομου το αν είναι ότι δεν αγαπησα τον εαυτομου!!! ότι δεν εζησα σωστα!! ότι κινηγησα την ηδωνη χωρις ενδιασμους!! ότι ειχα σκοπομου το παθος κι την ευχαρηστηση χωρις να ψαξω το σωστο!! ότι ειχα μεγαλη εντυπωση για τον εαυτομου!! αυτά τα "αν" εμενα νε τιρανουν!!
    Απεναντίας εσυ μικρημου φιλη εχεις βρει την απλη κι σωστη κριση των πραγματων, εχεις βρει τον τροπο να δαμάζεις τα παθοι σου κι τις ηδωνες σου!! το λαθος σου - κατά την ταπινη κι αμορφοτη γνωμημου - είναι ότι εχεις υπερβολικα δαμασει τον εαυτοσου!! δεν εισαι ελευθερη που λες αν δεν εχεις αγορι!! δλδη τι θα σου κανει ??? θα σε δεσει?? η θα σε βαλει να γραφεις τι κανεις κι κάθε μεσημερι να δινεις αναφορα ??? αυτος που θα σε αγαπησει!! που θα σε ερωτευεθει!!! θα είναι αυτος που θα τον εχεις αγαπησει κι εσυ!! είναι αυτος που θα σε κανει να γελας κι μονο που θα ερχετε στο μυαλοσου!! είναι αυτος που κι με μια του χαλαρη κουβεντουλα θα σε κανει να ξεχνας κάθε σκοτουρα κι να ταξιδευεις σε χρωματιστα συναισθηματα!! αυτος που θα ερωτευθειες!! είναι αυτος που με ένα του αγγιγμα θα ανατριχιάζεις! θα πετας!!
    ευχομαι γρηγορα να αφησεις τον εαυτοσου να τον ερωτευθουν!! κι να ερωτευθεί!! αυτό μαλον είναι το μονο σου θεμα, ότι δεν αφηνεσε!! δεν είναι αναγκη να εισαι καμια θεα!! καποια πενταμορφη κουκλαρα!! απεναντίας αυτές εχουν πρόβλημα γτ. δυσκολα καποιος θα τις ερωτευθεί για το πνευμα τους!! συνηθως τις πλισιαζουν για την εξωτερικη εμφανηση! κι το γνωριζουν και αυτές για αυτό εχουν πολλα προβλήματα. Να μην σκέφτεσαι για το τι φενεσαι αλλα για το τι νιώθεις!! όμως αυτό δεν πρεπει να σε κανει να ντινεσαι αποκρουστικα για καποιον, θα σου ελεγα να ρχισεις να ντινεσαι καπως αλλιος, βαλε χρωμα στα ρουχασου!! ντισου απλα κι λιτα αλλα ομορφα!! βρες τι τεριαζει στο σωαμτοτυποσου! ρωτα!! ψαξε τι τεριαζει στα μαλλακιασου! στο χρωμα τους!! στις σωματικες σου αναλογιες! δλδη αναλογα με το υψος σου κι τις αναλογιες αυτου! δλδη το υψος των ποδιων σου! κι γενικα τα παντα στο ντισιμο εχουν το δικο τους στυλ! ακομα κι μια κοπελα που είναι χοντρουλα, που δεν εχει αυτό που μας πλασαρει η κολοτηλεοραση ακομα κι αυτή εάν ντιθει σωστα! εάν φερθει ομορφα κι αποκτισει μια κινηση κι ένα ομορφο χαμογελο στο προσωπακι της μπορει να κατακτησει κι να καμει πολλους ανδρες να την ποθουν κι να την κυνηγουν!!! ΖΗΣΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!! μην πεις πωτες αυτό το αναθεματησμενο το "ΑΝ"

Σοκολάτα 14 , αυτό που κάνεις είναι φυσιολογικό ,δεν νομίζω να θεωρείτε αμαρτία αυτή η πράξη εφόσον εφαρμόζεται απο τους αρχαίους χρόνους , σκοπός της εκκλησίας στην πραγματικότητα είναι να περιορίσει την πονηρή σκέψη και όχι την πράξη , έτσι προσπαθεί να απονθαρρύνει τέτοιου είδους πράξεις σαν σύνολο λέγοντας οτι είναι αμαρτία ώστε να περιοριστούν .Δεν ξέρω γιατί το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις , μακάρι και τα υπόλοιπα threads του forum να είχαν τόση συμετοχή.

Βασικα σε πολλες ανατολικες θρησκειες ο αυνανισμος συνδιαζεται με διαλογισμο για διαχειριση της εσωτερικης ενεργειας.. Ψαξε λιγο για Κουνταλίνι, Τσακρας, Ταντρα κτλ..

Ο αυνανισμος χρησιμοποιηθηκε και σαν παυσιπονο τα παλια χρονια.. ειδικα για τον πονοκεφαλο..

Η εκκλησια εχει λογο που τον θεωρει αμαρτια, οπως και την ομοφυλοφιλια και τον πρωκτικο ερωτα.. γιατι οι περισσοτεροι παπαδες και καλογεροι με αυτα ασχολουνται ολη μερα.. προσπαθει δηλαδη να το μαζεψει καπως.. αλλα δυστυχως υπάρχει και πολυς κοσμος που τους περνει στα σοβαρα..

Ειμαι 18 χρονων , αυτοικανοποιουμαι μερικες φορες , μαρεσει καπως ομως οταν τελειωνει η πραξη ντρεπομαι πολυ .
    Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κι οποιος θελησει ας μου απαντησει , ειναι η αυτοικανοποιηση αμαρτια η θεωρειται ανηθικη ?
    για τα αγορια ξερω οτι θεωρειται φυσιολογικο και οτι δεν ειναι μυστικο ενω για τα κοριτσια ειναι διαφορετικο , αλλο να ακους οτι ενα αγορι αυνανιζεται κι αλλο οτι ενα κοριτσι αυνανιζεται.
    Μου εχει τυχει καποιες φορες να κλαψω γιατι ενοιωθα ασεμνη , το μονο που με παρηγορει(οχι παντα) ειναι το οτι ειμαι παρθενα γιατι ετσι εχω μια αγνοτητα . Νοιωθω οτι ειμαι το μονο κοριτσι που το κανει απο ολα τα κοριτσια που ξερω ,εχω ρωτησει καποια κι ειπαν οτι δε το κανουν και οτι δεν τους ερχεται σεξουαλικη επιθυμια η οτι σιχαινονται , εγω ημουνα ειλικρινης ειπα οτι το κανω μερικες φορες, ειναι ασχημο να βλεπω τα αλλα κοριτσια σεμνα κι ηθικα ενω εμενα ασεμνη και ανηθικη.
    Και οταν ημουνα παιδι το εκανα τοτε με ευχαριστηση , δεν ενοιωθα ντροπη , ομως ειχε τυχει καποιες φορες να με δουν οι γονεις μου και θυμωσαν και με χτυπησαν λεγοντας μου μη το κανεις αυτο ειναι κακο, δε τους κατηγορω ισως αντεδρασαν ετσι επειδη ειμαι κοριτσι η μπορει να πιστευουν οτι ειναι αμαρτια .
    Τοτε ενοιωθα το μονο ατομο που το κανει αυτο , το ειχα πει και στη ξαδερφη μου και της προτεινα να το κανουμε μαζι ομως θυμωσε κι ειπε να σταματησω γιατι θα το πει στους γονεις μου.
    Γενικα δε μαρεσει που καποιοι ανθρωποι κρινουν οσους αυνανιζονται , αυτοι οι ανθρωποι συνηθως ειναι αυτοι που ειναι πολυ πολυ κοντα με τη θρησκεια γιατι και η θρησκεια απο οσο εχω διαβασει αμαρτια το θεωρει.
    Και αν δεν ειναι αμαρτια γιατι καποια ατομα οταν ειναι να μιλησουν γιαυτο το θεμα ειτε κανουν πλακα με αυτο και κοροιδευουν η γελανε πονηρα ? εγω μπορει να ντρεπομαι ομως οταν ειναι να μιλησω γιαυτο ειμαι σοβαρη γιατι ξερω οτι ειναι ενα σοβαρο θεμα .
    Η θρησκεία το θεωρεί αμαρτία ως χάσιμο χρόνου όχι με την έννοια της δολοφονίας π.χ.Αμαρτία είναι κάθε τι που μας τρώει χρόνο χωρίς να χρειάζεται.Π.χ το κουτσομπολιό αμαρτία.Κατά την ίδια έννοια και το τσιγάρο αμαρτία είναι.Γενικά αν δεν είναι έμμονη ιδέα δηλαδή πάθος τότε δεν είναι κάτι τόσο τραγικό είναι βέβαια αμαρτία για την Εκκλησία αλλά της βαρύτητος του άι στο διάολο.Μην απελπίζεσαι όλοι είμαστε αμαρτωλοί που κάνουμε αγώνα να ξεφύγουμε από τις αμαρτίες και θα κριθούμε από την προσπάθεια και όχι από την επιτυχία αυτή καθαυτή.

Quote Originally Posted by ταλαίπωρος View Post
    Η θρησκεία το θεωρεί αμαρτία ως χάσιμο χρόνου όχι με την έννοια της δολοφονίας π.χ.Αμαρτία είναι κάθε τι που μας τρώει χρόνο χωρίς να χρειάζεται.Π.χ το κουτσομπολιό αμαρτία.Κατά την ίδια έννοια και το τσιγάρο αμαρτία είναι.Γενικά αν δεν είναι έμμονη ιδέα δηλαδή πάθος τότε δεν είναι κάτι τόσο τραγικό είναι βέβαια αμαρτία για την Εκκλησία αλλά της βαρύτητος του άι στο διάολο.Μην απελπίζεσαι όλοι είμαστε αμαρτωλοί που κάνουμε αγώνα να ξεφύγουμε από τις αμαρτίες και θα κριθούμε από την προσπάθεια και όχι από την επιτυχία αυτή καθαυτή.
    Πλακα μας κανεις? Αμαρτια ειναι και το σεξ πριν απο το γαμο γιατι η σεξουαλικη πραξη προοριζεται μονο για αναπαραγωγη.. Ομοιως και ο στοματικος και πρωκτικος ερωτας..
    Αμα περναμε στα σοβαρα αυτα που υποστηριζει η εκκλησια τοτε θα επρεπε να καναμε 10 κρυα ντουζ καθε μερα.. χο χο χο
    Αντιθετως εγω προτεινω να δοκιμασετε κανα θρησκευτικο φετιχ.. τα καλυτερα!

:D:D:D:D

Ελιωσα,να σαι καλα.

Ρε σοκολατα,τελικα εγινε τιποτα απο τοτε?

Junior Member
    δεν χρειαζεται να ντρεπεσαι για κατι που ειναι απολυτος φυσιολογικο....

Ευχαριστω οσους απαντησαν , κι εγω πιστευω οτι δεν ειναι αμαρτια ομως μερικες φορες ντρεπομαι πολυ .
    Τωρα (οχι οριστικα) το εχω σταματησει , δε μου βγαινει και τοσο τωρα ταιλευταια .

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 07-01-2014 at 18:22.

Senior Member
    Παίζει η διαχείριση να διαβάζει όλα τα μηνύματα;;;;;
    Πωπω δεν παίζει πόσοι είναι διαχειριστές άραγε;;;

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast