ζαληηηηηηηηηηη!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Member

ζαληηηηηηηηηηη!

πόσο ακόμα αυτές οι ζαλάδες, μπαίνω σε ένα μαγαζί και ζαλίζομαι πάω σχολή και ζαλίζομαι.... δεν με πιάνει πάντα νόμιζα πως ήταν ο αυχένας γιατί μου βρήκαν ευθιασμό αλλά πλέον έχω τρομάξει ειλικρινά είχα πει σε τόσους γιατρούς να κάνω μια αξονική και κανείς δεν μου είπα να πάω όλοι μου λένε πως είναι άγχος εγώ πραγματικά όμως αρχίζω και ανησυχώ!!!!

Senior Member
    το είχα και εγώ πιο πιθανό να είναι από το αγχος...από ότι θυμάμαι όλη μέρα λες και ήμουνα σε καράβι...το ίδιο έπαθε και πρόσφατα ένας φιλος μου...

Member
    ε δεν αντεχω αλλο!ειλικρινα!

Senior Member
    απόκλεισε το οργανικό και μετά ο γνωστός δρόμος ψυχολόγου ψυχιατρος.....μην το καθυστερείς πάντως αμαρτία είναι

Member
    πφφφφφφφφφφφφφ

Banned
    τα βραδυα κοιμασαι?

Senior Member
    Ποση αρτηριακη πιεση εχεις ? Η υποταση ειναι ο νο1 παραγοντας για ζαλη, εκτος και αν ζαλιζεσαι με την εννοια οτι ολα γυρω σου κοινουνται ενω εσυ εισαι σταματημενη, οποτε εχεις ιλλιγο - προβλημα δηλαδη του λαβυρινθου στο αυτι σου.

Junior Member
    Παιδια αυτό το καταραμένο το αγχος είναι και εγω μια από τα ιδια εχω....εμενα πανε και εναλαξ...μια ζαλη ,μια δυσπνοια....Βαρεθηκα και κουραστηκαααααα

Member
    μενια το ιδιο και εγω! εναλαξ δεν λες τιποτα!

Member
    έκανα αξονική και βγήκε καθαρή αλλά οι ζαλάδες που και που υπάρχουν πάλι έχω βαρεθεί να τρέχω σε γιατρούς ...... αν είναι κάτι τι να πω ας είναι...

Junior Member
    Εγω δεν εχω κανει αξονικη για τις ζαλαδες...αλλα τις εχω τοσα χρονια που αν ηταν κατι τωρα θα ειχα παει καλια μου...

Senior Member
    Κανε εξεταση αιματος ισως σαν εμενα πασχεις απο αναιμια

Junior Member
    εδω και 2 χρονια και γω αγαπητοι μου.. οποτε ερχομαι κυριως σε επαφη με κόσμο νιώθω μια ζάλη, αλλο πράγμα..λες και κινείται το σώμα μου αριστερά και γω παραμένω σταθερός.. ανησυχία, ταραχή και πολλές φορές τάση για εμετό... τώρα τελευταία παθαίνω και κρισεις πανικού. άλλοτε οι ζαλάδες είναι χαλαρές και άλλοτε πολύ έντονες..!!

Member
    υπομονή μονό αυτό έμεινε και για μένα το μυστικό όταν είσαι έτσι είναι να μην κλεινόμαστε στο καβούκι μας αλλά να βγαίνουμε να διασκεδάζουμε κανονικά και να μη το δίνουμε σημασία όσο δυσκολο και να ναι..... το άγχος και ειδικά το ασυνείδητο είναι το χειρότερο.. που λες μα εγω δεν αισθανομαι αγχωμενη πως γινεται να ζαλιζομαι.... οι συμβουλη μ ειναι ταξιδια εκδρομες φαγητα με φιλους καφεδες ενα κατοικιδιο ισσοροπια σκεψεων και οχι αγχος πριν κανουμε κατι..... οτιδηποτε... ολα ειναι στο μυαλο... και ολα ξεπερνιουνται πανευκολα αρκει να το πιστεψεις....

Senior Member
    πόσο ακόμα αυτές οι ζαλάδες, μπαίνω σε ένα μαγαζί και ζαλίζομαι πάω σχολή και ζαλίζομαι.... δεν με πιάνει πάντα νόμιζα πως ήταν ο αυχένας γιατί μου βρήκαν ευθιασμό αλλά πλέον έχω τρομάξει ειλικρινά είχα πει σε τόσους γιατρούς να κάνω μια αξονική και κανείς δεν μου είπα να πάω όλοι μου λένε πως είναι άγχος εγώ πραγματικά όμως αρχίζω και ανησυχώ!!!!

Απάντηση

υπομονή μονό αυτό έμεινε και για μένα το μυστικό όταν είσαι έτσι είναι να μην κλεινόμαστε στο καβούκι μας αλλά να βγαίνουμε να διασκεδάζουμε κανονικά και να μη το δίνουμε σημασία όσο δυσκολο και να ναι..... το άγχος και ειδικά το ασυνείδητο είναι το χειρότερο.. που λες μα εγω δεν αισθανομαι αγχωμενη πως γινεται να ζαλιζομαι.... οι συμβουλη μ ειναι ταξιδια εκδρομες φαγητα με φιλους καφεδες ενα κατοικιδιο ισσοροπια σκεψεων και οχι αγχος πριν κανουμε κατι..... οτιδηποτε... ολα ειναι στο μυαλο... και ολα ξεπερνιουνται πανευκολα αρκει να το πιστεψεις....

Μια χαρά.
    Είδες ? Ένας άνθρωπος με πρόβλημα και λύση μαζί.
    Μπράβο liaki.