γεια σε ολους!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

γεια σε ολους!

γεια σε ολους!ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σαυτο το site,ψαχνω να βρω μια ακρη για το προβλημα μου.φοβαμαι πως θα λυποθυμισω εχω ζαλαδες κ δ μπορω να κοιμηθω τα βραδια....ολα αυτα εχουν σαν αποτελεσμα να φοβαμαι να βγω να πιω να περασω καλα να ζησω....πιστευα πως ημουν η μονη αλλα το γεγονος οτι ολοι εσεις εχεται τα ιδια προβληματα με μενα μου δεινει δυναμη.υπαρχουν φορες που τα παραταω ολα κ με περνει απο κατω κ αλλες παλι πισμωνω κ προσπαθω.αλλες φορες νιωθω οτι ζω κ αλλες οτι επιβιωνω,μου κοστιζει πολυ γιατι ειμαι απο τους ανθρωπους που θελουν να ζουν την καθε στιγμη κ δυστυχως νιωθω οτι τη χανω..κ ειναι κριμα

Member
    τι θα λεγα στον εαφτο μου στις αρχες των κρισεων αγχους: ρε μπορεις να το ελεξεις δεν ειναι κατι που σε πειραζει
    η εμπειρια βλεπεις βοηθαει και σαν εμπειρος πια πανω στο θεμα ενα θελω να σου πω που θα λεγα και στον εαυτο μου

πρωτων αφτο που ειπα οτι μπορεις να το ελεξεις δεν ειναι τιποτα, αλιος να πας σε ειδικο πριν χειροτερεψει φιλε μου και πιστεψε με δε θες να γινει αφτο

Member
    αλα πες κι αλα τι εχεις? αγχος ? και καλοςηρθες
    \"φιλε μου οτι και να εχεις δεν ειναι τιποτα που να σε πειραζει\"
    αφτα θα λεγα και σε μενα στην αρχη

Junior Member

......

σευχαριστω που απαντησες.η λυση του ειδικου δ μαρεσει καθολου τη θεωρω παγερη...γιατι η διαθεση σου ειναι αυτοκτονια?

Member
    δε θες να ξερεις, πες κι αλα για σενα αν θες βοηθεια φυσικα

Junior Member

..........

ειμαι πολυ απογοητευμενη εχω αυτο το προβλημα εδω κ ενα χρονο επειδη σε καποια φαση λυποθυμισα κ ζω απο τοτε με τη φοβια οτι καποια στιγμη θα ξανασυμβει,που δ προκειται γιατι ειναι καθαρα ψυχολογικο κ το ξερω,εχεις κτ να προτεινεις ειχες κτ παροποιο?

Member
    αρα δεν αντιμετοπιζεις αγχος?
    τι εχεις δηλαδη?
    ενα θα σου πω , ε και να ξαναγινει αφτο και τι εγινε? σιγα, αποψη μου αλα μη σε μπερδευω, αν δεν ειναι κατι ψυχολογικο τοτε εισαι μια χαρα
    θα πας καπου και θα τους το πεις

Junior Member

.........

οταν νιωθω πως θα λυποθυμισω με πιανει τοτε αγχος κ πανικος.η συμβουλη σου ειναι πολυ καλη,να το παρω χαλαρα ισως ειναι η μονη λυση......σευχαριστω κ παλι

Member
    εδω μπορεις να τα πεις ολα, οτι ντρεπεσε να το λες, τι αλο να σου πω αφου δε λες πολα, καλα ξεμπερδεματα

Member
    πες γενικα τι φοβασε, φοβασε να βγεις να το γλεντισεις μπας και ξαναλυποθιμισεις? αν ειναι ετσι τοτε τι να πω, αδικος λογος
    γιατι να λυποθιμισεις ? μπορει να σου λειπει σιδηρος, εχεισ κανει εξετασεις αιματος και γενικα αν εχεις τιποτα?
    αν οχι τοτε γιατι να λυποθιμισεις δεν λιποθιμανε καθε μερα οι ανθρωποι

Member
    παντος 1 χρονος ειναι νωρις για να το αποφυγεις οτι και να χεις, και γω φοβομουνα τους ψυχιατρους αλα αφτοι σε βοηθανε και εχουν αντιμετοπισει ολων των ειδων προβληματα, εγω αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ στα 3 χρονια μετα απο αγχος καπος αργα, αλα δεν ειχα ιντερνετ θα χα σωθει απο αφτα, για αφτο σου λεω

Junior Member

........

σιγουρα ενας χρονος δ ειναι πολυς..εκεινη τη φορα λυποθυμισα λογω ελλειψης σιδηρου<οι τιμες μου ειχαν πεσει πολυ χαμηλα>τωρα ομως εκανα εξετασεις ειμαι καλα αλλα παλι ζαλιζομαι.εχω φρικαρει,καπιοες φορες σκεφτομαι κ την αυτοκτονια στα πολυ χαλια μου<παρολαυτα χαιρομαι που αλλαξε η διαθεση σου -παντως οχι αυτοκτονια>

Member
    αν νιωσεις οτι χειροτερευει να πας οπωςδηποτε σε ψυχολογο η ψυχιατρο και να το πεις, υπαρχουν και δημοσιοι γιατροι που δεν πληρωνεις τι καθεσε λοιπον?