ο φιλος μου ειναι σε απεξαρτηση απο ναρκωτικα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    θεοφανια δεν σου κρυβω οτι υπηρχαν στιγμες που πολλα περασαν απο το μυαλο μου αλλα δεν θα εμπαινα ΠΟΤΕ σε τετοια διαδικασια...εμαθα τοσα πολλα,διαβασα κ μιλησα με τοσους ειδικους που ο φοβος ειναι μεγαλυτερος απο την περιεργεια!! αλλωστε προσπαθω να ειμαι καλα για να βοηθησω τον ανθρωπο μου,δεν θα εβαζα ποτε σε κινδυνο την υγεια μου,εμαθα καλα οτι στην ηρωινη δεν υπαρχει μια φορα για δοκιμη....

Quote Originally Posted by τζινα View Post
    θεοφανια δεν σου κρυβω οτι υπηρχαν στιγμες που πολλα περασαν απο το μυαλο μου αλλα δεν θα εμπαινα ΠΟΤΕ σε τετοια διαδικασια...εμαθα τοσα πολλα,διαβασα κ μιλησα με τοσους ειδικους που ο φοβος ειναι μεγαλυτερος απο την περιεργεια!! αλλωστε προσπαθω να ειμαι καλα για να βοηθησω τον ανθρωπο μου,δεν θα εβαζα ποτε σε κινδυνο την υγεια μου,εμαθα καλα οτι στην ηρωινη δεν υπαρχει μια φορα για δοκιμη....
    ..τζινα δεν καταλαβες τι ειπα.
    Ειπα, ψάξε μέσα σου να δεις αν αντιμετωπίζεις τις ουσίες που παίρνει ο συντροφος σου ως αντιζηλες.
    Σα να προσπαθεις να τον πάρεις απο αυτες επειδη τον παίρνουν μακριά σου.
    Αυτό σου είπα :)

sorry αλλο καταλαβα...:) θεωρω οτι δεν το βλεπω ετσι! αν υπηρχε κατι τετοιο πιστευω οτι θα ειχε βγει στην επιφανεια,στις συνεδριες που κανω

Quote Originally Posted by τζινα View Post
    sorry αλλο καταλαβα...:) θεωρω οτι δεν το βλεπω ετσι! αν υπηρχε κατι τετοιο πιστευω οτι θα ειχε βγει στην επιφανεια,στις συνεδριες που κανω
    Μια σκέψη έκανα, απ τα γραφομενα σου :)
    Μακάρι να μην είναι έτσι.
    Εσύ ξέρεις καλύτερα.

κ γω ελπιζω να μην ειναι ετσι... παντως θα το κοιταξω σε περιπτωση που εχεις δικιο τελικα!!!:o

Senior Member
    πολύ σωστά τα γράφει η Θεοφανία!Εαν εσύ θυσιάζεις τη ζωή σου γι αυτόν τότε κι εκείνος να θυσιάσει τις ουσίες για σενα.
    Θεωρώ πως για τέτοιες καταστάσεις πρέπει να υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο,πρόσεξε καλά!
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...τζίνα, πρόσεξε (ψάξε βαθιά γι αυτό), μη τυχόν και έχεις μπλέξει σε έναν άτυπο ανταγωνισμό με τις ουσίες, αντιμετωπίζοντας τις ως αντίζηλο.
    Είναι τεράστια παγίδα και η μόνη που θα πέσει μέσα είσαι εσύ.
    Μια σκέψη μου, που προέκυψε από τα γραφομενα σου.

Junior Member
    τζινα ΚΕΘΕΑ η 18ΑΝΩ ειναι ειδικοι στης εξαρτησεις με ανοιχτα και κλειστα προγραμματα αναλογος της αναγκες του καθε χρηστη εαν ο ιδιος πραγματικα θελει να κοψει ΣΙΓΟΥΡΑ θα τον βοηθησουν εχω την γνωση και την εμπηρεια για την δουλεια που γινεται ειναι αξιολογα προγραμματα απεξαρτησης.

ευχαριστω για την ενημερωση...

Senior Member
    Καλα εισαι αξιολογος ανθρωπος που κανεις ο,τι μπορεις για τον ανθρωπο σου ευελπιστω να συνεχισεις ετσι,αναλογη εμπειρια δεν εχω ομως θεωρω οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι καλυτερα μαζι σου παρα μονος του,Πρεπει να τον αντιμετωπισεις ως αρρωστο ανθρωπο που θελει αναλογη φροντιδα κ ποτε ως τελειωμενη υποθεση παντα να του δινεις κουραγιο

Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Καλα εισαι αξιολογος ανθρωπος που κανεις ο,τι μπορεις για τον ανθρωπο σου ευελπιστω να συνεχισεις ετσι,αναλογη εμπειρια δεν εχω ομως θεωρω οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι καλυτερα μαζι σου παρα μονος του,Πρεπει να τον αντιμετωπισεις ως αρρωστο ανθρωπο που θελει αναλογη φροντιδα κ ποτε ως τελειωμενη υποθεση παντα να του δινεις κουραγιο
    καλησπερα!!! δεν ξερω αν ειμαι ημουν αξιολογη η ονειροπολα τελικα... εκανα οτι μπορουσα κ πολλα περισσοτερα. το θεμα ειναι οτι τωρα παλευω μονη για τις δικες μου πληγες!! ευχομαι να μην αποκτησεις ποτε τετοια εμπειρια...

Senior Member
    Εγώ ξέρω μια περίπτωση στο χωριό μου που το παιδί ήτανε χρήστης ναρκωτικών ουσιών και απενεξαρτοποιήθηκε τώρα και παντρευτήκε και όλα μια χαρά.

Quote Originally Posted by olgaki1975 View Post
    Εγώ ξέρω μια περίπτωση στο χωριό μου που το παιδί ήτανε χρήστης ναρκωτικών ουσιών και απενεξαρτοποιήθηκε τώρα και παντρευτήκε και όλα μια χαρά.
    ολγακι χαιρομαι που το ακουω... ξερω ποσο δυσκολο ειναι να ξεφυγεις απο ολο αυτο!!!! ευχομαι πραγματικα ολα να τους πανε καλα

Page 2 of 2 FirstFirst 12